HomeViestejäMark Kimmel17.11.2010 - Bren-Ton - Lähentyminen

17.11.2010 - Bren-Ton - Lähentyminen

LÄHENTYMINEN

Bren-Tonia kanavoinut Mark Kimmel ( www.cosmicparadigm.com)
17.11.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Hyvin mielelläni toivotan tervetulleeksi taas Bren-Tonin Andromedalta.

"Tervehdys.

Pitäisi olla ilmiselvää jokaiselle, joka on tietoinen suuremmasta todellisuudesta, että tapahtumat etenevät monilla rintamilla. Huomioimme seuraavaa:

* Viime kuukausien aikana on katseltu tarkasti G20- ja G4-ryhmien kokouksia. Voiko mitenkään kyseenalaistaa, että maailmamme rahoitusjärjestelmissä kaikki ei ole vain "normaalia bisnestä"?

* Panemme merkille tilastoidut maanjäristykset, tsunamit, tulivuoren purkaukset ja äärimmäiset säätilat tämän vuoden alusta saakka. Voiko mitenkään kyseenalaistaa, että maa muuttaa itseään?

* Alullepanemiemme alushavaintojen määrä on verraton. Monia todisteita tulee esiin ja media on nyt avoin raportoimaan noista tapahtumista. Voiko kukaan vakavissaan kyseenalaistaa läsnäolomme lähellä?

Nämä ovat vain muutamia merkkejä, jotka ovat saaneet julkisuutta. Voin vakuuttaa teille, että on monia muita, jotka on kätketty yritys-, rahoitus- ja hallintokulissien verhon taakse. Kansa tietää aina viimeisenä merkittävistä tapahtumista, kun eliitti uskoo, että sen on kontrolloitava sisäpiirin tietoa.

Lisämerkkinä on niiden ihmisten määrä, jotka kokevat planeetallenne tulevien energioiden vaikutuksia. Melkein jokainen ymmärtää, että nämä eivät ole normaaleja aikoja, myös vähemmän tietoiset. Monilla ihmisillä on päänsärkyä, unettomuutta, kehokipuja ja -särkyjä, hämmennystä ja selittämätöntä sairautta. Nämä ovat tulosta energioista, joita tulee tähtialuksistamme, galaksista auringon kautta planeetallenne ja planeettanne ytimestä sen asukkaille. Nämä ovat kaikki hyödyllisiä, jos sallitte niiden vain huuhtoutua ylitsenne ja otatte vastaan niiden parantavat ja uudistavat vaikutukset.

Voi, kyllä, planeetallanne kulkee ennätysmäärä olentoja ihmismuodossa. Ne ovat täällä auttamassa teitä. Ne ovat valinneet elävänsä poikkeuksellista elämää keskuudessanne auttaakseen transformaatiossanne. Jos olette onnekas ja kohtaatte sellaisen, kunnioittakaa häntä ponnisteluista teidän puolestanne. Monissa tapauksissa he ovat jättäneet paljon mukavamman tilanteen ollakseen täällä kanssanne.

Niinpä sanon tänään teille kaikille, että olette keskellä ihmiskunnan transformaatiota. Voitte ottaa sen vastaan ja edetä seuraavalle tietoisuustasolle tai voitte olla piittaamatta siitä tai taistella sitä vastaan. Valinta on teidän. Tietysti haluaisimme mahdollisimman monien seuraavan maata, kun se siirtyy uuteen olemistapaansa.

Se aika on siis nyt - muutos on käynnissä. Syleilkää sitä ja liittykää meidän seuraamme, veljienne ja sisarienne universumista."

Kiitos, Bren-Ton. Odotan innolla lisäkommunikointiasi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >