HomeViestejäAlexandra Mahlimay ja Dan Bennack - Saint Germain24.2.2012 - Saint Germain: Miksi tunnen olevani niin yksin?

24.2.2012 - Saint Germain: Miksi tunnen olevani niin yksin?

MIKSI TUNNEN OLEVANI NIIN YKSIN?
 
Saint Germainia kanavoinut Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack (www.joyandclarity.com)
Uutiskirjeestä 24.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tämä kanavointi on osa Saint Germainin sielutarkoitustulkintaa. Se on julkaistu tässä asiakkaamme luvalla.
 
"Rakas Saint Germain, en tiedä, miksi tunnen itseni niin yksinäiseksi. Ympärilläni on ikään kuin muuri ja olen jäänyt jumiin sen taakse. Kaipaan aitoja suhteita, en kuitenkaan tiedä, miten saan niitä. En luota ihmisiin, koska minulla oli vaikea suhde vanhempieni kanssa. Pidin heidät etäällä käyttäytyen kylmäkiskoisesti ja ylimielisesti heitä kohtaan. Nyt teen tätä kaikkien kanssa.
 
"Tällä hetkellä asun miehen kanssa, en rakkaudesta häneen, vaan koska pelkään olla yksin. Roikun hänessä kiinni, koska pelkään, etten selviydy tunteellisesti tai taloudellisesti ilman häntä. Kuitenkin työnnän häntä pois itseäni suojelevalla käyttäytymisellä. Haluaisin muuttaa tämän, mutten tiedä miten. Voitko auttaa minua?"
 
Ystäväni, olen Saint Germain.
 
Sielusi kannustaa sinua luottamaan enemmän itseesi elämässä ja myös luomaan merkityksellisiä ihmissuhteita. Tämä on sielusi tarkoitus tässä elämässä ja pärjäät tässä erittäin hyvin, vaikkei sinusta aina näytäkään siltä. On totta, että heilut edestakaisin käyttäytymisessäsi. Joskus olet tarvitseva ja riippuvainen toisista ihmisistä ja tämä saa sinut tekemään myönnytyksiä vapaudessasi. Mutta myöhemmin kun siitä tulee sinulle epämukavaa, suojelet itseäsi vastustuksella ja käyttäydyt kylmäkiskoisesti, ylimielisesti tai et sitoudu toisiin. Ja tähän on syy.
 
Aiemmin tässä elämässä ja myös menneissä elämissä sinuun vaikutti kovasti ongelmallisen perhe-elämän tunnekokemukset. Tämä on aiheuttanut sinulle vaikeuksia tällä hetkellä itseluottamuksessa ja kyvyssä käsitellä asioita käytännöllisesti. Se on aiheuttanut myös itse-epäilyä ja huolta siitä, pystytkö selviytymään yksin taloudellisesti maailmassa.
 
Mutta nyt olet oppimassa, että haluat jotain enemmän kuin tätä kokemusta. Haluat olla sen sijaan oman elämäsi kirjoittaja. Opettelet arvostamaan palkkioita ja tyydytystä (sekä vastuuta ja rajoituksia) siitä, että sinulla on suurempi itsenäisyys omassa elämässäsi sekä enemmän läheisyyttä suhteissasi.
 
Mitätöinti- ja riippuvuusmallit
 
Olet jättämässä taakse mitätöinnin perhemallit ja oppimassa arvostamaan asioita, joilla on sinulle eniten merkitystä. Olet oppimassa, että asettamalla positiivisia ja saavutettavia tavoitteita itsellesi voit päästää irti vanhoista riippuvuuspeloistasi ja toimia sen sijaan varmasti ja sitoutuneesti omasta puolestasi.
 
Sielusi kannustaa sinua tähän. Se kannustaa sinua muodostamaan sellaisen tunteen paikastasi ja tarkoituksestasi maailmassa, mitä eivät ehdollista kokemukset perheesi kanssa. Opettelet tunnistamaan viisauden ja kypsyyden, minkä olet saavuttanut - ja minkä ansaitset - koska olet navigoinut onnistuneesti elämäsi kokemuksia.
 
Kyllä, sinun on tärkeää tunnistaa tämä.
 
Muista, että kuljet nyt sielusi polkua. Ja tässä matkassa ei ole niinkään kyse lopullisesta määränpäästäsi, minkä Jumala on taannut, kuin matkastasi siihen. On kyse valinnoistasi ja kokemuksistasi elämässä, kun alat muistaa täysin jumaluutesi.
 
Ja mikä auttaa sinua tällä upealla matkalla? Ennen kaikkea sinua auttaa matkallasi toimiminen henkilökohtaisesta vilpittömyydestä käsin. Tämä antaa sinulle sisäistä vahvuutta, mitä tarvitset murtautuaksesi siitä riippuvuus- ja kapinointikierteestä, mikä pitää sinut yksinäisyyden ja eristäytyneisyyden tunteessa riippumatta siitä, oletko suhteessa vai et.
 
Sinulle tulee haasteita matkan varrella, joten valmistaudu näkemään ne opasteina. Tärkeät merkit liittyvät henkilökohtaisten rajojen määrittelemiseen suhteissasi - muodostaen selkeät vastuurajat itseäsi ja toisia kohtaan ja oppien ilmaisemaan tunteesi rehellisesti tukahduttamatta niitä tai pelkäämättä, että sinut torjutaan, jos teet sen.
 
Muista vain olla lankeamatta tarpeettomaan perfektionismiin, itsekritiikkiin tai epärealistisiin suhdestandardeihin. Päästä myös irti kaikesta taipumuksesta itsesi dramatisointiin tai itsesi ja haasteidesi ottamiseen liian vakavasti, koska tämä vain lisää eristäytyneisyyden tunnettasi. Ota sen sijaan asiaksesi löytää tapoja ilmaista itseäsi kevyesti maailmassa ja muista, että olet arvostetumpi ja rakastetumpi, kuin ehkä käsität.
 
Muurilla seisominen, katsellen alaspäin muihin
 
Haluaisin auttaa sinua saamaan perspektiiviä mahdollisuuksiisi, avautumaan toisille ja tuntemaan enemmän itseluottamusta.
 
Lapsuuskokemukset ovat tosiaankin jättäneet merkkinsä sinuun. Ne ovat vaikuttaneet tapaasi suhtautua ihmisiin - miten paljon luotat itseesi ja toisiin ja miten helposti pystyt tuntemaan rakkautta ja hyväksyntää. Nämä ovat asioita, joista haluaisimme puhua sinulle nyt.
 
Elämäsi saatossa olet oppinut suojelemaan itseäsi tunteidesi loukkaamista vastaan. Olet elänyt niin pitkään perheen lähellä, joka on saanut olosi tuntumaan ei-halutulta, että olet oppinut piiloutumaan. Erityisesti opit piilottamaan yksilöllisyytesi valheellisen mahtailuviitan taakse ja myös pelkäämään tunteidesi ilmaisemista avoimesti ja rehellisesti.
 
Olet rakentanut sydämesi ympärille muurin, mikä uskot suojelevan sinua. Ja sitten, kuten olet jo vihjannut, istut tuolla muurilla ja puhut toisille tavalla, mikä vaikuttaa kylmäkiskoiselta ja alentuvalta.
 
Käytännössä olet pyytänyt mieltäsi suojelemaan sydäntäsi loukkaantumiselta - suojelemaan tuota lempeämpää puoltasi, joka on herkkä ja rakastava ja joka liittyy toisiin tunteiden kautta. Tämä osasi pelkää nyt ilmaista itseään tai näyttää mitään merkkiä avoimuudesta, haavoittuvuudesta tai luottamuksesta toisille.
 
Älä anna menneiden elämien tai tämän elämän kokemustesi lannistaa. Tämä ehdollistuminen ei auta sinua. Se ilmenee nyt toistuvana riippuvuus-, vastustamis- ja sitten kapinointikiertona, mikä ei toimi sinulla.
 
Ennen kuin voit saada aitoja suhteita, joita haluat ja joiden tunnet olevan ulottuvillasi, sinun täytyy kehittää positiivinen suhde itseesi - suhde joka perustuu syvempään luottamukseen itseesi.
 
Sinun tarvitsee siirtyä yli peloistasi, ettet kykene selviytymään taloudellisesti ilman jotakuta, josta olet riippuvainen elämässäsi, ja sinuun täytyy ottaa tarvittaessa tämä vastuu ja tämä etuoikeus itsellesi.
 
En neuvo sinua lopettamaan tai jatkamaan nykysuhdetta kumppanisi kanssa. Sen sijaan pyydän sinua keskittymään tukea antavan suhteen saamiseen itsesi kanssa. Pyydän sinua sitoutumaan nyt itseesi. Pyydän sinua osoittamaan rohkeutesi sitoutua, kun astut tekemään tämän.
 
En puhu Hollywoodin sankareista tässä, vaan hyväksy vastuu niistä elämäsi osista, joita haluaisit nyt hallita, ja ole antamatta toisten tehdä päätöksiä puolestasi.
 
Olet täällä ollaksesi oman elämäsi kirjoittaja, luoja ja auktoriteetti. Ja tämän tekemiseksi sinun on otettava tarpeelliset askeleet vapautuaksesi vanhoista loukkauksista, tavoista, epäilyistä ja peloista.
 
Kannustan sinua olemaan rehellinen itsellesi, kun teet tämän. Silloin kun tunnet uhaksi mahdollisuuden yhdistyä toiseen ihmiseen, kannustan sinua laskeutumaan alas sydäntäsi suojelevalta muurilta. Ei ole mitään tarvetta kohottaa itseäsi tällä tavalla tai katsoa toisia alaspäin tältä tunne-etäisyydeltä. Kannustan sinua sen sijaan rakentamaan oven tunteillesi ja olemaan valmis jakamaan niitä toisten kanssa. Tee se tietysti askel kerrallaan. Mutta sitoudu nyt lopettamaan eläminen pelossa ja luottamaan, että sinua tuetaan ja opastetaan matkan varrella.
 
Vapaudu olemaan oma itsesi
 
Silloin kun vapaudut olemaan oma itsesi, teet tilaa tunteillesi - silloinkin kun sinun on kohdattava pelkosi. Astut alas muurilta ja avaat portin. Luotat kykyysi erottaa, kehen kannattaa luottaa ja kehen ei, ja sitten avaat oven sydämeesi ja tunnet itsesi taas vapaaksi rakastamaan.
 
Olet elämäsi kirjoittaja, ystäväni, ja sielusi tukee sinua tässä koko ajan. Kuljette yhdessä, käsi kädessä. Ja minäkin kuljen mielelläni rinnallasi.
 
Tosiaankin, olen Saint Germain.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >