HomeViestejäMark Kimmel27.7.2010 - Adrial - Transformaatio osa 3: Uskomukset

27.7.2010 - Adrial - Transformaatio osa 3: Uskomukset

TRANSFORMAATIO OSA 3: USKOMUKSET

Adrialia kanavoinut Mark Kimmel ( www.cosmicparadigm.com)
27.7.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys kaikille maan pinnalla. Uskomukset ohjaavat useimpien ihmisten toimia, koska ette pysty näkemään totuutta asioista. Uskotte jonkin ruokavalion terveellisyyteen, joten syötte tiettyjä ruoka-aineita. Uskotte tietyn kuntoilutavan olevan hyväksi kehollenne, joten teette sitä säännöllisesti. Uskotte, että vahvistamalla tiettyjä käyttäytymisstandardeja ihmiset hyväksyvät teidät ja pitävät teistä, joten käyttäydytte tietyillä määrätyillä tavoilla. Uskomukset edeltävät tekoja. Uskomukset ohjaavat useimpien ihmisten toimintaa.

Monet uskomuksistanne tulevat toisilta ihmisiltä. Lääkäri sanovat teille, että teidän on tehtävä tiettyjä asioita sairauden parantamiseksi, joten noudatatte hänen neuvojaan. Opettajat sanovat lapsille, miten käyttäytyä, joten lapset noudattavat sääntöjä. Kirkot sanovat kannattajilleen, mihin uskoa, joten kirkossa käyvät uskovat määrättyyn tapaan. Yritykset vakuuttavat mainonnan kautta, että tarvitsette tiettyä tuotetta, joten ostatte heidän tuotteensa. Pankit mainostavat parempaa palveluaan, joten talletatte varanne niihin. Katsotte televisiouutisia kuullaksenne, mitä toiset uskovat maailmassa tapahtuvan.

Uskomukset toki muuttuvat. Vanhemmat välittävät arvoasetelmia lapsilleen. Lapset ylläpitävät uskomuksia, kunnes tulee jotain, mitkä muuttaa ne. Media välittää jonkin tarinan, päiviä myöhemmin totuus tilanteesta tulee julki. Hallitukset julkaisevat tilastoja osoittamaan tiettyä suuntausta, kuukautta myöhemmin uusi tilasto päihittää vanhemman. Tiedemiehet löytävät uuden viruksen, uusi teoria sairaudesta syntyy.

Koska ymmärrätte hyvin vähän ympäristöstänne, teidän on elettävä päivittäin uskomustenne varassa. Tämä ei ole kritiikkiä, vaan toteamus tilanteesta, jossa ihmisrotu on maan päällä.

Vallassa olevat käyttävät uskomuksia toisten kontrolloimiseen. Hallitukset vakuuttavat niille, joita he hallitsevat, toimivansa näiden parhaan edun mukaisesti. Tämä voi olla totta tai sitten ei. Yritykset vakuuttavat asiakkailleen, että heidän tuotteensa tai palveluksensa ovat parhaita. Tämä voi olla totta tai sitten ei. Uskonnot vakuuttavat kannattajilleen, että he tuntevat suuremman kuvan ja että heidän seuraajiensa pitäisi uskoa heitä. Tämä on poikkeuksellisen tehokas tapa, millä ihmisiä manipuloidaan tietyn uskonnon hyödyksi.

Useimmat uskonnot eivät halua kannattajiensa uskovan, että tähtialusten armeija on planeetan ympärillä ja että noissa aluksissa on ihmisiä toisista maailmoista. Tämä tuhoaa kirkkojen otteen kannattajistaan, joten he kieltävät tämän mahdollisuuden. Uskonnolliset uskomukset ovat erityisen vaikeita esteitä monien ihmisten ylitettäväksi tämän siirtymän aikana. Silloin kun maapallon todellisuus muuttuu ja rahajärjestelmän romahtaminen iskee heihin, he etsivät uskonnolta vastauksia. On hyvin epätodennäköistä, että heidän uskontonsa antaa heille tyydyttäviä vastauksia.

Monet ihmiset jotka ovat saavuttaneet tietyn tietoisuustason, uskovat, että he ovat oikeassa paikassa ja mielentilassa, joten muutokset joista puhuin aiemmissa viesteissäni, ei vaikuta heihin. Tämä on totta vain harvoilla, jotka todella pystyvät ylläpitämään korkeamman taajuuden. Sanoa, että kaikki on "jumalaisessa järjestyksessä" ja uskoa, että mikään esiin tuotu vaikeus ei kosketa teitä, on harhaa. Parempi valmistautua vaikeuksiin ja sitten jos ne eivät kosketa teitä, niin hyvä. Jos ette kuitenkaan ole valmistuneet transformaatioon liittyviin muutoksiin ja niitä tulee parhaista välttely-yrityksistänne huolimatta, löydätte itsenne hyvin vaikeasta tilanteesta.

Uskomukset purevat kumpaankin suuntaan. Voimakas usko omaan kykyynne kantaa teidät vaikeiden aikojen läpi. Tällainen vahva usko on esimerkki toisille. Usko, että jäätte täysin vahingoittumattomaksi eikä teidän tarvitse valmistautua, ei palvele toisia hyvin, koska romahtaessanne heidän uskonsa kaatuu. Jos toisaalta olette valmistautuneet fyysisesti, tunteellisesti, mentaalisesti ja henkisesti, niin uskonne pysyy vahvana. Kestätte muutokset minimaalisella määrällä pelkoa ja seisotte kuin kivi toisten puolesta, jotta hekin kestäisivät muutokset.

Tutkikaa uskomuksianne, todella tutkikaa niitä. Oletteko kieltämisen tilassa, koska uskotte, että on liian vaikeaa olla realistinen? Mitä voitte muuttaa, mitä ette voi? Olette vastuussa kokemuksistanne elämän näyttämöllä. Keskittykää saamaan ihania kokemuksia.

Kollektiivisesti ihmiset voivat muuttaa maapalloa. Lopultahan teidän kollektiivinen pelkonne on heikentänyt sitä. Sanon "kollektiivisesti", mikä merkitsee muutokseen omistautuneen kriittisen massan osallistumista. Siksi ennakoimme, että transformaatioon liittyvät muutokset vaikuttavat teihin vastakkaisista uskomuksistanne huolimatta. Parempi etsiä käsiinsä läheisiä ihmisiä tai muuttaa turvalliseen paikkaan ja sitten liittoutua yhteen keskinäisen etunne hyväksi.

Ennakoimme, että turvallisiin paikkoihin kerääntyy ihmisiä, joilla on yhteiset uskomukset transformaatiosta ja siitä, mitä sen jälkeen on. Ennakoimme, että he tulevat toistensa apuun tarvittaessa, eivät taannu pelkoon. Tältä pohjalta olemme valmistautuneet auttamaan näitä omistautuneita yksilöryhmiä. Emme sukella transformaatiokaaokseen ja pelasta ihmisiä siitä, mitä he ovat tehneet. Toimimme omistautuneiden ryhmien kanssa, jotka välittävät toisistaan ja jotka toimivat kaikkein parhaan edun mukaisesti.

Etsikää samanmielisiä. Valmistautukaa muutoksiin. Tukekaa toisianne. Tulemme apuun, emme pelastamaan. Uskomuksenne ajavat tätä muutosta. Tutkikaa niitä huolellisesti.

Kiitos Adrial. Viestisi tänään auttoi ymmärtämään lisää, miten uskomukset vaikuttavat ymmärrykseemme siitä, mitä meille ja ympärillämme tapahtuu.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >