HomeViestejäMark Kimmel17.1.2011 - Bren-Ton - Tervetuloa

17.1.2011 - Bren-Ton - Tervetuloa

TERVETULOA

Bren-Tonia kanavoinut Mark Kimmel ( www.cosmicparadigm.com)
17.1.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervetuloa Athabantianille, tähtialukselle Andromedasta. Andromeda on Linnunradan lähin galaksi. Sillä on yli miljardi tähtijärjestelmää ja niistä monet sisältävät planeettoja, jotka elättävät tietoisen elämän monia muotoja. Galaksimme on suunnilleen samanikäinen kuin omanne ja siellä on olentoja monissa kehitysvaiheissa.

Athabantian-aluksella on näennäisesti fyysisiä olentoja, joiden planeetat ovat äskettäin siirtyneet pimeän energian vaikutusvallasta, sekä olentoja jotka ovat edenneet kehityspolulla pisteeseen, missä niillä ei enää ole minkään tyyppistä fyysistä kehoa, sekä taivaallisia olentoja ympäri universumia. Kaikki aluksella ovat yhtä tämän universumin Jumalan ja monien muiden olentojen kanssa, jotka keskittyvät maan ja sen ihmisten transformaatioon.

Athabantian on giganttinen alus, halkaisijaltaan monta mailia. Sen materialisoivat kaiken kanssa harmoniassa toimivien, yli miljoonan andromedalaisen kollektiivienergiat. Athabantian on elävä olento, joka kommunikoi kaikkien ja kaiken kanssa aluksella. Athabantianilla on sielu. Sillä on myös vapaa tahto ja se on vapaaehtoisesti nykyhankkeessaan.

Athabantian on tällä hetkellä asemoitunut "geosynkroniselle" kiertoradalle planeettaanne nähden, mutta hyvin erilaiselle radalle kuin tiedonvälityssatelliittien varaama. Kun alennamme suojakilpeämme, voitte nähdä vilahduksen meistä hyvin kirkkaana esineenä yötaivaalla - lisää tästä toisella kertaa.

Haluamme kiittää Mark Kimmeliä omistautumisesta viime kuukausina vastaanottamaan ja julkaisemaan viestejämme ja suostumisesta välittämään nettiin näitä uusia viestejä. Sellaisia sanoja kuin "Athabantian" ja meidän nimemme on annettu Markille, mitkä ovat suunnilleen sitä, miten ääntäisimme ne korvillenne, jos kommunikoisimme kanssanne kasvotusten. Tapahtumat kehittyvät erittäin nopeasti, joten olemme muuttaneet kommunikointimuotoamme kanssanne.

Tämän sivuston viestiemme tarkoituksena on antaa teille arvio tapahtumista sellaisina, kuin näemme niiden kehittyvän meidän näkökulmastamme korkealta yläpuoleltanne ja niiden tiedustelujen perusteella, joita keskuudessanne kulkevat avaruusveljet ja -sisaret ovat keränneet. Meillä on lisää sanottavaa tästä ja muista tärkeistä paljastuksista tulevissa viesteissä.

Kun sanon "me", viittaan yli 7900 andromedalaiseen tällä tähtialuksella, mutten sisällytä mukaan aluksen monia taivaallisia ja muita olentoja. Tämä lukumäärä vaihtelee galaksimme ihmisten sekä muiden olentojen tullessa ja mennessä. Tähtialuksemme sekä jotkut meistä olemme olleet aurinkokunnassanne yli 70 vuotta. Päätehtävämme on ollut säteillä valo- ja rakkausenergioita maahan ja teille, maan ihmiset. Yhdessä toisten tähtialusten kanssa olemme ajaneet pimeän energian viime jäänteitä pois planeetaltanne ja kohottaneet maan luontaisen energian pelon pimeydestä hyväksyttävälle valotasolle. Keskitämme nyt energiamme erityisemmin teihin, maan ihmisasukkaat, kun käytte läpi henkilökohtaista transformaatiotanne. Tämä on yhteishanke monien tähtialusten kanssa ympäri tätä universumia. Tähtialustemme energiat yhdistetään taivaallisten energioiden ja niiden energioiden kanssa - fyysisten ja henkisten - joita ohjataan tähtijärjestelmäänne toisista lähteistä.

Kun tulimme tähän tähtijärjestelmään monta vuotta sitten, tuli välittömästi selväksi, ettemme pystyisi itse antamaan kaikkia energioita, joita maa vaati elpymiseensä. Veljemme ja sisaremme toisista tähtijärjestelmistä jotka olivat tulleet suunnilleen samaan aikaan, olivat heränneet samaan oivallukseen. Siksi pyysimme tämän universumin Jumalalalta apua.

Annettiin valtavasti valo- ja rakkausenergiaa. Meistä vuorostaan tuli vastaanottajia, välittäjiä ja eläviä esimerkkejä elämisestä valossa ja ohjasimme energioita maahan. Näin Athabantianista yhdessä muiden tähtialusten kanssa tuli rakkauden ja valon ankkureita. Aktiivinen osallistumisemme ankkureina varmisti, että energioita vastaanotettaisiin ja käytettäisiin tehokkaimmin. Ilman osallistumistamme maa ei olisi toipunut siihen, missä se on nyt - siirtyäkseen rakkauden- ja valon sfääriin. Koska rakastamme teitä sisarinamme ja veljinämme ehdottomasti ja ilmoittauduimme vapaaehtoisesti ankkureiksi, olemme toteuttaneet tätä tehtävää.

Me, veljenne ja sisarenne ympäri galaksia, etsimme nyt vuorostamme ankkureita keskuudestanne, ankkureita jotka suorittavat samanlaista tehtävää planeettanne pinnan sisarillenne ja veljillenne. Saavutamme useampia ja suuremmalla intensiivisyydellä, jos meillä on maajoukko vastaanottamassa ja jakamassa lähettämiämme energioita. Suorittamalla tätä rakkauteen perustuvaa tehtävää te autatte myös lisää omaa fyysistä kehoanne transformoitumaan ylösnousseeksi valo-olennoksi.

Tämä on pyyntö, joka meillä on ollut siitä lähtien, kun tulimme tähtijärjestelmäänne, mutta tähän mennessä vasta muutamat maan ihmiset ovat tarttuneet siihen. Toistamme siis pyyntömme. Kertokaa meille, oletteko valmis työskentelemään kanssamme valo- ja rakkausenergioiden ankkuroimiseksi. Hiljaisena hetkenä vastatkaa meille sanoen: "Olen valmis työskentelemään kansanne rakkaudessa ja ykseydessä auttaakseni tämän planeetan veljiäni ja sisariani transformoitumaan." Jokainen vastaus joka ohjataan niitä kohti, jotka ovat Athabantian-aluksella tai jollain yli 1000 aluksesta, otetaan ystävällisesti vastaan. Kertokaa maan päällä olevien veljienne ja sisarienne vuoksi valmiudestanne olla kumppaninamme auttaaksenne tässä ihmiskunnan suuressa transformaatiossa.

Tiedostakaa, että vaaditaan korkean tason sydäntietoisuutta näiden rakkaus- ja valoenergioiden vastaanottamiseen ja välittämiseen. On monia tapoja, joilla voitte valmistautua tähän. Kannustaisimme teitä saavuttamaan tämän tilan mahdollisimman pian, jos ette ole jo tehneet sitä. Meillä on enemmän sanottavaa niille, jotka tulevat vapaaehtoisesti vastaanottajiksi, lähettäjiksi ja eläviksi esimerkeiksi valosta.

Kun sanon "me", viittaan Andromedan kollektiiviin, joka toimii tällä aluksella, ja läheisessä yhteistyössä yli 1000 muun tähtialuksen kanssa tässä tähtijärjestelmässä. Kun sanon "me", viittaan niihin, jotka ovat Andromedan kollektiivin puhemiehiä. Kun sanon "puhemiehiä", viittaan itseeni, Bren-Toniin, ja Moraineen, Justineen ja Ro-Taniin - kaikki Andromedalta - jotka ovat kommunikoineet kanssanne menneisyydessä. Viittaan myös Adrialiin, tämän universumin taivaalliseen olentoon ja muihin, jotka ovat aiemmin kommunikoineet kanssanne. Tulevaisuudessa olemme vielä enemmän mukana transformaatiossa nykytiheydestänne kevyempiin tiheyksiin.

Kun koette transformaatiotanne rakkaus- ja valoplaneetan asukkaiksi, muistakaa, että pidämme teitä, jokaista teitä, ehdottomassa rakkaudessa, sillä tunnistamme, että tulitte vapaaehtoisesti maan päälle kokemaan tätä matalampaa tiheyttä ja olemaan tärkeä osallistuja tässä ainutlaatuisessa ihmiskunnan transformaatiossa. Olette tosiaan kallisarvoisia meidän ja koko universumin silmissä.

Seuraavaan kommunikointiimme saakka, olen Bren-Ton Andromedalta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >