HomeViestejäMark Kimmel5.8.2010 - Adrial - Transformaatio osa 7: Valinnat

5.8.2010 - Adrial - Transformaatio osa 7: Valinnat

TRANSFORMAATIO OSA 7: VALINNAT

Adrialia kanavoinut Mark Kimmel ( www.cosmicparadigm.com)
5.8.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys kaikille. Tämä on viimeinen viestini tässä sarjassa. Luotan siihen, että olette hyötyneet niistä. Useimmat ihmiset jotka näkevät näiden viestien informaation - jos he näkevät viestejä ollenkaan tai saavat tämän informaation toisesta lähteestä - eivät samaistu sen sisältöön vähäisimmässäkään määrin. Se on heidän tietoisuusulottuvuutensa ulkopuolella. He eivät näe suurempaa kuvaa eivätkä halua tutkia sellaisen mahdollisuutta. Valitettavasti tämä koskee ihmiskunnan enemmistöä tällä hetkellä.

Toinen ihmisryhmä näkee viestit pelottavina ennusteina siitä, mitä tuleman pitää. He eivät halua muuttua mukavasta elämäntyylistään, joten he torjuvat viestit liian radikaaleina, tieteeseen perustumattomina, nykyisen toimintamallin vastaisina tai lukusista muista tekosyistä. Pelko hallitsee heidän reaktioitaan ja he torjuvat viestit ja totuuden mahdollisuuden. Tämä on suuri prosenttiosuus planeetan väestöstä tällä hetkellä.

Kolmas yksilöryhmä näkee viestit, ymmärtää ne jossain määrin ja tulkitsee ne omalla tavallaan. Tämä on erittäin hyväksyttävää, koska kukaan teistä ei ymmärrä suurempaa kuvaa samalla tavalla. Jokainen ihminen näkee murto-osan suuremmasta kuvasta ja tulkitsee sen omalla tavallaan. Tässä maan ihmisten kolmannessa, hyvin pienessä ryhmässä on useita mahdollisuuksia:

* Ensimmäinen reaktio näiden tietoisten ihmisten ryhmässä on, että he ovat nykytoimintamallin hajoamiseen liittyvän kaaoksen ulkopuolella: "En samaistu siihen, mitä sanotaan, koska en salli sen koskettavan omaa elämääni. Oletan täysin, että olen oikeassa paikassa, oikeaan aikaan ja minut kuljetetaan korkeampaan ulottuvuuteen transformaatiohetkellä. Odotan maan transformaation tapahtuvan, sitten kun aika romahtaa. Kaikki on valosta, mikään ei vaikuta rakastavaan asenteeseeni kaikkea kohtaan."

* Toinen tai vaihtoehtoinen reaktio on: "Minun on valmistauduttava tuleviin vaikeisiin aikoihin tekemällä selviytymiskotelo ympärilleni. Varastoin ruokaa ja vettä ja luon turvapaikan verkon ulkopuolella. Aion selviytyvä siitä, mitä ikinä tulee. Miksi? Koska en halua kuolla."

* Kolmas reaktio on valmistautua fyysisesti, tunteellisesti, mentaalisesti ja henkisesti siihen, mitä on tulossa: "Varastoin ruokaa ja vettä. Löydän sopivan suojan. Näen kaaoksen ympärilläni rakastavana tarkkailijana sotkeutumatta siihen. Mikä tärkeintä, lähestyn toisia samanmielisiä yhteisön luomiseksi. Sitten kun tämä transformaatio on ohi, yhdistymme luomaan uuden sivilisaation tälle planeetalle. Ymmärrän, ettei maapallo mene pois, vaikka se muuttuu paljon kuten minäkin. Se tulee toimimaan korkeammalla tasolla. Liityn sen seuraan siellä. Minusta tulee uuden maan huoltaja."

Tässä on siis mahdollisia reaktioita aineistoon, mitä olen esittänyt tässä viestisarjassa. Mihin päädytte? Minkä reaktion valitsette? Siunaustani kaikille teille. Olkoon matkanne täynnä sielua rikastuttavia kokemuksia ja tilaisuuksia ilmaista rakkautta.

Kiitos, Adrial. Luulen, että tämä viestisarja auttaa monia meitä, kun käymme läpi tätä transformaatioaikaa. Toivon kommunikoivani kanssasi taas pian.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >