HomeViestejäRuth Ryden30.12.2013 - Ennusteita vuodelle 2014

30.12.2013 - Ennusteita vuodelle 2014

ENNUSTEITA VUODELLE 2014
 
Valonmestareita kanavoinut Ruth Ryden
Uutiskirjeestä 30.12.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Suom. huom. Tämä viesti on Ruthin viimeinen. Hän ei enää jatkossa kanavoi Valonmestareiden "säätiloja" ja muita viestejä.
 
Mestarit, annatteko meille tulevalle vuodelle yleisennusteita, mitkä pitäisivät sisällään maailmanlaajuiset sääolosuhteet, maanliikkeet, merivirtaukset ja mitä tahansa, mikä vaikuttaa ihmisen elämiseen tällä planeetalla?
 
Mestarit:
"Olette kaikki tietoisia niistä valtavista muutoksista, joita nyt tapahtuu maailmassanne, ja vuosi on ollut vaikea kaikille. Tuleva vuosi ei ole poikkeus siitä, kun aurinkokuntanne taajuudet ovat saaneet järjestelmät törmäämään ja työntämään toisiaan vasten universumissanne. Luominen on jatkuvaa, kuten teidän on käsitettävä, eikä ole mitään "vallitsevaa tilaa", kuten monet mieluummin uskoisivat. Kymmenen tai kahdenkymmenen vuotenne jälkeen taivas näyttää hyvin erilaiselta, kun toisia planeettoja ja "tähtiä" - kuten kutsutte niitä - on poissa ja uusia valoja ilmestyy. Astronomiasta tulee paljon mielenkiintoisempi "elektroniikkapeli" kuin nuo väkivaltaiset ja keksityt lumoajat, joita teillä on nyt.
 
Maanliikkeet. Kyllä, maapallonne muuttuu sisäiseltä rakenteeltaan, kun universaalit energiat eivät vaikuta ainoastaan kallion ja nesteiden monisyiseen luonteeseen, vaan myös solumaisen rakenteen monisyiseen kemiaan. Planeetan sula ydin kuumenee sopeutuakseen näihin energioihin, kun tiedemiehet ihmettelevät miksi. Tätä voidaan verrata jättiläiseen, mikä ravistelee ja kamppailee sopiakseen uusiin vaatteisiinsa, jotka ovat liian tiukat sille. Maanjäristykset joita koetaan ympäri maailmaa, jatkuvat, kun eri mannerten juuret muuttuvat syvällä pinnan alla.
 
Lähi-idän maissa koetaan monia dramaattisia järistyksiä muutaman kuukauden kuluessa, sitten tilanne rauhoittuu vuoden loppua kohti. Ja kyllä, ihmisten konfliktit, viha, tappaminen ja kamala epäinhimillisyys toisia kohtaan todellakin vaikuttavat planeettaan! Sana on "taajuus". Universaalit taajuudet luovat universumin, aineen ja kaiken olevaisen. Silloin kun ihmiskunta järjestää valtavan negatiivisia taajuuksia - ristiriita, julmuus, murha, epäluottamus, sukupuolien välinen tasa-arvottomuus, ahneus, toisilta tarpeellisen ottaminen omaksi hyödykseen, kaikkia näitä ja monia muita ihmisten negatiivisia piirteitä - nämä taajuudet tunkeutuvat syvälle maan uumeniin ja häiritsevät sen luomisen perusluonnetta. Pitäkää silmällä lisääntyviä järistyksiä, valtamerimullistuksia joita aiheuttavat merenalaiset liikkeet ja sääpoikkeamia joita aiheuttavat miljoonien pirstoutuneiden elämien ja kurjuuden voimakkaat taajuudet. Siellä ja silloin kun nämä ihmiset oppivat elämään yhdessä rauhassa, vihan ja väkivallan sijasta, maa tyyntyy ja antaa uutta toivoa ja luonnon ihmeet kukoistavat.
 
Euroopan manner on edelleen melko vakaa muutaman vuoden, poikkeuksena monet Alppien vuoristoalueet jotka kulkevat hyvin vanhoja murtumalinjoja pitkin. Vaikka emme näe varsinaisia maanjäristyksiä, nämä vuoret heijastavat edelleen sitä, missä maa on liikkunut menneinä aikoina, ja ne voivat hyvinkin vavista hyvin vakavasti, kun jälkivaikutukset voimakkaista liikkeistä ympäri maailmaa vaikuttavat noihin vanhoihin murtumiin. Tällöin lumivyöryt ja maanvyörymät vievät monien hiihtäjien ja vuorikiipeilijöiden hengen. Pieni varoitus: tänä vuonna ei kannata olla näillä vuorilla.
 
Australia on ollut vuosisatoja hyvin "juurtunut" manner, mutta sielläkin on erittäin syvällä liikettä, mikä aiheuttaa erityisesti takamaalle järistyksiä ja ankaria myrskyjä tulevana talvena. Manner lepää ns. heikossa taajuuspyörretuulessa, mikä on suojellut sitä vuosikymmeniä. Osa tästä "tuulesta" alkaa heiketä ja tämä altistaa eteläiset alueet ja ympäröivän meren epätavallisille sääolosuhteille. Antarktiksen jään jatkuva sulaminen vaikuttaa Australiaan enemmän ja enemmän, kun vuodet kuluvat, mikä aiheuttaa tulvimista ja ilmaston muuttumista. Australian kansalle on antanut parhaan edun alkuperäiskansan hyväksyminen veljiksi. Oppitunti maailman kunnioitettavaksi.
 
Etelä-Amerikan manner pysyy enimmäkseen melko vakaana ensi vuonna, poikkeuksena lännen syvät merikanjonit, jotka jatkavat sekasorron aiheuttamista läheisille rannikoille ja vuoristoalueille. Siellä voidaan odottaa lisää monia kovia järistyksiä ja maanvyörymiä tulevina kuukausina. Vakaat sääolosuhteet jotka ovat kestäneet vuosikymmeniä, ovat muuttumassa dramaattisesti Antarktiksen virtausten vuoksi. Argentiinassa voidaan hyvin odottaa kuivuutta, mikä vaikuttaa karjateollisuuteen. Pohjoisen ylängöillä elävät ihmiset saavat odottamattoman lämpimiä päiviä, joita seuraa jatkuvat pintajäristykset.
 
Arktiset ahtojäät maailmanne huipulla jatkavat kutistumista, kun kuumuus sisäisten tulien kohentamisesta muuttaa laivareittejä, pakottaa alkuperäiskansat pois ikivanhoista kodeistaan ja muuttaa siihen liittyvää politiikkaa, kuka kontrolloi uusia reittejä. Kelluva jää on jatkuva vaara, kun laivat jäävät kiinni odottamattomaan suojasäähän reitti- ja risteilymatkoilla. Tämä on tilanne ainakin vuoden. Arktiset eläimet ovat vaarassa ja lopulta niitä valitettavasti kuolee laajamittaisesti. Luontoa ei kuitenkaan täysin estetä. Kun ilmaston ja maapallon muuttuminen jatkuu, syntyy uusia lajeja nauttimaan uudesta kodistaan.
 
Pohjois-Amerikassa - Kanadassa ja syrjäisillä saarilla - voidaan odottaa monia muutoksia säämalleissa tulevana vuonna arktisen transformaation vuoksi. Silloin kun odotetaan kovaa kylmyyttä, lämmintä ilmaa hiipii sisään. Kauniit metsät huomaavat kasvattavansa uusia vahvoja oksia ja löydetään uusia viherkasvilajeja. Äkillisiä myrskyjä iskee kuitenkin joskus varoittamatta ja voimakkaat tuulet aiheuttavat paljon vahinkoa. Kaikkien näiden pohjoisten alueiden järviä ja vesireittejä hämmennetään alapuolelta ja ne voivat olla hyvin petollisia syvyydeltään ja virtausvoimakkuudeltaan. Olkaa hyvin varovaisia, jos sukellatte niihin. Älkää ottako mitään itsestäänselvyytenä. Maanliikkeitä alkaa tuntua muutaman kuukauden kuluttua, mutta ei mitään suurta vahinkoa aiheuttavaa.
 
Tyynenmeren saarilla on suurin huoli. Kaikki nämä saaret ovat valtavan muodostelman huipulla, mikä on noussut merenpohjasta maapallon luomisen alusta. Niiden asukkailla on omat tapansa, kielensä ja uskomuksensa ja ne ovat maailman ihailluimpien joukossa. Kun meri jatkuvasti pullistuu, pyörii ja tekee elämästä vaikeaa, monet oivaltavat nyt, etteivät heidän kauniit saarensa ole lopulta enää riittävän suuria elättämään heitä. Kun mannerlaatat liikkuvat koko planeetalla, merivirtaukset muuttuvat eikä sen veden lämpötila, mikä kontrolloi "maa-arvoja" ja lämpötiloja, ole enää vakaa. On aika hyväksyä, että monien täytyy muuttaa pois trooppisilta saarilta ja muuttaa elintapaansa. Tämä pätee myös niihin saariin maailman huipulla, jotka ovat syntyneet tulivuorista. Näistä vanhoista "herkkusienistä" voi tulla monia vulkaanisia purkauksia tulevina kuukausina. On aika hyväksyä, mitä tapahtuu, ja tehdä uusi elämä muualle.
 
USA:ssa koetaan tietysti monia erilaisia tilanteita paikan perusteella. On huolta siitä, että Yellowstone purkautuu taas tuhansien vuosien jälkeen, ja tuo huoli on hyvin perusteltu. Emme näe suurta purkausta, mutta on monia pieniä purkauksia, mitkä ampuvat laavaa alapuolisen paineen purkautuessa. Siellä ei ole turvallista olla. Kaasupurkaukset ovat vaarallisia. Laattaliikkeet puristavat länsirannikon vulkaanisia harjanteita ja ainakin pieniä vulkaanisia ulosvirtauksia voidaan odottaa vuoden aikana. Emme näe suurta purkausta, mutta järistyksiä voidaan odottaa koska tahansa. Olkaa valppaana ja valmistautuneena.
 
Pohjois-Amerikan mantereen sääolosuhteisiin vaikuttavat kovasti häiriintyneet merivirtaukset vuoden aikana. Valittavasti ne myrskyrintamat jotka ovat iskeneet moniin paikkoihin kuluneena vuotena, iskevät taas. Osavaltiot jotka ovat lähellä merta, ovat osana näitä säämalleja - merenalaiset liikkeet vaikuttavat pintaan ja näin läheisiin maa-alueisiin. Alueilla joilla on ollut voimakkaita myrskyjä ja tulvia, pitäisi olla valppaana lisäongelmien osalta tänä vuonna, erityisesti silloin kun jalkojen alla tuntuu heikkoja järistyksiä. Kuluneen vuoden vesiniukkuus keskitasangoilla loppuu, kun muutos merivirtauksissa lähettää jatkuvia sadepilviä suurimpaan osaan vilja-alueista. Pintavesi ei ole ongelma, mutta öljyn ja kaasun kaivaminen maan alta aiheuttaa maaperän myrkyttymistä joillain alueilla. Jatkuva testaaminen on nyt ainoa tapa elää.
 
Planeetan tulevaisuus ei ole kontrollissanne, mutta se on, miten käsittelette sitä. Teillä jokaisella on vapaa valinta. Voitte piiloutua vessaan ja vetää verhot eteen, mutta elämä jatkuu. Toimikaa sen kanssa, mitä teillä on ja mitä voitte tehdä. Hätätilan aikana käyttäkää päätänne ja auttakaa itseänne ja toisia. On aina uusi päivä ja toinen tapa kaikessa. Olette sieluja, jotka ovat ihmismuodossa, ja olette täällä kokemassa ja oppimassa. No, nyt on paljon koettavaa ja opittavaa. Kaikki universumin sielut odottavat ja katselevat ja auttavat pyydettäessä. Olemme täällä, tuolla ja kaikkialla. Rukous on kommunikointia ja kommunikointi on kaksisuuntainen kokemus. Tehkää tästä vuodesta tärkeä elämässänne, sillä se on sitä.
 
Mielikuvituksen ylittävillä mailla on ollut kaikkien luotujen sielujen pyrkimyksiä ja saavutuksia ajan alusta saakka. Jokaisen ihmisen sydämessä on kuolevaisen elämän toiveita ja pelkoja. Älkää pelätkö, ikuisuuden rajattomat maat odottavat uteliaisuuttanne ja seikkailunhaluista henkeänne!
 
Onnellista uutta vuotta!"
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >