HomeViestejäShala MataHeinäkuu 2010 - Salliminen

Heinäkuu 2010 - Salliminen

SALLIMINEN

Kirjoittanut Shala Mata (shala.lightworker.com)
Heinäkuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Voimakkaan täysikuun ja kuunpimennyksen alkemistinen valo on virtaamassa täyteen voimaansa, kun kirjoitan heinäkuun "kosminen syke" -raporttiani. Lyhyt kertaus on paikallaan, kun siirrymme heinäkuuhun. Päivänseisaus 21.6. yhdessä täysikuu/kuunpimennyksen kanssa 26.6. aukaisivat "uudelleenjärjestelevän" valon voimakkaan aallon, mihin sopeudumme vaiheittain heinäkuun ja elokuun viikkojen aikana. Täysikuuta voimisti lisää suurristi-planeetta-asetelma, mikä on hyvin harvinainen ja jatkaa valokehoaktivointimme voimistamista.

Minulle viimeisten kahden viikon energia on ollut fyysisesti haastavaa - paljon päänsärkyä, pahoinvointisuutta, mikä on vaatinut paljon lepoa. Selvä tunne kahden maailman (3D ja 5D) välillä kulkemisesta on ollut jatkuvaa ja heinäkuussa vaaditaan paljon hiljaista sopeutumista ja uudelleenkalibrointia. Halu olla hiljaa ja sallia ajatusten virrata tietoisuutemme läpi on myös osa tätä aikaa ja meidän on pakko antaa aikaa tälle virralle.

Korkeammalla värähtelevän valon jatkuva tulviminen on perusta, joka avautuu heinäkuuhun. Kuten puhuttiin kesäkuun raportissani, olemme nyt täydessä valokehon laajentumistilassa. Kesäkuun ja heinäkuun keskittynyt energia säteilee valokehon laajennuskoodeja pyhän sydänportaalimme kautta. Sykkivä kristallivalo muuntaa näkökulmaamme kaikissa suhderakenteissa. Siinä on taas tämä makoisa sana ja pieni kertaus jällen kerran: olemme suhteessa kaiken ja kaikkien kanssa. Kaikki on energiaa ja olemme massiivisia pyöriviä energiamatriiseja, jotka yhdistyvät suhdevuorovaikutuksen kautta.

Monet meistä huomaavat, että muistomme kaikista asioista haalistuvat ja voimistuvat tietoisessa todellisuudessamme. Voimme muistaa joitain asioita muttemme toisia ja ajatuksia virtaa kummallisina yhdistelminä, mikä sallii vähän muunnellun version nykytodellisuudesta syntyä ilman vastustustamme. Tämä puhuu ajalle ja sille jatkuvasti muuttuvalle dynamiikalle, minkä olemme kollektiivina muokanneet todellisuudeksemme. Olemme puhuneet useissa aiemmissa artikkeleissa, että aika ei ole lineaarista, vaan valtava kehä joka pyörii suunnattomia mahdollisuuksia.

Kaikki tuntuu nopeammalta ja hitaammalta samanaikaisesti. Se mihin kohdistamme huomiomme ja ajatuksemme, ilmentää muodon ja rakenteen tähän 3D-olemassaoloon. Uskomuksemme todellisuudesta ovat kokemamme näkökulma. 3D-maailmamme polariteettimalli sallii yhtälön kummankin puolen ilmaisemisen. Jos rukoilemme jonkin puolesta, meidän on tunnistettava, että olemme tiedostamattomassa suhteessa myös tuon jonkin "huonoon" puoleen. Kyse on kvanttifysiikan arvoituksesta, minkä kanssa kamppailemme päämme pyörälle. Kaikki on perimmiltään valo- ja värähtelymalleja, mitkä luovat informaatiota. Jos olemme jotain vastaan, se merkitsee, että meidän on oltava myös sen vastakohdan puolesta. Jos olemme jonkin puolesta, olemme sen polariteetissa, jota vastaan olemme. Sydämemme ymmärtää täysin tämän monisyisen kommunikoinnin ja kun puemme sanoiksi kokemuksemme pyhän sydänportaalimme kautta, tunnemme välittömästi, että "olemme" tai "sallimme" vastakohtana tekemiselle.

Esther Hicksin ja Abrahamin kuvaama sallimisen taito sanoo sen täydellisesti:

"Käytämme sallimisen taitoa, mikä merkitsee sen ajatuksen tavoittelemista, mikä tuntuu parhaalta - ei ajatuksen joka tuntuu todelliselta, ei ajatuksen joka sanoo miten asiat ovat. Sen sanominen, miten asiat ovat, pitää teidät vain siinä tilassa: "Hitto soikoon, aion sanoa, miten tilanne on. Aion sanoa, miten asiat ovat, koska kaikki haluavat minun sanovan, miten asiat ovat." Sanokaa, miten asiat ovat, jos pidätte siitä, miten asiat ovat. Mutta jos ette pidä siitä, miten asiat ovat, niin älkää sanoko sitä - sanokaa, miten haluatte asioiden olevan. Jos sanotte riittävän pitkään, miten haluatte asioiden olevan, alatte tuntea niin, kuin haluatte asioiden olevan, ja kuin tunnette niin, kuin haluatte asioiden olevan, niin sitten on."
-- Abraham, dailyquote@abraham-hicks.com

Sallimisen ymmärtäminen auttaa meitä kovasti tulevina massiivisen mullistuksen, muutoksen ja kaaoksen viikkoina. Silloin kun keskitän huomioni Meksikonlahden öljyvuotoon, rakkaat valaani ja delfiinini nopeasti muistuttavat minulle, että elämme hologrammissa. Fyysinen kehomme on tehty valosta, joka sijoitettu soluksi, atomeiksi, elektroneiksi ja protoneiksi. Kun keskitymme ongelmaan, niin suljemme pois kaikki muut äärettömät mahdollisuudet.

Ajatustemme ja havaintojemme välillä on kvanttitila. Kvanttifysiikka sanoo, että pelkkä havainnoiminen saa jonkin ilmentymään sen mukaisesti, mitä odotamme näkevämme. Tämä merkitsee vieläkin syvempää yhteyttä ja syytä toimia pyhän sydämemme portaalista. Sydämemme tietää eron, mikä on totta ja mikä ei. Sydän ei analysoi tai tuomitse, vaan tuntee ja sitten sallii totuuden olla mallinamme.

Sisäinen vakautemme on indeksoitu tunteisiin ja siihen, mitä tunnemme. Salliminen on äärettömien mahdollisuuksien voiman käyttämistä tunteena siitä, mitä haluamme. Se mitä tunnemme, on taianomainen indikaattori ja totuudenmukaisinta kommunikointia, mikä meillä on jatkuvasti kumppaninamme.

Heinäkuu antaa valtavan mahdollisuuden käyttää kykyämme sallia sydämestämme. Se voi tuntua riemulliselta kera suloisen odotuksen. Tämä iloinen tunne on voimallisin tila, josta voimme toimia. Luonnollisesti koemme fyysisiä seuraamuksia, kun kehomme etsii uutta tasapainoa. Taas kerran, vain sen tietäminen osaksi uuden valokehomallin sallimista ja aktivointia vie 3D-aivomme pois yhtälöstä jossain määrin.

Mainitsin aiemmin kirjoittaneeni tätä artikkelia täysikuun ja kuunpimennyksen valossa. Tästä päivästä uudenkuun ja auringonpimennyksen päivään 11.7. valtava tunne muutoksen tapahtumisesta kollektiivitietoisuudessamme laulaa jokaisen meidän sydämessä. Se saattaa tuntua vieläkin intensiivisemmiltä shokkiaalloilta kuin kesäkuussa, mutta tosiasiassa se on sen muuntamista ja transformoimista, mitä tuotiin esiin muutaman viime viikon aikana. Jujuna on muovata sitä valoa, mitä todella olemme, ja sallia sen transformoida, mitä tahansa ilmenee.

Tunteminen ja salliminen sydämen kautta on ratkaisevaa näinä haastavina aikoina ja joskus meidän on teeskenneltävä, ennen kuin onnistumme siinä. On helppoa jäädä kiinni ilmenevään draamaan. On kuitenkin helppoa myös ajatella jotain, mikä tuntuu hyvältä, ja sallia sen sanella ajankohtainen hetki. Pelkkä siirtyminen pyhään sydämeemme ja yksinkertaisen aikomuksen ilmaiseminen "haluaisin tämän muuttuvan" ja sitten muutoksen tunteminen ja salliminen vaikka vain hetken, avaa kvanttimahdollisuuksia, joita pyörii jatkuvasti mahdollisuuskentässämme.

Valomäärämme lisääntyy - rakkaan Maaäitimme syke on sydämemme sykettä. Olemme voimakkaita olentoja, jotka muistamme mestaruutemme ja ne roolit, jotka valitsimme tätä tärkeää aikaa varten. Jokainen päivä tuntuu luultavasti hyvin erilaiselle kuin edellinen päivä ja mukavin paikka on kussakin hetkessä. Vaalikaa sitä, mikä tuntuu hyvältä, ja sallikaa äärettömien mahdollisuuksien, jotka aina ylittävät odotuksemme, ilmentyä jokaiseen hetkeen sekä henkilökohtaisesti että kollektiivisesti. Myös hyvin dramaattisten muutosten ja monien todellisuutemme alueiden heikentymisen keskellä on maukkaita mahdollisuuksia lisätä värähtelyvauhtiamme ja olla korkeamman tietoisuutemme säde.

Olemme voimakkaita valo-olentoja ja meillä on valtava voima sydämessämme. Pysykää rentona ja tyynenä tulevien energialatausten aikana, tuntekaa olevanne tuettu ja sallikaa muutokset. Virittykää tunteisiin, joita säteilee rakkauden, ilon ja naurun valokehostanne - tämä värähtely on puhtain ja vahvin voima koko universumissamme.

Muistakaa, että nauru on nopein tapa tuntea sielumme ja annettu tai saatu hymy on enkelin suudelma. Olemme kaikki yhteydessä tänä suurenmoisena aikana ja tällä matkalla yhdessä. Olkaa ilossa ja sallimisessa …

Jatkakaa upean valonne säteilemistä …

Rakkaudella ja siunauksin palveluksessa
Shala

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >