HomeViestejäShala Mata9.8.2010 - Antautuminen

9.8.2010 - Antautuminen

ANTAUTUMINEN

Kirjoittanut Shala Mata (shala.lightworker.com)
9.8.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Elokuu on alkanut suurristiplaneetta-asetelman kera ja sen myötä tulee voimistunutta energiaa, mitä on rakentunut heinäkuun aikana. Energia on rakentunut kuun- ja auringonpimennyksistä saakka (26.6. ja 11.7.), mitkä olivat ns. suurristin polttoainetta.

Heinäkuun viimeisellä viikolla olin toimistossa ja nostin mappilaatikkoa - mitä olen tehnyt satoja kertoja. Tällä kertaa olin "epäharmoniassa" ja sain sijoiltaan "ristiluunivelen". Tämä on vuosien takainen vamma ja olin unohtanut, miltä se tuntui - se oli tuskallinen muistutus. Seuraavat päivät nilkutin ja painoin eteenpäin kertoen itselleni, ettei se ole iso juttu - tee vain työsi ja pidä sitoumuksesi.

Kanadassa on heinäkuun viimeinen viikonloppu on pitkä - kansallispäivä 1.8. Tarvettani pitää sitoumukset häiritsi lisää migreeni ja flunssa - oksentelua, hikoilua, kehosärkyjä, huimausta. Tällä kertaa ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin maata hiljaa ja antaa kaiken olla. Viikonlopun aikana minulla oli kuukausittainen valas/delfiinimeditaatio. Edellisenä iltana mietin, miten aioin päästä ylös sängystä, puhumattakaan meditoinnin vetämisestä. Muistan pyytäneeni valailta ja delfiineiltä opastusta.

Ne tulivat läpi rakastavasti kuten aina ja sanoivat hyvin selvästi "antaudu". "Antautukaa prosessille, joka on edessänne ja sallikaa kaiken vastustuksen virrata jokaisesta kehonne solusta, jokaisesta planeettanne solusta. Luopukaa todellisuudesta, jonka näette todellisena - aliatomisella tasolla teidät on tehty pyörivistä fotoneista - kehonne ja kaikki maailmassanne koostuu valosta ja informaatiosta, mikä sisältyy aaltomalleihin."

En oikein muista, mitä meditaatiossa sanottiin, vaikka se nauhoitettiin, ja todella pidin sen tuona päivänä. Se mikä pysyi kanssani jatkuvasti, olivat sana "antautuminen" tai mikä vielä tärkeämpää, antautumisen tunne. On syvällinen ero tunteiden ja tuntemisen välillä. Tunteminen on sähkömagneettisilta intuitiiviseen informaatioon ja tietämiseen. Tunteet ovat tunnelatauksia, joita pidetään kokemusten, uskomusten, ohjelmoinnin yms. ympärillä. Tunteet pitävät meitä jossain havaitussa "latausmallissa". Tunteminen antaa meidän siirtyä rajoitusten yli johonkin muuhun mahdollisuuteen kuin se, mitä koetaan jo tai mikä määritellään todelliseksi.

Energian rakentuessa planeetta-asetelmissa värähtelytaajuusaallot kasvavat ja
päätin tutkia, mitä tapahtuu, ja rentoutua siihen. Olin hyvin huolissani, etten saisi artikkeliani ulos ja pitäisi itselle ottamiani velvoitteita. Minusta ei tuntunut siltä, että halusin kirjoittaa jotain, ja väittelin tästä useita päiviä itseni kanssa. Minulla on erittäin aktiivinen vasen aivopuolisko ja minulla on taipumusta olla päässäni - ja kun tämä on sanottu, niin minulla on myös aktiivinen oikea aivopuolisko, joka sallii mielikuvituksen. Viime aikoina olen ollut energiamuutosten myötä enemmän päässäni ja tämä on saanut minut opiskelemaan ja esittämään kysymyksiä.

Useita viikkoja sitten luin sähköpostin aivopuoliskojemme toimintaeroista enemmän kvanttitasolta katsottuna. En muista kirjoittajaa enkä löydä sähköpostia - tässä kohtaa ajattelen sen olleen sähköposti, mutta kuka tietää. Informaation ydin oli seuraava. Vasen aivopuoliskomme tai analyyttinen mieli toimii kovin lineaarisesti ja laittaa informaation hyvin määriteltyjen todellisuusehtojen puitteisiin. Se on aistitietoisuuden sensori todellisessa maailmassamme. Eli heti kun tarkkailemme jotain, nimeämme ja määrittelemme sen ja sitten tallennamme käyttäen vasenta aivopuoliskoa. Sieltä säännöt löytävät makoisen olinpaikan.

Antautuminen tai irtipäästäminen on siirtymistä vasemman aivopuoliskon tiukkojen ehtojen ulkopuolelle. Pudottautuminen pyhään sydäntilan vie välittömästi oikean aivopuoliskon ulottuvuuteen. Se on intuition, luovuuden, unelmien, tunneälykkyyden ja mikä tärkeintä, totuuden sija. Pyhä sydäntilamme yhdistää nämä kaksi onnellisesti ja ilman polarisoitunutta lopputulosta. Olen tiennyt tämän vuosia, mutta jotenkin parilla viime viikolla tämä totuus sai erilaisen, syvemmän ilmaisunmuodon.

Useiden kuukausien ajan olen kirjoittanut pyhästä sydämestä, valokehosta jne. ja viime kuussa puhuttiin sallimisesta. Antautuminen tai päästäminen irti tarpeesta ymmärtää "miksi" tai "minkä vuoksi" koemme jotain, antaa meidän luottaa enemmän siihen sydämeen perustuvaan älykkyyteen, mitä sielumme laulu huutaa kuultavaksi. Tiesin tämän jo, mutta jatkoin kysymistä "miten" … En näyttänyt pystyvän ajattelemaan - tavallisesti aktiivinen vasen aivopuoliskoni oli sumea.

Tämän kuulin tai tämä minulle näytettiin ja tiedän, ettei tämä ole mikään uutinen tai maata ravisuttava uutinen, mutta se auttoi minua ja oletan sen auttavan myös teitä. Jos ei, niin älkää huolestuko, vain ottakaa se, mikä tuntuu oikealta.

"Kvanttitasolla olemme perimmiltään pyöriviä valo- ja värähtelymalleja, jotka luovat informaatiota - olemme puhdasta potentiaalia, loputtomia mahdollisuuksia. Käyttäkää vasenta aivopuoliskoanne sen verran, että se voi olla sensorinne, ja sitten harmonisoitukaa oikean aivopuoliskonne mielikuvitukseen ja nähkää, miten tunnette taikaa. Ajatelkaa jotain, minkä haluatte muuttaa (käyttäkää vasenta aivopuoliskoa), sitten pudotkaa sydämeenne (oikea aivopuolisko) ja nähkää uusien informaatio- tai valoaaltojen yhdistyvän teihin. Lakatkaa ajattelemasta ja päästäkää irti erillisyydestä mihinkään." Okei, tämä on hyvä, mutta …

"Tule ulos päästäsi, tyttö … Visualisoi tai ajattele lampi. Se on pieni lampi, sen lähellä on kauniita kukkia ja sen pinta on tyyni (vasen aivopuolisko). Seiso lammen rannalla ja ulota kätesi lammen keskikohdan yli. Kädessäsi on pikkukivi, mikä edustaa jotain, minkä haluat muuttaa "jollain määrittelemättömällä tai suunnittelemattomalla" tavalla. Pudota pikkukivi (päästä irti) ja kun se saa aikaan pehmeitä väreitä tai aaltoja lampeen, tule lammeksi (oikea aivopuolisko). Tule hohtaviksi valo- ja informaatiomalleiksi tai -aalloiksi ja vain tunne. Tunne mitä? Kuulin tämän äänen kaukaisuudesta (sinnikäs vasen aivopuolisko). Tunne mielikuvituksesi ja sitten pane merkille, mikä tuntuu erilaiselta (laajentunut tietoisuus), ei sitä mikä tuntuu samalta (vasen aivopuolisko - rajoittunut hyväksytyn todellisuuden näkemys)."

Ahaa … mikä tuntuu erilaiselta? Antautuminen on sana, jossa on valtava lataus tai morfinen kenttä. Monet uskovat, että se on osan antamista itsestä jollekin. Omasta näkökulmastani antautuminen on tosiasiassa sallimista tai irtipäästämistä ja ottamista enemmän vastaan tiedostamattomia tai korkeampia valo-, viisaus- ja informaatiomalleja tietoisuuteemme, käytettäväksi ja ilmaistavaksi tässä ja nyt - valaistumista.

Mikä tuntuu erilaiselta? Tunsin tyyneyttä enkä halunnut tehdä mitään - paitsi mitä todella halusin. En halunnut pitää kirjoitusaikatauluani 11 vuoden jälkeen enkä tiennyt edes, mitä halusin syödä. Jatkoin vain ns. leikkimistä lammessa ja annoin kaikkien energia-asetelmien tarinan virrata ylitseni.

Kun elokuun alkupäivät jatkuivat, tunsin kollektiivisen energian kohoavan ja olin tietoinen, että monet tunsivat olevansa tuuliajolla ja tavallaan jumissa. Olemme kaikki tässä yhdessä ja olemme kaikki yhteydessä, kuten minä ja muut olemme kirjoittaneet monta kertaa. Keskittyminen siihen, mikä on pysynyt samana, pitää meidät niiden informaatioaaltojen luomisessa ja luomme samaa. Keskittyminen siihen, mikä on muuttunut tai erilaista riippumatta siitä, miten pientä tai merkityksetöntä se on, sallii lisää taikaa tulla esiin - mitä on kaikkialla ympärillämme koko ajan. Meidän ei tarvitse olla yksityiskohtaisia, meillä ei tarvitse olla nimikkeitä, mestaritekniikoita tai mitään muuta teennäistä mallia päästäksemme todelliseen taikaan, joka on ulottuvilla joka hetki.

Tämä on sitä antautumista, mihin valaat ja delfiinit viittasivat siinä viestissä, jonka ne jakoivat hyvin rakastavasti.

On mielenkiintoista ja aika hassua, että tämä artikkeli alkoi lyhyenä huomautuksena siitä, että jätän elokuun väliin rentoutuakseni ja leikkiäkseni ja palaan asiaan taas syyskuussa. Nyt muutaman tunnin päästä näytän kirjoittaneen kuitenkin artikkelin.

Elokuu asettaa eteemme hyvin voimakasta energiaa, tilaisuuksia ja selvästi uusia tapoja ymmärtää prosessiamme. Pysykää pyhässä sydäntilassanne, luottakaa omaan totuutenne, kuunnelkaa, mikä tuntuu hyvältä, ja nauttikaa antautumisestanne "sinuun" …

Muistakaa, että nauru on nopein tapa tuntea sielumme ja annettu tai saatu hymy on enkelin suudelma. Olemme kaikki yhteydessä tänä suurenmoisena aikana ja yhteisellä matkallamme. Olkaa ilossa ja sallimisessa …

Jatkakaa upean valonne loistamista!

Rakkaudella ja siunauksin palveluksessa,

Shala
-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >