HomeViestejäMark Kimmel24.4.2011 - Ykseys moninaisuudesta

24.4.2011 - Ykseys moninaisuudesta

YKSEYS MONINAISUUDESTA

Athabantian-aluslaisia kanavoinut Mark Kimmel ( www.cosmicparadigm.com)
24.4.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys Athabantian-tähtialukselta. Tulemme luoksenne tänään kera lisähavaintojen maapallosta ja sen ihmisasukkaista. Luotamme siihen, että seuraavat sanat auttavat teitä, kun siirrytte uuteen elämäänne.

Kuka tahansa planeettanne tarkkailija saattaisi alussa ihmetellä, mistä kaikessa hälinässä on kyse, miksi kaikki ovat niin innokkaita olemaan tällä pimeän energian pallolla tänä aikana. Lähemmässä tutkimuksessa nähtäisiin, että sielut jotka ovat inkarnoituneet tänne, pitävät itseään hyvin onnekkaina ollessaan osana maakokemusta, erityisesti näillä 3D-draaman viime hetkillä. Lähemmässä tarkastelussa näimme sen ihmeellisen taistelun, mitä monet käyvät ilmestyäkseen mielenhallinnan pimeydestä sydänkeskeisen olemassaolon valoon.

Ja niinpä vasta tarkkailtuamme jonkin aikaa aloimme ymmärtää, miksi olit tullut vapaaehtoisesti tähän näyttämön osaa, Mark. Vasta tarkkailtuamme, miten paljon nautit elämän haasteista maan kolmannessa ulottuvuudessa, ymmärsimme. Vasta kun näimme sen sielun kasvun, mikä oli seurauksena siirtymisestä varhaisen elämäsi olosuhteista siihen, missä olet tänä päivänä, ymmärsimme, miksi ryhdyit sellaiseen inkarnaatioon.

Näimme sen kokemuksen rikkauden, mikä oli ainutkertainen universumissa. Näimme tilaisuuden kokea kasvi-, eläin- ja ihmiselämän moninaisuuden, mitä ei ole millään muulla planeetalla, maiseman monimuotoisuuden vuorista erämaihin ja meriin, vihreästä ruskeaan, kuivasta vehmaaseen ja hedelmällisestä karuun. Sitten tarkkailimme kaupunkejanne ja niiden kontrastia vähemmän asuttuun maaseutuun - ja ymmärsimme, miksi kullakin on oma viehätyksensä.

Tarkkaillessamme kokemusten moninaisuutta panimme merkille sellaisia ihmiselämän yksityiskohtia kuin laaja ruokavalikoima. Tämä yksinään riitti kiinnittämään huomiomme jonkin aikaa. Jokaisella alueella on omat ruokaerikoisuutensa, jokaisella on omat paikalliset kasvinsa ja jokaisella on omat tapansa nauttia maan runsaudesta. Omalla kotiplaneetallamme ei ole lähellekään tällaista kulinaaristen ilojen moninaisuutta.

Sitten ymmärsimme: kaikki oli tuotu maan päälle muualta. Tämä on universumin suuri kokeilu. Kasvit tuotiin kaukaa, eläimet annettiin muilta planeetoilta ja ihmiset tulivat erilaisista tähtijärjestelmistä. Elämän rikkaus maan päällä melkein pakahduttaa sellaisen, joka on tottunut vähempään.

Sitten oli kokemuksenne kaksinaisuus. On niitä, jotka raiskaavat planeettaa sekä kanssaihmisiään omaksi edukseen. Kontrastina on niitä, jotka aidosti rakastavat maata, kunnioittavat sen antamaa runsautta ja rakastavat kanssaihmisiään. Vasta ymmärtäessään moninaisuutta maan päällä voi nähdä kaksinaisuutta ilmaistavan hyvin monin eri tavoin.

Kyse ei ole vain tyrannista ja hänen orjistaan, kyse on myös aviomiehestä ja hänen alistuvasta vaimostaan. Kyse ei ole vain superrikkaista ja köyhistä, kyse on myös talon isännästä, joka ottaa töihin laittomia vieraita, koska hän maksaa hyvin vähän talonsa tai puutarhansa hoitamisesta. Kyse on niistä, jotka tuntevat ylemmyyttä varallisuutensa tai valtansa vuoksi, verrattuna niihin, jotka tuntevat voimattomuutta, koska heidät on kasvatettu kunnioittamaan auktoriteetteja sen sijaan, että ovat uskollisia itselleen. Taas kerran niiden tapojen moninaisuus, joilla hallitsemista ilmaistaan, on hyvin mielenkiintoista katsottavaa. Emme kuitenkaan tuomitse kenenkään roolia, joka on osana maapallon draamaa, sillä kaikkia tarvitaan antamaan rikkautta tämän draaman toimintaan ja taustaan.

Meitä kiehtoo eniten yksittäisten ihmisten transformoituminen maan moninaista taustaa vasten, sillä ihmisen transformoituminen on yhtä moninaista kuin on se planeetta, jolla se tapahtuu. Kukaan ihminen ei ymmärrä samalla tavalla asioita, joita tapahtuu hänen ympärillään. Kukaan ei ymmärrä samalla tavalla, mitä tapahtuu hänelle yksilönä.

Suhteenne maahan muuttuu, kun näette sen kevyemmässä tiheydessä olevan silmillä. Te muututte paljon enemmän kuin maa. Maapallo korjaa maansa, vetensä ja ilmansa hyväksikäyttämistä ja poistaa tietämättömien ihmisten vaikutuksia. Toisaalta ihmiset ylösnousevat kevyempään tiheyteen, missä he näkevät maan ja toisensa sydämellään eivätkä mielellään.

Me kevyemmissä tiheyksissä toimimme yleensä kollektiivin jäseninä. Täysin avoimesta telepatiastamme johtuen meillä on yhteinen mieli, samat visiot ja samat mielipiteet. Meille on melkoinen spektaakkeli katsoa kokonaista rotua, missä hyvin harvat, jos ketkään, ajattelevat samalla tavalla, uskovat samalla tavalla tai katsovat samaa kuvaa. Se on todella merkittävää. Meille on kunnia olla täällä.

Me myös havainnoimme, että ne energiat jotka vaikuttavat planeettaanne, eivät johda muutoksiin moninaisuudessa, vaikka ne tukevatkin muutosta suurempaan ykseyteen. Alkuperäinen suunnitelma oli yhdistää elämänmuodot, joita oli tuotu planeetalle, uuden ihmisrodun aikaansaamiseksi. Tämä on nyt korvattu moninaisuudella liikkeellä kohti ykseyttä, uuden yhdistetyn ihmisrodun sijasta. On hyvin mielenkiintoista tarkkailla, mitä tapahtuu moninaisuudessa ja ykseydessä, silloin kun telepatiaa tapahtuu kevyemmän tiheyden ylösnousseiden ihmisten, siirtymän tehneen maapallon asukkaiden keskuudessa.

Ja kaikki tämä tapahtuu yhdellä planeetalla, ei jonkin tähtijärjestelmän planeetoilla eikä kaukaisessa galaksissa kuten Andromeda. Maa on tämän moninaisuuden polttopiste ja sellaisena se ilmaisee sitä koko universumin puolesta. Tämä on yksi syy, miksi hyvin monet meistä ovat täällä katselemassa transformaationne ihmettä, sillä olette tosiaan monien universumin piirteiden kulminaatiopiste.

Sitten on valotyöntekijöitä, sellaisia kuten Mark, jotka ovat hereillä suuremmalle kuvalle. Myös teidän joukossanne jotka näette suuremman kuvan, ei ole lähes mitään johdonmukaisuutta kuvissanne, ymmärryksessänne tai uskomuksissanne siitä. Kuitenkin tämän moninaisuuden läpi kulkee hyväksynnän ja rakkauden yhdistävä säie.

Jokainen teistä heräävistä ihmisistä ja valotyöntekijöistä heijastaa takaisin Luojalle kokemuksianne, näkemyksiänne ja rakkauttanne monista perspektiiveistä. Ymmärryksemme on, että tämän moninaisuuden saavuttaminen ykseydessä on merkki siitä, että kaikki muuttuu nyt koko luomakunnassa. Kuten on sanottu aiemmissa lähetyksissä, se mitä maapallolla tapahtuu, merkitsee suurta käännettä kaikille universumeille. Nyt äärettömän laajentumisen paikassa alkaa supistuminen, kunnes kaikki on yhtä Luojan kanssa.

Olette nyt saavuttamassa tämän draaman huipentuman. Siitä tulee jännittävämpää joka päivä. Maanmuutokset lähestyvät huippuaan, kun maa ravistaa pois sen pelon, vihan ja ahneuden, mitä sen ihmisvieraat ovat ilmaisseet hyvin kauan. Miten upea kokemus olla osana tätä. Mark, ymmärrämme nyt, miksi olit niin päättäväinen olemisestasi täällä tänä aikana. Olemme täällä auttamassa sinua tämän siirtymän läpi. Voi hyvin, veljemme, ja nauti kokemuksen joka hetkestä.

Minä olen Moraine ja minä olen Justine. Olemme Andromedalta. Rakastamme ehdottomasti jokaista teitä - ihmisiä jotka käyvät läpi suurta muutosta - ja toivotamme vain kaikkein parasta jokaiselle.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >