HomeViestejäMark Kimmel2.12.2010 - Adrial - Köydenvetoa

2.12.2010 - Adrial - Köydenvetoa

KÖYDENVETOA

Adrialia kanavoinut Mark Kimmel ( www.cosmicparadigm.com)
2.12.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Suurella ilolla toivotan tervetulleeksi taas Adrialin, tämän universumin taivaallisen olennon, joka on tarkkaillut maan ihmisiä siitä saakka, kun he alun perin tulivat tälle planeetalle.

"Tervehdys kaikille. Todistatte näinä päivinä viimeistä vaihetta köydenvedossa pimeän energian määräyksiä noudattavien ja valosta olevien välillä. Veljenne ja sisarenne jatkavat rakkauden valon säteilemistä tähtialuksista planeetallenne. Omasta näkökulmastani - olentona joka on katsellut ihmiskunnan evoluutiota tällä planeetalla aivan alusta saakka - on todella ihmeellistä aikaa.

Voitte nähdä niiden ponnisteluja, jotka jatkaisivat pelolla hallitsemista, median raporteissa siitä, että maailmantalous on palaamassa normaaliksi ja että kuluttajien luottamus on kohoamassa. He haluaisivat teidän uskovan näihin asioihin, koska köydenvetoa tapahtuu - pelon ja sen reaktioiden energiat vastaan rakkauden valoenergiat - kun totuus Lähi-idän sodista, diplomatiamaailman salaisuuksista ja rahoitusmaailman skandaaleista paljastuu ennenkuulumattomin tavoin. Totuus herättää jotkut nukkuvissa massoissa, kuitenkin useimmat hyväksyvät uneliaina sen, mitä media syöttää.

Nähkää Euroopan vahvempien hallitusten tukevan heikkoja, joiden talous heikentyy velkataakan alla. Nähkää uusien rahamäärien virtaaminen turhaan USA:n ja muiden maiden talouteen yrityksenä vakuuttaa tavallisille ihmisille, että hallitukset ja vallassa olevat huolehtivat heistä, joten on ok palata orjuuselämäänsä. Kaikki on valhetta, joka vetää ja työntää ihmisiä taas kerran säilyttämään vanhan järjestyksen työskennellä eliittien hyväksi. Nähkää riitely poliitikkojen keskuudessa ja poikkeuksellisten rahamäärien käyttäminen heidän valitsemiseensa - kaikki sallimaan heidän vallankäyttönsä nykymallissa. Nähkää epätavalliset mainontamäärät ja hinnanalennukset vähittäiskaupassa kuluttamiseen kannustamiseksi - mitä tahansa saamaan talous kannattamaan. Kuitenkin monet tavalliset ihmiset aistivat, että ajat muuttuvat, ja he ovat haluttomampia menemään mukana.

Taas kerran, kyse on vain energiasta. Jossain kohtaa psykologiasta siinä, mikä ajaa osakemarkkinoita. Mutta psykologian vanhat säännöt ovat hiipumassa. Nekin jotka pelaisivat rahansa, aistivat, että jokin ei ole ok, että ajat ovat erilaiset tällä kertaa.

Köydenvetoa käydään ympäri maailmaa, kun vallassa olevat kamppailevat pysyäkseen vallassa ja kun varakkaat kamppailevat pitääkseen kiinni siitä, mitä he ovat keränneet. Se korttitalo joka on maailmanlaajuinen rahoitusjärjestelmä, on hitaasti romahtamassa. Kyse ei ole tavanomaisesta bisneksestä ja melkein jokainen aistii sen. Ihmisten kollektiivienergia ei tue enää niin paljon kuin ennen tätä vanhaa mallia.

Niiden lukumäärä jotka syleilevät valoa, on paljon pienempi kuin niiden, jotka noudattavat nykymallia. Kuitenkin ensin mainitut ovat voimakkaampia kuin jälkimmäiset. Nämä kaksi voimaa ovat niitä, jotka vetävät köyttä. Nukkuva massa muodostaa valtavan loppuosan väestöstä - he eivät tiedä köydestä.

Poliittisella areenalla merkittävien hallitusten johtajat tapaavat säännöllisesti löytääkseen tapoja tukea nykymallia. Samalla kun he riitelevät hyödystä omalle maalleen, kaikki aistivat, että heidän valtansa pönkitys on murenemassa. He kamppailevat löytääkseen 3D-ratkaisuja, silloin kun ainoat todelliset ratkaisut ovat korkeampaa energiaa. Koska he takovat asioita uskollisesti pelkoon perustuvan maailman tiheydessä, ratkaisut välttelevät heitä.

Murenevan maailmantalouden ja hallitusten vaikutusten tihkuminen alaspäin tunnetaan paikallistasolla kaikkialla. Työttömyys on levinnyt jääräpäisesti laajalle ja se on lähes kaksinkertaista mediassa raportoituun verrattuna. Hallitukset tekevät kululeikkauksia, mikä lisää vain työttömyyttä ja jatkaa syöksykierrettä. Koulutusjärjestelmään ja kaikkiin julkisiin palveluihin vaikutetaan. Ikään kuin jättimäisestä ilmapallosta olisi päästetty ilmat: kaikki romahtaa hitaasti.

Valoenergia saavuttaa harvat maailmassanne. On arvokkaita aloitteentekijöitä, pieniä valopisteitä siellä täällä. Ihmiset ottavat vastuun itsestään ja he muodostavat keskinäisen tuen yhteisöjä. He etsivät tapoja välttää köydenvedon pelokasta päätä. Tietoisesti tai ei, he etsivät tapoja käyttää hyödyksi se rakkaus, mitä avaruusveljenne ja -sisarenne "suihkuttavat" planeetallenne.

Köydenveto tapahtuu planeettaanne vaikuttavien energioiden taustaa vasten. Energioita tulee maasta, kun se karistaa pimeän energian kahleita ja valmistautuu pääsemään eroon jatkuvasta väkivallasta ympäristöään kohtaan. Energiat tähtialusten tuolta puolen tulevat auringosta, mikä toimii universumin energioiden jättimäisenä polttopisteenä. Nämä yhdistyvät kohottamaan lämpötiloja maailmanlaajuisesti, lisäämään maanjäristysten ja tulivuorenpurkausten määrää ja voimakkuutta ja aiheuttamaan äärimmäisiä sääilmiöitä. Kaikki tämä lisääntyy, kun energioista tulee voimakkaampia.

Voitte nähdä köydenvetoa päivittäisessä elämässänne, jos vältätte median herpaantumatonta jaarittelua. Voitte huomata köydenvetoa, jos katselette tarkasti kanssaihmistenne toimia, kun he päättävät seurata valoa tai jatkaa pelossa. Voitte tuntea köydenvetoa, jos käytte vilpitöntä keskustelua toisten kanssa, missä he kertovat, että hekin tuntevat muutokset. Voitte aistia köydenvetoa, jos menette sydämeenne, hiljaisuuteen ja kysytte.

Maailmassanne on muutosenergiat käsillä. Teidän on aika herätä näkemään orjuus. Käsitämme hyvin, miten kattavaa se on. Me jotka tuomme rakkauden valoa, teemme työtä siteidenne katkaisemiseksi. Valmistautukaa muutosten tulemiseen tiellenne, kun köydenveto saavuttaa vääjäämättömän päätöksen ja universumin upeita energioita virtaa pelon poissaolemisen jättämään tyhjiöön. Kyllä, köydenveto vie pidempään, kuin alun perin odotimme. Pimeyden kanssa harmonisoituneet voimat ovat voimakkaammin juurtuneita, kuin avaruusveljenne ja -sisarenne olivat kuvitelleet, mutta nyt kaikki on tulossa loppuun, mitä suotuisimpaan loppuun."

Kiitos Adrial. Kuten tavallista, näkemyksesi antaa meidän nähdä suuremman kuvan uusin tavoin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >