HomeViestejäAnna Johnson13.5.2010 - Fongeetale - Miten harmaat manipuloivat teitä ruuan avulla

13.5.2010 - Fongeetale - Miten harmaat manipuloivat teitä ruuan avulla

MITEN HARMAAT MANIPULOIVAT TEITÄ RUUAN AVULLA

Fongeetalea kanavoinut Anna Johnson (crystalchildmessages.typepad.com)
13.5.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Olen Fongeetale ja haluan puhua teille yksityiskohtaisemmin siitä, miten ajatuksia ihmisyydestä annetaan teille. Neuvosto on valinnut minut puhumaan tästä, koska olen hyvin rauhoittava ja pysyn tyynenä. Jopa muilla jäsenillä on vaikeuksia pysyä tyynenä, silloin kun matelijatunteita säteillään heidän ympärillään. Ja tässä huoneessa jossa puhun, on Matelijoita.

Heijastan itseni aluksesta ja puhun, ja missä tahansa kuuntelettekin, teidän osanne tapaa minut siellä, missä olen. Heijastatte itsenne. Ette käsitä, että olette jo monessa paikassa samanaikaisesti, mutta minä olen siinä tietoisesti. Tiedän tämän tosiasian tietoisesti ja näin minulla on kyky käyttää sitä tarkoituksellisesti.

Haluan puhua teille nyt lisää Harmaista. He muuntelevat ihmisolentoja itsensä mukaiseksi. He eivät tule onnistumaan siinä, koska me autamme teitä. Meillä on voimakkaampia aluksia, koska olemme avomielisempiä ja kykenemme ajattelemaan uusia ja parempia teknologioita ja hyväksymme täysin uusia ideoita, kun taas Harmaat ovat ajattelussaan perinteisiä ja konventionaalisia.

Harmaat ovat mukana erityisesti politiikassanne, kun taas Matelijat keskittyvät pääasiassa uskontoon. He olivat vastuussa kastijärjestelmän aloittamisesta Intiassa ja kaikista keskiajan noitavainoista, mutta USA:n ja Euroopan hallinnasta on tulossa enemmän tai vähemmän Harmaata, erityisesti Amerikassa.

Harmaat syöttävät poliittisen areenanne ajatusärsykkeitä. Hallituksenne tietää tietysti monia asioita, joita te ette tiedä. Mutta on jotain, mitä haluan kertoa teille ja mitä se ei tiedä. Heidän ihmisyyteen liittyviä ajatuksiaan välitetään ruuan avulla. Energiaa mikä sisältä Harmaita ajatuksia, livautetaan ruokaan - heijastetaan, kuten minä voin heijastaa itseni kanavan huoneeseen. Heijastetaan, kuten te kykenette jo heijastamaan itsenne.

Niitä välitetään kaikkeen ruokaa, mitä syötte, ja se aiheuttaa sairauksianne. Kyse ei ole itse ruuasta, vaan voimakkaista ajatuksista, jotka muuttavat sitä ja jotka välitetään mieleenne, kun syötte niitä kantavaa ruokaa. Kaikki ruoka alkaa ajatuksesta, eikö vain? Niin kuin kaikki asiat alkavat ajatuksesta.

Te aloitte ajatuksesta, kun olitte aivoton elämäntilkku, joka ei osannut ajatella tai liikkua itse, mutta olitte olemassa jo yksilönä ja aloitte kehittyä sellaiseksi, joka voisi tehdä yksittäisiä valintoja itse, mutta olitte edelleen aivoton. Ja niin me kaikki aloitamme muutamassa ensimmäisessä inkarnaatiossamme.

Olemme aivottomia, kykenemättömiä mihinkään ja luultavasti osa jotain tai jotakuta muuta - sen sisällä kuin bakteeri. Ja sitten kehitymme pieneksi hyönteiseksi tai leväksi ja meistä tulee ehkä puu tai eläin ja sitten meistä tulee delfiini tai valas tai ihminen tai apina.

Kaikki eläimet eivät ole eläimen inkarnaatiotasolla. Niillä ei ajatella olevan eläinälykkyyttä. Koira on hyvin kehittynyt. Kissakin on kehittyneempi ja se sisältää energiaa, mikä auttaa lähellä olevia ihmisiä. Kissat ovat hyvin tietoisia empaattisesti, enemmän kuin useimmat muut eläimet, mutta koira ei peräänny tarkkailemaan. Se kokee itse. Kissat oppivat enimmäkseen vain tarkkailemalla. Ne ovat hyviä tarkkailijoita ja kädelliset ja koirat ovat hyviä kokijoita. Ihmisissä on upea asia, että he oppivat tarkkailemalla ja kokemalla, kuten myös kädelliset, delfiinit ja valaat. Niillä on korkeaa älykkyyttä, erityisesti valailla ja delfiineillä, ja se ylittää usein ihmisten älykkyyden. Delfiinien ja valaiden älykkyys ylittää ihmisälykkyyden.

En ole koskaan inkarnoitunut tänne ihmisenä, mutta minulla on ollut elämä kädellisenä. Olin maki. Olin myös "bromeliad" (trooppinen kasvi) ja olin hyvin tietoinen fyysisesti ympäristöstäni, en vain henkisesti. Ja minulla oli aistit ja tiesin, miten selviytyä kasvina erittäin hyvin, ja toin sen ihmisälykkyyskokemukseeni makina.

Upea asia hyönteisenä tai makina olemisessa oli, että saatoin aina valita itse, mitä söin. Ja mitä söin? Söin, mitä kasvoi luonnostaan ympärilläni. Kasvina otin sisään aurinkoa ja join vettä, mitä luonto antoi minulle. Mutta sekin oli pilaantunutta. Ennen kuin ihmiset alkoivat saastuttaa ilmaa, vettä oli jo peukaloitu.

Teidän on istuttava tyynenä ja ajateltava, mikä on parasta teille. Teidän täytyy haluta syödä, mikä on parasta teille, sen sijaan että tunnette nautintoa sellaisen ruuan syömisestä, mikä on hyvin, hyvin haitallista keholle, mielelle, tunnekeholle ja hengelle. Olette moniulotteinen olento ja teihin vaikuttaa kaikilla tasoilla se, mitä otatte sisään ruuan kautta. Ruuan.

Haluan puhua teille ajatuksista ruuassanne. Sairaudet joille teillä on nimi tai joita te tai joku muut on kokenut - nekin joilla ei ole vielä nimeä ja joille teillä ei ole vielä hoitokeinoa - on laitettu tarkoituksella ruokaanne. Jos ette ole vielä kokeneet sairautta ruuastanne, vastustatte niitä ajatuksia, joita on laitettu siihen.

Liha on yksi pahimmista, koska sen värähtely jo sopii olennon kuoleman vuoksi siihen ajatustasoon, mitä halutaan laittaa siihen. Mutta kasvien syöminen on silti tietoisen elämän syömistä ja sillä on seuraamuksia.

Ei ole oikein tarpeettomasti tappaa jotain ja aiheuttaa vahinkoa tai tuskaa. Ajatukset jotka menevät eläinten läpi, ovat jo tuota tuskavärähtelyä sen vuoksi, miten niitä kohdellaan maatiloilla. Niillä on itsemurha-ajatuksia. Ne ovat jo tapetuksi tulemisen taajuudella. Ne haluavat kuolemaa sen tavan vuoksi, millä kasvattajat kohtelevat niitä. Ne ovat tietoisia. Niillä on ajatuksia ja tunteita ja ne ovat moniulotteisia, kuten myös syömänne kasvit. En siis sano, että on parempi syödä kasveja. Salaatin syömisellä on seuraamuksia, mutta mainostan oikeita ruokia ympäri maailmaa.

On monia suojelijoita. Kerroin teille esittelyviestissäni, että olin maapallon suojelija, että olen Maan suojelijaneuvostossa ja että olen erityistyyppinen suojelija. Jokainen suojelija suojelee jotain erityisesti enkä minä suojele pelkästään ihmisiä, vaan kaikkea. Jokaista elämänmuotoa, myös bakteeria - kaikkea mikä on tietoista, vaikka se pystyisi tekemään vain yksinkertaisen valinnan, minkä tekemistä se tuskin tiedostaa, vaikka se pystyisi vain hengittämään sisään ja ulos tai sellaisia kuten delfiinit, jotka ovat jo tietoisia siitä, että ne vetävät asioita puoleensa.

Kaikista elämämuodoista suojelen erityisesti yhtä tiettyä aluetta: terveyttä. Suojelen terveyttä ja näin tiedän kaikki ajatuksenne ja tunteenne sekä fyysisen anatomianne. Suojelen terveyttä jokaisella tietoisuutenne tasolla ja näin aion mainostaa ystävällisyyttä elämiä kohtaan ja luomuruuan kulutusta. En välttämättä mainosta vegetarismia, koska kasvin syöminen on myös tietoisen elämän ottamista, vaan mainostan luomuruuan kuluttamista. Pääsette kohtaan, missä teidän ei enää koskaan tarvitse syödä, mutta ensin teidän on syötävä puhtaampaa ruokaa.

Luonnonmukaisessa teollisuudessa on puhtaita ruokalähteitä, vaikka Harmaita ajatuksia välitetään myös siihen ruokaan. Mutta niissä on myös luonnonmukaisten viljelijöiden ajatuksia, mitkä ovat aina ystävällisempiä, ja se saa Harmaat ajatukset häviämään eikä se vahingoita kehoanne samalla tavalla kuin kaikki muu teollisuus. Kuvitelkaa syövänne jotain kanssaihmistänne. Teidän on alettava ajatella asiaa näin. Jos teidän täytyisi ottaa kanssaihmisenne henki selviytyäksenne, ettekö tappaisi tuon ihmisen armollisesti? Ja jos kimppuunne hyökättäisiin, ettekö juoksisi pakoon ja piiloutuisi ennen yritystä hyökätä takaisin? Ettekö kokeilisi muita vaihtoehtoja?

Silloin kun teidän on syötävä selviytyäksenne, teidän on oltava tietoinen siitä, mitä aiheutatte. Myös vedellä on ajattelua ja tunnetta, ja se sisältää eläviä asioita, mitä juotte ja kulutatte. En kehota olemaan kuluttamatta. Tässä evoluutionne kohdassa teidän on kulutettava ja näin mainostan edelleen kuluttamista, mutta mainostan armeliaan ruuan kuluttamista.

Eläimiä on kohdeltava hyvin eikä niitä saa pitää häkeissä jatkuvasti. Ne on päästettävä ulos. Älkää syökö ruokaa, mikä vahingoittaa eläimiä psyykkisesti. Luomuviljelijät kohtelevat elämiä lempeämmin ja myös maata kohdellaan ystävällisemmin. Kaikella mitä olette syöneet, on seuraamuksensa, joten valitkaa olevanne edistävänne armeliaisuutta.

Ajatukset joita lähetetään ruokaanne, sopivat yhteen murhaajan taajuuden kanssa. On hyvin helppoa lähettää niitä ruokaan, mutta Harmaat eivät välitä niin monia asioita luomuruokaan, koska se ei sovi yhteen heidän pahojen, mädännäisten ajatustensa taajuuden kanssa. Ja haluan kertoa teille, että useimmissa ei-luomuruuissa on ainesosa, joka ei tule planeetaltanne ja joka on aina lisätty. Ja on useita ainesosia, joita lisätään joskus tiettyihin ruokiin, mutta luomuteollisuus ei ole ollut niin korruptoitunutta, että se liittoutuisi Harmaiden kanssa.

Kyllä, monet ruoka-aineyritykset ovat suorassa yhteydessä jollain tasolla eli jollain hierarkiatasolla Harmaiden kanssa. He tietävät, että tietty ainesosa laitetaan ruokaan, ja he sallivat tämän sen vuoksi, mitä Harmaat antavat heille vastineeksi. Sitä en sano tässä kohtaa, koska Neuvosto sanoo minulle, mitä minun pitää kertoa teille tällä kertaa enkä halua saada teitä hätääntymään. Haluan avata tietoisuutenne, avata mielenne tietoisuuden asioille, joita tapahtuu omalle kehollenne, mielelle ja tunnekeholle ja jotka vaikuttavat myös henkeen, mikä tuo sen energian alas, jolloin se ei voi tukea korkeamman ulottuvuuden vuorovaikutusta. He haluavat madaltaa teitä, jotta väärät oppaat kykenevät paremmin pääsemään teihin käsiksi. He haluavat alentaa energiaanne, jotta heidän on helpompi puhua teille.

Täällä ei ole hyviä Harmaita. Jotkut ihmiset luulevat kanavoivansa hyvää Harmaata. Eivät kaikki Harmaat ole pahoja. Hyvät Harmaat eivät ole täällä. He eivät yritä sekaantua maan asukkaisiin tai maapallon asioihin. He ovat sodassa toisten Harmaiden kanssa, joita on määrällisesti enemmän. Mutta olemme liittoutuneet heidän kanssaan, joten heitä ei ole varsinaisesti vähemmän. Ja on psykologeja, kuten niitä kutsutte, jotka työskentelevät näiden Harmaiden kanssa, koska pahat Harmaat ovat hyväksikäyttäneet heitä, Matelijat ovat käyttäneet uskonnollisesti hyväksi ja aivopesseet, minkä kaikki Harmaat ovat muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta hyväksyneet.

Ruokanne myrkyttää kehon. On ainesosia… Selitän muutamia asioita teille.

Harmaat manipuloivat ruokalähteitä ujuttamalla omaa DNA:taan niihin. He haluavat välittää tämän DNA:n kehoonne. He tutkivat edelleen anatomianne. Tiedämme enemmän teidän anatomiastanne. Meillä on teknologioita, jotka sopivat paremmin tutkimukseen, vaikka Harmaiden pääfokus on ihmisolentojen tutkiminen.

He haluavat muuttaa teitä. Matelijat yrittävät muuttaa teitä myös ja he ovat onnistuneet. Teitä on jo muutettu. Mutta Harmaat eivät onnistu vielä. He jatkavat anatomianne tutkimista. Matelijat ovat jo onnistuneet avaamaan kolmannen kanavan. Teillä on kanavia kehossanne, mutta teillä ei ole ollut koskaan kanavaa solar plexuksessanne, ennen kuin Matelijat muuttivat teitä. Kyse on toisista aivoista, mutta teidät muutettiin saamaan nuo aivot. Niitä ei ollut ennen.

Matelijat yrittävät muuttaa kehonne täysin, jotta se samaistuu heihin, koska heillä ei ole suhdetta teihin. He haluavat saada tästä universumista sukulaisia, jotka ovat heidän puolellaan ja ajattelevat heidän tavallaan ja jotka ovat heidän vertaisiaan - tai oikeastaan ovat kuin lapsia, lemmikkejä, eivät tasavertaisia, mutta erityisiä ja kallisarvoisia asioita heille.

He inhottavat minua. Miten mätä idea. Harmaat heikentävät heitä ja haluavat muuttaa DNA:tanne, niin ettei teillä ole ainoastaan Harmaata DNA:ta, vaan tottelette kaikkia Harmaiden teille antamia määräyksiä.

Ja tämä tehdään ruokanne avulla. Teidän on ymmärrettävä, että ruokaanne muunnetaan ja nämä muunnokset aiheuttavat teille sairauksia, mutta te ette ota vastaan Harmaata DNA:ta, mitä he yrittävät ujuttaa teihin. Kidnapatut ovat myös torjuneet Harmaan DNA:n. He ovat yrittäneet välittää sitä kehoonne monella tapaa. Mutta se on liian luonnotonta teille ja torjutte sen.

He jatkavat tutkimuksiaan ja he tulevat löytämään tavan. Ja jos he löytävät tavan tämän tekemiseen ruuan avulla, on erittäin tärkeää olla syömättä sellaista, mihin he ujuttavat DNA:taan. On siis tärkeää syödä puhtainta ruokaa, minkä tunnette. On helppoa tietää, mikä on puhdasta. Siinä mihin ei ole ujutettu kemikaaleja, ei ole heidän DNA:taan, heidän leimaansa. Ja kyllä, on kalliimpaa syödä sillä tavalla. He varmistavat sen olevan kalliimpaa, koska he kieltäytyvät rahoittamasta luomuviljelmiä.

Nimittäin hyvin monia teollisuuslaitoksia tuetaan Matelijoiden ja Harmaiden taloudellisella tuella. Se on outo konsepti, koska raha on ihmisen - niin luulette - mutta teitä tuetaan taloudellisesti ja muuten monilla muilla tavoilla, kuten annetaan teknologiaa, minkä Harmaat tietysti peittävät. Älkää koskaan tulko huijatuksi ajattelemaan, että hyviä Harmaita vierailee ihmisten luona täällä. Täällä ei ole hyviä Harmaita. He eivät haluaisi tulla tänne ja heillä on riskinä tulla täällä elävien Harmaiden vangitsemiksi.

Tässä on kaikki, mitä sanon tästä aiheesta tällä erää, mutta lisään, että kaikki mitä teille kerrotaan tässä, on totta omasta näkökulmastani ja Neuvoston näkökulmasta, ja olemme avoimia ja rehellisiä teille ja näin tämä on totuutemme, jonka jaamme kanssanne. On tärkeää päättää, mitä uskotte, ja toimia sen uskomuksen mukaisesti. Ja tämä on, kuten aina, oma henkilökohtainen päätöksenne.

Namaste

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >