HomeViestejäMark Kimmel24.1.2011 - Bren-Ton - Kysymyksiä ja vastauksia

24.1.2011 - Bren-Ton - Kysymyksiä ja vastauksia

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Bren-Tonia kanavoinut Mark Kimmel ( www.cosmicparadigm.com)
24.1.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys Athabantianilta. Palaamme tänään vastaamaan kysymyksiin, joita on tullut esiin aiemman viestimme jälkeen.

Mikä on transformaatio?

Transformaatiossa on kaksi pääpiirrettä. Ulkopuolisten energioiden avustuksella maa transformoi itsensä palautuen entiseksi turmeltumattomaksi itsekseen. Enää se ei salli fossiilisten polttoaineiden polttamista. Enää se ei salli ilmakehänsä, vetensä ja maaperänsä saastuttamista. Se palaa turmeltumattoman kauniiseen tilaan.

Maan ihmisten transformaatio on toinen puoli. Se on ainutlaatuinen kokemus. Ihmiset kutsutaan transformoitumaan kevyemmän värähtelyn ja korkeamman tietoisuuden olennoiksi ja toimimaan rakkauden pohjalta. Ainoastaan sieluanne ei kutsuta transformoitumaan, vaan fyysinen kehonne myös transformoituu, jos niin valitsette.

Tämä on täydellinen transformaatio, sillä kaikki muuttuu. Enää eivät pelko, viha, kiukku, väkivalta ja valheet hallitse tätä planeettaa. Nämä ns. kolmannen ulottuvuuden piirteet menevät pois kera niiden rakenteiden ja uskomusten, jotka suosivat vain muutamia. Tämä ei ole vain yksi liiketoimintasykli eikä sosioekonominen mullistus. Kyse on ihmiskunnan perustavaa laatua olevasta transformoitumisesta. Löydätte lisää yksityiskohtia transformaatiosta aiemmista viesteistämme.

Transformaatio suoritetaan muutamien seuraavien kuukausien aikana. Kiinnittäkää turvavyönne. Olette mukana todellisessa muodonmuutoksessa huolimatta siitä, mitä näette kansallisessa mediassanne. Transformaatio on käynnissä. Sen fyysisiä, mentaalisia, henkisiä ja tunneosia tapahtuu. Ei ole enää "normaalibisnestä". Onko mikään ihme, että hyvin monia olentoja ympäri universumia on kerääntynyt tänne katselemaan tätä ihmeellistä tapahtumaa?

Miksi tulitte Andromedalta saakka auttamaan maapallon elvytyksessä?

Tähtisiemenprojektiin osallistujana me Andromedalta olimme yksi alkuperäisten ihmisten "lahjoittajista" maan päälle, joten luonnollisesti tunsimme sukulaisuutta maata ja sen ihmisiä kohtaan. Meillä oli kokemusta Andromedalla valoenergioiden järjestämisestä pakahduttamaan pimeää energiaa. Galaksimme vanhimmat päättivät lähettää meidät vastauksena maapallon avunpyyntöön.

Miltä planeetalta olette?

Me jotka olemme Athabantian-aluksella, olemme useilta planeetoilta Andromeda-galaksista. Minä, Bren-Ton, olen useimmiten inkarnoitunut planeetalle, jonka nimi englanniksi voisi olla Sicily. Se on Mooney-tähtijärjestelmää - tähti puolivälissä galaksimme keskuksesta. Se on planeetta, jonka ekosysteemi on täysin erilainen kuin maassa - elimme täysin "ilmanhengittäjinä" (= valoravinto?). Minulla oli monia inkarnaatioita, ensisijaisesti tuolla planeetalla mutta myös muilla ja lopulta transformoiduin olennoksi ilman fyysistä muotoa. Se ei poikkea omasta etenemisestänne korkeammalle tietoisuustasolle, joka perustuu sielun tarvitseman valon ja kokemuksen hankkimiseen. Viimeiset 100 teidän vuottanne olen ollut Athabantian-aluksella.

Miten löysitte Mark Kimmelin kommunikointia varten muiden joukosta maan päällä?

Mark on sieluryhmämme jäsen, joka on ollut inkarnoituneena Adenilla, mikä on planeetta galaksimme Beloit-tähtijärjestelmässä. Kun hän päätti inkarnoitua maan päälle - ollakseen täällä transformaation aikana - hänen sielukumppaninsa Justine ja Moraine seurasivat hänen etenemistään. Kun tuli aika löytää joku maan ihminen, jonka kanssa voisimme kommunikoida, Justine ja Moraine ehdottivat Markia - siihen mennessä he kumpikin olivat jo Athabantian-aluksella. Hyväksyimme ehdotuksen ja herätimme Markin tehtäväänsä. Jos katsotte alkuperäisiä kommunikointeja meiltä Markille, ne olivat Justinelta.

Kommunikoitteko muiden maan ihmisten kanssa?

Kyllä, olemme olleet täällä monta vuotta ja olemme kommunikoineet useiden maan ihmisten kanssa ja jatkamme sitä. Lisäksi monia Andromedalta kulkee planeetallanne.

Entä se instituutti, mihin olette viitanneet aiemmissa viesteissänne?

Tuo instituutti on ankkuri, johon liittyy ihmiskollektiivi, mikä liittää yhteen aikomuksensa ja tekonsa maadoittaakseen muutosenergioita. Se on yksi polttopiste pyrkimyksessämme auttaa ihmiskuntaa. Se ilmentyy hitaasti, kun muutosenergiat vaikuttavat useampiin ja useampiin ihmisiin.

Miksi otitte tämän uuden lähestymistavan kommunikoinnissanne Mark Kimmelin kautta?

Fokuksemme näissä uusissa viesteissä on kohottaa tietoisuuttanne, jotta selviätte helpommin tulevista muutoksista ja ilmestytte toiselle puolelle uuden maan innokkaina huoltajina. Haluamme auttaa teitä välttämään pelkoa ja lannistumista. Uskomme tämän uuden muodon tekevän tämän.

Pidämme teitä ehdottomassa rakkaudessa, sisareni ja veljeni. Siihen saakka kunnes taas kommunikoimme, olen Bren-Ton Andromedalta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >