HomeViestejäShala MataMaaliskuu 2011 - Oleminen ja tekeminen

Maaliskuu 2011 - Oleminen ja tekeminen

OLEMINEN JA TEKEMINEN

Kirjoittanut Shala Mata (shala.lightworker.com)
Maaliskuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkain valoperhe,

Tervetuloa vuoden 2011 ensimmäiseen artikkeliini. Kuten monet teistä tietävät, viimeiset 12 vuotta normaalikäytäntöni on ollut kirjoittaa kuukausittain. Uusikuu ja auringonpimennys 4.1.11 oli minulle henkilökohtaisesti vuoden 2011 avaus hyvin voimallisella ja syvällisellä tavalla. Olin lomalla Cayman-saarilla perheeni kanssa. Tuona yönä seisoin sisarentyttäreni kanssa merenrannalla klo 3.00 katselemassa tähtiä ja tiesin kaiken muuttuneen. Se oli täysin hiljainen hetki sähköimpulssien virratessa aaltoina, mikä tuntui syvällä jokaisessa solussa.

Pikakelausta eteenpäin, kun aika näytti sulavan, työvaatimukset lisääntyvän ja tässä sitä ollaan nyt maaliskuussa! Tuntuu melkein unenomaiselta ajatella taaksepäin viime viikkoa, puhumattakaan tammikuusta. Sellaista on lisääntyvän valon vaikutus jatkuvasti muuttuvaan todellisuusmaisemaamme. Arvostan kärsivällisyyttänne ja tiedän, että jokainen meistä navigoi ajankohtaisia energiasuuntauksia ja todellisuutemme ilmaisumuotoja sellaisina, kuin havaitsemme ne. Nyt enemmän kuin koskaan havaintolinssimme vaikuttavat muutokseen välittömästi.

Vuosi 2011 ei avannut ainoastaan uutta vuosikymmentä, vaan myös värähtelevän energian voimakkaan käytävän, mikä piiskaa muutosta päivittäiseen transformaatioilmaisuumme. Monumentaalisia muutoksia on tapahtunut ja tapahtuu edelleen useiden seuraavien kuukausien ajan henkilökohtaisen ja kollektiivisen tietoisuutemme joka osassa. Pyhän sydämemme tiedostaminen ja oleminen tuossa sydäntilassa on tärkeintä, kun navigoimme tulevia muutoksia.

Monet, mukaan luettuna minä, tunnemme fyysisesti, että rakkaan maamme energia muuttuu, sekä voimakkaan aurinkoenergian. Korkeammat valotaajuudet luovat jatkuvasti tilaa muutokselle. Levottomuutta, unihäiriöitä, kylmän ja kuuman vaihtelua, lihasten nykimistä, päänsärkyä, alakuloa, lisääntynyttä näläntunnetta, muistinmenetyksiä, pöhinää, värähtelyä, masennusta, riemua, flunssamaisia oireita jne. Itselläni henkilökohtaisesti, vaikka tunnen edelleen sisäistä hiljaisuutta, on jännitystä, mitä on aina ollut, ja se on syvää ihmetystä siitä, miten asiat kehittyvät. Huomaan, että jos en nuku hyvin, kehoni ei salli minun puskea niin kuin ennen. Se ottaa nyt etusijan - aikataulut ja määräpäivät saavat siirtyä taustalle.

Otsikoin tämän artikkelin useita viikkoja sitten ja harkitsin sen muuttamista, mutta se tuntuu sopivalta, kun ottaa huomioon ne myriadit energiailmaisut, joita surffaamme. Minusta näyttää selvältä, että tekemisen ja olemisen vastakohtaisuus on hyvin suuri osa henkilökohtaista ja kollektiivista matkaamme vuonna 2011. Olemisen ja tekemisen arvoitus on riippuvainen aikauskomuksistamme.

Aika on harhaa osittain, koska menneisyys ja tulevaisuus ovat läheisesti ja dynaamisesti yhteydessä tähän hetkeen nyt. Monia mahdollisuussäikeitä on siellä, mitä kutsumme tulevaisuudeksi. Olen kirjoittanut tästä aiemmin, mutta se kannattaa toistaa: aika ei ole lineaarista, vaan kehämäistä - menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus pyörivät samankeskisesti aikakierron tai -harhan läpi. Todellisuutemme on hologrammi ja sen ilmentävät ajatukset (morfiset kentät), uskomukset ja valinnat, joita tehdään hetkestä toiseen. Se on muokattavaa ja kaikki on yhteydessä holograafisesti.

Tämän vuoden alusta saakka on kirjoitettu paljon, mitä vuosi tuo ja mitä oppitunteja tai kokemuksia voimme odottaa. Jokaisen vuoden alussa on monia ennusteita, jotka perustuvat tietyn kohdan energiamahdollisuuksiin. Se mitä tunnemme, värittää ajatuksiamme, sanojamme, aikomuksiamme ja tekojamme, ja tämä vuorostaan keskittää jonkin mahdollisen energian ilmentymään. Omasta näkökulmastani energia on muokattavaa eikä mitään ole kirjoitettu kiveen - se mitä tapahtuu laajemmin, on ilmaisua kollektiiviajatuksistamme ja lisääntyvästä värähtelytaajuudesta, mitä peilataan tapahtumiin. Epäilemättä on tapahtumassa laajamittainen muutos - sääpoikkeavuuksia, maanjäristyksiä, tulvia, vallasta syöstyjä diktaattoreja, levottomuutta, taloudellisia haasteita, auringonpurkauksia jne.

Vuosi 2011 jalostaa aina tarkemmin kysymystä: mitä todella haluat ja mitä se saa sinut tuntemaan? Tämä on voimallista peliä tarkkailtavaksi, erityisesti kun ajattelemme kvanttinäkökulmasta. Havainto vaikuttaa todellisuuteen eli pelkkä tarkkailijan havainnointi vaikuttaa kaikkeen. Luomme todellisuuttamme sillä, mitä odotamme näkevämme ja vielä useammin sillä, mitä on tapahtunut menneisyydessä - se on kuin suljettu kehä. Tämä muuttuu vuonna 2011 ja hyvin voimakkaasti maaliskuussa, kun päästämme irti vastustuksesta ja vaihdamme perspektiiviämme.

Maaliskuun sanotaan usein tulevan kuin leijona ja lähtevän kuin lammas. Nimensä perusteella se viittaa toimintaa ja liikkeeseen (suom. huom. sama sana merkitsee maaliskuuta ja marssimista). Näemme varmasti liikettä planeettamme joka kolkassa kaikissa mahdollisissa rakenteissa. Liikettä ja muutosta on jalkojen alla. Useimmat meistä tuntevat sen levottomuutena tai epävarmuutena aivan tietoisten ajatustemme alla - usein heräten tämän tunteen kera. Joillakin se räjähtää kiukku- tai kostopuuskina ja toisilla se avaa kysymyksen "onko se minun, mitä tunnen?" Tämän kysymyksen esittäminen auttaa meitä irrottamaan energiamme kollektiivisista kentistä ja pysymään maadoittuneena henkilökohtaiselle alueellemme.

Maaliskuun aikana tapahtuu raskasta energiapommitusta kollektiivista, planeetta-asetelmista ja muutosvaikutuksista. Ok, se ei ole varsinainen uutinen, mutta se mitä teemme sillä ja miten surffaamme siinä, voi muuttaa tämän kuukauden sydämessämme lampaaksi, jolla on leijonan voima.

Äskettäisessä valas- ja delfiinimeditaatiossani 27.2. valaat ja delfiinit puhuivat meille sallimisesta sydämessämme ja siitä, miten muutos "tarkkailijavaikutuksesta" tapahtuu. Vaikka työskentelimme maanjäristysalueella Uudessa Seelannissa, tätä informaatiota voi kokonaisuudessaan soveltaa elämämme jokaiselle alueelle. Koko meditaation on osoitteessa: shala.audioacrobat.com/download/Feb2711WhaleandDolphinMeditation.mp3

Usein silloin kun dramaattisia asioita tapahtuu omassa elämässämme tai planeetalla, monet yhdistyvät ryhmiin rukoilemaan parannusta, tilanteen korjaamista tai lääkitsemistä. Vaikka tämä on vilpitöntä ja ihailtavaa, kvanttinäkökulmasta se on konstikasta. Kaikki on energiaa ja kaikessa on kaikkien asioiden polariteetti tai peili. Rauhan puolesta rukoileminen ylläpitää suhteen sotaan. Parannuksen lähettäminen "korjaamaan" jotain tapahtumaa tai aluetta on myös konstikasta, koska se pitää polariteetin sidottuna ongelmaan.

Olemme paljon tehokkaampia tekemällä vähemmän ja olemalla enemmän:

1. Mene pyhään sydäntilaasi, puhtaaseen sydäntilaan, missä ei ole latausta eikä tekemistä.

2. Tarkkaile ja tunne kyseessä olevaa aluetta, tapahtumaa tai kokemusta - vain tarkkaile ilman latausta.

3. Esitä avoin kysymys: mitä tarvitsee tapahtua tämän … tuntumiseksi erilaiselta. Huomaa, että kysymys on avoin - ei rajoittunut ongelmaan. Paljon enemmän muutosta voi tapahtua kuin mikään, mitä voimme ajatella tai rajata.

4. Anna kysymyksen mennä. Se putoaa pois ja joskus tuntuu laajentumista sydämessä. Se liikkuu ulospäin kaikkiin suuntiin, muodottomana ja kykenevänä yhdistymään kaikkiin mahdollisuuksiin 3D-värähtelymallien tuolla puolen.

5. Huomaa, mikä tuntuu erilaiselta. Huomaa, mikä näyttää erilaiselta. Emme enää tunne tai katso tilannetta, vaan tilanteena. Perspektiivi muuttuu todellisuuden tarkkailijasta, todellisuudesta tarkkailemiseksi.

Käsitteellisesti tämä on pieni muutos, mikä sallii jokaisen meistä muuttaa välittömästi todellisuuttamme tai tekijöitä todellisuudessamme. Ero jonkin tarkkailemisen tai jonain tarkkailemisen välillä on hienovarainen mutta voimakas.

Se on eräs muutoksen muoto - mutta sallimisen ja siihen luottamisen perspektiivistä, että muutos on tapahtunut niin, kuin tunnemme.

Luin äskettäin Rick DiClementen maaliskuun astrologiauutiskirjeen. Nautin aina Rickin kirjoituksesta, mutta minusta tämä oli poikkeuksellinen. Hän selittää kauniisti ajankohtaisten planeettojen suhdetta ja historiallisia vaikutuksia. Se on pakko lukea ymmärtääkseen maaliskuun planeetta-asetelmia. Pääset tästä uutiskirjeeseen: www.starself.com/newsletter62.html

Mainitsin, miten tämän vuoden alussa 4.1. oli merkittävä portaali tai portti planeetallemme. Tässä on ote Rickin artikkelista liittyen tuon päivämäärän historialliseen luonteeseen liittyen Jupiterin ja Uranuksen sijaintiin maaliskuussa. Minusta tämä lainaus oli täynnä synkronismia ja oikea herkkupala kvanttifysiikasta …

"Tammikuun 4. 2011 oli auringonpimennys Kauriissa 14 astetta, linjassa transitoivan Uranuksen (laukaisten Pluton) kanssa, kun se matkasi Kalojen viime asteissa kohti Oinasta ja eläinradan uutta vuotta.

Muistakaa, että Oinas aloittaa eläinradan!

Muutoksia jotka räjähtivät tuolloin, kuvattiin yksityiskohtaisesti viime kuun uutiskirjeessä ( www.starself.com/newsletter61.html). Helvetti pääsi irti: Tucsonin verilöyly aloitti sen, oli suurta hämmennystä maailmanlaajuisesti, kun ihmiset "menettivät" astrologisen aurinkomerkkinsä uuden tunkeutujan vuoksi, mitä kutsutaan nimellä Ophiuchus (eläinradan 13. merkki) ja sitten Tunisia, Egypti, Libya, Wisconsin jne.

Lyhyesti: Käsitettiin, että suuret fyysikot ja tiedemiehet, mm. Einstein, Bohr, Heisenberg, Curie, tapasivat viidennessä vuosittaisessa Solvay-konferenssissa Brysselissä vuonna 1927. Tuon merkittävän aivoriihen tuloksena oli, että kvanttifysiikka julistettiin tieteen ja fysiikan standardiksi. Se oli ollut maisemissa melko kauan, mutta astrologisesti ja yhteiskunnallisesti tämä oli sen syntymäpäivä. Se hyväksyttiin yhteiskunnallisesti.

84 vuotta tai Uranuksen yhden kierroksen jälkeen meille tuli 4.1.2011! Tämä ei ole mitenkään vähäpätöinen sattuma, koska Jupiter oli läsnä kummallakin kerralla samassa asteessa! Se oli Jupiter-Uranuksen paluu. Mitä tämä hieno puhe merkitsee astrologiassa? Uranuksen täysi kierros on iso juttu, erityisesti tieteessä tai kollektiivimielessä. Kvanttifysiikka oli nyt standardi ja "pistetty" planeettamme kollektiivimieleen. Meistä tuli kvanttimaailma tavallaan yhdessä yössä.

Tervehdys 26500 vuoden Maya-kalenterin lopulle (ensi vuonna). Ajattelemme nyt kvanttitermein. Emme tiedä, miten se toimii, ja tietysti tiedämme sen epävarmuusperiaatteesta, mutta emme enää pidä tiukasti kiinni joustamattomista Newtonin gravitaatioon perustuvista ratkaisuista. Olemme nähneet liian paljon, olemme kuulleet liian paljon ja tiedämme elävämme universumissa, mikä on sanoinkuvaamaton ja aivan liian ennustamaton.

Tämä monimutkainen tarina jatkuu. Kuten jatkaa matkaansa myös Uranus, kun se siirtyy Oinaaseen 12.3. klo 2.49 Suomen aikaa. Ja Uranus on ainoa planeetta, joka iskee matemaattisen tarkasti. Monilla ihmisillä ei ole ilotulitusta tuona yönä, mutta katsokaa ja nähkää, miten monien ihmisten koko elämä muuttuu tuolla minuutilla. Tämä on totta. He vain tietävät siitä vasta, sitten kun katsovat taaksepäin kalenteriaan. Näin oli tilanne viime kerralla Uranuksen vaihtaessa merkkiä: se siirtyi Kaloihin 10.3.2003. Monet, monet ihmiset ovat raportoineet minulle radikaalista muutoksesta elämässään, mikä tapahtui noin 22.53 tuona maanantai-iltana."

Maaliskuu tuo tullessaan energia- ja muutosvoimapesän kera kyvyn luoda todellisuuksia muutoksessa. Se on voimakasta aikaa ja se asettaa näyttämön useille seuraaville kuukausille. Meille pohjoisella pallonpuoliskolla se merkitsee talven loppumista kevätpäiväntasauksessa 20.3. ja etelässä syksyn tulemista.

Lopuksi, maaliskuulla kuten jokaisella kuukaudella, on oma energiapuumerkki tai laulu. Voimme soittaa tuota laulua tai muuttaa nuotteja ja tehdä harmonisesti erilaisen laulun. Riippuu meistä, mitä tunnemme, mitä valitsemme, miten olemme. Seuraava lainaus Abrahamilta (Esther ja Jerry Hicks) on täydellinen:

"On yhtä monta maailmaa, kuin on havaitsijaa tai olentoa tai yksilöä. Ette ole täällä luomassa yhtä maailmaa, missä kaikki ovat samanlaisia ja haluavat ja saavat samaa. Olette tällä olemassa sitä, mitä haluatte olla, samalla kun sallitte kaikkien toisten olla sitä, mitä he haluavat." ( www.abraham-hicks.com)

Nauttikaa "olemisesta" siinä muodossa, mikä ilmestyy teille, ja nauttikaa "tekemisestä" pyhästä sydämestänne tämän poikkeuksellisen kuukauden tasapainossa.

Jatkakaa upean valonne loistamista!

Rakkaudella ja siunauksin palveluksessa
Shala

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

Next >