HomeViestejäAlexandra Mahlimay ja Dan Bennack - Saint Germain31.1.2011 - Saint Germain: "Parantaa vai olla parantamatta"

31.1.2011 - Saint Germain: "Parantaa vai olla parantamatta"

SAINT GERMAIN: "PARANTAA VAI OLLA PARANTAMATTA"

Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack ( www.joyandclarity.com)
31.1.2011 Cluj-Napoca, Romania
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Seuraava on osa vuosiennustetulkintaa. Sitä on editoitu ja se julkaistaan tässä asiakkaan luvalla.

"Rakas Saint Germain, haluan tehdä henkisyyteen perustuvaa, kokonaisvaltaista parannusta. Ongelmana on tämä. Osa minusta tietää, että minulla on paljon lahjoja ja voin auttaa ihmisiä, mutta minussa on toinen osa, joka estää minua ryhtymästä toimeen. Ihanteellista olisi saada rohkeutta toteuttaa unelmani ja sitten luottaa, että tulee taloudellista yltäkylläisyyttä ja syvää tyydytystä. Onko tämä mahdollista? Voitteko nähdä minun edistyvän yhtään seuraavan vuoden kuluessa?"

Ystäväni, olen Saint Germain. Sanon nyt, että kohtaat merkittäviä haasteita seuraavan vuoden aikana, mutta saat myös hyvin merkittävää apua. Asiat huipentuvat nopeasti. Myös astrologiset astelemat osoittavat tämän. Kohtaat luultavasti tilanteita, joissa sinun on toimittava aloitteellisesti paremmalla itseluottamuksella. Sinun on luotettava itseesi, luotettava tietämykseesi ja asetettava rajoja ihmisille ja asioille, jotka häiritsevät sinua.

Palveluksessa vai orjuudessa?

Olet astumassa jaksoon, missä kehität merkittävästi sitä aurinkoenergiaa, mitä kannat sisälläsi. Tätä energiaa mallintavat vahvasti Oinas ja Leijona, eläinradan alueet jotka olivat vallitsevia syntymäsi aikaan. Tämä merkitsee, että sinun on keskityttävä nyt enemmän itseesi sekä luoviin ideoihisi, rohkeuteesi ja päättäväisyyteesi toteuttaa ne.

Samanaikaisesti sinun on muodostettava tehokkaita rajoja sellaisille ihmisille ja asioille, jotka vaativat liikaa energiaasi ja huomiotasi. Olet luonnostaan suuntautunut toisten palvelemiseen ja tämä on ihailtavaa. Mutta ihmiset joita vedät puoleesi, käyttävät tätä väärin. Tällä tarkoitan, että heidän palvelemisensa sijasta huomaat olevasi heidän orjansa. Tämä hajottaa fokustasi, energiaasi, tahdonvoimaasi ja oma-aloitteisuuttasi, kuten jo tiedät.

Puolustautuaksesi tätä vastaan tehokkaasti sinun täytyy olla tiukka, rohkea ja päättäväinen toisten kanssa - ja sinun on tehtävä tämä myös itsesi kanssa. Luota, että pystyt tekemään tämän, ja päästä irti itse-epäilystä. Pian sinun on aika vapautua ihmisistä ja asioista, jotka ovat rajoittaneet sinua, ja astua sen positiivisempaan toteuttamiseen, mitä haluat olla ja mitä haluat ilmaista.

Raskaat velvollisuudet joita toiset rutiininomaisesti antavat sinulle, toimivat joskus sinua vastaan. Ongelmana on, että sinulla on taipumusta hyväksyä tämä jokseenkin passiivisesti sen sijaan, että puolustat itseäsi ja kerrot ihmisille, mitä sinä haluat.

Sen sijaan että sallit heidän käyttää ansaitsematonta auktoriteettia elämässäsi, sinun täytyy nousta ylös ja "kirjoittaa" itse elämäsi - ja laittaa selvät ja ehdottomat rajat tällaiselle ei-toivotulle sekaantumiselle. Sinun on oltava tiukkana itsellesi, tiukkana toisille, rohkea ja itsevarma, kun puolustat sitä, mitä sinä tarvitset elämältä.

Sinulla on tärkeä osa esitettävänä yhteisössäsi, erityisesti henkisyyden, parannuksen ja toisten palvelemisen alueilla. Kannustan sinua toteuttamaan tätä. Sielusi kannustaa sinua hoivaamaan muita tässä elämässä, mutta varmista, ettet ota toisten taakkoja itsellesi tehdessäsi sen.

Muista myös, että sinun on sopivaa saada korvausta palveluksista ja hyödyistä, mitä annat muille. Et ole palvelija. Olet yhteisösi arvostettu jäsen.

Parantaa vai olla parantamatta

Tällä hetkellä on erityisen tärkeää antaa itsellesi lupa saada maksua henkisistä ja parannuspalveluista, joita annat toisille. Olet kouluttautunut tekemään tätä työtä. Ja myös toisissa elämissä olet valmistellut tietä tätä varten. Tunnusta tämä ja ole iloinen, että ansaitset sellaisen palkkion.

Ihmiset jotka väittävät olevansa oikeutettuja henkisiin tai parannuspalveluihisi pienellä veloituksella tai veloituksetta, ovat aivan väärässä. Se on kuin pyytäisi mestarikokkia valmistamaan ruokansa eikä maksaisi hänelle sen tekemisestä.

Nimittäin melkein kaikki aikuiset pystyvät valmistamaan oman ruokansa. Ei se ole kovin vaikeaa. Mutta jos haluat ravintolan keittiöhenkilökunnan tekevän tämän puolestasi, niin sinun on oltava valmis antamaan heille korvaus koulutuksesta ja tekemisestä. Sinun on oltava valmis maksamaan heille tavalla, mikä sopii siihen kulttuuriin ja yhteiskuntaan, missä elät.

Eikä tilanne ole erilainen henkisen parannuksen osalta.

Asiakkaasi eivät ole sen oikeutetumpia saamaan palveluksiasi ilmaiseksi - vain koska lahjasi ovat henkisiä eivätkä maallisia - kuin ihmisten tulisi odottaa syövänsä maksamatta paikallisessa ravintolassa, vain koska ruoka kasvoi läheisellä tilalla. Ei todellakaan.

Sen sijaan paikallisen viljelijän, ravintolan omistajan ja hienon kokin, joka laittoi ruokasi, pitäisi saada korvaus palveluistaan, vaikkei maa pyydäkään sinulta mitään tuottamastaan ruuasta.

Henkinen parannus ja auttaminen ei ole eri asia. Ei lainkaan eri asia.

Teidän pitäisi muistaa ensin kiittää Yhtä Lähdettä, joka elättää teidät. Mutta sen jälkeen teidän pitäisi aina kunnioittaa palveluksen antajaa ja korvata tavoilla, jotka on yhdessä sovittu. Jos teette näin, niin löydätte uutta iloa ja tyydytystä kaikenlaisesta kaupallisesta vaihdosta eläessänne maan päällä.

Tämä on tärkein viestimme sinulle, rakas ystävä. Kannustamme sinua katsomaan nyt tarkasti, mikä tuo sinulle iloa ja mistä tunnet intohimoa. Ja esitä sitten itsellesi kysymys: "Parantaa vai olla parantamatta?" Tämä valinta on nyt edessäsi.

Luota intuitioon, mikä kumpuaa syvältä sisältäsi, ja sitten käytä sitä opastamaan ja ohjaamaan päätöstäsi. Vuodesta tulee tapahtumarikas ja joskus haastava sinulle, se on totta. Mutta myös palkitseva ja tuottava tavoilla, joita et vielä ehkä kuvittelisi.

Tässä on muutamia muita ajankohtia, joita sinun kannattaa harkita, kun vuosi etenee:

Maaliskuussa 2011 Uranus-planeetan liike resonoi voimakkaasti niiden Jupiter-energioiden kanssa, joita olet kantanut syntymästäsi saakka. Tämä antaa merkittävästi energiaa halullesi vapautua, murtautua vapaaksi vanhoista rakenteista ja kaavoista. Luota itseesi, kun opettelet laajentamaan horisonttiasi ja huolehtimaan tarpeistasi. Luota itseesi ja kykyihisi ja ole valmis siirtymään eteenpäin. Hyppäyksen tekemisen aika lähestyy nopeasti.

Kesäkuun lopusta heinäkuun alkuun 2011 ja sitten taas lokakuussa transitoiva Jupiter resonoi suotuisasti Venus-energioiden kanssa, joita kannat sisälläsi ja jotka ovat vähitellen kehittyneet elämänkokemuksiesi kautta. Mitä tämä merkitsee? Taas kerran, se merkitsee, että sinun täytyy luottaa itseesi. Sinun täytyy laajentua nykyrajojesi yli ja olla optimistinen pitkän tähtäyksen lopputuloksesta.

Tämä on erityisen tärkeää liittyen rahan tekemiseen henkisistä parannuspalveluistasi. Jupiter Härän energiakentässä sisältää sinulle lupauksen menestyksestä sekä vaurausjakson alkamisesta.

Toukokuuhun 2012 mennessä Jupiterin liike resonoi voimakkaasti kasvavaan tietoisuuteesi korkeammasta tarkoituksesta. Tämä voidaan suotuisasti ohjata kohti uraasi tänä aikana. Myös konkreettisia ilmentymiä vauraudesta pitäisi ilmestyä elämääsi. Lisää, muttei ei-toivottua vastuuta tulee tiellesi - ole siis valmis.

Kiitos, rakas ystävä, että sallit meidän olla täällä kanssasi tänään. On ollut ilo jakaa tämä tila ja ystävyys kanssasi.

Olen Saint Germain.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >