HomeViestejäShala Mata26.9.2010 - Siirtymiä

26.9.2010 - Siirtymiä

SIIRTYMIÄ

Kirjoittanut Shala Mata (shala.lightworker.com)
26.9.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Vau … suuri määrä energiaa huuhtoo rakasta planeettamme luoden joukon kokemuksia, jotka on suunniteltu muuttamaan meitä sekä henkilökohtaisesti että kollektiivisesti. Syyskuun artikkelini kirjoittaminen on mennyt todella pitkäksi ja kuten aina, asiat ovat juuri niin kuin pitäisikin. Siirtymään luottaminen voi olla haasteellista ja tämä aika tarjoaa meille, mitä havaintotapanne valitsee näkevänsä.

Elokuun viimeisellä viikolla lähes 92-vuotias äitini sai toisen pienen sydänkohtauksen. Olen kertonut teille aiemmin hänen heikkenevästä terveydestään ja valtavasta tahdostaan elää. Hän elää hoitokodissa. Kuitenkin tämä viimeisin heikkenemiskierros merkitsi, että sisareni ja minun on tarvinnut hoitaa häntä päivittäin. Tällä hetkellä hän taistelee - ja käytän tätä sanaa tarkoituksella - pysyäkseen täällä huolimatta heiveröisyydestään ja kivuistaan. Sielulla on aikansa ja sitä on usein haastavaa ymmärtää syvällisesti.

Tällä hetkellä etenemme päivä kerrallaan hänen hoitamisessaan. Siksi kirjoitusaikani on rajallinen. Syyskuun artikkelini on normaalia lyhyempi ja yhdistän sen lokakuun kanssa. Kumpikin kuukausi on voimakas ja ratkaiseva, kun valmistaudumme vuoden 2010 viime kuukausiin.

Syyskuussa monet planeetat perääntyivät. Merkurius, Jupiter, Uranus, Kheiron, Neptunus ja Pluto auttoivat kaikki luomaan dramaattisen käännekohdan yksilöiden elämässä ja tietysti myös kollektiivisessa energiassa. Valitsin sanan "siirtymiä" useastakin syystä. Sanakirjassa "siirtymää" kuvataan "muutosprosessiksi yhdestä tilasta tai tyylistä toiseen". Pidän tässä kuvauksessa sanasta "prosessi". Kun mietimme tapahtuvaa energialaajentumista ja sitä muutostasoa, mitä jokainen meistä kokee, olemme todellakin käsittämättömän suuressa "työn etenemisessä".

Elokuun artikkelissani kerrottiin antautumisen energiasta ja vaikutuksesta ja viesti valas- ja delfiinisisariltamme ja -veljiltämme. Antautuminen on siirtymän avaintekijä ja se tekee tilaa muutokselle ja tilaisuuksille. Jos hyväksymme, että kvanttitasolla olemme perimmiltään pyöriviä valo- ja värähtelykuvioita, jotka luovat informaatiota, niin sama sovellettuna siirtymään vaatii laajennettua näkemystä tai versiosta nykytodellisuudestamme.

Näemme niiden havaintolinssien läpi, millä odotamme näkevämme, ja nykytodellisuutemme hologrammi on varattu tuolla odotuksella ja liittymällä. Kuitenkin silloin kun putoamme pyhään sydäntilaan ja odotamme näkevämme tai kokevamme jotain erilaista, pitämättä yllä kontrollivarausta, voimme muuttaa todellisuuttamme sydämenlyönnissä.

Valtava määrä informaatiota tulvii planeetalle siitä, mitä tämä aika merkitsee ja missä kohtaa olemme ylösnousemusprosessissamme. Tähän aikaan on kudottuna laajentumisen portaaleja, portteja ja koodattuja ajankohtia auttamaan meitä kaikilla tavoilla, mitä voimme käyttää ja kuvitella. Täysikuu ja päiväntasaus 23.9. antoi energialaajennuksen, mitä tunnemme parhaillaan ja se asettaa näyttämön uusille siirtymille. Se mitä nuo siirtymät ovat, riippuu jokaisesta meistä - valinnoista joita teemme, värähtelystä jonka kanssa sovimme yhteen ja tunteesta mitä käytämme navigoinnissa.

Kun tämä energia laajenee, niin tapahtuu myös draaman tai polarisoitumisen tunteelle. Keskustelin äskettäin erään ihmisen kanssa, joka käy läpi vaikeaa suhdemuutosta, missä hän tunsi, että hänen on taisteltava saadakseen asiat toimimaan. Toisessa keskustelussa eräs ihminen taisteli oikeassa olemisesta. Tänä aikana ja tässä energiassa pelkkä taistelemisen tunne kerää haasteita ja hyvin todennäköisesti tunnemullistuksia. Emme voi enää taistella rakkauden puolesta tai olla oikeassa, mutta voimme sallia rakkauden laajentaa pääsyämme rajattomiin mahdollisuuksiin.

Syyskuu on ollut itselläni toimintaa ja tarvetta enempään hiljaiseen aikaan kuin minään muuna kuukautena tänä vuonna. Viime viikolla valmistautuessamme täysikuuhun ja päiväntasaukseen olin väsynyt, päätä särki, minua huimasi aina pyörtymispisteeseen saakka ja minun oli vain levättävä. Minulta ei mennyt ohi, että myös minä olin taistellut - pysyäkseni aikatauluissa ja odotuksissa puskien ja täysin ylimääritellen ne "ongelmat", mitä tunsin olevan edessäni. Toisen antautumis-, irtipäästämis- ja oksentamiskierroksen jälkeen - kyllä ihmiset, joskus sen on mentävä fyysiseksi - päätin, että oli armon ja rajattomien mahdollisuuksien aika.

Tämä tuo minut lokakuun energiaan, joka innokkaasti koputtaa tietoisen tajuntamme ovelle ja toivoo, että vastaamme sille lukkiutumatta odotuksiin. Oletteko panneet merkille, että vaikka syyskuun energialla oli omat haasteensa, se toi myös hämmästyttävän määrän lahjoja? Huomasin, että asiat ilmestyvät nyt paljon nopeammin - ajattelen jotakuta tai jotain ja voilà! se ilmesyy. Tänään iltapäivällä ajelin tiloille hakemaan tuoreita vihanneksia. Matkan varrella huomasin kojun, jossa myytiin auringonkukkia. Rakastan niitä ja ajattelin niiden ostamista, mutta tie oli kapea ja vilkas. Ajattelin vain: "Voi, ne näyttäisivät kauniilta kotona" ja sitten jatkoin tilalle. Kun palasin kotiin, ovellani odotti upea kimppu auringonkukkia! Rakas ystäväni Melissa toivotti minulle nopeaa parantumista ja lähetti rakkauttaan.

Lokakuu sisältää 10-10-10-portin energiaa (10. lokakuuta) ja yhdistyy viime syyskuun 9-9-9-kristallilähetyksen kanssa "kristallikonversioksi", kuten sitä on kuvattu. Tämä kristallilähetys joka tulee Keskusauringon kautta, sisältää korkeimman transformaatio-, siirtymä- ja kommunikointipotentiaalin henkilökohtaisen harmoniapuupuumerkkimme ja taajuuskaistamme asteikolla.

Olen nyt kohdassa, missä otsikon antaminen näille taajuusmahdollisuuksille voi itse asiassa olla rajoittava odotus. Riittää kun sanotaan, että se on aikaa, jolloin valtavasti valoa virtaa rakkaaseen Maaäitiimme armon ja ihmeiden pakettina - jos sen voi hyväksyä. Kun hyväksytään, että olemme joukko vuorovaikutteisia matriiseja tai fotoniverkkoja, valo- ja informaatiokuvioita, niin tässä energiapotentiaalissa voimme ajatella odotetun todellisuuslaatikon ulkopuolella ja yhdistyä rajattoman potentiaalimme pankkitiliin. Monet liittyvät yhteen työpajoissa, seminaareissa, retriiteissä ja meditoinneissa juhliakseen ja kanssaluodakseen tässä kylläisessä energiassa, mikä on voimakasta. Ei ole mitään oikeaa tai väärää tapaa yhdistyä tähän energiaan - morfiseen kenttään, minkä luovat kaikki ne, jotka ajattelevat tätä tilaisuutta ja osallistuvat itsestä oikealta tuntuviin tapahtumiin.

Tämä lähetys ja lokakuun energiatasapaino - korostettuna uudella kuulla 7.10. ja täysikuulla 23.10. - valjastavat energia-aallon, mikä kytkee tämän energian tulevaan 11-11-porttiin marraskuussa ja 12-12-porttiin joulukuussa. Fyysisesti tunnemme tämän energian myriadein tavoin. Vaikka olemme kaikki yhteydessä ja yhdessä tässä pelissä, olemme kuitenkin ainutlaatuisia yksilöitä omassa kokemuksessamme ja energiaintegraatiossamme. Standardioireet suhteiden muuttumisesta silmiemme edessä voivat hyvinkin jatkua - väsymys, aivojen sumuisuus, niska- ja hartiakipu, päänsärky jne. Kuitenkin ne voivat olla jotain täysin muutakin, joten ollaanpa vain avoimia sen olemiselle tasaista, lempeää ja sallivaa. Monet joiden kanssa olen puhunut viime viikkoina, ovat kommentoineet fyysisestä väsymyksestä, aivojen sameudesta, lisääntyneestä intuitiivisuudesta ja korkeampien ulottuvuuksien informaation saamisesta.

Itseni toistamisen uhallakin aion toistaa viestin, jonka jaoin elokuun artikkelissani. Laatikon ulkopuolella ajatteleminen on oleellista lokakuussa ja tulevina kuukausina - eli mikä tahansa tiedostamattoman uskomuksen oletusarvo onkin, se voi muuttua millisekunnissa odotetun todellisuuslaatikon ulkopuolella. Laatikon ulkopuolella ajatteleminen vaatii vasemmalle aivopuoliskolle jotain tekemistä, samalla kun oikea aivopuolisko pääsee korkeamman ulottuvuuden informaatioon. Koska oleminen vasemmassa aivopuoliskossa oli uskomattoman mukavaa, rakas opastukseni antoi minulle lempeän tönäisyn …

"Tule ulos päästäsi, tyttö … Visualisoi tai ajattele lampi. Se on pieni lampi, sen lähellä on kauniita kukkia ja sen pinta on tyyni (vasen aivopuolisko). Seiso lammen rannalla ja ulota kätesi lammen keskikohdan yli. Kädessäsi on pikkukivi, mikä edustaa jotain, minkä haluat muuttaa "jollain määrittelemättömällä tai suunnittelemattomalla" tavalla. Pudota pikkukivi (päästä irti) ja kun se saa aikaan pehmeitä väreitä tai aaltoja lampeen, tule lammeksi (oikea aivopuolisko). Tule hohtaviksi valo- ja informaatiomalleiksi tai -aalloiksi ja vain tunne. Tunne mitä? Kuulin tämän äänen kaukaisuudesta (sinnikäs vasen aivopuolisko). Tunne mielikuvituksesi ja sitten pane merkille, mikä tuntuu erilaiselta (laajentunut tietoisuus), ei sitä mikä tuntuu samalta (vasen aivopuolisko - rajoittunut hyväksytyn todellisuuden näkemys)."

Etsiä sitä, mikä tuntuu erilaiselle, on poikkeuksellinen työkalu muuttamaan havaintolinssejämme. Muistakaa, että näemme sen, mitä odotamme näkevämme tiedostamattomien ajatustemme ja uskomustemme rajoihin perustuen. Vain se, että muutamme havaintotapamme etsimään, mikä on muuttunut tai mikä tuntuu erilaiselle, vie meidät ulos tuosta mallista - armoon, ihmeisiin ja rajattomiin mahdollisuuksiin.

Lokakuu ja tämän vuoden loppukuukaudet asettavat eteemme merkittäviä tilaisuuksia ja uusia tapoja tulkita energiaa ja ylösnousemusprosessiamme. Pysykää ja leikkikää pyhässä sydäntilassa, luottakaa omaan totuuteenne, kuunnelkaa, mikä tuntuu hyvältä, ja nauttikaa siirtymästänne - mitä ikinä se onkin.

Muistakaa, että nauru on nopein tapa tuntea sielumme ja annettu tai saatu hymy on enkelin suudelma. Olemme kaikki yhteydessä tänä suurenmoisena aikana ja tällä yhteisellä matkallamme. Olkaa ilossa ja sallimisessa …

Jatkakaa upean valonne loistamista!

Rakkaudella ja siunauksin palveluksessa,

Shala

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >