HomeViestejäMark Kimmel6.3.2012 - Kiitollisuus

6.3.2012 - Kiitollisuus

KIITOLLISUUS
 
Athabantian-aluslaisia kanavoinut Mark Kimmel (www.cosmicparadigm.com)
6.3.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys kaikkien puolesta Athabantian-aluksella. Ilmaisemme kiitollisuuttamme kaikille maan ihmisille, jotka ovat heräämässä suurempaan todellisuuteen. Olemme erityisen kiitollisia planeettanne valotyöntekijöiden ja kaikkien niiden ponnisteluista, jotka sallivat valonsa loistaa. Annamme nämä sanat kaikkien tähtiveljienne ja -sisarienne puolesta, sillä kaikki tietävät transformaationne vaikutuksen koko luomakuntaan.
 
Omista havainnoistamme ja niiltä, jotka kulkevat joukossanne, tiedämme, miten vaikeaa elämänne on maaplaneetalla. Se on vaikeita, mitä olemme kohdanneet missään tutkimuksissamme. Tietäkää, että kamppailuanne valoon arvostetaan ja että lopulta maapallosta ihmisasukkaidensa kera tulee ainutlaatuisen kaunis, rauhallinen ja täysin valaistunut tähti. Välittömästi edessä oleva tie on vähän töyssyistä, mutta toisella puolella on paratiisi.
 
Näistä syistä sekä rakkaudestamme teitä kohtaan, maan sisaremme ja veljemme, monia tähtialuksia on kerääntynyt planeettanne ympärille tänä aikana. Annamme teille apua sillä tavalla, kuin sallivat universumin puuttumattomuussäännöt ja ottaen huomioon kaiken korkeimman hyvän.
 
Te kaikki planeetalla saatte nyt poikkeuksellisia transformaatioenergioita - energioita joita ei ole koskaan ennen ollut käytettävissä. Syleilemällä niitä transformoitte kaikki planeetalla. Ryhtymällä tähän transformaatioon teette suuren palveluksen koko luomiselle.
 
Vaikka minulla ja muilla taivaallisesta ulottuvuudesta ei ole koskaan ollut fyysistä muotoa, ilmaisen kiitollisuutta niille miljardeille maan ihmisille, jotka ovat päättäneet inkarnoitua tähän aikaan ja paikkaan - riippumatta värähtelystä, paikasta tai statuksesta. Rohkealla inkarnoitumisella maan päälle energisoitte kaiken transformoitumista.
 
Olen Taught ja asun tällä hetkellä Athabantian-tähtialuksella.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >