HomeViestejäMark Kimmel6.2.2011 - Adrial - Poikkeuksellisen onnellisia

6.2.2011 - Adrial - Poikkeuksellisen onnellisia

POIKKEUKSELLISEN ONNELLISIA

Adrialia, Bren-Tonia ja Zepheriä kanavoinut Mark Kimmel ( www.cosmicparadigm.com)
6.2.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys Athabantian-tähtialukselta. Olemme valosisarianne ja -veljiänne. Tässä viestissä puhumme siitä, miksi koko luomakunta keskittyy maan tapahtumiin ja miksi olemme niin poikkeuksellisen onnellisia.

Aionien ajan Luoja levitti valoa ja laajensi kaikkea luomisaalto toisensa jälkeen. Universumeiden jumalat loivat monia maailmoja ja niiden ulottuvuuksissa oli monia tietoisia olentoja. Näiden Luojan ilmennysten oli tarkoitus tutkia kaikkea, mitä voisi olla. Koko tässä laajentumisessa etsittiin vastakaikukipinää tähän ylevämieliseen rakkausvirtaukseen. Aionien ajan kyse oli yksisuuntaisesta kadusta Luojan rakkauden virratessa aina vain ulospäin.

Kun luominen oli levinnyt kaukaisimpiin kolkkiinsa, kun valo ja pimeys olivat kokeneet kaiken, mitä oli koettavissa, niin silloin ja vasta silloin kaiken luominen pysähtyi. Luoja kuunteli vastakaikua siltä, mikä oli luotu. Vastakaikua tuli vain niiltä, jotka tunsivat Luojan. Sitten eräältä epätodennäköiseltä planeetalta galaksin reunamilta, planeetalta joka oli ollut pitkään pimeän energian orja, tuli fyysisiltä olennoilta vaimea ja sykähdyttävä vastakaiku. Aluksi se oli vain heikko vastakaiku kaikkeen, mitä luominen oli antanut. Se ei tiennyt, mitä se aikoi, mutta jonkin ajan kuluttua tuli lisää vastakaikua ja enemmän valopisteitä liikkui niiden fyysisessä kehossa, jotka olivat asuneet pimeydessä. Pelko alkoi sulaa pois niissä, jotka näkivät Luojan rakkauden ja kauneuden.

Noin 70 vuotta sitten pelko oli upottanut maapallon - se huusi apua. Monet meistä ympäri universumia vastasivat. Kun tulimme, mekin näimme valopisteitä pimeyden keskellä ja riemuitsimme. Meitä tuli tuhansittain, sitten miljoonittain. Tulimme todistamaan veljiemme ja sisariemme ilmestymistä esiin pimeydestään. Tulimme katsomaan Luojan valon heijastumista takaisin Luojalle pimeydestä. Ja katsokaa, se ilmentyi, mitä Luoja halusi: olennot heijastivat valoa takaisin Luojalle niin, että Luoja voi tuntea itsensä vielä yhdellä merkittävällä tavalla.

Suurina määrinä universumin kaikista kolkista, monilta eri planeetoilta ja eri sivilisaatioista tuli veljiämme ja sisariamme antamaan valoaan kamppailevalle maapallolle ja sen ihmisrodulle. Tuli taivaallisia olentoja universumeista. Oli upea yhteistyöponnistus, kun voitimme pimeän energian ja sen käskyläiset. Ei ollut taisteluja, vain pakahduttavaa rakkautta kaikille.

Kun ensin tulimme tänne, kukaan meistä ei odottanut, että planeetalle säteilemällämme valolla olisi se vastakaiku, mikä sillä oli. Se mitä oli tapahtunut väliintulovuosina, oli täysin odottamatonta. Kun ensin tulimme, näimme planeetan verhottuna pimeyteen ja hyvin harvoja valopisteitä. Valtiot olivat sodassa keskenään, monet kansansa selviytymisen vuoksi. Pimeydellä oli ote suurimmasta osasta planeettaa. Pelkoa oli kaikkialla.

Väliintulovuosina jatkoimme valon ja rakkauden lähettämistä planeetalle ja sen ihmisille. Vastakaiku on ollut hyvin yllättävää. Monet planeettanne ihmiset ovat vastanneet. Monet ovat käsittäneet elämänsä kahlituksi ja ovat tehneet valinnan elää toisin. Se on ollut hyvin ilahduttavaa meille, jotka tulimme kaukaa.

Kun tarkastelemme planeettanne tänä päivänä, näemme joidenkin, jotka olemassa olevat valtarakenteet tuomitsevat terroristeiksi, käyttävän ainoita ulottuvillaan olevia keinoja reagoidakseen tyrannimaiseen sortamiseen. Näemme joidenkin ihmisten vapaammissa maissa reagoivan elämällä valossa. Ja näemme joidenkin alkuperäiskansojen keskuudessa elävän salaa valossa. Niiden määrä jotka elävät nyt tietoisena valosta, ylittää toiveemme. Planeetasta on tullut valosaarekkeiden myötä elävä ja lukumäärä lisääntyy joka päivä.

Pitäkää mielessä, että ne jotka kapinoivat sortavia hallituksia vastaan, tekevät sen ainoalla osaamallaan tavalla. Heidät on huolellisesti koulutettu näkemään armeijat sortokeinona. He käyttävät näin voimaa kapinoidakseen. Maissa missä käytetään hienovaraisempia keinoja ihmisten sortamiseen, on liikehdintää, missä hylätään rahoitusjärjestelmän kontrollit, tehdään loppu hallituksen sortamista ja median valheista ja nähdään uskontojen oppijärjestelmien yli. Tärkeämpiä kuin jonkin tyrannin tai rahajärjestelmän kaataminen ovat yksilövalot, jotka ilmestyvät esiin pimeydestä, sillä vain rakkauteen perustuvan sivilisaation myötä maan ihmisten todellinen esiintuleminen voi tapahtua.

Millä tahansa keinolla pimeyttä kaadetaankin, se on kannustavaa meille, jotka odotamme ja katselemme. Olemme täällä, koska olette sisariamme ja veljiämme. Rakastamme teitä hyvin paljon, muttemme voi puuttua vapaaseen tahtoonne. Voimme kuitenkin tehdä itsemme tunnetuksi. Kannustamme niitä, jotka vasta nyt näkevät valon, sekä niitä jotka huokuvat sitä. Kun teemme niin, juuri nyt kun kommunikoimme kanssanne tänään, jotain täysin odottamatonta tapahtuu: planeetta ja sen ihmiset ilmestyvät esiin pimeyden syvyyksistä. Tämä esiintuleminen on valon palauttamista Luojalle. Tämä herääminen on käännekohta kaikkeen laajentumiseen, mitä on tapahtunut aionien ajan. Nyt Luoja kutsuu kaikki takaisin tullakseen yhdeksi ja kaikki tulevat uppoutumaan ykseyden valoon.

Näemme nyt riittävän määrän ihmisiä, jotka toimivat valosta, ollaksemme aivan varmoja, että planeetta saattaa loppuun ylösnousemuksensa ja että suuri määrä ihmisiä seuraa mukana. Tämä herääminen pimeydestä yksilöllisesti valiten on merkkinä universumeille, että suuren kääntymisen päivä on käsillä. Nyt pimeys kuolee kaikkialla ja kaikki tulee olemaan valosta.

Kun katsomme maailmaanne, näemme hienovaraisia valoja, ikään kuin huolellisesti kasatun puunuotion hehkuvan hiilloksen. Sillä se tosiaan on tilanne: ne jotka kontrolloivat teitä, ovat tukahduttaneet energianne monin tavoin varmistaakseen, ettei se leimahda heitä vastaan. Jokaisella teistä kalliista ihmisistä on sisällään tuli, valo joka tekisi teistä kaikkea, mitä voisitte olla. Tämä valotuli saa irtipäästettynä koko planeetan loistamaan kuin kirkas aurinko. Mutta ne jotka kontrolloivat teitä, ovat tukahduttaneet valonne vakuuttamalla teille, että olette vain tavallisia ihmisiä, jotka elävät tavallista elämää tehden työtä, syöden ja nukkuen.

Illuminati on huolellisesti tasapainottanut jokaisen rakenteen (valtio, osavaltio, yritys jne.) taatakseen, että oikea sekoitus toivoa ja epätoivoa pitää ihmiset juuri ja juuri hengissä totellakseen sitä. Planeetan jokainen poliittinen ja taloudellinen järjestö on hienovaraisesti tasapainotettu toisiaan vastaan: vähän kasvua tässä, pysähtyneisyyttä tuossa, tukahdutusta tässä, vapauden makua tuossa.

Kun katsomme maan ihmisorjien energiapuumerkkejä, näemme energioiden syttyvän. Tällä hetkellä ihmiset Egyptinä tunnetulla poliittisella areenalla murtautuvat vapaaksi kontrolleistaan - heidän energiapuumerkkinsä on muuttunut kirkkaan siniseksi. Tämä vuorostaan on epätasapainottanut koko planeetan energiakentän. Kontrolloijat etsivät ylettömästi keinoa tasapainottaa sen, ennen kuin räjähdyksiä tapahtuu ympäri maapalloa, sillä Egyptin ihmisten energiat ovat tarttuvia. Muut jotka ovat valmiita käyttämään oikeuttaan vapauteen ja perusihmisoikeuksiin, havainnoivat tarkasti.

Mitä tämä siis enteilee transformaatiolle? Nämä pienet ensiaskeleet käynnistävät maailmanlaajuisen vallankumouksen, joka levittää rakkauden ja valon energioita. Mikään nykyrakenne ei levittäydy. Kaikki muutetaan sellaiseksi, mikä palvelee hallittujen korkeinta parasta, mutta ennen kaikkea, sitten kun se on alkanut, se ei lopu, ennen kuin se on tehnyt täydellisen vallankumouksen siinä tavassa, jolla ihmiset suhtautuvat toisiinsa.

Olemme nyt astumassa transformaation viime päiviin. Olette täällä todistamassa sitä. Olette täällä elämässä sen läpi. Toivomme teille hyvää ihmeellisellä matkallanne. Rakastamme teitä hyvin paljon ja olemme hyvin onnellisia nähdessämme tuloksia viimein paljastuvan.

Ja kun maa ylösnousee ja ihmiset sen mukana, näemme merkittävän käännekohdan tässä universumissa ja koko luomakunnassa. Se on erityisen ilahduttavaa kaikille meille, jotka olemme olleet täällä jonkin aikaa lähettämässä valoamme ja rakkauttamme.

Tällä transformaatiolla on seuraamuksia koko luomakunnalle, sillä nyt kun Luojajumalan olennot ovat ottaneet asiakseen saattaa loppuun transformoitumisensa valo-olennoiksi, se merkitsee suurta käännekohtaa kaikelle. Muistakaa, että kaikki on ykseyttä, joten se mitä maan ihmiset tekevät, vaikuttaa kaikkeen luomakunnassa. Se mikä on ollut jatkuvaa universumien universumin laajentumista, aloittaa nyt hitaan paluun Luojaa. Tämä vie miljardeja vuosianne, mutta se on varmasti alkamassa. Lopulta se johtaa kaiken paluuseen Luojaan, pimeyden ja valon upeana jälleenyhdistymisenä, sillä pimeys on nyt antanut tietä viimeistä kertaa.

Älkää uskoko, että paluu on vähemmän loistokasta kuin laajentuminen, sillä se ei ole. Draama jatkuu, mutta käsikirjoitus kiistämättä muuttuu ja näytelmän päätös kerrotaan ennalta: kaikki aineellinen ja henkinen luominen yhdistyy suurenmoiseen ykseyteen, sillä intensiivinen halu yhdistyä taas Luojaan työntää kaiken takaisin ykseyteen. Työntö jumalilta ja ylisieluilta laajensi universumeita. Nyt vastakaiku ruohonjuuritasolta ajaa kaiken takaisin yhteen.

Teitä maan ihmisiä pitää onnitella, sillä teidän vapaan tahtonne päätösten vuoksi tämä käännekohta saavutettiin. Yksilölliset valintanne ankkuroida valoa ja tulla uuden maan hoitajiksi transformoivat kaikkeuden energioita.

Sanomme teille näkemiin tällä erää. Seuraavaan kertaan saakka, minä olen Adrial, minä olen Bren-Ton ja minä olen Zepher Plejadeilta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >