HomeViestejäShala Mata1.3.2010 - Maaliskuun taikaa

1.3.2010 - Maaliskuun taikaa

MAALISKUUN TAIKAA

Kirjoittanut Shala Mata (shala.lightworker.com)
1.3.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Maaliskuu avautuu taas kerran voimakkaan täydenkuun (28.2.) kantapäillä, mikä valaisee polkua valtavien uusien energia-asetelmien kuukauteen. Helmikuun "värähtelypäivitys" asetti näyttämön taianomaiselle energialle, mitä tulee maaliskuun aikana. Meillä on 3:3:3-kristallilähetys ja pyhä päiväntasaus, mikä tarjoaa korkeamman taajuus- ja värähtelyharmonian kosmisen suunnitelmanne paljon leveämmässä kaistaleveydessä.

Kuten olen kirjoittanut aiemmin, olemme värähteleviä olentoja. Kaikki on värähtelyä. Jokainen sana, tuntemus, puhuttu tai kuultu sana on värähtelyä. Sydämenlyöntimme on värähtelyä. Tunteemme ovat värähtelyä ja ne sisältävät tärkeän avaimen hyvinvointiimme. Sen värähtely mitä ajattelemme ja tunnemme, on nykyhetken värähtelytasapainomme kompassipiste.

Maaliskuu on toiminnan kuukausi - jopa sen nimi tuo mieleen liikkeen (suom. huom. englannin kielessä sama sana merkitsee maaliskuuta ja marssimista). Äskettäiset suuret maanjäristykset Chilessä ja Japanissa ovat myös merkki värähtelystä, kuten on niitä seurannut tsunami-varoituskin. Nämä tapahtumat ja valtavat lumisateet Kanadan ja USA:n itäosissa luovat tilaa ja puhdistavat pois vanhaa tiheää energiaa valmisteluna niille kristallienergialähetyksille, joita tulee tässä kuussa ja myöhemmin tänä vuonna.

Muutosta on jalkojen alla ja se voi herättää pelkoa, mikä on myös värähtelyä, mutta luonteeltaan matalampaa. Kaikenlainen pelko luo vastustusta korkeammalle energialle, mitä virtaa rakkaaseen äiti maahamme päivittäin. Kuitenkin usein näyttää siltä, että tunnemme olevamme jumissa tai kärsimättömiä asioiden paranemisen osalta. Todellisuudessa haluamme asioiden tuntuvan paremmilta ja tämä on maaliskuun energian ydin.

Tietyt kuukaudet sisältävät laukaisupisteitä syvemmälle heräämisellemme ja tämä kuukausi on taatusti yksi niistä. Maaliskuun 3. päivä on numerologisesti 3:3:3. Se on koodattu herättäjä, mikä on vuorovaikutusta DNA:mme, valokehomme ja uusien suurten valoaaltojen kanssa, jotka ovat jo täällä - mutta tilanne vahvistuu tämän kosmisen kolmoisvalon aikana. 3:3:3 on yksi portti kultaiselle kristallivalolle, mitä virtaa Keskusauringosta. Se yhdistyy 9:9:9:ään viime syyskuulta ja toimii siltana suurempaan lähetykseen, mikä vastaanotetaan lokakuussa 10:10:10.

Kuten aina, tämä on hyvin henkilökohtainen lähetys siitä huolimatta, että kollektiivia aktivoidaan kaikenlaisilla mahdollisuuksilla. Maaliskuun taika on se tapa, jolla kukin meistä yksilönä valjastaa tuonpuoleisen valotaajuuden. Viimeiset kaksi kuukautta ovat olleet puhdistamista tai yhteytemme jalostamista suurempaan ei-fyysiseen osaamme. Monet meistä ovat tunteneet tarvetta olla hiljaa ja mietiskellä, kun vanhoja tunnemalleja tuli tietoisuuteemme poissulattamista tai pitämistä varten - oma valintamme.

Kun siirrymme syvemmälle mestaruuteemme, meille opetetaan tiheässä tahdissa, että me olemme sen mestareita, miten matkamme kehittyy. Valitsemme, mitä tunnemme. Valitsemme ne ajatukset, jotka sallivat meidän tuntea onnea ja iloa tai yhteydettömyyttä, turhautumista ja kärsimättömyyttä. Kun muutokset ovat massiivisia, meidän on helppoa tuntea avuttomuutta, vihaa, turhautumista, toivottomuutta, menetystä ja masennusta. Rakkaan äiti maamme pinnalla ei ole ollut aikaa, jolloin näin paljon valoa on lähetetty, joten kyllä, meillä on hyvä syy tuntea olevamme toisinaan hukassa.

Maaliskuu esittää kysymyksen: mitä se saa sinut tuntemaan? Muistakaa, että olemme "suhteessa" kaiken kanssa, mitä on, ja olemme muuttamassa sisäistä suhdetta omiin ajatuksiimme. Mestaruus ei ole pelkureille ja sielumme vaatii kulkemaan kaksinaisuuden maailman ja kosmisen suunnitelmamme ulottuvuuden välillä. Syntymäoikeutemme on tuntea iloa, mikä on taajuus, johon myös valokehomme reagoi. Vanhat mallit sulavat pois, aivan kuin ajantajummekin. Sielumme on vapaa ja sydämemme on astia, missä kaikki vapaus löytyy ja ilmentyy.

Ajatukset ovat energiaa ja energia ei koskaan kuole - se muuttuu alkemisesti transformoitumalla. Pelin henki on nyt käyttää ajatuksiamme parhaan mahdollisen tasapainon ylläpitämiseen, tunteaksemme "herkullista" iloa. Miten teemme tämän valtavien muutosten ja värähtelypäivitysten kohdatessa?

Keskittykää johonkin, mikä voi muuttaa tunteen noista vanhoista ajatus/tunnemalleista, jotka palaavat jatkuvasti - korvatkaa se millä tahansa, mikä tuntuu kohottavalta. Puut ovat kukkineet viime aikoina täällä Victoriassa. Joka kerta katsoessani niitä minusta tuntuu paremmalta - siitä huolimatta, että tunteellisesti haastavat vanhat mallit tulevat taas kerran tarkasteltaviksi. Kuulostaa helpolta, mutta toimii. Jotkut käyttävät kuvaa pyhästä paikasta maan päällä, kristalleista, delfiineistä jne.

Ylösnousemusprosessimme on vuorovaikutusta fyysisen, tunne-, mentaali- ja henkikehomme kanssa ja tehtävämme on myös harmonisoitua niiden ajatusten kanssa, jotka voivat kytkeytyä korkeammin värähtelevien valoaaltojen kanssa, joita tulee tiheään tahtiin.

Päiväntasaus 20.3. on suuri energia-asetelma, mikä makeuttaa värähtelypäivityksemme ja hyvinvointimme pataa. Pohjoisella pallonpuoliskolla tämä ilmoittaa kevään tulosta ja eteläisellä tulee syksy. Päivätasaus merkitsee yhtä pitkää yötä ja päivää - meillä on 12 tuntia valoa ja pimeyttä. On tasapainon ja harmonian päivä. Sopiva ajoitus 3:3:3:n ja uudenkuun jälkeen, mikä asettaa tasapainon muutamalle seuraavalle kuukaudelle.

Harmoniakoodiaallot kudotaan 3:3:3-lähetyksen valokankaaseen, yhdessä uudenkuun 15.3. ja täydenkuun 29.3. kanssa. Tämä on asu, mitä pidämme sisäänpääsynä syvempään opetukseen tai viisauteen, mitä pidetään DNA:ssamme. Yltäkylläinen maailmankaikkeutemme säteilee Keskusauringon tuonpuoleista valoa myös rakkaaseen äiti maahamme ja meillä on yksi tilaisuus vapautua pitkäaikaisten rajoitusten vallasta.

Maaliskuun kaksi ensimmäistä viikkoa tuntuvat vähän kuoppaisilta - kuin kuohuvan kosken laskemiselta yrittäen pysyä kuivana. Keskivaiheilla meistä tuntuu aivan erilaiselta - kirkkaammalta ja meillä on enemmän energiaa käytössä kuin vuoden kahden ensimmäisen kuukauden aikana. Elämme valtavassa energiameressä ja olemme jatkuvassa vuorovaikutuksessa oman energiamme ja meitä ympäröivän valtavan energiameren kanssa.

Maaliskuussa on suurta odotuksen ja jännityksen tuntua, joka on aivan energiapinnan alla. Saamme hyvin paljon tukea rakkaalta äiti maaltamme, tähtisiemenperheiltämme, ylösnousseilta mestareilta ja enkeleiltä. Sydämemme holograafisessa pyhässä tilassa on runsaasti rakkautta ja iloa - siellä voimme astua ovesta korkeamman ulottuvuuden itseemme. Maaliskuu korostaa tätä tilaisuutta säteilemällä kultaista sateenkaarivaloa sydämemme sisäiseen oveen - meidän täytyy vain päättää joko seistä tuo oven edessä tai kulkea siitä läpi!

Olkaa ystävällisiä, lempeitä ja sallivia prosessillenne tässä kuussa ja niiden prosessille, joiden kanssa olette tekemisissä säännöllisesti. Muutaman kuukauden ajan kuljemme suvaitsevuuden, kärsivällisyyden, myötätunnon ja kommunikoinnin veitsenterällä, kun yhdistymme syvemmin totuuteemme ja ilmaisemme enemmän valoamme.

Muistakaa, että nauru on nopein tapa tuntea sielunne ja että annettu tai saatu hymy on enkelin suukko. Olemme kaikki yhteydessä - tässä suurenmoisessa ajassa ja tällä suurenmoisella matkalla yhdessä.

Jatkakaa upean valonne säteilemistä!

Rakastavin siunauksin palveluksessa
Shala

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >