HomeViestejäMark Kimmel18.11.2010 - Moraine ja Justine - Seiskää suorassa

18.11.2010 - Moraine ja Justine - Seiskää suorassa

SEISKÄÄ SUORASSA

Morainea ja Justinea kanavoinut Mark Kimmel ( www.cosmicparadigm.com)
18.11.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Hyvin mielelläni toivotan taas tervetulleeksi Morainen ja Justinen Altair-tähtijärjestelmästä.

"Tervehdys maan sisarillemme ja veljillemme.

Yksi asia joka palveli meitä hyvin siirtymämme aikana Supstenilla, oli kulkeminen valossa muistaen korkeamman värähtelytilan. Katselimme ja näimme toisia, jotka olivat myös kevyempää taajuutta - he erottuivat väkijoukosta, ikään kuin he olisivat seisseet suoremmassa kuin kaikki muut.

Meillä oli kaikessa kyse kaaoksesta. Kaikki huolella tehdyt elämämme rakennelmat, kaikki mikä antoi meille lohtua ja kaikki uskomuksemme murenivat. Emme voineet kurkottaa mihinkään suuntaan löytääksemme palan vanhaa toimintamallia, mihin voisimme luottaa. Se oli kuin lautasellinen hyytelöä - ei mitään kiinteää, ei mitään vakaata, mihinkään ei voinut tarttua.

Sitten oli toisia, jotka myös olivat korkeammassa, kevyemmässä värähtelyssään. Pystyimme lähestymään heitä ja löytämään vähän lohtua myllerryksen keskellä. Toiset auttoivat myriadein tavoin - ruuan ja veden toimittamisesta tulen sytyttämiseen pimeydessä ja kylmyydessä. Liityimme yhteen saamaan lohtua ja lämpöä.

Silloin kun puhumme valotaajuuden omaksumisesta, tarkoitamme rakkaudessa kulkemista. Kaaos oli hyvin täynnä pelkoa. Monet ihmiset, valtava enemmistö Supstenilla, antautuivat pelolle. Ne jotka olivat kevyempää taajuutta, lyöttäytyivät yhteen ja muuttivat pois kaaoksesta. Me löysimme paikan monien mailien päästä isoista kaupungeista, ennen kuin pahin kaaos pyyhkäisi maiden yli. Muodostimme pienemmän asutusalueen. Siellä suunnittelimme selvitä myllerryksestä. Havaitsimme, että myös tässä suhteellisen suojaisassa paikassa oli monia, jotka antautuivat pelolle ja kulkivat matalammassa värähtelyssä.

On useita tekniikoita, joilla voitte oppia omaksumaan kevyemmän rakkaustaajuuden. Niitä on kerrottu tiennäyttäjille maaplaneetallanne. Etsikää niitä. Niitä ei ole vaikeaa oppia. Ne ovat jokaisen ulottuvilla, joka etsii niitä vilpittömästi - jokaisen kaikkialla planeetallanne.

Perusidea jonka haluamme välittää, on omaksua ehdottoman rakkauden asenne. Mitä lähemmäs voitte päästä tätä ihmeellistä tilaa, sitä korkeampi taajuutenne on. Kaikessa on kyse rakkaudessa, kevyemmissä värähtelyissä kulkemisesta.

Nähkää kaaos siksi, mitä se on, pelkoon perustuvaksi matalammaksi taajuudeksi. Jotkut ihmiset ovat tämän matalamman värähtelyn ansassa. Nähkää kaaos osana sitä näytelmää, mikä on erityisesti kirjoitettu näitä hetkiä varten. Nähkää nuo matalammat taajuudet näyttelijöinä tuossa näytelmässä. Pysykää irti ja nähkää kaikki ihmeellisenä paljastumisena oppimistanne varten. Muistakaa, että se kaikki palvelee teitä tulevina aikoina. Muistakaa, että koko universumi katselee teitä, kun kuljette suorassa myllerryksen keskellä.

Tämä ei merkitse, että myllerrys ei kosketa teitä. Teitä kosketetaan! Sitä ei voi välttää. Teillä on rakkaita, jotka päättävät värähdellä pelossa. Teillä on tilanteita, missä teidät haastetaan tipahtamaan vanhan toimintamallin tuttuun ja mukavaan. Luottamalla rakkauden taajuuteen pystytte erottamaan, mikä on parhaan etunne mukaista. Luottakaa sydämeenne, sielunne opastukseen ja luottakaa niihin, jotka tulevat hoivaamaan ja mentoroimaan teitä.

Suuri eroaminen on aivan kulman takana. Valmistautukaa tänään elämään korkeimmassa taajuudessa, minkä voitte saavuttaa. Älkää kantako huolta siitä, että te ette ole täydellinen. Kukaan ei teidän olosuhteissanne ole täydellinen. Valmistautukaa harjoittelemalla kulkemaan valossa, rakkaudessa. Harjoitelkaa ja poistukaa mahdollisimman kauas matalampien taajuuksien houkutuksista. Tarkkailkaa, mitä tulee mieleenne, tunteisiinne, kehoonne ja sieluunne. Tämä on hetki valpastumiseen. Harjoitelkaa elämistä valossa ja kulkekaa suorassa matalampien värähtelyjen edustajien keskellä.

Lähtisimme luotanne vielä yhden lisäajatuksen kera. Olkaa kuin nuori puu, joka taipuu tuulessa. Taipukaa tulevien muutosten mukana. Emme näe täysin reittiänne lopulliseen ylösnousemukseenne. Kun näemme, informoimme teitä. Pysykää sillä välin joustavana.

Supsten-kokemustemme perusteella selviätte kaaoksesta omaksumalla rakkaustaajuuden. Toivotamme teille parastamme, annamme teille siunauksiamme ja toivotamme teidät tervetulleeksi valoon."

Kiitos, Justine ja Moraine. Odotan innolla lisää ajankohtaista kommunikointianne ja olemista kanssanne maan päällä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >