HomeViestejäAnna Johnson20.6.2010 - Plashdar - Tietokoneista yms.

20.6.2010 - Plashdar - Tietokoneista yms.

TIETOKONEISTA YMS.

Plashdaria kanavoinut Anna Johnson (crystalchildmessages.typepad.com)
20.6.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kysymys: Vaikuttavatko tietokoneet, langattomat reitittimet, kännykät yms. kykyymme yhdistyä korkeammin värähteleviin olentoihin ja olla korkeammalla värähteleviä olentoja? - Andrea

Jokainen laite lähettää jotain värähtelytaajuutta ja näin kaikenlaiset laitteet vaikuttavat teihin.

Kun puhutte langattomista puhelimista, ymmärtäkää, että keskustelut kulkevat ilmassa päästäkseen puhelimeenne. Vaikka ne tarkentuvat tiettyyn keskusteluunne, ne silti keräävät ilmasta energiaa, mitä aiheuttavat kaikki muut keskustelut.

Internet kulkee ympäri maailmaa ja miljoonat ihmiset ovat siinä samanaikaisesti. Se on siis upea keino olla yhteydessä toisiin ja nautin itsekin sen käyttämisestä tämän blogin välityksellä. On hyvä, että voin kommunikoida monien ihmisten kanssa kerralla, mutta kaikki internetiä käyttävät ihmiset laittavat energiaansa tietokantaan ja näin kaikkien näiden energioiden sekoitus tulee teitä kohti, erityisesti sosiaalisissa verkostoissa missä paljon kommunikointia tapahtuu ihmisten välillä.

On hyvä visualisoida valkoinen valo ruutunne ympärille ja myös nähdä ovi ruudun edessä, minkä voitte sulkea ja lukita. Valkoinen valo imee energiaa ja lukittu ovi varmistaa, että se pysyy valkoisen valon sisällä eikä mene minnekään muualle.

Hyvä asia tässä on se, että jos lisäätte värähtelyänne, niin lähetätte korkeampaa taajuutta näihin tietokantoihin ja ilmaan. Ja tämä tavoittaa ihmiset. On hyvin helppoa suojata itsenne matalammilta energioilta, joita tulee teitä kohti, samanlaisella visualisoinnilla kuin ruudullenne. Ihmiset vaikuttavat toisiinsa, joten ihmisten välinen kommunikointi ja energiavälitys laitteiden avulla vaikuttaa ihmisiin eniten.

Vaikka kaikilla laitteilla on taajuus, mikä vaikuttaa mieleenne, haluan puhua kaapeli-tv:stä. Se on pahin vekotin. Jos katselette televisiota, teidän täytyy visualisoida paksu valokupla päänne ympärille, kutsua oppaitanne suojelemaan teitä ja sallimaan teidän käyttää erottelukykyänne siihen, mitä edessänne näytetään, jottei se manipuloi tai kontrolloi teitä.

Televisioruudun piiloviestit alentavat ihmisten värähtelyä. Ette ainoastaan ota energiaa ihmisiltä, jotka katselevat samanaikaisesti kanssanne, vaan teille lähetetään viestejä tietoisesti ja alitajuisesti pyrkien kontrolloimaan teitä.

Jos teidän on katsottava televisioita, niin visualisoikaa valo ympärillenne. Mutta on parempi sulkea se täysin ja on myös hyvä pitää mediapaastoa, olla lukematta minkäänlaisia uutisia, meditoida sisäistä itseänne säännöllisesti ja tunnistaa, että kaikilla teillä on irtipäästettäviä ohjelmia.

Useimmat ihmiset haluavat ajatella, että he ovat kaiken tämän yläpuolella, mutta olette tuon järjestelmän sisällä. Vaikka ette olisi kytkettynä, niin elätte silti siinä. Jos käsitätte, että se vaikuttaa teihin, niin voitte ryhtyä toimiin, jotka mahdollistavat vapautumisenne siitä.

Silloin kun ihminen katsoo televisiota ja uskoo kaiken, mitä näytetään, se tylsistyttää hänen mieltään, kiinnittää ruutuun ja siirtää siihen, joten jokaisen energia menee kaapeleiden kautta, myös niiden korkeammalla värähtelevien ihmisten, jotka eivät ole kiinnittyneitä tai tylsistyneitä.

Tämä on vaikea homma, mutta ne jotka tuntevat opastusta tämän tekemiseen, voivat itse asiassa lähettää korkeaa värähtelyä tarkoituksella televisionsa kautta ihmisille, jotka ovat tylsistyneitä tai kontrolloituja. Voitte lähettää myös energiaa ihmisille ruudussa. Televisio voi toimia kanavana. Voitte lähettää positiivista energiaanne esim. uutistoimittajalle, joka raportoi kamalasta katastrofista. Tai voitte lähettää energiaanne näyttelijälle. Vaikka kyse olisi nauhoitetusta lähetyksestä, se lähetetään hänelle.

Voitte myös visualisoida valkoisen valon tulevan alas kruunuchakraanne. Voitte nähdä sen menevän tiettyyn chakraan ja lähettää tuon chakran energiaa hänelle. Jos esim. haluatte hänen tuntevan rakkautta, yhdistäkää tämä valkoinen valo sydänchakraanne ja lähettäkää valkoisen valon säde sydänchakrastanne ruudun välityksellä henkilölle tai jos haluatte hänen tulevan tietoisemmaksi, voitte yhdistyä kruunuchakraanne tai kolmanteen silmäänne ja lähettää energiaa. Jos haluatte hänen puhuvan totta, voitte yhdistyä kurkkuchakraanne.

Tämän teknologian ei tarvitse kontrolloida. Sitä voidaan sen sijaan käyttää auttamaan ihmisiä - vain varmistakaa, että olette suojattu. Muistakaa pitkin päivää visualisoida valo ympärillenne, koska keskusteluja kulkee ilmassa koko ajan.

Ihmiset kommunikoivat erittäin paljon ja eräänä päivänä koko maailma on rauhassa toistensa kanssa ja on vain puhtaan rakkauden keskusteluja eikä kenenkään tarvitse suojautua häntä kohti tulevilta energioilta.

Siihen saakka kunnes tuo päivä koitta maailmassa, suojatkaa auranne, jottei se ime matalampia värähtelyjä, ja lähettäkää rakkauttanne ja korkeampaa kommunikointianne. Lähettäkää korkeammalla värähtelevää energiaa kännyköidenne kautta ja sallikaa sen mennä sinne, missä eniten tarvitaan.

Kiitos kysymyksestäsi, Andrea.

Olen Plashdar ja sanon teille namaste.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >