HomeViestejäRuth Ryden30.9.2013 - Maailman säätila lokakuussa 2013

30.9.2013 - Maailman säätila lokakuussa 2013

MAAILMAN SÄÄTILA LOKAKUUSSA 2013
 
Valonmestareita kanavoinut Ruth Ryden
Uutiskirjeestä 30.9.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Lokakuussa on dramaattisia muutoksia säätilassa, suunnittelua tulevaa talvea varten sekä kuukauden lopussa paljon odotuksia lapsuusajan juhlapyhään liittyen. Auttaa, kun suunnitellaan vaihteeksi jotain hauskaa. Pohjois-Amerikassa kuukausi ei ole helppo, kun vuodenajan vaihtuminen tuo mukanaan lisää myrskyjä ja mahdollisesti jo luntakin. Lämpötilojen näemme olevan alempia kuin tähän aikaan vuodesta normaalisti - yhdellä viikolla lämpimämpää, pudoten uusiin pohjalukemin seuraavalla. Valmistautukaa erittäin kylmään talveen. Polttoainetoimittajilla on ongelmia. On aika katsoa, että kannettavat generaattorinne toimivat kunnolla, tai ostaa uusi, jos pystytte. Katsokaa, että autonne ja muut kuljetusmuodot toimivat kunnolla. Myrskyt jotka raivoavat mantereen poikki Tyyneltämereltä ja etelästä tulevista virtauksista, ovat voimakkaita ja joskus hyvin vaarallisia. Varmistakaa, että lapsilla on sopivan paksu takki, kun he lähtevät kouluun aamulla.
 
Etelä-Amerikan lämpötilat vaihtelevat ylös ja alas ja näemme suuremman määrän vulkaanisia purkauksia.
 
Lisääntyvä maanjäristysmäärä Aasian mantereella kertoo syvistä liikkeistä maassa, mikä aiheuttaa dramaattisia muutoksia pintaan ja sääolosuhteisiin seuraavan vuoden aikana. Muistakaa, että olemme sanoneet aiemmin, että ne pinnan taajuudet jotka liittyvät säätilaan ja ihmisten temperamenttiin, liittyvät kovasti pinnan alle ampaiseviin taajuuksiin, jotka aiheuttavat ns. epämukavuutta syvyyksissä. Uskokaa tai älkää, mutta katsokaa kauheuksia joita tapahtuu pinnalla ja sitten järistyksiä. Mannerlaattojen liike jatkuu ympäri maailmaa ja merenpinnan nousemisesta tulee epämiellyttäviä vaaroja, joita on ennustettu vuosia.
 
Euroopassa on monin paikoin ongelmia vajoamista, kun mantereella on dramaattista liikettä syvällä. USA:n vajoamat aiheutti sen sijaan maanalaisten putkien ja perustatyön huono suunnittelu.
 
Australia näyttää olevan rauhallisin manner joistain dramaattisista myrskyistä huolimatta, joita tulee Antarktikselta kuukauden keskivaiheilla. Ei ole aika olla laivassa näillä merillä.
 
Kaiken kaikkiaan on aika valmistautua talveen ympäri maailmaa. Lisätkää puita, rentoutukaa ja odottakaa innolla todella mielenkiintoisia muutoksia, kun katselette tv-ennusteitanne.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >