HomeViestejäMark Kimmel30.7.2010 - Adrial - Transformaatio osa 4: Henkisyys

30.7.2010 - Adrial - Transformaatio osa 4: Henkisyys

TRANSFORMAATIO OSA 4: HENKISYYS

Adrialia kanavoinut Mark Kimmel ( www.cosmicparadigm.com)
30.7.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys kaikille teille, jotka asutte pinnalla, meiltä jotka tarkkailemme teitä ja odotamme. Jokainen sielu joka on tällä hetkellä inkarnoituneena ihmismuotoon, on jonkin sieluryhmän jäsen. Nämä sieluryhmät ovat olleet kauan yhdessä ja kokeneet monia, monia inkarnaatioita. Ryhmän sielujen keskuudessa roolit voivat vaihtua joka inkarnaatiossa, joten yhdellä kertaa se voisi olla isä-poika tai äiti-tytär. Seuraavalla kerralla se voisi olla poika-äiti, isä-tytär, veli-sisar, serkku, ystävä tai kaukainen sukulainen. Tuhannen inkarnaation aikana kaikki roolit on omaksuttu, mukaan luettuna pimeys ja valo, isäntä ja orja, homo ja lesbo, hyväksikäyttäjä ja uhri sekä vihainen ja lempeä. Tänä päivänä useimmat sielut tällä planeetalla ovat kokeneet useita elämiä ja ovat täällä viimeisessä elämässään tässä kolmannessa ulottuvuudessa. He valmistautuvat siirtymään eteenpäin sekä yksilöinä että sieluryhmänsä jäsenenä.

Miljardit sielut jotka ovat tänä aikana läsnä maan päällä, ovat täällä myös osallistuakseen maan transformaatioon. Kaikki haluavat olla läsnä, kun maa ja sen asukkaat nousevat kevyempään taajuuteen. Kevyemmällä taajuudella on monia merkityksiä. Kevyempi merkitsee valontäyteisempää, korkeampaa taajuutta. On jännittävää aikaa kaikille universumissa, sillä kaikki katselevat maata, jos eivät ole fyysisesti läsnä. Maa siirtyy pimeän energian vaikutuskentästä täyteen loistoon ja ottaa mukaansa niin monta ihmisasukastaan, kuin haluaa tulla. Muu universumi kokee vastaavasti energiakohotuksen, transformaation valaistuneeseen ja loistavaan aikakauteen. Kaikki huomio on keskittyneenä maahan, kun se tekee siirtymäänsä.

Teidän on yksilönä tehtävä päätös tällä hetkellä. Teidän on päätettävä, oletteko saaneet tarpeeksi kolmannen ulottuvuuden kokemuksia, eläneet riittävästi kaksinaisuudessa ja eläneet riittävästi pelon ja pimeyden kokemusten ympäröimänä. Teidän on päätettävä, oletteko hankkineet riittävästi kokemuksia, jotta olette valmis siirtymään eteenpäin ja todella haluatte elää uudella tavalla neljännessä ulottuvuudessa.

Yhtenä monista taivaallisista olennoista jotka palvelevat tätä universumia, annan teille universumin näkökulman. Näemme melkoisen määrän maan ihmisiä valmiina siirtymään eteenpäin. Kuitenkin näemme useimpien maan päällä jäävän mukavuusalueelleen, mikä ikinä se onkin. Tämä johtuu pimeän energian viipyilevästä vaikutuksesta. Tämä pimeys on muuttanut maan kouluplaneetasta, pelkästä kolmannen ulottuvuuden kokemisesta, äärimmäisten vaikeuksien kokemiseksi uppoutuneena synkimpään pelkoon. Kuten olen puhunut aiemmissa viesteissä, teitä kaikkia ympäröi väkivalta, ahneus ja tuomitseminen, teidät on hillitty rakenteisiin ja teitä manipuloidaan uskomuksilla. Tämä saa aikaan upean, pimeyden pimeimmän kokemuksen. On kuitenkin täysin mahdollista saada kolmannen ulottuvuuden kokemus ilman sitä äärimmäistä pimeyttä, mikä on läsnä maan päällä. Olette eläneet sen läpi ja olette kokeneet kaiken, mitä sillä on opetettavana. Nyt tarttukaa ylösnousemuskutsuun ja nouskaa korkeampaan elämistapaan.

Näemme monien sielujen, jotka tulivat vapaaehtoisina maan päälle, juuttuneen kolmannen ulottuvuuden vetovoimaan. Kolmas ulottuvuus voi olla oikein mukava niille, jotka ovat hyvin sijoittuneet osallistuakseen vaurauteen, mukavaan elämään ja lihan nautintoihin, kuten ylettömään määrään ruokaa, huvituksia ja kavereita. Alkoholi ja huumeet esittävät suurta osaa ihmisten vakuuttamisessa siitä, että heidän elämänsä on tyydyttävää. Ajanviete ja media esittävät myös suurta osaa. Hyvin pettyneenä kerron, että suuri ihmisenemmistö ei luultavasti käytä hyväkseen tätä tilaisuutta ylösnousta korkeampiin taajuuksiin - he päättävät jäädä mukavuusalueelleen.

Entä ne kaikki ihmiset, joiden elämä ei ole mukavaa tässä inkarnaatiossa, ne jotka näkevät nälkää, ovat vankilassa ja köyhyydessä? Vastaukseni on seuraava. Monet valitsivat olevansa läsnä maan päällä tällä hetkellä kokeakseen suuren transformaation, kokeakseen elämän hyvin tiheässä kolmannessa ulottuvuudessa. Sielu joka syntyi pakolaisleirille, halusi kokea elämisen tuossa tiheydessä, kenties alkuinkarnaationa. Maan ylösnousemuksen jälkeen on harvempia mahdollisuuksia kokea tätä pimeyttä.

Jotkut maan päällä olevat sielut ovat aiemmin inkarnoituneet Atlantiksen aikana. He ovat vapaaehtoisesti tulleet takaisin auttamaan niiden virheiden välttämisessä, jotka johtivat Atlantiksen tuhoutumiseen: teknologian ja rationaalisen toiminnan valitseminen sielun valinnan sijasta. He ovat täällä herättämässä maan ihmisiä samanlaisesta tilanteesta.

Henkinäkökulmasta näemme monia, jotka päättävät omaksua valotyöntekijäroolin. Jotkut teistä ovat vaihdokkaita, jotka tietävät hyvin tehtävänsä. Jotkut teistä ovat monista muista elämistä ja nyt riittävän kehittyneitä matkallaan herätäkseen valoon. Jokaisessa tapauksessa pidätte soihtua korkealla esimerkkinä oikeasta elämisestä ja leivitätte totuutta suuremmasta kuvasta. Tervehdimme teitä, jotka teette työtä tämän planeetan kohottamiseksi. Joukossanne on myös niitä, jotka ovat tuoreita tulokkaita toisista tähtijärjestelmistä. He näyttävät tämän planeetan ihmisiltä, he ovat vaihtaneet ihmismuotoon. Hekin tekevät työtä maan ja sen ihmisten kohottamiseksi.

Transformaatioenergiat joita tulee maan päälle galaksista, kohottavat kaikkia, jotka haluavat sitä. Tähän tähtijärjestelmään tulevat energiat kohottavat kaikkia planeettoja sekä aurinkoa. Kaikki on transformoitumassa. On upea hetki olla läsnä. Ne jotka ovat planeettaanne ympäröivän valtavan laivaston jäseninä, ovat täällä todistamassa transformaatiotanne. Me jotka olemme taivaallisia olentoja, teemme täysin yhteistyötä heidän kanssaan planeetan parantamiseksi ja sen asukkaiden transformoimiseksi. Teidän sfäärinne ulkopuolella tehdään upeaa yhteistyötä tietäen kaikkein ykseydestä. Tunnistamme, että kaikki ovat keskenään yhteydessä ja että kaikki ovat yhtä Jumalan kanssa.

Ykseys Jumalan kanssa ei ole välttämättä lempeä kokemus. Universumin säännöt ovat hyvin erityiset. Ne asettavat vaatimuksia kaikille, jotka eläisivät harmoniassa. Te jotka olette maan päällä, olette vain hämärästi tietoisia näistä laeista, puhumattakaan niiden noudattamisesta. Elämänne on mädättänyt pimeän energian vaikutus, mikä saa teidän elämään itsekeskeistä elämää. Tässä itsekeskeisyydessä palvelette pimeyttä.

Yritän olla hyvin selkeä: silloin kun puhun henkisestä näkökannasta, en puhu uskonnollisesta näkökannasta. En puhu uskomuksista. Puhun universaalista totuudesta, jonka tuntevat ne kaikki, jotka toimivat korkeammissa tiheyksissä, korkeammissa energioissa. Mukana ei ole uskomuksia. Tunnemme Jumalan, olemme yhtä Jumalan kanssa. Olemme yhtä kaiken ja kaikkien kanssa. Aivan kuin planeetallanne, jokainen eläin, jokainen lintu, jokainen kala, jokainen hyönteinen, jokainen planeetta ja jokainen kivi on tietoinen. Kaikki universumissa on tietoista. Uskomus ei tule siihen mukaan. Rakkaus ja valo ovat kaiken peruskivi ykseyden universumissa.

Tärkein asia muistettavaksenne tänä transformaatioaikana on, kuka todellisuudessa olette: sielu jolla on fyysinen kokemus. Älkää huolehtiko kuolemasta, olette kokeneet sen  aiemmin. Arvostakaa aikaanne aineellisuudessa ja sen myriadeja kokemuksia sielun kasvua varten. Löytäkää, miten elää läsnä olevassa hetkessä kiinnittymättä menneisyyteen tai huolehtimatta tulevaisuudesta. Kuunnelkaa hiljaisina hetkinä sielunne hiljaista ääntä, kun se opastaa teitä läpi niistä haasteista, mitä on tulevina aikoina.

Kiitos Adrial. Viestisi auttoi taas kerran ymmärtämään, miten henkisyys on oleellinen osa sitä, mitä meille ja ympärillämme tapahtuu.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >