HomeViestejäMark Kimmel8.1.2013 - Täysin uusi pallopeli

8.1.2013 - Täysin uusi pallopeli

TÄYSIN UUSI PALLOPELI
 
Athabantian-aluslaisia kanavoinut Mark Kimmel (www.cosmicparadigm.com)
8.1.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hyvää huomenta, Mark. Tässä on Bren-Ton, joka puhuu kaikkien Athabantian-aluksella olevien puolesta.
 
Hyvää huomenta, Bren-Ton. Paljon terveisiä kaikille.
 
Se mitä nyt näillä nettisivuilla seuraa, Mark, on sarja keskusteluja sinun ja Athabantian-aluksella olevien kesken. Enää emme anna informaatiota ja näkemyksiä korkeammalta näyttävästä perspektiivistä. Tästä eteenpäin keskustelemme sellaisen kanssa, joka avasi oven korkeampiin ulottuvuuksiin, mistä kaikki voivat astua. Kaikkien fyysisessä muodossa olevien puolesta osoitamme kunniaa kaikille niille maan valoihmisille, jotka astuivat eteenpäin ryhtyäkseen tähän rohkeaan ja kauniiseen tekoon 21.12.2012.
 
Meissä herättävät suurta kunnioitusta ne poikkeukselliset muutokset, joita on tapahtunut. Minulla ei ole melkein sanoja kanssasi kommunikoimiseen. Sinä ja muut planeetan valotyöntekijät olette luoneet ihmeen. Onnittelemme teitä kaikkia.
 
Useimmilla ihmisillä maan päällä tuo paljon julkisuutta saanut päivämäärä 21.12.2012 tuli ja meni. Ei ollut dramaattisia maanmuutoksia, ei maanulkopuolisen aluksen ilmestymistä eikä mitään epätavallisia uskonnollisia tapahtumia. Mikään ei ollut huomattavasti erilaista, erityisesti niille jotka ovat kiinni 3D-energioissa. Useimmilta planeettanne ihmisiltä jäi huomaamatta tuon päivämäärän poikkeukselliset tapahtumat ja niiden valtava merkitys, ei pelkästään maapallolle vaan koko kosmokselle. Melkein yhtä tärkeä oli ennenkuulumaton tapahtuma 12.12.2012. Puhun nyt 12-12-12:sta meidän perspektiivistämme. Toinen tulee kommunikoimaan kanssasi 21-12-12:sta.
 
Tuhansia vuosia me andromedalaiset olemme katselleet maapallon ja muiden 3D-planeettojen taistelua pelon, tiukkojen rakenteiden ja konfliktien ikeessä. Viimeisten 2000 vuoden aikana olemme nähneet muutoksia saatavan aikaan vähitellen, kun maan ihmiset kiipesivät ns. moderniin maailmaan ja kun pienestä määrästä tuli valotyöntekijöitä, jotka nousivat kolmannen ulottuvuuden rajoitusten yläpuolelle.
 
Kolmatta ulottuvuutta tukevaa matriisia ei ole ollut enää 12.12.12 saakka. Katselimme, kun pieni määrä näitä maan valotyöntekijöitä yhdessä 3D:n taivaallisten luojien kanssa poisti nuo tukipuut.
 
Silloin kun vapaaehtoisesti inkarnoiduitte maan päälle, toivoimme tämän merkitsevän pitkään odotettua suurta transformaatiohetkeä. Se mitä on tapahtunut, ylittää hurjimmatkin odotuksemme. Se mitä on tapahtunut, vaikuttaa kaikkiin Andromedalla ja koko luomakunnassa.
 
Näen, että haluat esittää kysymyksen.
 
Mitä luulet merkitsevän meille maapallolla, että kolmas ulottuvuus tulee loppuunsa?
 
Kuten sanoin aiemmin, katselimme 3D-ulottuvuuden tukipuiden romahtavan. Koskaan ennen emme ole todistaneet sellaista tapahtumaa. Sitä "ainesta" mikä mahdollisti kolmannen ulottuvuuden olemisen teidän planeetallanne ja muualla, ei ole enää. Ne jotka loivat kolmannen ulottuvuuden fyysisen muodon pohjakerrokseksi, vetivät pois sen taustalla olevan matriisin.
 
Tämä on uskomatonta. Niillä jotka nojaavat kolmanteen ulottuvuuteen, ei ole enää perustaa, millä he voivat toimia. Heidän rakenteensa ovat nyt paremminkin hiekkaa kuin kiveä. Ne jotka haluavat paeta kolmannesta ulottuvuudesta, huomaavat sen paljon helpommaksi, koska 3D-lonkeroita ei ole enää. Kaikki mitä siitä on jäljellä, on jäämiä siitä, kun ihmiset ovat aioneita olleet matalammissa värähtelyissä. Nyt ne jotka "istuvat aidalla", huomaavat päätöksen siirtyä pois 3D:stä paljon helpommaksi.
 
Omasta perspektiivistämme näemme selkkausten loppuvan niiltä, jotka noudattavat kolmannen ulottuvuuden tapoja. Tämä merkitsee, ettei ole enää väkivaltaa ja sotia. Tämä merkitsee, että totuus vallitsee, ei petos ja väärä informaatio. Tämä merkitsee vihan ja tuomitsemisen loppua. Tämä merkitsee, ettei ole enää köyhyyttä varakkaiden kerätessä omaisuuksia. Tämä merkitsee itseä palvelevien hallitusten loppua. Tämä merkitsee niiden yritysten loppua, jotka käyttävät hyväkseen kuluttajia. Tämä merkitsee niiden uskontojen loppua, jotka vääristelevät ihmisten uskoa. 
 
Miten upeasta seikkailusta löydättekään itsenne. Olemme hyvin onnellisia puolestanne. Rohkeutenne ja riskinottonne on palkittu tavoilla, joita ei nähty ennakolta inkarnoituessanne vapaaehtoisesti maan päälle. Onnittelut kaikille, jotka tekevät tästä mahdollista, kaikille jotka pitävät valoa ja kaikille jotka ovat tehneet työtä henkilökohtaisen värähtelynsä nostamiseksi.
 
Paljon siitä mitä kommunikoimme sinulle aiemmin, paljon siitä mitä tietoiset ihmiset uskovat ja paljon siitä, mistä valotyöntekijät puhuvat tänään, on täysin vanhentunutta 12-12-12-tapahtumien vuoksi. Kolmannen ulottuvuuden kuoleminen vaatii täysin uuden tavan nähdä kaikki, täysin uuden tavan elää fyysisessä muodossa.
 
Saanko esittää toisen kysymyksen?
 
Tietysti.
 
Mitä vaikutusta kolmannen ulottuvuuden kuolemalla on Andromedaan ja andromedalaisiin?
 
Kuten hyvin tiedät, Andromeda ei koskaan osallistunut tietoisuuden putoamiseen. Olemme säilyttäneet korkeammat värähtelymme ne vuosituhannet, kun kolmas ulottuvuus hallitsi monia tähtijärjestelmiä. Näin 3D:n kuolema ei vaikuta meihin suoranaisesti. Meidän ei kuitenkaan tarvitse enää suojella itseämme kolmannessa ulottuvuudessa olevien hyökkäyksiltä. Meidän ei enää tarvitse katsella sivusta, kun kolmannessa ulottuvuudessa olevat kiipeävät ylös sieltä. (Olimme nimittäin haluttomia olemaan tekemissä 3D:n kanssa, ettemme jäisi sen matalien värähtelyjen ansaan.) Järjestimme kuitenkin sellaisia aluksia kuin Athabantian, jotka säteilivät jatkuvasti valoenergioita kolmannessa ulottuvuudessa oleville.
 
Miten kolmas ulottuvuus syntyi?
 
Kolmas ulottuvuus luotiin pohjan asettamiseksi tietoisuuden putoamiselle. Se oli valtava matriisi, mikä vaikutti moniin tähtijärjestelmiin. Se oli hyvin jäykkä ja matalaa värähtelyä. Se onnistui, mutta sillä oli tahattomia seuraamuksia. Sen jäykästä rakenteesta syntyi pelko, tuomitseminen, hierarkiat, väkivalta ja petos. Vaikka jumalainen rakkaus oli aina läsnä kaikkien sydämessä, se oli suurelta osin poissa tai vääristynyttä kontrollimekanismina.
 
Pieniltä valotyöntekijäryhmiltä on vienyt monta vuosituhatta ylösnousta tästä läpi siihen pisteeseen, missä kolmannen ulottuvuuden luojat voisivat työskennellä heidän kanssaan sen hylkäämiseksi. Maapallo oli tämän ponnistuksen polttopiste, koska se oli pimein 3D-planeetoista.
 
Muita kysymyksiä?
 
Ei tällä erää. Kiitos tästä kommunikoinnista.
 
Ole hyvä, Mark. Se on ollut minulle ilo, todellinen ilo ottaen huomioon, mitä nyt on saatu aikaan. Siunausta ja näkemiin.
 
Siunausta kaikille Athabantian-aluksella ja kaikille Andromedalla.
 
____________
 
Hyvää huomenta, Mark, tässä on Adrial.
 
Hyvää huomenta.
 
Tulen tänään luoksesi ykseydessä, sillä värähtelysi on korkea. Tulen sellaisena, joka on erittäin onnellinen sinun ja sen puolesta, mitä maan päällä on tapahtunut viime päivinä. Olet yksi niistä harvoista, jotka planeettanne kuuden miljardin ihmisen joukossa auttoivat aktiivisesti uuden aikakauden avaamisessa maailmallenne. Kuten tiedätte, se mitä on tapahtunut tämän ainutlaatuisen maan ihmisten ja korkeimpien taivasolentojen yhteistyön tuloksena, johti kokonaan uuteen olemistapaan kaikille kosmoksessa. Taivaalliset kuten minä, tuntevat jo sen vaikutukset, mitä on tapahtunut.
 
Maapallo on ollut ja on edelleen polttopiste universumin järjestyksen muodostamisessa uudelleen. Uusi maa on polttopiste koko fyysisen muodon muuntamisessa Luojan valoksi ja ykseyteen Kaiken olevaisen kanssa. Se mitä tapahtuu, on todellakin tärkeintä sitten muodon alkuperäisen luomisen - ei ainoastaan fyysisen muodon, vaan kaiken muodon.
 
Haluan antaa tunnustusta kaikkien niiden osuudesta, jotka ovat tehneet tämä mahdolliseksi. Sillä ilman fyysisen muodon olentojen osallistumista vanhimpien taivaallisten rinnalla, mitään tästä ei olisi voinut tapahtua. Se vaati teitä fyysisessä muodossa tekemään sellaisen transformaation, mitä ei-fyysisessä muodossa olevat eivät olisi voineet koskaan tehdä itse, niin paljon kuin olisimme ehkä toivoneetkin sitä.
 
Sen 3D-matriisin sulkemisen myötä, mistä Bren-Ton puhui, fyysisessä muodossa olevat voivat nyt vaihtaa kevyempiin värähtelyihin, mikä johtaa lopulta siihen, että kaikki fyysisessä muodossa saavuttavat kristallipohjaisen olemisen. Tämän kristallipohjaisen olemisen myötä tulee tie kahdentoista ulottuvuuden korkeampiin värähtelyihin. Tämän kristallipohjaisen olemisen myötä tulee ykseys Kaiken olevaisen, Jumalan kanssa. Tämän kristallipohjaisen olemisen myötä kaikki se muuntuu, mitä olette tunteneet 3D-yksilöinä.
 
Saanko esittää kysymyksen?
 
Kyllä.
 
Millaista elämä kristallikehossa on?
 
Kristallimuoto sallii teidän kommunikoida telepaattisesti. Kristallimuoto sallii teidän elää niin kauan kuin haluatte ja olla koskaan kokematta 3D-kuolemaa. Kristallimuoto sallii teidän olla täysin 12. ulottuvuuden olento. Kuten ehkä voitte kuvitella, ystävyyssuhteenne ja yhteytenne toisiin ovat täysin erilaisia. Mark, elämä kristallikehossa on hyvin erilaista, mitä olet kokenut tähän saakka, edes Andromedalla.
 
Onko maapallolla kristallimuoto?
 
Kyllä, maa palaa kristallimuotoonsa, mikä sillä oli ennen tietoisuuden putoamista. Sitten se säteilee taas omaa valoaan kuin säteilevä tähti.
 
Entä veljeni ja sisareni Andromedalta? Eivätkö he olleet jo korkeampaa ulottuvuutta?
 
Olet täysin oikeassa, kaikki Andromedalla ovat kevyemmissä ulottuvuuksissa. Heille 21-12-12-oven avautuminen merkitsee, että he pystyvät nyt saavuttamaan 12. ulottuvuuden täyden voimaantumisen.
 
Entä ne, jotka eivät halua ylösnousta?
 
Ensinnäkin ennen sitä, kunnes kaikki ovat ykseydessä Kaiken olevaisen kanssa, kukaan ei ole täysin ykseydessä. Toiseksi sen tapahtuminen vaatii aikaa - ei tuntemaanne aikaa, vaan tapahtumien yhteensattumista. Me jotka olemme enkeliulottuvuutta, mittaamme aikaa miljoonina vuosina, ja niin tekin kristallikehossanne. Kaikkien yhdistyminen ykseyteen vaatii aioneita.
 
Etkö aiemmin kertonut minulle, että jotain tällaista olisi tapahtumassa?
 
Kerroin tosiaankin noin vuosi sitten. Mark, en usko, että pystytte täysin ymmärtämään, mitä tapahtui 21.12.12, ja se on ok. Koko luomakuntaan on vaikutettu 21-12-12-oven avautumisella, niin että kaikki maan ihmiset voivat mennä siitä kevyempiin ulottuvuuksiin. Tämän oven avaaminen teki sen paljon helpommaksi kaikille fyysisessä muodossa. Jotkut saattavat edelleen kieltäytyä tästä kutsusta ja se on ok, sillä loppujen lopuksi kaikki palaavat Luojaan.
 
Käsittäkää, että asioita tapahtuu teille juuri tälläkin hetkellä. Käsittäkää, että asioita tapahtuu hyvin nopeasti lineaarisen ajan romahtaessa. Olkaa avoin sallimaan kaiken muuntuminen. Monet yrittävät tuputtaa vanhoja käyttäytymis- ja tekemistapoja. Älkää vastustako niitä aktiivisesti. Keskittykää kaiken muuntumiseen täyteen kristalliolemiseen. Abiquior auttaa tässä prosessissa ja näyttää tietä kristallimuodossa elämiseen. (Suom. huom. Abiquior on jokin Markin perustama keskus.)
 
Kun katsoo teitä tänään, voi nähdä ne, jotka ovat saavuttamassa kevyemmän olemistavan, kukin omalla tavallaan. Vaikka he ovat ihailtavia, he eivät ole täysin kaikkea, mitä tulee. Heitä rajoittaa eläminen planeettanne nykyisessä 3D-sopassa. Siirtykää tämän sopan ulkopuolelle ja olkaa piittaamatta kaikista alempien olemistapojen jäänteistä. Kukoistakaa korkeampien tapojen täyteydessä. Tämä on tehtäväsi, Mark - auttaa kaikkia pitämään silmänsä perimmäisessä tavoitteessa, tyytymättä puolitiehen. Auta heitä sisäistämään se, minkä he voivat hahmottaa uudesta.
 
Vain se, että he eivät pysty näkemään sen yksityiskohtia, mikä on luotu yleistäen tällä hetkellä käytössä olevaa, ei anna heille tekosyytä olla katsomatta nykymallin yli korkeampien ulottuvuuksien täyteyteen. Auta heitä näkemään rationaalisen mielensä rajojen yli. Kaikki muuttuu aikanaan. Mitä nopeammin kaikki planeetallanne sallivat tämän tapahtua, sitä nopeammin kaikki universumissa voivat siirtyä ylöspäin. Maapallo ja sen ihmiset asettavat tahdin - auta heitä transformoitumaan, kantamatta 3D-tiheyden taakkaa mukanaan.
 
Alan nähdä oman polkuni. Kiitos tästä keskustelusta.
 
Minulle on ilo työskennellä kanssasi, Mark.
 
Ja minulle sinun kanssasi, Adrial. Voimmeko jatkaa pian?
 
Voi, kyllä. Meillä on paljon tehtävää. Matkasi on vasta alkanut. Pysyn kumppaninasi.
 
Kiitos, olen mitä kiitollisin avustasi.
 
Sanon nyt näkemiin. Puhumme pian taas. Siunausta.
 
Siunausta sinulle ja kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >