HomeViestejäRuth Ryden31.10.2013 - Viesti valonmestareilta

31.10.2013 - Viesti valonmestareilta

VIESTI VALONMESTAREILTA
 
Kanavoinut Ruth Ryden
Uutiskirjeestä 31.10.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Maailman säätila
 
Taas kerran meidän on kerrottava teille pelottavasta säästä ja syvistä liikkeistä planeetassa. Marraskuu kulkee hitaasti, kun maan syvät muodostelmat liikkuvat ympäri maailmaa ja aiheuttavat jatkuvia maanjäristyksiä monissa maissa ja tulivuorten heräämistä henkiin, kun niiden syvät laavalammet kuumentuvat tämän tuloksena. Uutisissa on raportteja järistyksistä ja näemme monia lisää tapahtuvan Etelä-Amerikassa ja Aasian mantereella. Islanti on vulkaanisten räjähdysten vaarassa, kuten on aina ollut, mutta liikkeet kiihtyvät. Mitä Pohjois-Amerikkaan tulee, niin länsirannikon pohjoisnavalta Meksikoon saakka pitäisi olla nyt valppaana. Emme näe suuria järistyksiä, mutta jatkuva pieni vavahtelu on hermostuttavaa toisinaan. Uutisissa nyt olevaa kysymystä siitä, aiheuttaako Yellowstonen syvällä oleva laava räjähdystä, pitäisi kuunnella. Tässä kohtaa pienet laavaruiskaukset ja/tai uudet halkeamat ja niiden tuottama kuuma höyry ovat hyvin todennäköisiä. Se on vaarallinen vierailupaikka.
 
Ilmakehän paine on nyt ja suurimman osa marraskuuta korkea, kun aurinkokuntanne korkeat taajuudet hämmentävät monia myrskyrintamia ympäri maailmaa. Kylmempiä säätiloja pitäisi odottaa kaikissa pohjoisissa maissa, pyörteisten myrskyjen liikkuessa jatkuvasti muutaman viikon, ennen kuin ne asettuvat. Valmistautukaa lämpimillä vaatteilla ja lämmityksellä.
 
Auringonpurkausraportteja pitäisi tutkia - internetissä on paljon informaatiota. Energia tuosta hehkuvien lämpötilojen hirviöstä vaikuttaa maaplaneettaan nyt enemmän kuin moniin vuosisatoihin ja se heittää valtavan virtamäärän verkkoihin ympäri maailmaa. Syyttäkää aurinkoa, kun elektroniikkanne menee sekaisin toisinaan, ja sitten vain olkaa kärsivällinen, kunnes tilanne selkenee. Nämä korkeat taajuudet vaikuttavat myös hermostoon ja aiheuttavat hermostuneisuutta, unettomuutta, kummallisia unia ja levottomuuden tunnetta. Tietoisuuden tämän syystä pitäisi rauhoittaa mieltänne.
 
Marraskuu tullaan muistamaan monin tavoin. Käyttäkää lisääntyneitä taajuuksia hyödyksenne, kun ne tuovat myös korkeaa henkilökohtaista energiaa ja sisäisiä paljastuksia, jotka tuovat uusia kokemuksia ja tilaisuuksia. Tämä on henkilökohtaisen kasvun kuukausi, jos hyväksytte sen.
 
Jakakaa kiitospäivä jonkun kanssa - se on tänä aikana tärkeämpää kuin koskaan.
 
Olkaa varovaisia autoillessa tässä kuussa, kun tieolosuhteet voivat muuttua äkkiä. Pitäkää sisäiset enkelinne olkapäällä! Siunauksemme ja rakkautemme ovat aina teidän kaikkien kanssa.
 
************
 
Kysymys:
Mestarit, maailmamme on rappeutunut sekasortoon - viha, uskonnollinen suvaitsemattomuus, maiden ja heimojen väliset taistelut, rotujen keskinäinen viha, poliittisten ryhmien keskinäinen vastustaminen, toisten henkilökohtaisten ja uskonnollisten oikeuksien näkemättömyys ja kunnioittamattomuus sekä maailmanlaajuinen ymmärryksen puute kaikenväristen ja eri uskontoja kannattavien ihmisten välillä, mikä johtaa monissa maissa kamaliin hyökkäyksiin poliittisia vastaryhmiä kohtaan ja taisteluun osallistumattomien ihmisten murhaamiseen vallan saamiseksi.
 
Selittäisittekö meille, miksi näin tapahtuu ja missä sen juuret ovat, kun voisimme odottaa tämän maailman ihmisten tulevan järkiinsä ja oppivan elämään yhdessä rauhassa ja suvaitsevaisuudessa? Onko mitään toivoa rauhanomaisista ratkaisuista tähän kaikkeen meidän elinaikanamme? Mitä voimme tehdä vaikuttaaksemme ihmiskuntaan kokonaisuutena, paitsi rukoilla paljon ja vilpittömästi?
 
Mestarit:
Kuulkaa tämä nyt. Kaikkea tätä halveksuntaa rotujen ja uskontojen välillä on ollut keskuudessanne siitä lähtien, kun ihmiset alkoivat muodostaa omia yhteiskuntajärjestyksiään. Jokaiseen inkarnoituneeseen ihmiseen on sisään rakennettuna tarve olla riittävän voimakas etsiäkseen ja saadakseen oikeutetun paikkansa henkilökohtaisissa suhteissa ja ihmiskunnassa kokonaisuutena, miten sen nähdäänkin tiettynä aikana.
 
Nykyajan valtava väkimäärä on aktivoinut tämän sisäsyntyisen tarpeen liikaa ja luonut taistelua ja vihaa, mikä on ottanut vallan niiden keskuudessa, joiden turvallisuudentunteen ovat rikkoneet vahvemmat ryhmät, joiden tarkoituksena on saada koko sananvalta. Miljoonia ihmisiä on murhattu, pidetty nälässä ja orjuutettu, että noiden yksilöjen tarkoitus voitaisiin saavuttaa julmuudesta piittaamatta. Joidenkin uskonnollisten johtajien mentaliteetista on kadonnut todellisuus ja järki ja heillä on aikomus saada koko maailma taipumaan omaan ajattelutapaansa ja ns. ylimmän olennon palvontaan. Tämä ei ole palvontaa, se on tapa sitoa ihmiset maallisiin johtajiin heidän omassa tarpeessaan ylimpään valtaan maan päällä.
 
Milloin tämä loppuu? Ihmiskunta on lopultakin nähnyt, mitä tapahtuu, ja tuhannet ihmiset näissä maissa missä heitä höykytetään tottelevaisuuteen, kapinoivat nyt piittaamatta kustannuksista itselleen ja perheelleen ja oivaltavat, että tulevaisuus muodostetaan heidän omalla päättäväisyydellään elää niin, kuin heidän oli tarkoitus elää - rauhassa ja luottaen itseensä ja älykkäisiin ja tietäväisiin johtajiinsa. Rauha kaikille valtioille ja ihmisille saavutetaan tiettyyn hintaan ja se on erittäin korkea.
 
Kun katselette näytöiltänne, mitä tapahtuu, äärimmäinen viha ja raivo iskee omaan sydämeenne, kun useimmat teistä jotka luette tätä, olette turvassa omassa kodissanne ja ihmettelette, voisiko sellaisia asioita tapahtua omassa maassanne ja kaupungissanne. Katsokaa poliitikkoihin, jotka yrittävät kääntää lait omaan käsitykseensä oikeasta ja väärästä. Vallantarve lepää niissä miljoonissa dollareissa, joita kerätään ja kulutetaan oman asemansa edistämiseen monien maiden hallintojärjestelmissä. Uskonnollisia selkkauksia ei ole ainoastaan Aasian tai Afrikan maissa, niitä nousee myös Amerikoissa ja Euroopassa. Tämä ei ole miellyttävää katseltavaa meille, kun vihan sumu häämöttää kaikkialla, missä saadaan mainetta ja omaisuutta toisten kustannuksella. Kyllä, vuorovesi alkaa viimeinkin kääntyä, koska tulee selväksi, että negatiiviseen vaikutusvaltaan luottaminen tekee vain rauhassa elämisestä erittäin vaikeaa.
 
On ihmisten tehtävä tehdä päätöksiä tulevaisuudesta. Kyllä, Luojalta on apua maailman henkisen ja fyysisen ilmapiirin rauhoittamiseen. Jokainen teistä on yhteydessä korkeampaan henkiseen älykkyyteen korkeamman itsenne tai sielunne kautta, kun hiljennätte mielenne ja annatte tämän yhteyden olla osa jokapäiväistä keskusteluanne. Miljoonien rukoukset auttavat valtavasti monissa paikoissa ja ns. ihmeitä tapahtuu koko ajan. Osallistutte noihin ihmeisiin, kun sekoitatte sisäisen olemuksenne siihen älykkääseen voimaan, mikä hallitsee ikuista äärettömyyttä.
 
Valinnanvapauden lahja on äärimmäisen tärkeä teidän jokaisen elämässä. Kaikki pelkistyy valinnanvapauden voimaan: elää rauhassa kaikkien ihmisten kanssa ja vastaanottaa se, mitä tarvitaan, ei enempää tai taistella fanaattisesti vallan ja varallisuuden puolesta toisten hengen ja hyvinvoinnin kustannuksella. Silloin kun negatiiviset ajatukset ja tarpeet lopulta ajautuvat epäkunnioitukseen, maailmanne tulee järkiinsä ja on taas ns. Eedenin puutarha. Olemme täällä, siellä ja kaikkialla ja yritämme auttaa teitä kaikkia tekemään oikeita päätöksiä. Uudestaan ja uudestaan sanomme: kuunnelkaa sisäistä itseänne!
 
***********
 
Energianne tunteminen ja käyttäminen
 
Universaalit voimat joita kutsutaan "energiaksi", ovat lisääntyneet planeetan pinnalla, sisällä ja ympärillä jatkuvasti pitkän aikaa. Olette kuulleet tästä liittyen siihen voimaan, mitä tuotetaan ympäri maailmaa käyttämään kaikkia sähkölaitteitanne, mutta olette edelleen tietämättömiä siitä, mitä tämä merkitsee teille henkilökohtaisesti.
 
Ennen kaikkea energia on universumin elämänvoimaa, se Jumalan osa mitä sanotaan "rakkaudeksi" tai se Ylimmän älykkyyden luova osa, mitä sanotaan "universaaliksi energiaksi". Universaalia energiaa on kaikissa luoduissa universumeissa, kaikissa avaruuden kaukaisissa kolkissa, teidän ilmakehässänne ja kehonne joka solussa. Kaikki elävät asiat, kasvit tai mineraalit, koostuvat universaalista energiasta. Kun aine kuolee tai hajoaa, energia palaa ilmakehään tai maaperään luomaan uutta elämää.
 
Ihminen hengittää sisään energiaa sekä hengittää ja imee sitä ihonsa huokosten kautta. Tästä syystä silloin kun ihmisen iho peitetään tervalla tms., elämänenergian saanti katkeaa ja hän kuolee, vaikka hän voikin hengittää edelleen vähän keuhkojen kautta. Iho on tärkein osa elämäjärjestelmäänne. Ihon palaminen liiasta auringosta voi vahingoittaa vakavasti soluja, joiden pitäisi olla puhtaita ja tukkeutumattomia. Hengittämättömien synteettisten materiaalien käyttäminen estää myös energiaa saavuttamasta kehon solurakenteen.
 
Tätä kehon läpi virtaavaa energiaa voidaan hyödyntää enemmän, kuin vain energisoimaan kehon elämäntehdasta. Energiaa kutsutaan rakkaudeksi, sillä tämän energian avulla Ylin Luoja koskettaa luomuksiaan ja ylläpitää kontaktin kaikkien elämänmuotojen kanssa. Syvään hengittäminen luo ja stimuloi energiaa vedettäväksi keuhkoihinne, mikä selkeyttää mieltä ja sallii syvemmän osanne tuntua hyvältä. Saadaan tyyneyttä sekä eheyden ja yhteenkuuluvuuden tunnetta, jos annatte itsenne tuntea sen, ennen kuin kiiruhdatte aamutoimiinne. Syvään hengittämisestä on monia kirjoja, jotka selittävät tätä, vaikka osa niistä ei ymmärräkään sen syytä. Kaikki mitä luette henkisistä asioista, on täynnä sanaa "rakkaus". Ajatelkaa tuota sanaa Jumalan kosketuksena kaikessa, mitä näette, kuulette tai teette.
 
Mitä, ettekö voi tuntea sitä? Totta kai voitte. Energia täyttää mielialanne, keho ja mieli työskentelevät energian kanssa omassa olemuksessanne ja käsittelevät sitä, miten se virtaa ja tuottaa tuntemuksia elämästänne. Kutsutte sitä, kun olette vihainen, ja kokoatte hermoston huutavan raivon tasolle! Käytätte sitä antamaan polttoainetta ahdistukselle ja surulle. Se on käytettävissä tuottamaan parantavia kyyneliä. Energia on osa varhaista varoitusjärjestelmäänne, kun jokin väijyy puskissa, ettekä voi nähdä sitä. Energia on elävää, se on tietoista, se on elämänvoima, mikä ajaa aivotietokonettanne.
 
Missä olisitte ilman energiaa, silloin kun tuo hyvin erityislaatuinen ihminen tulee elämäänne? Yhdistytte syvimpään ja universaaleimpaan rakkauteen, mitä on, sillä se on läsnä mielenne ja kehonne energiassa. Ihmiset pystyvät tuntemaan rakkautta toisiaan ja itseään kohtaan, koska rakkaus on tärkein osa kaikkea elämänenergiaa.
 
Tänä päivänä energian voimakkuus muuttuu maailmanne ympärillä, koska Luoja määräsi alussa, että ihmiskunnasta tulisi valo-olentorotu. Tämä merkitsee, että kun aika kuluu tulevina vuosisatoina, solurakenteestanne tulee vähemmän tiheä ja kehostanne paljon kevyempi. Aivoistanne tulee elin, mikä yhdistää kaikki solunsa ja tuo uutta tietoisuutta ja älykkyyttä ja mikä tärkeintä, kyvyn kommunikoida korkeamman itsenne tai sieluitsenne, olemuksenne ikuisen henkiosan kanssa.
 
Nytkin kun planeetta käy läpi luovaa uudistumistaan, tunnette voimistunutta energiaa ja teillä on epätavallista nukkumistapoja ja toisinaan levotonta energiaa, mikä on vaikea purkaa - joskus haluatte vain nukkua. Joskus mielenne on niin selkeä, että se melkein soi ilosta. Toisilla kerroilla ette muista mitään! Koette tämän energialisäyksen mielessänne ja kehossanne, mikä on hyvin häiritsevää monille ihmisille. Rentoutukaa ja menkää sen mukana! Vanhemmat ihmiset jotka oppivat olemaan taistelematta näitä lisääntyviä energioita vastaan, huomaavat tuntevansa vähemmän stressiä ja nauttivansa maailmasta ympärillään.
 
Voitte opettaa itsenne tuntemaan fyysisesti eron energiavirroissa. Kädet ovat voimallinen kehonne osa, missä energia virtaa sisään ja ulos. Hangatkaa niitä yhteen tarmokkaasti energian stimuloimiseksi ja tuntekaa energian virtaavan käsien välissä. Kun pystytte tuntemaan tämän, kääntäkää kädet taivasta kohti, muutaman tuuman päähän puusta, maan päälle ja opitte tuntemaan erilaisia energiavirtoja kaikkialla ympärillänne. Mielen ja kehon pitäisi olla rentoutunut ja puhdas kyetäkseen saamaan näitä vaikutelmia tarkasti. Kun tämä on saavutettu, pystytte tuntemaan energiavirtoja ihmisissä ympärillänne. Näin parantaja voi tuntea toisen sairaat kohdat niiden erojen perusteella, miten energia virtaa kehon läpi.
 
Olette aina tiedostaneet jossain määrin, miten toisten ihmisten tunteet vaikuttavat ilmapiiriin ympärillänne. Vihainen ihminen päästää voimakkaita purskahduksia, jotka hämmentävät koko huonetta. Joku täynnä rakkausenergiaa oleva tyynnyttää huonetta. Harjoittelun myötä pystytte tuntemaan ympärillänne olevien ihmisten vähäisempiä tunteita tai tuntemuksia, mikä on hyvä työkalu oppia tuntemaan toisia paremmin ja luoda hyviä suhteita. Niiden ymmärtäminen joita rakastatte tai joiden kanssa teette työtä, viitoittaa tietä heidän ajattelemattomien tekojensa tai sanojensa anteeksiantamiselle.
 
Tämä on henkistä tiedostamista, sillä järki ei voi aistia - se voi vain reagoida siihen, mitä se näkee, tuntee ja kuulee. Kun koulutatte mieltänne ja kehonne aistimia ja hermoja, kuoritte vähän kerrassaan pois verhoa siihen henkiseen tietoon, mitä tietoinen ihmismielenne on kerännyt ja todellinen olemuksenne tuhansia vuosia. Äkillinen tietäminen liittyy jonkin uuden löydön tekemiseen tai ennen tietämättömän faktan tunnistamiseen. Tällä tavalla pystytte erottamaan totuuden fiktiosta kaikessa siinä, mitä kuulette ja luette, sillä tiedätte, milloin se on totta.
 
Universaali energia on teidän jokaisen osa, mikä täytyy löytää, mitä täytyy arvostaa ja käyttää. Se on polttoaine, mitä tarvitsette kulkeaksenne ihmiskunnan uuteen suuruuden aikaan maan päällä.
 
Jumalan siunausta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >