HomeViestejäAnna Johnson18.6.2010 - Faleekastrina - Oliko Jeesus Kristus todellinen mies?

18.6.2010 - Faleekastrina - Oliko Jeesus Kristus todellinen mies?

OLIKO JEESUS KRISTUS TODELLINEN MIES?

Faleekastrinaa kanavoinut Anna Johnson (crystalchildmessages.typepad.com)
18.6.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kysymys: Oliko Jeesus Kristus todellinen mies, joka kulki maan päällä? Oliko hän Jumalan ainoa poika? -Scott

Scott, kiitos kovasti kysymyksestäsi. Toivomme, että vastauksemme valaisee sitä, kuka Jeesus Kristus todellisuudessa oli, miksi hän tuli ja miten hän voi auttaa teitä nyt toimien planeettanne yläpuolella siinä rajattomassa valoulottuvuudessa, mihin hän on ylösnoussut.

On upeaa, kun ihminen todella löytää oman todellisuutensa ja kun hän elää tuossa todellisen olemassaolon tilassa. Ja tehdessään tämän hän vaikuttaa planeettaan niin, että hän muuttaa kaiken ja hänestä kirjoitetaan tarinoita ja aikakausien ajan ihmiset muistavat, että tuo ihminen oli täällä.

Mutta aikakausien seuratessa toisiaan viestit vääristyvät, vaikka ne edelleen paljastavat tiettyjä totuuksia, ja todellinen viesti katoaa tai unohdetaan täysin, mutta siinä on silti totuutta. On aina totuutta. Hän sanoi raamatussa: "Olen tie, totuus ja elämä." Meidän on käsitettävä, että hän puhui omasta todellisuudestaan, että meistä kaikista tulee, mitä hänestä tuli. Olemme kaikki totuus. Olemme kaikki tie. Ja meillä kaikilla on sisällämme mahdollisuus todella elää.

Jeesus Kristus on tarina, mikä on hyvin, hyvin ikivanha ja se juontuu Atlantiksen aikaan. Joillakin varhaisimmista asukkaista oli älykkyyttä luoda todellinen sivilisaatio ja jotkut heidän teknologoistaan ylittivät omanne tällä hetkellä, mutta heistä tuli himokkaita nähdessään kaiken, mitä he voisivat saavuttaa aineellisessa maailmassa. He alkoivat kadottaa näkyvistään, mikä oli todella tärkeää. Jeesus tuli muistuttamaan heitä, että universumi, multiversumi ja kaikki mitä on sen kaiken tuolla puolen, on yhden tilan sisällä, ja se mitä näemme edessämme, ei ole erillistä - siltä vain vaikuttaa.

Scott, sinä olet tie. Sinä olet totuus. Sinä olet elämä. Sinä olet maailman valo. Olet Jumalan ainoa poika. Ja kun olet yhteydessä tähän, alat muuttaa kaikkea ympärilläsi. Teet sen uudeksi. Asiat jotka olivat kuolleita, heräävät henkiin. Ne uudistuvat ja maailma kokee taas todellista harmoniaa. Se peilaa sinua, niin kuin se peilaa kaikkia, ja kun sinä pääset harmoniaan, luot rauhan kaikkein kansojen, kaikkien tämän planeetan ja muiden planeettojen asukkaiden kanssa ja kaikki muut ulottuvuudet tapahtuvat juuri nyt tällä yhdellä planeetalla.

Ja kaikki nuo ulottuvuudet peilaavat sisäisiä ulottuvuuksiasi ja kun jokainen osasi tulee täydeksi ja oivaltaa, kuka todellisuudessa olet - oivaltaa sen lähteen ja valon sisälläsi, kuka todellisuudessa olet - maailma tulee täydeksi. Se muistaa itsensä. Siitä tulee oma todellisuutensa.

Maailman valo olet sinä. Maailman valo ei tule sinuun, se on jo sisälläsi. Ei ole muuta pelastajaa kuin sinä. Olet oma pelastajasi ja voit pelastaa muita. He ovat omia pelastajiaan, mutta kun tulet omaan täyteyteesi, ihmiset ympärilläsi tulevat omaansa. Peilaamme toinen toisiamme. Me olemme toinen toisemme ja me kaikki paljastamme toisillemme ulottuvuuksia omasta itsestämme, ulottuvuuksia omasta valostamme ja ulottuvuuksia omasta pimeydestämme.

Namaste

Faleekastrina

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >