HomeViestejäShala MataMarraskuu 2010 - Lempeää neutraalisuutta

Marraskuu 2010 - Lempeää neutraalisuutta

LEMPEÄÄ NEUTRAALISUUTTA

Kirjoittanut Shala Mata (shala.lightworker.com)
Marraskuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Vauhti mikä lisääntyi lokakuun aikana, erityisesti kristallilähetyksen 10-10-10-aallossa, on pehmentynyt, kun lopettelemme yhtä energia- ja värähtelymuutoksen kuukautta.

Minulle henkilökohtaisesti lokakuu muistutti hiljaista yhdistymiskuukautta, kuten monet energiat tänä vuonna. Tunsin toisinaan pakkoa vain istua hiljaa, lukea tai leijailla energiainformaation toisiin ilmaisumuotoihin. Aika muuttui edelleen erilaisilta tuntuviksi tiloiksi - joskus tuntui kiirettä, toisinaan vain antautumista, sallimista ja tyyneyttä. Tuntemisen koko kirjo koputti havainto-oveamme, kun jatkoimme siirtymistä tietoisuustilasta toiseen.

Muutaman viime viikon aikana tunsin "lempeän neutraalisuuden" rakentuvan useimmissa ajatuksissa tai kokemuksissa, joita tapahtui elämässäni, ja yhdistyin siihen. Näemme havaintolinssien läpi sitä, mitä odotamme näkevämme, ja käytössä oleva todellisuushologrammimme on ladattu tuolla odotuksella ja vuorovaikutuksella. Kuitenkin silloin kun hiljennymme pyhään sydäntilaamme ja odotamme näkevämme tai kokevamme jotain erilaista ilman kontrollointia, voimme muuttaa todellisuutemme hetkessä.

Pyhän sydämen älykkyys on neutraalia, missä kaikki kvanttipotentiaalin puhtaat tilat ovat olemassa. Tämä todellisuustila on täynnä taianomaisia mahdollisuus-, potentiaali- ja mestaruustiloja - mitä tahansa, mikä kuvaus sallii teidän tuntea täyttämättömien toiveidenne suunnattomuuden.

Lempeä neutraalisuus päästää lapsenomaisen ihmettelyn tietoisen mielemme rupatteluun ja sallii hiljaisen alitajuisen mielen ilmentää uskomustemme ja kokemustemme ulkopuolella. Uskomukset ovat vain ajatuksia, joita ajattelemme uudestaan ja uudestaan, ja monet meistä "uskovat", että taianomainen muutos vaatii työtä, ponnistelua ja tarvitsee tehdä enemmän. Totuus on, että tämä on vain yksi uskomus, joka voi muuttua "tekemättä niin paljon" -asenteen kautta "luottavaisemmaksi yhtenäiseksi rakkausvoimaksi, joka ilmentää taikoja".

Olen pohtinut viime kuukausina paljon "tekemättömyyttä" loputtomasti jatkuvana keskusteluna "minun pitäisi tehdä enemmän" versus "aah, tuntuu hyvältä vain olla". Lokakuun valas-delfiinimeditaationi kysymysjakson aikana kysyin, miltä kaikista tuntui ajankohtaisissa energioissa. Vastaukset maailman eri osissa asuvilta ihmisiltä olivat hämmästyttävän samanlaisia - kaikki tunsivat hiljaisuutta ja tarvetta tehdä vähemmän ja sallia enemmän. Itse havaitsin lykkääväni tiettyjä asioita myöhempään aikaan ja tein aikaa, jolloin en ajatellut mitään, ja joskus tunsin pysähtyneisyyttä. Olin huolissani asioiden lykkäämisestä ja usein yliaktiivinen vasen aivopuoliskoni jatkoa surraamista.

Täysikuun ilta 22.10. oli voimakasta energiaa ja korostunutta sallimisen ja pysähtyneisyyden köydenvetoa. Muutaman päivän päästä ihana tönäisy universumista - Abraham-Hicksin päivittäisen muistutuksen kautta - laittoi perspektiiviin sen, mitä tunsin:

"Mikä on viivyttelemisen määritelmä? Se merkitsee: von tuntea energiasensoreissani, että tämä toiminta ei ole täysin harmoniassa nyt." ( www.abraham-hicks.com)

Tämä oli täydellinen lupa sallia "tunne olosi hyväksi ja luota virtaukseen" -tilan jatkua, mikä antoi tietoiselle mielelleni jotain mihin tarttua ja salli tiedostamattoman mieleni laajentua kamppailematta.

Tämä tuo minut marraskuun energiaan, mikä innokkaasti koputtaa taas kerran tiedostetuille ja tiedostamattomille havainto-ovillemme. Taas kerran meillä on yksi puhtaan potentiaalin 11-11-portti. Tämä kristallilähetys rakentuu 10-10-10-energiapontetiaalille ja toimii virittimenä, mikä jalostaa ns. osoitettamme omassa liittymämatriisissamme tai värähtelytaajuusristikossa.

11-11-tähtiportti on aina aikaa, jolloin planeetta saa henkisesti valaisevan tulvan. Se on aina ollut pyhän feminiinisyytemme ja pyhän maskuliinisuutemme yhdistymistä tai harmoniaa, mikä aktiovoi lisää kristallivalokehoamme.

Tom Kenyon ( www.tomkenyon.com) isännöi 31.10. "Sisäinen kristallipalatsi" -maailmanmeditaatiota, mikä oli henkilökohtainen ja kollektiivinen aktivointi Hathorien kanssa. Siihen liittyi pyhän sydämen aktivointi maan resonanssiin, ollen kiitollisuuden ja arvostuksen värähtelyssä ja yhdistyen taivaalliseen sieluumme. Se oli liikuttavaa ja voimakasta energiaa, mikä oli itselleni täydellinen silta 10-10-10-portin ja 11-11-portin välillä. Yksi täydellinen tilaisuus tuntea valon laajentuvan lisää sydämen kautta.

Taas kerran, ymmärtäen, että olemme valo- ja informaatiomalleja, jolla on rajattoman potentiaalin virtuaalipankkitili, voimme korostuneena aikana 11.11.10 ohjata tietoiset ajatuksemme (vasen aivopuolisko) uuteen osoitteeseen matriisissamme ja sallia tiedostamattoman ajatusenergiamme olla yhtenevä taikojen kanssa, miten tahansa niitä ilmestyykin tai mitä tahansa ne merkitsevätkin teille.

On kirjoitettu ja kerrottu paljon tulevasta lähetyksestä. Kuten aina, se on tarkoitus kokea henkilökohtaisesta havaintopisteestämme tai matriisiosoitteestamme. Monet yhdistyvät kursseilla, retriiteissä, meditoinneissa juhlimaan ja kanssaluomaan, mikä on tehokasta. Ei ole oikeaa tai väärää tapaa yhdistyä tähän energiaan - se morfinen kenttä jonka luovat kaikki ne, jotka ajattelevat tätä tilaisuutta ja osallistuvat tapahtumiin, on meidän kaikkien käytettävissä oikealta tuntuvalla tavalla. Olemme kaikki yhteydessä.

Pari päivää sitten minulle lähetettiin linkki kauniille nettisivustolle www.newrealitytransmission.com. Ryhmä matemaatikkoja ja kvanttifyysikkoja on tehnyt kuvashow'n täynnä provosoivia kuvia kera Anyan musiikin. He tarjoavat tätä kuvashow'ta tavaksi yhdistyä tämän voimallisen portin aikana.

"Miljoona ihmistä ympäri planeettaa heijastaa 11.11.2010 ajatusvisiota uudesta toimintamallista rodullemme - uudesta todellisuudesta. Hyvin todellinen fysiikka joka yhdistää ihmistietoisuuden molekyylirakenteeseen, valjastetaan massana tallennetun historian laajamittaisimman, samanaikaisen ilmentämislähetyksen aikana." "Ylläpidetään tilaa uutta todellisuusmatriisia varten 11 minuuttia joka päivä alkaen klo 11.11 pm (23.11), 11 peräkkäisenä päivänä alkaen 11.11.2010."

Kvanttifysiikan tutkimus on lähellä sydäntäni ja olen iloinen, että tämä ja monet upeat kirjat ja nettisivut tuovat tätä innostavaa aihetta laajemmalle foorumille. Kun muutamme ajatuksiamme, uskomuksiamme ja tietoisuuttamme siihen liittyen, mitä on mahdollista, eikä niitä rajoita energiarakenne siitä, mikä on mahdotonta, alamme leikkiä ja toimia kvanttienergioilla ja -periaatteilla, jotka ovat aina olleet läsnä elämässämme päivästä toiseen. Muodostamme "ihmeasenteen", mikä vahvistuu marraskuun ja tulevien kuukausien energialähetyksissä.

Marraskuu, kuten jokainen kuukausi ennen sitä, on leimattuna ympäriinsä tilaisuus- ja mahdollisuusenergioilla. Se miten tämä ilmenee ja tuntuu, on henkilökohtaista reagointia uskomuksiimme ja herkkyyttämme kollektiivin energiamuutoksille. Kun jatkamme sopeutumista myriadeihin taajuusmuutoksiin, intensiivisyys vaihtelee henkilöittäin ja päivästä toiseen. Fyysisesti ja tunteellisesti tämä voi olla vaativaa ja on tärkeää kuunnella, mikä tuntuu oikealta omalle hyvinvoinnillemme.

Voimme olla vakuuttuneita, että marraskuun ja lokakuun energiataajuus lisääntyy edelleen. Muutosta tunnetaan ja koetaan syvimmässä ytimessämme. Useimmat tuntevat "jotain suurta" aivan kulman takana, mutta samaan aikaan voi tuntua taipumusta maltillisuuteen siinä, mitä se voisi olla. Lempeä neutraalisuus on suloinen tila pyhässä sydämessämme - hiljainen tauko, pohdiskelua, laajentumista ja tietoa, että kaikki on täydellistä tässä hetkessä.

Marraskuu valmistelee meitä joulukuuhun ja 12-12-porttiin, kera vuoden 2010 huipentumisen - dramaattisen muutosvuoden elämämme kaikilla alueilla. Energia seuraa ajatusta ja ajatuksemme kantavat muutosvoimaa. Käymme kaikki läpi massiivista transformaatiota sekä henkilökohtaisesti että kollektiivisesti ja paljon muutosta tapahtuu lähes joka hetki. Pakahtumisen tunne on normaalia eikä sitä pidä tuomita. Fyysinen kehomme tekee kovasti työtä selviytyäkseen massiivisesta uudesta sähköjohdotuksesta, millä on jatkuvasti omat vaatimuksensa.

Nauru on nopein tapa tuntea sielumme ja annettu tai saatu hymy on enkelin suudelma. Olemme kaikki yhteydessä tänä suurenmoisena aikana ja tällä yhteisellä matkallamme. Olkaa ystävällinen, lempeä ja salliva, kun kuljette tätä ylösnousemuspolkua, ja muistakaa, että sydämen älykkyys on neutraalia.

Jatkakaa upean valonne loistamista!

Rakkaudella ja siunauksin palveluksessa,

Shala

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >