HomeViestejäMark Kimmel21.7.2010 - Adrial - Transformaatio osa 1: Maanmuutokset

21.7.2010 - Adrial - Transformaatio osa 1: Maanmuutokset

TRANSFORMAATIO OSA 1: MAANMUUTOKSET

Adrialia kanavoinut Mark Kimmel ( www.cosmicparadigm.com)
21.7.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys kaikille. Osa tästä saattaa näyttää jo puhuttujen asioiden toistamiselta, mutta uskon niiden valavan tarvittavaa perustaa. Transformaatiossa on monia puolia, jotka vaikuttavat maan ihmisvieraisiin. Ensinnäkin, maapallo on transformoitumassa korkeamman taajuuden planeetaksi. Se puolustautuu niitä pelkopohjaisia energioita vastaan, joita ovat aikaansaaneet sen ihmis- ja ei-ihmisasukkaat. Sen vaihtoehtona oli planeetan ja kaikkien sen päällä olevien tuhoutuminen.

Maapallon transformaatioprosessi valon planeetaksi alkoi noin 70 vuotta sitten, kun se huusi apua. Monet olennot ympäri universumia vastasivat. He nousivat jättimäisiin aluksiinsa välittämään valoa, mikä auttaa maata taajuutensa nostamisessa. Tämä prosessi on ollut menestyksekäs. Maa on nyt hyvin matkalla tullakseen upeaksi planeetaksi kera turmeltumattoman ekologian. Sen taajuus kohoaa lisääntyvällä tahdilla. Sillä on muutamia askelia viimeisteltävänä. Nämä tapahtuvat näillä transformaation loppuhetkillä.

Maa puhdistaa nyt itseään niistä vahingoista, joita sen ihmisvieraat ovat aiheuttaneet. Ajatelkaa maata potilaana, joka on vakavasti haavoittunut. Haavat on hoidettava, jotta se voi onnistuneesti parantua. Tätä prosessia se on nyt käymässä läpi. Tämä sisältää äärimmäisiä säätiloja, maanmuutoksia, tulivuorenpurkauksia, maanjäristyksiä ja tsunameja. Haavan polttamisen tapaan osa tästä puhdistamisesta on tuskallista mukana oleville. Yksikään alue maan päälle ei jää koskemattomaksi, kaikki ihmiset tuntevat jotain vaikutuksia. Alueet joilla väkivalta ja pelko ovat yleisiä tai joilla valmistetaan kemikaaleja ja sotatarvikkeita, kokevat laajinta puhdistumista.

Osa tästä prosessista tapahtuu, jotta maa voi saada miellyttävämmän ja terveellisemmän ilmaston maailmanlaajuisesti. Se lämpenee ytimestään auringonsäteilyn tuloksena, johon vaikuttavat galaksin energiat. Maan jäätiköt sulavat tämän lämpenemisen tuloksena. Sen merien vesi kohoaa jään sulamisesta. Sen mannerlaatat muuttuvat tämän prosessin osana. Se palaa kauniiksi, turmeltumattomaksi planeetaksi - se oli nimittäin kerran hyvin kaunis, ennen kuin pimeä energia syöksi sen pimeyteen.

Toinen puoli miellyttävämmän ja terveellisemmän ilmaston saavuttamisessa on maan kallistuskulman korjaus. Pimeä energia siirsi sen pystysuoralta askelilta kallistuskulmaan, mikä sai aikaan vuodenajat. Tämä korjataan osana miellyttävämmän ilmaston luomista maailmanlaajuisesti. Yksi maan transformaation osa on sen keinotekoisen satelliitin poistaminen, mitä kutustaan kuuksi. Pimeä energia asetti sen tänne monta, monta vuotta sitten havaintoasemaksi ja kontrollointimekanismiksi. Avaruusveljenne ja -sisarenne poistavat sen.

Mitä näiden asioiden tekeminen merkitsee sitten maan ihmisasukkaille? Jos maa kohottaa taajuuttaan, niin maan ihmisten on kohotettava myös omaansa. Kaikki eläimet, kasvit ja kivet toivottavat tervetulleeksi ne suotuisat taajuudet, joita ohjataan maapallolle galaksista, auringosta sekä avaruusveljiltänne ja -sisariltanne. Näitä suotuisia energioita ohjataan auttamaan ihmisiä ylösnousemaan planeetan rinnalla. Monet ihmiset kokevat hämmennystä, päänsärkyä ja unettomuutta. Ne jotka pelkäävät näitä suotuisia taajuuksia ja vastustavat niitä, tekevät itsestään sairaita. Ne jotka toivottavat taajuudet tervetulleiksi, huomaavat elävänsä rennommin, vapaana pelosta ja ahdistuksesta. Tätä kutsutte neljänneksi ulottuvuudeksi.

Monta, monta vuotta sitten pimeä energia poisti osan maan ihmisasukkaiden DNA:ta. Nämä uudet energiat palauttavat nyt tämän kadotetun DNA:n. Maan ihmisillä on nyt tilaisuus toimia tietoisuustasolla, joka on ollut viime aikoihin saakka tuntematon. Tämä tietoisuuden korkeampi taso on kaikkien käytettävissä planeetalla - jos he ottavat sen vastaan. Jos he vastustavat sitä, jos he taistelevat pysyäkseen konventionaalisessa elämässään - mitä tahansa se onkin - taajuudet eivät voi suorittaa aiottua kohotusta. Ihmiset jotka vastustavat kutsua tietoisuutensa kohottamiseen, eivät saa riittävää taajuutta ylösnoustakseen planeetan kanssa. Niiden jotka päättävät vastustaa, sallitaan jatkaa kolmannen tiheyden elämää toisissa kolmannen ulottuvuuden maailmoissa, kunnes he päättävät ylösnousta sielun kasvupolun mukaisesti.

Kiitos Adrial. Viestisi auttaa selittämään sitä, mitä meille ja ympärillämme tapahtuu. Odotan innolla lisäviestejä.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >