HomeViestejäMark Kimmel15.3.2010 - Adrial -Kohdatkaa todellisuus

15.3.2010 - Adrial -Kohdatkaa todellisuus

KOHDATKAA TODELLISUUS

Adrialia kanavoinut Mark Kimmel ( www.cosmicparadigm.com)
15.3.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tämän sivuston viestit ovat kommunikointia olentojen kanssa, jotka eivät ole tällä hetkellä tämän planeetan ihmisiä. Näiden viestien on varmistettu tulevan vain niiltä, jotka ovat korkeinta Kristus-tietoisuutta.

Hyvin tyytyväisenä toivotan tänään tervetulleeksi takaisin Adrialin.

"Tervehdys kaikille. Teistä on monia valheita, jotka muodostavat vankilanne seinät ja kalterit. Katsokaa paperinpaloja, joita kutsutte rahaksi. Niillä on arvoa vain, koska ihmiset vaihtavat niitä todellisiin tavaroihin ja palveluihin. Todellisuudessa niillä ei ole mitään luontaista arvoa. Niillä on arvo vain, koska uskotte niillä olevan. Harhakuva että paperirahalla on arvoa, on tullut vielä pahemmaksi sähköisten siirtojen myötä, kun on pelkkiä arvomerkintöjä jonkun pankkitilillä tietokoneella.

Rahan mahdin harha on luonut yhteiskuntia, joissa on mahdollista, että muutamat pyramidin huipulla keräävät valtavan varallisuuden, eikä vain merkkeinä tietokoneella, vaan myös vaikutusvallan, yrityshallinnan, maan, rakennusten, kullan ja muiden reaalivarojen muodossa. Näettekö rahan mahdin harhaksi, missä elätte? Kyse ei ole siitä, että fyysistä todellisuuttanne luodaan, vaan kyse on siitä, että sallitte fyysistä ympäristöänne manipuloitavan silmienne edessä ja auliisti hyväksytte oman vankilanne. Joka kerta kun käytätte paperirahaa, äänestätte jatkuvan vangitsemisenne puolesta. Olisi hyvä neuvo muuttaa se, mikä on pelkkää paperia, asioiksi jotka ovat konkreettisempia, asioiksi jotka palvelevat teitä paremmin, sitten kun rahaksi kutsumillanne paperipaloilla ei ole enää arvoa.

Katsotaanpa toista esimerkkiä. Monet tällä planeetalla kunnioittavat kuuta kuukausittaisin rituaalein, sen kauneudesta kertovin lauluin ja uskoen, että vuorovesiaallot ovat tärkeitä. Kuitenkin totuus on, että kuu on keinotekoinen satelliitti. Se on ontto pallo, mikä laitettiin planeettaa kiertävälle radalle tarkkailualustaksi, mukavaksi asemaksi kulkijoille. Kuitenkin suuri valtaosa ihmisistä uskoo kuun olevan tärkeä osa elämäänsä. Se on yksi harha, mikä muodostaa vankilanne kaltereita.

USA:n ja muiden maailman hallitusten valheet siitä, että havainnot avaruusaluksistamme voidaan sivuuttaa, on yksi syy vankilaanne. Kieltämällä tähtiveljienne ja -sisarienne läheisyyden ne tekevät teistä pieniä ja merkityksettömiä, kun taas totuus on, että olette suurenmoisia olentoja, joiden kohtalona on olla kosmisia asukkaita, niin kuin ne jotka ovat lähistöllä. Sallimalla itsellenne vakuutettavan, että olette pikkuruisia ja merkityksettömiä, sallitte itseänne manipuloitavan. Olette niitä, jotka sallivat median jatkaa valheitaan. Olette niitä, jotka ostavat sanomalehtiä ja aikakauslehtiä ja tukevat mediaa todellisen arvonne peittelyssä.

Eilen, Mark, näit todisteita, että uskomuksesi ruuasta ovat manipuloinnin tulosta. Tieteellisesti pätevä tutkimus ei vahvista tiettyjä laajalle levinneitä vakuutteluja, kuten että korkea kolesterolitaso aiheuttaa sydänkohtauksia. Ne jotka myyvät lääkkeitä ja lääketieteellisiä neuvoja, esittävät tuota harhaa tapana myydä tuotteitaan. Näettekö harhan? Näettekö tavan, millä uskomuksenne ovat todellisuudessa vankilanne?

Paljon siitä mitä kulutatte, on tahrattu kemikaaleilla lisäämään niiden varallisuutta, jotka niitä tuottavat, ei lisäämään ruuan arvoa. Monia tuotteita joita ostatte, tuottavat ne, jotka uurastavat pienimmillä palkoilla, eivät välttämättä ne jotka tekevät kunniallista työtä oikeudenmukaisella palkalla. Teitä hallitsevat ne, jotka ovat kiinnostuneempia omasta vallastaan kuin ihmisten voiman palauttamisesta. Yhteiskuntanne on rakennettu huipulla olevien hyödyksi, ei alhaalla olevin. Teille kerrotaan, että voitte olla mitä tahansa, kuitenkin saavuttaessanne sen, putoatte ansaan ja näette itsenne parempana kuin vähempiosaiset. Teille opetetaan, että teistä voi tulla varakkaita ja voimakkaita, kuitenkin saavuttaessanne tämän vietätte kaiken aikanne varjellen omaanne niitä vastaan, joilla ei ole. Nähkää valheet olemisessanne. Nähkää harha, mikä on keksitty teistä.

Näiden kaikkien todellisen luontonne vähättelemisponnistelujen myötä ainoa lähde, mihin voitte luottaa, on sisällä. Katsokaa sieluun kehopukunne sisällä. Kääntykää sisäänpäin löytääksenne totuuden siitä, kuka todellisuudessa olette. Viettäkää hiljaisia hetkiä, jolloin voitte tuntea suuruutenne. Sulkekaa silmänne maailman sulkemiseksi ulkopuolelle ja tietäkää, että olette uskomattomia. Sulkekaa mielenne sille papatukselle, mikä syöttää valheita teistä. Ottakaa aikaa päästäksenne kosketukseen sen kanssa, mikä on todellista. Valmistautukaa henkisesti ja fyysisesti hetkeen, jolloin valheet nykyolemassaolostanne pajastuvat.

Niiden luomat instituutiot, jotka haluavat vangita teidät, ovat romahtamassa pelkästä kasaantuneiden valheiden painosta. Se kaikki häviää, mikä ei tue teitä Jumalan lapsena, maailmankaikkeuden lapsena. Murentuminen tapahtuu hyvin lyhyessä ajassa ja hyvin pian. Kaikkien valheiden on määrä haihtua. Rahanne, lääkkeenne, hallituksenne, medianne ja uskontonne - kaikki häviävät tehdäkseen tilaa totuudelle. Valmistautukaa tähän suureen tapahtumaan. Pääskää kosketukseen sen kanssa, kuka todellisuudessa olette. Rakentakaa tälle perustalle. Auttakaa toisia näkemään. Muodostakaa yhteisöjä, joiden keskeinen viesti on "kohtaa todellisuus". Harha ei ole kolmannen ulottuvuuden olemassaolossanne, vaan auliudessanne hyväksyä oma orjuutuksenne.

Ne jotka sanovat, että tämä harha häviää pian, ovat oikeassa. Se mitä he heijastavat sen tuloksena, on kuitenkin virheellistä. Pirstoutuneen harhan toinen puoli ei ole loistokas, kahleeton olemassaolo, vaan hidasta yhdistymistä taas siihen, mikä on todellista. Ne maapallon ihmiset jotka selviytyvät suuresta purkautumisesta, kohtaavat puhtaan pöydän, tasaisen pelikentän, uuden tilaisuuden rakentaa uusi sivilisaatio. Ja miten teette sen? Mistä aloitatte? Se on pitkä ja työläs tie. Liityttekö kanssaihmistenne ja meidän tähdistä olevien seuraan tähän jännittävään hankkeeseen? Tulemme tänne neuvomaan teitä - nähkää totuus sanoissani."

Kiitos, Adrial, näistä maadoittavista sanoista.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< Prev