HomeViestejäMark Kimmel22.9.2010 - Adrial - Samanlaista ja erilaista

22.9.2010 - Adrial - Samanlaista ja erilaista

SAMANLAISTA JA ERILAISTA

Adrialia kanavoinut Mark Kimmel ( www.cosmicparadigm.com)
22.9.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys kaikille. Ne jotka ovat lukeneet tämän sivuston viestejä vuodesta 2008 saakka, ovat tehneet aivan oikein sen johtopäätöksen, ettei maapallon ja sen asukkaiden pelkoon perustuvia ongelmia ratkaista 3D-ratkaisuja käyttäen. Kolmannessa ulottuvuudessa ei ole mitään työkaluja voittaa pelkoa, valheita, sotaa, ahneutta ja valtataisteluja, jotka jatkuvat 3D:ssä. On otettava radikaalimpi lähestymistapa: siirtyminen 3D:n orjuuttavista instituutioista ja uskomuksista taajuuksiin, jotka perustuvat rakkauteen ja valoon.

Me jotka tarkkailemme ja valmistelemme teitä suureen transformaatioon - ja meitä on monia ympäri universumia - olemme tienneet tämän siitä saakka, kun tulimme mukaan monia vuosia sitten. Koska 3D:stä on tie ulos vain transformaation kautta, tutkitaanpa vähän, millaista on korkeammissa taajuuksissa. Mikä pysyy samana? Mikä on erilaista?

Maa on todennut, ettei se ole lähdössä pois. Sen sijaan se on nousemassa korkeampaan, kevyempään taajuuteen. Se toimii silloin upeana pallona, minkä monet sielut haluavat kokea. Itse asiassa se palaa taajuuteen, mistä se on nauttinut ennen pimeän energian pakahduttamista. Tästä voitte päätellä, että paljon siitä minkä havaitsette fyysisenä ympäristönänne, jää koskemattomaksi, vaikkakin vähän muokattuna. Meret, vuoret ja tasangot saavat uutta loistoa. Erämaat muuttuvat vihreiksi. Kasveissa on uutta elävyyttä, joitain niistä ei ole enää. Maan eläinkunta järjestyy uudelleen, kun kaikki perustuu ykseyteen. Tämä pätee hyönteisiin, lintuihin, kaloihin sekä nisäkkäisiin.

Ihmisiä on läsnä maan päällä ja he paistattelevat korkeammissa taajuuksissa. Merkkejä tästä ovat ne myriadit lapset, joita syntyy epätavallisten tiedostamisvalmiuksien kera. Nämä kristalli- tai indigolapset ovat uuden maapallon ihmisten edelläkävijöitä. He ovat opettajia niille vanhemmilleen, jotka pysyvät maapallon mukana sen noustessa korkeampiin taajuuksiin. Lapset jotka helposti sopeutuvat korkeamman taajuuden maailmaan, johtavat tietä turmeltumattoman paratiisin luomiseen ihmiskunnalle.

Huomaatte merkittäviä muutoksia omassa kehossanne sekä toisten kehossa, kun fyysisyys resonoi maan korkeamman taajuuden kanssa. Herkimmät joukossanne tuntevat jo muutoksia kehossaan. Ajatelkaa tuntemienne ihmisten toimivan pelkästään rakkaudesta. Kuvitelkaa itseänne valeltavan valolla, toimivanne rakkaudesta ja liittyvänne toisiin rakkaudella. Te ja ne jotka siirtyvät uudelle maapallolle, transformoidutte ja toimintatapanne ovat hyvin erilaiset. Elätte pidempään ja kehostanne tulee asteittain nuorempi uuden taajuutenne tukemana.

Uuden maapallon ihmiset syövät ja juovat edelleen. He tarvitsevat edelleen suojaa, koska ilmasto on suotuisa, muttei trooppinen. Ihmiset haluavat suhteita toistensa kanssa. Ja uuden maan ihmiset haluavat järjestäytyä eri tavoin. Koska kaikki toimivat rakkaudesta, sillä mikään muu värähtely ei ole mukava näillä valotasoilla, ja kaikki ovat telepaattisia, järjestöt omaksuvat uusia ulottuvuuksia ihmisten kesken, jotka toimivat ykseydestä. Sellaisille järjestöille kuin hallitus on erittäin vähän tarvetta eikä ole mitään sotavoimia tai poliisia.

Koska ihmiset tarvitsevat edelleen ruokaa ja suojaa ja koska kaikilla ei ole samanlaisia kykyjä hankkia näitä, on vaihtojärjestelmä. Ja koska vaihdannassa on rajansa, syntyy rahajärjestelmä. Tällaisia asioita syntyy melko nopeasti, kun ihmiset "muistavat", miten sellainen järjestelmä rakennetaan. (Tämä on hyvin erilaista kuin se asteittainen rahajärjestelmien kehittyminen, mikä on tapahtunut historiassa.) Ihmiset muistavat, miten vanhat rahajärjestelmät eivät palvelleet heitä, joten ei anneta lainaa eikä rahajärjestelmässä voida käyttää valtaa toisiin. Kuten aiemmin näissä viesteissä on tutkittu, sellaiset työläät rakenteet kuin konserni/yhtiö ovat tarpeettomia.

Uskomukset ja niihin liittyvät instituutiot häviävät, kun ihmiset oppivat tukeutumaan totuuteen. Ihmisen todellinen luonne sieluna, jolla on kehokokemus, on kaiken perusta, kera totuuden ihmissielun loistokkuudesta. Totuus ihmiskunnan historiasta tällä planeetalla paljastuu. Totuus Jumalasta ja hänen universumistaan tulee ilmeiseksi, kun veljiämme ja sisariamme muista tähtijärjestelmistä ilmestyy. Totuus on normi, joten koulutus on hyvin erilaista sellaisten ihmisten keskuudessa, jotka tietävät uskomisen sijasta. Ei ole mahdollisuutta pyrkiä hyötymään toisista käyttämällä parempia kykyjään tai näkemyksiään. Sen sijaan koulutus on yhteinen oppimiskokemus, missä on mukana olentoja ympäri universumia.

Ei ole pelon, stressin, virusten, bakteerien tai loisten aiheuttamaa sairautta - nämä ovat osa kolmannen ulottuvuuden pelkoon perustuvaa toimintamallia. Saattaa olla tarvetta lääkärillä käyntiin, kun käsivarsi joskus katkeaa, mutta fyysinen keho on yleisesti terve maan uudessa ympäristössä. Ihmiset koulutetaan kunnioittamaan fyysistä terveyttään ja huolehtimaan siitä. Tämä on terveydenhoidon toimintaperiaate. Hieronnan kaltaisia asioita tarvitaan vielä niille, jotka ylikuormittavat kehoaan, mutta stressittömyys ja kyky sopeutua omaan fyysiseen muotoon poistaa suuren osan kaikenlaisen ulkopuolisen avun tarpeesta.

Ympäristöongelmat joita aiheuttavat fossiilisten polttoaineiden polttaminen, ja niiden sekä mineraalien ja metallien louhiminen loppuu. Koneet jotka ovat riippuvaisia fossiilisista polttoaineista, eivät enää toimi, koska niiden saanti loppuu. Kuljetus sekä sähkön tuotanto fossiilisilla polttoaineilla loppuu. Tulee vaihtoehtoisia teknologioita tuottamaan sähköä ja korvaamaan olemassa olevia koneita.

Korkeammissa ulottuvuuksissa huomaatte välittömästi, että maan päällä on vähemmän ihmisiä. Vain niitä on läsnä, jotka pystyvät todella nauttimaan korkeammista taajuuksista. Ne teistä jotka haluatte ylösnousta maan kanssa, löydätte tapoja lisätä taajuuttanne. Jotkut yksilöt nousevat välittömästi paljon korkeampiin taajuuksiin. Siellä he toimivat mentoreina ja valmentajina alemmissa taajuuksissa oleville - sitä tekevät nyt veljenne ja sisarenne toisista tähtijärjestelmistä.

Poimitte ehkä yllä olevasta, että maan transformoituminen korkeampaan taajuuteen saattaa kestää jonkin aikaa. Tuon asteittaisemman prosessin oli määrä alkaa monta vuotta sitten. Sitä ovat toistuvasti viivyttäneet pimeyden ja sen käskyläisten toimet, kun he roikkuvat kiinni viimeisissä vallan ja varallisuuden jäänteissään säilyttääkseen vallitsevan tilanteen ja jatkaakseen ihmiskunnan orjuuttamista. Tämän päivän perusteella transformaatio tulee olemaan nopea ja se tapahtuu tulevien kuukausien aikana. Näemme rahajärjestelmän ensimmäisenä ihmisen tekemänä rakenteena hajoavan. Hallitukset, konsernit/yhtiöt ja uskonnot seuraavat nopeasti perässä.

Ihmisen tekemien rakenteiden romahtaminen tapahtuu kaukaisista lähteistä maan päälle tulevien energioiden taustaa vasten. Nämä energiat vaikuttavat jo jokaisen tunne- ja fyysiseen kehoon. Fyysisiä vajavuuksia tulee pintaan. Tunteet käyvät ylikierroksilla. Suhteita testataan. Ihmisen transformoituminen hiilipohjaisesta kristalliseen voi olla jokseenkin tuskallinen ja hämmentävä kokemus. Myös maa ottaa vastaan nämä energiat, kuten ovat osoittaneet poikkeavat luonnon ja ihmisen aikaansaamat katastrofit sekä äärimmäiset säätilat, joita on tapahtunut vuoden alusta lähtien. Nämä voimistuvat tulevien kuukausien aikana, kun maa karistaa 3D-pimeyden viimeiset jäänteet.

Vastaan nyt kysymyksiin, joita ovat esittäneet näiden kommunikointien lukijat. Onko Jumala energia vai onko hän joku, jonka kanssa voimme puhua? Kuten kaikkien Jumalaan liittyvien kysymysten osalta, vastaus on "kumpaakin" ja paljon muuta. Hän on energia, joka loi tämän universumin ja nyt ylläpitää sitä. Samanaikaisesti hän on läheinen kanssanne ja hyvin kykenevä puhumaan teille. Jumala on läsnä kaikkialla universumissaan. Hyvin yksinkertaisesti: Jumala on.

Toinen kysymys liittyy jumaluuteen ja sieluryhmiin. Jotkut sanovat, että jokainen ihminen voidaan nähdä jumalaisena, koska hänen sielunsa on niin upea ja kaunis. Jokaisen maan ihmisen ja kaikkien universumin olentojen sielu on kaunis ja ikuinen siinä, että se selviytyy kuolevaisesta elämästä. Samaan aikaan sielu reinkarnoituu uudestaan ja uudestaan yhdessä sieluryhmän kanssa, jotka kaikki oppivat, kokevat ja kasvavat. Jokainen sielu on matkalla tullakseen kaikeksi, miksi se voi tulla, kehittyäkseen korkeampiin energioihin ja suurempaan viisauteen. Sieluryhmän jäsenet esittävät eri rooleja toisilleen: isä tai äiti, tytär tai poika, ystävä tai vastustaja, eri rotuja ja seksuaalisia mieltymyksiä. Yksittäinen sielu on myös osa kumulatiivista ylisielua, joka kerää monien elämien kollektiiviset kokemukset. Lisäksi sielutasolla ei ole aikaa ja teillä on yksilöllisiä ja kumulatiivisia sieluja jumalaisella tasolla, kaikki samanaikaisesti.

Unenne ja puolitajuiset tilanne ovat tärkeitä siinä, että ne antavat informaatiota sielunne toimista. Unet ovat toinen tapa katsoa elämäänne ihmisenä. Ne kuvastavat tulevaisuutta tai voivat antaa oivalluksia nykyisyyteen. Muistiinpanojen tekeminen unistanne on tärkeää, koska muistikuvat haalistuvat uuden päivän myötä. Unitilassa voitte matkustaa, kohdata asioita ja kerätä tietoa. Me korkeammissa taajuuksissa olevat käytämme usein unia ja puolitajuisia tiloja viestien välittämiseen.

Siihen kysymykseen, miksi emme tule avaruusaluksistamme auttamaan teitä, niin kyllä me tulemme. Monet tähtiveljenne ja -sisarenne kulkevat keskuudessanne. Jotkut ovat aineellistuneet ihmisiksi, joiden kanssa olette vuorovaikutuksessa. Jotkut ovat vaihdokkaita. Moniin rotunne edustajiin on otettu yhteyttä, joihinkin lapsuudesta saakka. Tähtiveljenne ja -sisarenne ovat tietoisia vapaasta tahdostanne eivätkä he tallo sitä suuresta auttamishalustaan huolimatta. Samaan aikaan paljon suurempi osa avaruusveljistänne ja -sisaristanne odottaa täällä "kiertoradalla" ja he odottavat kutsuanne tulla rauhassa. Nykyisillä asenteilla ja vallassa olevien mediakontrollilla mikä tahansa massailmestyminen tulkittaisiin väärin aggressiiviseksi teoksi ja sitä vastustettaisiin sotilaallisesti. Tämä johtaisi liian suureen kärsijöiden määrään niiden keskuudessa, jotka eivät ole heränneet. Koska tätä pitää välttää, etsimme toisia tapoja ilmestyä rauhassa ja rakkaudessa.

Kiitos, Adrial. Odotan innolla uusia näkemyksiäsi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >