HomeViestejäMark Kimmel21.12.2011 - Siirtymäapua

21.12.2011 - Siirtymäapua

SIIRTYMÄAPUA
 
Athabantian-aluslaisia kanavoinut Mark Kimmel (www.cosmicparadigm.com)
21.12.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys Athabantia-tähtialukselta. Tulen luoksenne tänään edustaen koko joukkoa tällä mahtavalla aluksella. Olemme täällä palveluksessanne, maan veljemme ja sisaremme.
 
Jokainen päivänne tuo teitä nyt lähemmäs tuota suurta transformaatioaikaa. Tehkää loppuvalmistelunne, joista tärkeimpiä ovat asenteenne ja henkinen keskuksenne. Etsikää hiljaista aika löytääksenne, kuka oikeasti olette. Pääskää kosketuksiin ydinolemuksenne kanssa, tuon mahtavan valo-olennon jolla on kokemus fyysisessä muodossa. Tietäkää, että tulitte vapaaehtoisena tänä aikana tähän paikkaan, riippumatta siitä oletteko tyytyväinen elämäänne täällä vai ette.
 
Olkaa kiitollinen sille keholle, joka majoittaa yksilöllistyneen sielunne tämän inkarnaation aikana. Arvostakaa sen fyysistä ulkonäköä sekä sen oikkuja, sillä se opettaa teille, mitä tulitte tänne kokemaan. Jos teillä on sairautta tai vammoja, olkaa niistä kiitollinen osana kokemustanne. Olkaa kiitollinen henkilökohtaisesta tilanteestanne oppimiskokemuksena, riippumatta siitä miten vastenmielinen se on. Rakastakaa kehoanne, kun kuljette eteenpäin transformaatiossa, ei ainoastaan omaa fyysistä muotoanne, vaan kaikkien muotoa tällä planeetalla. Monet muut haluaisivat kokemuksen fyysisyydessä, teidät valittiin tähän aikaan ja paikkaan.
 
Kaikki on muuttumassa. Aika romahtaa. Paljon siitä, mikä on yleensä hyväksytty totena, paljastuu valheelliseksi. Vankeutenne sivilisaationne toimintamallissa osoittautuu siksi pelkopohjaiseksi pimeydeksi, mitä se on. Valoenergiaa tulvii planeetalle ja teihin, sen ihmisasukkaisiin. Se voittaa pimeyden kaikilla, jotka valitsevat sen. Meille jotka odotamme tilaisuutta tulla palvelemaan teitä, on suuri kunnia tarkkailla tätä suurenmoista transformaatiota.
 
Mark, sinun matkasi pimeydestä voi palvella havaintoesimerkkinä muille, jotka edelleen roikkuvat kolmannessa ulottuvuudessa. Katselimme, kun otit ensimmäisiä haparoivia askeliasi ulos sen tahmeudesta. Yritit useita kertoja tarttua korkeampaan tiehen ja putosit aina takaisin pimeyden kynsiin, kun pelko rahan riittämättömyydestä ja erilaisuudesta pakahdutti intuitiosi rauhallisemmasta elämästä. Lopulta otimme suoran kontaktin suostutellaksemme sinua heräämään tehtävään, johon olit suostunut ennen tätä inkarnaatiota.
 
Ensin olit piittaamatta tästä heräämisestä, mutta toiset näkivät sen sinussa. Kun kuukaudet kuluivat, useammat ja useammat näkivät, että olit kadottanut makusi kilpailemiseen. Lopulta ne jotka halusivat menestyä kolmannessa ulottuvuudessa, kapinoivat johtajuuttasi vastaan ja sinut sysättiin epävarmuuteen. Muutamassa kuukaudessa antauduit taas kerran liikemaailman ja rahan ansaitsemisen houkutukseen. Vasta sitten kun yksi sopimuksesi meni täysin mönkään, päätit lopulta hylätä liikemaailman ja etsiä uuden tavan elää.
 
Opiskelit maisterin tutkintoa psykologiassa, silloin kun taas kerran nostimme esiin instituuttiaiheen. Sanoit, että kaikki oli jo tehty siinä maailmassa, ja haastoit meidät keksimään eri lähestymistavan. Ensimmäinen kirjasi, Trillion, pantiin alulle vastauksena tuohon haasteeseen ja päätit tavoitella kirjailijan roolia sen sijaan, että palvelisit toisia psykologina.
 
Vasta kun näit tähtialuksiamme, päätit lopulta, että kirjoitit jotain muuta kuin tieteistarinaa tai seurasit vain mielesi loihtimia ajatuksia. Tuo viikko korkealla erämaassa tohtori Steven Greerin kanssa antoi kipinän uudelle tutkimispolulle ja tietämisen tunteelle. Ensimmäisen kirjasi julkaiseminen vaati sinua sanomaan julkisesti "maan ulkopuoliset", mitä oli vältellyt siihen saakka.
 
Pian sen jälkeen aloit radiohaastatteluissa ja julkisilla foorumeilla puhua vierailuistamme planeetallanne ja rentouduit puhumaan suuremman kuvan piirteistä, mukaan luettuna henkimaailma. Hankit seuraajia, jotka halusivat tietää viimeisimmät uutiset havainnoista, eliittien toiminnasta, suuremman kuvan uusista puolista ja ei-fyysisistä olennoista. Tuon jakson aikana opit kehon ulkopuolella matkustamisesta, vaihdokkaista ja olit tekemisissä monien maiden ja yhteisöjen ihmisten kanssa.
 
Kun muutit nykyiseen paikkaasi, kaikki muuttui taas kerran. Silloin pyysimme sinua julkaisemaan viestejä, joita olimme lähettäneet sinulle. Voi, vastustit ensin. "Luuletteko minun olevan hullu?" oli vastauksesi pyyntöömme. Kuitenkin jonkin ajan kuluttua hellyit ja aloit julkaista niitä "Markin nurkassa" ja vuosi sitten "Athabantiassa".
 
Tässä prosessissa aloit ymmärtää suuremman kuvan koko laajuuden, sait itseluottamusta ja hankit henkisen keskuksen, mikä vie sinut tämän suuren muutoksen läpi. Sen lisäksi olit löytänyt reitin palvella kanssaihmisiäsi. Mutta heräämisesi ei loppunut siihen. Yllytyksestämme menit alkemian hallintakurssille. Tässä risteyksessä tajuat lopulta sen koko merkityksen, kuka oikeasti olet, ja harjoittelet elämistä viidennessä ulottuvuudessa.
 
Mark, olet nyt täysin uudessa värähtelyssä siihen verrattuna, missä olit muutama vuosi sitten. Itse asiassa olet eri värähtelyssä, missä olit vain kaksi kuukautta sitten. Olet ottanut vastaan kevyemmät taajuudet ja kysyt, millaista on asua pysyvästi täällä. Sinulla ei ole enää pelkoa osana elämääsi ja tunnistat todellisen luonteesi suurena valo-olentona fyysisessä muodossa. Kuitenkin ympärilläsi on monia, jotka eivät ole kokeneet sellaisia kevyempien tiheyksien ihmeitä. Pyydämme, että jaat paljastamis- ja kehittymismatkasi heidän kanssaan, jotta hekin voivat valita elämisen uudella maapallolla.
 
Elämä ihmismuodossa maan päällä on suuri kokeilu. Se on ollut kokeilua siitä saakka, kun elämä alussa esiteltiin. Kuten toiset ovat paljastaneet, hyvin harvat olennot kosmoksessa ymmärtävät, että on sellaista fyysistä tiheyttää kuin maapallo, vielä harvemmat ovat kokeneet sellaista elämää. Sen tiedostamista tapahtuu nyt ja niitä jotka inkarnoituvat maan päälle, ihaillaan elämän ottamisesta fyysisessä muodossa.
 
Tehtäväsi - ja muiden jotka ovat vastikään saavuttaneet viidennen ulottuvuuden elämisen - on näyttää muille maan ihmisille kevyempien tiheyksien ihmeitä, ei välttämättä ohjeistaa heille, miten saavuttaa ne. Jättäkää se meille, jotka asumme pysyvästi kevyemmissä tiheyksissä. Jos asetatte näyttämön ohjeillemme, tulemme työskentelemään niiden kanssa, jotka ovat kiinnostuneita.
 
Kohtaatte muutoksia osana transformaatiotanne. Näistä merkittävimmät ovat ei-fyysisyydessä. Nämä historialliset muutokset ovat jo menossa, huolimatta medianne raportoinnista. Näissä muutoksissa on neljä tekijää: 1) talouksienne, hallitustenne ja uskontojenne romahtaminen, 2) riittävät maan muutokset tekemään kaikki tietoiseksi maapallon siirtymisestä kevyempään tiheyteen, 3) veljienne ja sisarienne saapuminen kaukaisista tähtijärjestelmistä suurina määrinä ja moniin paikkoihin planeetallanne ja 4) lisääntyvä sähkömagneettienergioiden tulva tönäisemään ihmiskunnan kevyempään elintapaan.
 
Nämä asiat eivät välttämättä tapahdu samanaikaisesti tai peräkkäin, vaan niitä tapahtuu tässä lisääntyvästi tiivistyvässä aikajaksossanne. Lisäksi nämä asiat tapahtuvat yhteistyössä yksittäisten ihmisten kanssa, jotka värähtelevät viidennessä ulottuvuudessa auttaen toisia. Kosmiset energiat joita tulee maan ihmisille, tekevät kaikille helpommaksi siirtymisen pois kolmannesta ulottuvuudesta - jos he valitsevat sen.
 
Maan ihmiset jotka roikkuvat kolmannen ulottuvuuden pelkopohjaisissa värähtelyissä ja jotka eivät kykene sopeutuman kevyempiin taajuuksiin, poistuvat maan suuresta draamasta, kun se värähtely nousee. Sen mukaan mitä tällä hetkellä näemme, monet valitsevat tämän reitin. Tämä aiheuttaa murhetta korkeampien värähtelyjen yksilöille, kun rakkaita lähtee.
 
Toisaalta on monia, jotka päättävät ylösnouseta maan kanssa. Tämän tekemiseksi he käyttävät valoenergioita pysyäkseen värähtelytasolla, mikä on yhtenevä uuden maan värähtelyn kanssa, ensin neljännessä ja sitten viidennessä ulottuvuudessa. Heidän fyysinen kehonsa pysyy fyysisessä muodossa, kun he omaksuvat kevyemmät tunne- ja mentaalivärähtelyt. He ajattelevat pääasiassa sydämestään, rationaalisen mielen sijasta. Tämä prosessi ei ole automaattinen eikä helppo - se vaatii keskittymistä ja harjoittelua.
 
Instituutti auttaa tässä mielessä. Monet löytävät tiensä sen ovelle. Olkaa valmiina, tulemme auttamaan. Samaan aikaan muistakaa, että me Athabantian-tähtialuksella olemme vain muutaman askeleen edellänne universaalissa ylösnousemuksessa, joten meille kaikille on mitä mielenkiintoisinta katsella tapahtumien ja siirtymän kehittymistä.
 
Olen Taught ja edustan niitä, jotka palvelevat ihmiskuntaa - sekä niitä jotka kulkevat joukossanne että niitä jotka ovat tällä tähtialuksella. Odotamme innolla sitä päivää, kun voimme olla vuorovaikutuksessa kanssanne kevyemmissä ulottuvuuksissa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >