HomeViestejäMark Kimmel17.6.2011 - Antakaa valonne loistaa

17.6.2011 - Antakaa valonne loistaa

ANTAKAA VALONNE LOISTAA

Athabantian-aluslaisia kanavoinut Mark Kimmel (www.cosmicparadigm.com)
17.6.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys Athabantian-avauusalukselta. Tänään tuomme teille ajankohtaisen ja tärkeän viestin. Teidän odotus päättyy pian, jotka olette lukeneet ja omaksuneet viestimme muutamalta viime vuodelta. Seuraavien puolentoista vuoden kuluessa koette uuden maapallon ilmestymisen. Valotyöntekijöinä, tiennäyttäjinä tämä on hetki, jota olette odottaneet.

Tulevina kuukausina koette edelleen maan puhdistumista. Riippuen asuinpaikastanne kohtaatte maanmuutoksia, mm. maanjäristyksiä, tsunameja, vulkaanista aktiivisuutta ja äärimäisiä säätiloja. Tämä on haastavaa ja jotkut maaveljenne ja -sisarenne kuolevat sielusopimuksensa mukaisesti. Nämä tapahtumat esittelevät tilaisuuksia alkaa pelätä, jos niin valitsette. Tietoisempi asenne tarkkailisi rakastavasti niitä näyttämönä, jolla suuren draamanne viimeinen näytös esitetään.

Tapahtuu myös velkapohjaisten rahajärjestelmien, kapitalismin ja hallitusten romahtamista - kaiken sellaisen mikä ei palvele enemmistön tarpeita. Lisää tilaisuuksia alkaa pelätä. Taas kerran, olkaa rakastava tarkkailija.

Uskonnot jotka eivät palvele tarvetta totuuteen suuremmasta kuvasta, sortuvat ymmärryksen kasvaessa aidosta henkisyydestä, mikä perustuu kaiken ykseyteen. Vastaavasti tieteelliset, koulutukselliset, terveydenhoidolliset ja oikeudelliset järjestelmänne luhistuvat totuuden painon alla. Pitäytykää siinä, minkä sielunne tietää todeksi.

Me jotka olemme sisarianne ja veljiänne ympäri universumia, tulemme planeettanne pinnalle fyysisessä muodossa tämän jakson aikana. Tulemme tarjoamaan teille tukeamme näinä vaikeina aikoina. Odottakaa laajalle levinneitä ilmoituksia tähtialustemme saapumisesta ja yritämme tehdä tunnetuksi, että tulemme rauhassa ja rakkaudessa ja että saapumistemme koordinoidaan tämän universumin Jumalan kanssa. Monet meistä jotka kulkevat joukossanne, tulevat myös ilmi.

Samaan aikaan ne jotka jatkaisivat teidän kontrolloimistanne omien itsekkäiden etujensa vuoksi, yrittävät laajentaa kolmannen ulottuvuuden hallintaansa. He levittävät pelkoa tapahtumista, joista olemme puhuneet. Pelkoa katastrofaalisista maanmuutoksista. Pelkoa raha- ja hallintojärjestelmän romahtamisen tuloksista. Pelkoa uskontojen romahtamisesta. Pelkoa avaruusveljistänne ja -sisaristanne. Pelkoa veljistänne ja sisaristanne, jotka elävät planeettanne sisässä. Pelko on yksi reaktio - toinen on nähdä kolmannen ulottuvuuden romahtaminen ihmeellisen uuden maapallon alkuna.

Näiden kaikkien muutosten keskellä voi olla houkutus alkaa pelätä, niin kuin ne reagoivat pelolla, jotka eivät tunne näitä viestejä. Työnne, syy tuloonne tälle planeetalle tänä aikana ja tähän paikkaan, tulee nyt esiin. Työtänne on antaa ymmärryksenne tapahtumista loistaa kuin valomajakka kaaoksen keskellä. Tehtävänne on havainnollistaa tyyneyttä, kun tapahtumat pyörivät ympärillänne. Tehtävänne on seisoa selkä suorassa väkijoukossa ja näyttää, että olette tiennäyttäjä. Nyt on teidän hetkenne - olette maailman valoja jokaisen mantereen väestön keskellä, jokaisen rodun ja kansan keskellä. Nyt on aikanne herätä. Näyttäkää toisille, että te ja toiset kaltaisenne muutatte maailmaa aikomuksillanne, visiollanne uudesta maapallosta ja elämällä sydämestänne ykseydessä kaiken kanssa.

Kunnioittakaa maapalloa siitä, mitä hän antaa meille. Kunnioittakaa avaruusveljiänne ja -sisarianne, jotka tulevat auttamaan. Mutta mikä tärkeintä, kunnioittakaa itseänne ja kaikkia muita maan ihmisiä veljinänne ja sisarinanne. Rakastakaa toisia riippumatta heidän teoistaan ja uskomuksistaan. Rakastakaa niitä, jotka ovat samanmielisiä, ja rakastakaa niitä, jotka reagoivat pelossa.

Teillä jotka tiedätte totuuden näistä hetkistä, on nyt mahdollisuus näyttää kaikille sisarillenne ja veljillenne - maan päällä ja ympäri universumia - miten käyttäydytään näinä vaikeina muutosaikoina. Valotyöntekijät, tämä on teidän hetkenne säteillä.

Tärkein asia, minkä voitte tehdä itsellenne, on pitää energianne korkeimmillaan. Keskittykää terveytenne pitämiseen optimitasolla. Liikkukaa, nukkukaa ja syökää kehonne maksimihyödyksi. Etsikää tapoja kohota korkeimpaan värähtelyynne ja ylläpitää se. Eläkää sydämestä, ei päästä. Antakaa rakkauden virrata joka teostanne. Nähkää kaikki ykseydessä.

Pelkästään ymmärtämällä tapahtumat neljännen ja viidennen ulottuvuuden todellisuusnäkökulmasta autatte toisia näkemään suuremman kuvan. Odottakaa monien tulevan luoksenne etsimään vastauksia. Olkaa kärsivällisiä heidän kanssaan. Säteilemällä valoanne lievennätte heidän pelkojaan. Teidän ei tarvitse lähettää viestiänne rakkaudesta kadunkulmassa tai radioasemalla. Teidän ei tarvitse kirjoittaa kirjoja tai pitää nettisivuja. Aina kuin mahdollista, auttakaa toisia ymmärtämään, että maanmuutokset ja kolmannen ulottuvuuden romahtamiset ovat merkki uuden maapallon luomisesta ja loistavasta uudesta päivästä maan ihmisille. Asenteellanne, tietämyksellänne, käyttäytymisellänne ja tavallanne esiintyä yksilönä, jolla on juuret rakkaudessa ja ykseydessä, on eniten merkitystä. Olemalla valomajakka liitytte yhteen maan miljoonien muiden valopisteiden kanssa muutamaan ihmiskuntaa ja sitten koko universumi muuttuu.

Meille on ilo kommunikoida kanssanne ja odotamme innolla lisätilaisuuksia. Pidämme teitä ehdottomassa rakkaudessa. Seuraavaan kertaan saakka, minä olen Adrial - tämän universumin taivaallinen olento - minä olen Bren-Ton, minä olen Justine ja minä olen Moraine - kaikki Andromedalta - ja minä olen Zepher Plejadeilta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >