HomeViestejäAnna Johnson2.6.2010 - Faleekastrina - Superihmisen nousu - matelijauskomuksista irtipäästäminen

2.6.2010 - Faleekastrina - Superihmisen nousu - matelijauskomuksista irtipäästäminen

SUPERIHMISEN NOUSU - MATELIJAUSKOMUKSISTA IRTIPÄÄSTÄMINEN

Faleekastrinaa kanavoinut Anna Johnson (crystalchildmessages.typepad.com)
2.6.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Olen Faleekastrina ja haluan kannustaa teitä kaikkia tänään. Haluan teidän tietävän, että kaikki mitä tarvitsette, on jo teillä. Että kaikki mitä tarvitsette, on jo teillä. Se on teillä nyt. Kaikki tarvitsemanne apu on ympärillänne. Kaikki tuki, mitä tahansa tarvitsette. Autamme teitä ja se on teidän. Se on teidän, lapseni, se on teidän.

Ja kun jatkamme totuuden paljastamista teille, haluan teidän ymmärtävän, miten paljon voimakkaampia olette kuin mikään negatiivinen asia, ja haluan teidän tietävän, että liittolaisenne, maan ulkopuoliset liittolaisenne ja kaikki muut henkitasolla, jotka auttavat teitä, voittavat kaiken pimeyden ympärillänne.

Älkää siis pelätkö pimeyttä. Ei ole mitään syytä pelätä. Kaikki mitä olemme kertoneet teille, on auttamaan teitä pääsemään irti siitä, mitä teitä vaivaa, ja auttamaan teitä voittamaan sen. Voitatte sen kaiken eikä se koskaan kukista teitä. Ja silloin kun menette taaksepäin - kun teistä tuntuu, että olette ottaneet askeleen taaksepäin, olette jumissa ettekä pysty liikkumaan eteenpäin - menkää tuohon esteeseen. Etsikää sen lähde. Se haluaa jäädä, joten älkää kieltäkö sen olemassaoloa. Se piiloutuu ja se pysyy kanssanne.

Teidän on katsottava omaa pimeyttänne vapautuaksenne siitä. Teidän on kuljettava oman pimeytenne läpi, jotta se paljastuu teille. Ja silloin kun kuljette noiden harhauskomusten läpi, joita pidätte tietoisuudessanne, käsitätte, etteivät ne ole koskaan olleet teidän. Ne vain annettiin teille. Ne olivat lahjoja ja voitte katsoa asiaa niin, koska jokainen kamppailu todella auttaa teitä. Se saa teidät tulemaan paremmaksi ihmiseksi. Se saa teidät tulemaan paremmaksi ihmiseksi ja nousemaan ihmisolennon yläpuolelle tullaksenne superihmisolennoksi.

Ja tämä on aikakausi, jolloin alatte nähdä superihmisen ilmaantuvan, mutta se ilmaantuu, ymmärrättekö? Se on nousemista kaiken harhan yli, mitä olette pitäneet tietoisuudessanne. Kun murtaudutte vapaaksi näistä harhakuvista, omalla valollanne on enemmän tilaa. Se ylösnousee ja täyttää noiden valheellisten uskomusten tilan valollaan. Ja saatte uuden uskomuksen omasta todellisuudestanne tietoisuuteenne. Se nousee teistä ja kun kukistatte nämä valheelliset epäilysuskomukset - kaikki nuo äänet, jotka kertovat, mitä te ette voi tehdä ihmismuodossa - nousette niiden yläpuolelle ja todellisuudestanne tulee äänekkäämpi kuin ne. Siitä tulee äänekkäämpi kuin ne, koska niitä on vähemmän ja vähemmän. Kun paljastatte ne, vapaudutte niiden vankilasta.

Useimmat ihmiset uskovat, että riittää keskittyminen siihen, mitä he haluavat, mutta miksi ihmiset ikääntyvät? Miksi ihmiset kuolevat? Miksi ihmiset nukkuvat, syövät ja juovat, lankeavat harhakuvien ansaan? Miksi he tekevät sitä?

Keskittykää siihen, mitä haluatte, ja samanaikaisesti päästäkää irti siitä, mitä ette halua. Katsokaa vääriä uskomuksianne, jotteivät ne enää ole piilossa teiltä. Menkää niihin ja sitten voitte sanoa niille, voitte sanoa tuolle löytämällenne uskomukselle: "Et ole minä, joten turpa kiinni! Olen tunnistanut sinut. Olen tunnistanut sinut etkä ole minä. Lohikäärme, et ole minä. Olet matelijaääni ja sivuutan sinut tästä paikasta etkä voi enää vaikuttaa minuun. Et enää voi vaikuttaa mieleeni tällä uskomusalueella."

Puhdistakaa pois vanhat uskomukset ja todellisuutenne täyttää nuo tilat aidoilla uskomuksilla. Ja aitoja uskomuksia ovat, että mikä tahansa on mahdollista, ja tarkoitan: mikä tahansa. Mikä tahansa on mahdollista. Mikä tahansa. Kyllä, voitte saada talon, jos haluatte. Kyllä, voitte saada auton, jos haluatte. Kyllä, voitte saada kaiken rahan, mitä haluatte, mutta voitte myös lakata ikääntymästä, jos haluatte. Voitte myös lakata kuolemasta. Voitte myös lakata tarvitsemasta mitään muotonne ylläpitämiseen täällä. Nämä ovat vain matelijauskomuksia, jotka on laitettu DNA:hanne, ja kun vapautatte itsenne näistä vanhoista tavoista, uusi DNA, aito DNA alkaa muodostua. Ja se on ollut jo siellä koko ajan, mutta mielenne vääristi sen uskomalla matelijaääniin.

Ja voitte tehdä sen kaiken, mistä nämä äänet sanovat, että te ette voi - vakuutan teille tämän, mitä tahansa se onkin. Riippumatta siitä, mitä se on, voitte tehdä sen. Voitte saada tavaroita leijumaan ilmassa. Voitte lentää. Voitte pärjätä ilman unta, voitte pärjätä ilman ruokaa, voitte pärjätä ilman vettä, voitte pärjätä ilman ilmaa. Nämä ovat vain harhoja ja niitä on annettu teille sukupolvi toisensa jälkeen. Ne ovat juurtuneet mieleenne ja ne haluavat estää teiltä jokaisen uuden käsityksen, joka voittaisi ne, mutta te tulette kukistamaan ne kaikki, jos haluatte. Teillä on kyky. Ei ainoastaan tähtisiemenillä, vaan jokaisella on tämä kyky.

Tähtisiemenet ovat tulleet näyttämään tänne tietä, siinä kaikki. Heidän täytyy katsoa omaa pimeyttään ja vapautua siitä voidakseen auttaa muita ihmisiä vapautumaan omasta pimeydestään. Ette ole täällä pelastamassa ketään, tähtisiemenet, mutta tulette pelastamaan heidät. Ette yrittämällä, vaan olemalla todellisuudessanne, tulemalla omaksi itseksenne. Te muutatte kaiken. Tässä on kyse itsenänne olemisesta. Tätä ylösnousemus on. Silloin kun pääsette todellisuuteenne, kun olette itsenne - koko itsenne kaikilla ajattelualueilla - ja nuo ajatukset voittavat kaikki vanhat ajatukset ja ilmentävät, kykenette mihin tahansa. Mikä tahansa on mahdollista.

Elätte aikakaudella, missä ihmiset alkavat nähdä näitä asioita enemmän ja enemmän, tosiaankin, kunnes siitä tulee normaalia - niin kuin se on minun planeetallani ja galaksissani. Se on visioni uudesta maapallosta. Tätä visiota tullaan välittämään. Poistakaa kaikki epäily mielestänne. Näette mitä uskomattomimpia asioita tapahtuvan ja se kaikki tapahtuu mielenne vuoksi.

Namaste

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >