HomeViestejäShala Mata4.2.2010 - Värähtelypäivitystä

4.2.2010 - Värähtelypäivitystä

VÄRÄHTELYPÄIVITYSTÄ

Kirjoittanut Shala Mata (shala.lightworker.com)
4.2.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Helmikuu alkaa tammikuun tapaan voimakkaan täysikuun - koko vuoden 2010 kirkkaimman kuun - kintereillä. Tammikuun planeetta-asetelmat yhdessä uudenkuun/auringonpimennyksen kera toivat sisään paljon fotonivaloa, mikä on lingottu syvälle värähtelyhyvinvointimme joka alueelle.

Tammikuun sanominen intensiiviseksi on vähättelyä. Se toi lasersädemäisen tiedostamisen vanhentuneiden uskomustemme ja energioidemme jokaiselle alueelle tietoisessa itsessä ja mikä tärkeintä, tiedostamattomassa itsessä. Irrallisuuden tunne ja tunteellisuus oli hyvin yleistä. Päänsärky, huimaus, unettomuus, ahdistus ja epävarmuus saivat meidät kyseenalaistamaan oman perustamme.

Kollektiivin matalampia värähtelyjä kalibroidaan uudelleen, kun jatkamme ylösnousemusprosessiamme. Tunne jumiutumisesta pienelle vaihteelle ei ole koskaan miellyttävää ja se on erilaista jokaisella. Taas kerran, suhde kaikkeen, mistä pidämme kiinni, oli edessämme - eikä mitenkään lempeällä tavalla.

Vuosi 2012 ja ylösnousemuksemme on nopeasti tulossa tietoisuuden etualalle kaikilla valotyöntekijöillä ja tähtisiemenillä. Kiireellisyyden tuntu on perusenergia, mikä vie meitä syvemmälle kaikilla alueilla, jotka vaativat "värähtelypäivitystä". Korkeamman ulottuvuuden osamme pyytää meitä pitämään selkeää visiota siitä, mitä haluamme, mitä haluamme tuntea ja missä haluamme olla kaikilla elämämme alueilla.

Helmikuu on silta kahden voimakkaan kuukauden, tammi- ja maaliskuun, välillä. Tammikuun aikana tunsin pysähtyneisyyttä haluten olla hiljaa ja mennä syvälle kera sen saman laajentumisen ja supistumisen, mikä on aina osana paikallaan olemista. Maailmankaikkeutenne laajenee aina, kuten mekin. Uudenkuun hiljaisena aikana pyysin Arcturuslaisia näyttämään minulle, mitä tapahtui minulla ja tietysti muilla. He selittivät, että korkeamman ulottuvuuden fotonivalon laajentuneet hiukkaset aktivoivat käpylisäkkeemme kristalliluonnetta. Tämä aktivointi on osa jatkuvaa värähtelypäivitystämme tai uudelleenjohdotustamme, mitä tapahtuu valonnopeutta rivakammin, kunnes olemme saavuttaneet tarvittavan tason ylösnousemustamme varten. Näin käpylisäkkeen avautuvan sisäisenä valoleimahduksena ja laajentuvan energia- ja valo-orbina.

Steve Rother ja Ryhmä kanavoivat jokin aikaa sitten seuraavaa informaatiota käpylisäkkeen aktivoinnista:

"Ryhmä puhuu käpylisäkkeestä yhtenä kehomme osana, jolla on sekä rajallisia että äärettömiä ominaisuuksia. Sitä työtä mitä käpylisäke alun perin teki, ei enää tarvittu, kun ihmisen DNA-malli muutettiin. Nyt tämän kirjoituksen ajankohtana on saavutettu DNA-yhdistymisen kriittinen massa ihmiskollektiivissa. Fyysisen uudelleenjohdotuksen tuloksena on mahdollista nyt aktivoida käpylisäke sen alkuperäiseen tilaan ja käyttöön.

Ryhmä oli erittäin selkeä siinä, että nämä kristallit aktivoituvat lopulta kaikissa ihmisissä ilman mitään aktivointiprosessin tarvetta. He olivat myös erittäin selkeitä siinä, että on monia, jotka tarjoavat aktivointeja ja useimmat niistä toimivat." ( www.lightworker.com/schedule/2010/2010_01_27.php)

Tom Kenyon ja Hathorit puhuivat vastikään tapahtuvasta käpylisäkeaktivoinnista ja tarjosivat ilmaista ääniviritystä sivustollaan. (tomkenyon.com/sound-gifts)

Selvästikin saamme kaikki sitä samaa viestiä, että tämä on oleellinen ja erittäin tärkeä osa evoluutioprosessiamme ja se tukee matkaamme. Sen tapahtuessa voi tuntua erilaiselta värähtelysillassa valokehomme ja fyysisen, tunne-, mentaalisen ja henkikehomme välillä. Tunne kulkemisesta mudassa - kuten eräs asiakas äskettäin kuvasi - on oikea, kun otamme kiinni tilanteesta fyysisesti. Huimaus, niskakipu, päänsärky, irrallisuuden tunne, väsymys ja ahdistus ovat kaikki osa samaa päivitystä.

Minulle näytettiin orbia sykkimässä geometrioita, jotka punoutuvat kruunuchakran sisään ja ympärille ja luovat uuden taajuuskaistan, mihin täytyy sopeutua. Orbin yhdistäminen holograafiseen tilaan sydämessämme antaa välitöntä lohtua ja tunteen läsnäolemisesta tässä hetkessä.

Tammikuussa teimme tilaa tälle energialle kuin poistaen raskaan päällystakin. Helmikuun energia yhdessä jatkuvien planetaaristen ja galaktisten asetelmien kanssa alkaa tuntua kevyemmältä, kun DNA:mme kristalliluonne latautuu täydemmin fyysiseen tajuntaamme.

Muinaiset ihmiset viittasivat käpylisäkkeeseen sielun porttina ja yhdistyminen sydämen kautta valmistelee meitä DNA-aktivointiin, mikä alkaa syvemmällä tasolla 333-valokäytävän aikana (3.3.2010). Maaliskuu tuo myös kevätpäiväntasauksen ja lupaa olla mahtava ja voimallinen päivitys- ja muutoskuukausi hyvin syvällä tasolla.

Vaikka kaikki tämä näyttää olevan poissa käsistämme, todellisuudessa meitä opetetaan värähtelymestaruuteen. Olemme niitä, jotka voivat vaikuttaa omaan värähtelytasapainoomme. Esther Hicks ja Abraham kirjoittavat:

"Värähtelysisältönne on yhtä kuin se, miltä teistä tuntuu tällä hetkellä. Ja riippumatta siitä, ajatteletteko menneisyyttä, nykyisyyttä vai tulevaisuutta, se miltä teistä nyt ajatellessanne tuntuu, on elämäänne juuri nyt." ( www.abraham-hicks.com)

Niin vaikeilta kuin nämä muutokset tuntuvatkin, me olemme silti yksin vastuussa siitä, miltä meistä tuntuu. Jokainen elävä olento tällä planeetalla käy läpi suurta muutosta, kun valo jatkaa lisääntymistään. Tuntiessamme muutoksen on luonnollista etsiä tukea ja lohtua niiltä, joita pidämme läheisinä - on kuitenkin tärkeää ymmärtää, että hekin käyvät läpi muutosta suhteessa itseensä. Kyse on hyvin henkilökohtaisesta ja yksilöllisestä muutoksesta, mikä näyttää usein erilaiselta kuin, mitä tunnemme tarvitsevamme tai mikä on tuttua.

Helmikuussa juhlimme ystävänpäivää, jolloin kunnioitamme niitä, joita rakastamme - kuitenkin tärkeimmän kunnioituksen on oltava sisällämme. Se pyhä rakkaus mitä teillä on rakastanne kohtaan, on teitä varten. Silloin kun tunnetaan niin, pystymme antamaan ehdotonta rakkautta tai ainakin jonkin verran sitä kaikelle, mitä meillä on elämässämme.

Helmikuun energia on vaihtelua kentässämme, kun astumme valovärähtelytakkiimme. Voimme hyväksyä tunteiden ylä- ja alamäet henkilökohtaisen matkamme taustaa vasten. Meistä alkaa tuntua vähän mukavammalta, kun tunteemme asettuvat ja pystymme tekemään helpompia päätöksiä liittyen muutokseen. Valmistautukaa lopputuloksiin, jotka eivät näytä yhtään siltä, mitä olette ajatelleet. Kuitenkin ne näyttävät antavan suuremman kuvan tai näkökulman.

Rakkaus on taajuus, joka on matkustuskeinomme ulottuvuuksien välillä. Ehdoton rakkaus lisää kaiken kohtaamansa värähtelytaajuutta. Se laajentaa havaintoamme energiasta, ajasta ja voimasta, mitä meillä kaikilla on sisällämme. Tämän voiman yhdistäminen kollektiivin kautta muodostaa korkeamman taajuuden rakkaan Äiti Maamme verkkoihin, ley-linjoihin, kristalleihin ja energiaportaaleihin.

Helmikuu ns. eheyttää kovalevymme, mikä työntää meidät päästämään irti egon harhoista, rajoituksista, vanhentuneista uskomuksista ja odotuksista itseämme ja muita kohtaan. Kaikki on taajuutta ja värähtelyä. Kuulemme, puhumme, kosketamme, syömme ja liikumme värähtelyn avulla. Tämän värähtelyn pyörimisnopeus määrittää "asian/kohteen" tiheyden. Pyörimme nopeammin ja päästämme irti tiheämmistä osistamme tullaksemme kristallisemmaksi, virtaavammaksi valoksi.

Valokehomme reagoi rakkauteen ilolla. Tämä on syntymäoikeutemme. Jokainen kehomme solu kaipaa ilon ilmaisemista ja ainoa este sille ovat toistuvat pelkoajatuksemme.

On suuren heräämisen aika ja aika olla ystävällinen, lempeä ja salliva itsellemme ja niille, joita rakastamme. Kaikista odotuksista luopuminen ja oleminen iloisessa nyt-hetkessä yhdistää valokehoomme ja niihin taianomaisiin olentoihin, joita meistä on tulossa.

Jos tunnet olevasi yksin, eloton ja levoton, ole varma siitä, ettet ole yksin. Tiedä, että tukea tulee helmikuun kuista ja korkeamman ulottuvuuden osiltamme, jotta voimme irrottautua tiheistä kerroksista ja loistaa kirkkaasti.

Valinta on tiukasti ja yksinomaan meidän, mikä aiheuttaa suurta jännitystä/innostusta olemuksemme syvimmässä ytimessä. Ota helmikuussa aikaa latautua ja keskittyä tähän uuteen energiaan, kun valmistaudumme uusiin värähtelypäivityksiin - on paljon lisää tulossa.

Jatkakaa upean valonne säteilemistä!

Rakastavin siunauksin palveluksessa,
Shala

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< Prev