HomeViestejäAlexandra Mahlimay ja Dan Bennack - Saint Germain28.1.2010 - Saint Germain: "Toiminta syntyy hiljaisuudessa"

28.1.2010 - Saint Germain: "Toiminta syntyy hiljaisuudessa"

SAINT GERMAIN: "TOIMINTA SYNTYY HILJAISUUDESSA"

Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack ( www.joyandclarity.com)
28.1.2010 Cluj-Napoca, Romania
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Olen Saint Germain. Viime vuonna opitte monien koettelemuksien ja vaikeuksien kautta tekemään asioita askel kerrallaan. Teille asetettujen rajoitusten ja kokemienne haasteiden vuoksi olette oppineet lopettamaan kaikkien teitä huolestuttavien asioiden jahtaamisen ja olemaan sen sijaan tyynempiä ja hillitympiä toimissanne. Jumaluutenne näkökulmasta tämä on ollut erittäin "hyvä" asia teille riippumatta siitä, miten huonoksi se sai ihmisolonne tuntumaan toisiaan.

Ystäväni, silloin kun teillä on hillitseviä jaksoja - on kyse sitten tunteista, fyysisyydestä, järjestä tai taloudesta - teidät itse asiassa pakotetaan olemaan hiljaa, olemaan paikallaan… ja kuuntelemaan.

Oppiminen olemaan hiljaa tarkkaavaisena on niin tärkeä osa sielunne opastuksen saamista, että se ansaitsee suurempaa huomiota elämässänne. Kenties eräs analogia havainnollistaa tätä kohtaa.

Hiljaisuuden merkitys

Kuvitelkaa, että olette suuressa konserttisalissa ja että olette tulleet kuuntelemaan maailman taitavinta viulistia soittamassa suosikkikappaleitanne. Nämä sävellykset ovat aina innoittaneet teitä ja virtuoosisoittaja lavalla osaa esittää ne paremmin kuin kukaan. Mitä hemmottelua ja mikä etuoikeus on olla täällä tänä iltana. Teitä vain vaaditaan istumaan hiljaa, sulkemaan silmänne, avaamaan sydämemme ja kuuntelemaan suloääniä, jotka leviävät ilmaan.

Kuvitelkaa nyt, että kaikki meluaisivat konserttisalissa sen sijaan, että arvostaisivat tämän hiljaisen tarkkaavaisuuden merkitystä. He puhuvat vieruskavereilleen, he puhuvat kännykkäänsä, he syövät purukumia, yskivät äänekkäästi, niistävät ja tekevät muulla tavoin mahdottomaksi kuulla esitystä lavalla.

Innoituksenne hetki turmeltuu.

Mikä on siis tämän pikkuesimerkin tarkoitus? Yksinkertaisesti tämä…

Sielunne äänen kuunteleminen on kuin taitavan viulistin musiikin kuuntelemista konserttisalissa. Vain se että viulisti soittaa, ei automaattisesti merkitse sitä, että kuulette musiikin. Ensinnäkin ympäristön on salissa oltava hiljainen, jos teidän on tarkoitus ylipäätään kuulla. Toiseksi teidän on kiinnitettävä huomiota. Kyllä, teidän on kiinnitettävä huomiota.

Hiljaisuudessa teidän on mahdollista kuulla se innoituksen suloinen ääni, mitä sielunne lähettää teille koko ajan. Mutta jos mielenne on täynnä huolia ja elämänne ylettömän täynnä draamaa, sydämellenne on vaikeaa havaita tuota musiikkia.

Oikea toiminta syntyy hiljaisuudessa

On erityisen tärkeää saavuttaa hiljaisuuden tila ennen toimimista jonkin tärkeän asian osalta elämässänne. Teillä kaikilla on kokemuksia impulsiivisten päätösten tekemisestä ja toiminnasta, mitä myöhemmin olette katuneet. Mutta katumuksenne ei tule toimienne odottamattomista lopputuloksista. Se tulee sen sisäisestä tunnistamisesta, että te ette kuunnelleet yhtä opasta, sieluanne, joka antoi teille viisasta ja myötätuntoista konsultointia koko ajan.

Muistakaa aina kuunnella jumaluutenne ääntä. Se on tukemassa teitä. Silloin kun tyhjennätte mielenne huolesta ja ahdistuksesta ja päästätte irti draamasta elämässänne, jätätte tilaa ainoan aidon äänen kuulumiselle - se on sielunne ääni.

Silloin kun sielunne puhuu teille, se tulee hyvin havaittavana. Se on kristallinkirkasta. Se voi olla tunne, se voi olla sanoja, se voi olla ystävän tapaamisen synkronismia. Mutta kun se tapahtuu, ette pysty ainoastaan kuuntelemaan, pysytte myös ymmärtämään niitä jumalaisia energioita, joita välitetään teille. Ne tunkeutuvat teihin ja huomaatte toimivanne näiden sanojen mukaisesti tavalla, mikä tuntuu luontaisesti oikealta teistä.

Toimintaa johon ryhdytte, motivoi selkeä ajattelu ja iloinen tunne. Se ei ole huolienne, hämmennyksenne, vaihtelevien tunteidenne tai elämänne odottamattoman draaman kohteena. Hiljaisen pysähtyneisyyden hetkinä löydätte sisäänpäin keskittyneen tarkkaavaisuuden, mitä tarvitsette kuullaksenne sielunne innoitusta. Ja tämä sinkoaa toimintanne suuntaan, mikä tuntuu teistä oikealta.

Silloin kun toimintaanne motivoi selkeät ajatukset ja iloiset tunteet, huomaatte myös saavanne kaiken aikaan vaivattomammin - ja virtauksessa, mitä ette olisi voineet mitenkään saavuttaa muuten. Hämmentyneet ajatukset ja vaihtelevat tunteet vain häiritsevät sydäntä ja saavat minkä tahansa tehtävän tai tarkoituksellisen toiminnan näyttämään hitaalta ja työläältä.

Sallikaa pyhät hiljaisuuden hetkenne

Siis taas kerran tietäkää, että viime vuoden kokemuksenne rajoittamisesta ovat auttaneet teitä arvostamaan tätä upeaa asiaa nimeltään sisäinen hiljaisuus.

Tässä hiljaisuudessa, tässä tarkkaavaisessa paikallaan olemisessa löydätte suurimmat inspiraationne. Tässä hiljaisuudessa löydätte energiaa aloittaaksenne mitä tahansa toimintaa ja ryhtyäksenne asioihin, joita haluatte saada aikaan elämässänne. Ja tässä hiljaisuudessa löydätte kaikki työkalut ja avun, mitä tarvitsette saadaksenne tukea ja elääksenne ympärillänne olevassa maailmassa.

Kaiken kaikkiaan, jos sallitte itsenne saada näitä hiljaisuuden hetkiä, saavutatte enemmän, kuin voisitte koskaan saavuttaa toimimalla impulsiivisesti pelosta, huolesta tai tarpeesta löytää dramaattisia ja kiireisiä ratkaisuja ongelmiinne.

Hengittäkää nyt ja antakaa itsenne tuntea tämä.

Antakaa itsenne kokea tämä hiljainen pysähtyneisyys, mikä suojelee sielunne suloista ääntä. Tämä on musiikkia, mikä mahdollistaa teille minkä tahansa toiminnan aloittamisen kera tarkoituksen ja selkeyden ja sallii teidän löytää itsenne sydämenne halujen ilmentämisvirrasta.

Olen täällä kanssanne ja tuen teitä kovasti.

Olen Saint Germain.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< Prev