HomeViestejäRuth Ryden1.9.2013 - Maailman säätila syyskuussa 2013

1.9.2013 - Maailman säätila syyskuussa 2013

MAAILMAN SÄÄTILA SYYSKUUSSA 2013
 
Valonmestareita kanavoinut Ruth Ryden
Uutiskirjeestä 1.9.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Mestarit, mitä voitte kertoa meille tulevasta syyskuusta?
 
"Tulevan kuukauden aikana taajuudet muuttuvat jatkuvasti ympäri maailmaa, mikä aiheuttaa poikkeavuuksia ilmakehässä ja muutoksia maan vaipassa. Ajankohtaiset myrskymallit jotka liikkuvat Pohjois- ja Etelä-Amerikan mantereen yli, aiheutuvat kosmoksen elämän kuvioista, joiden myös nähdään muuttuvan universaalien luomiselementtien toiminnan vuoksi. Toisin sanoen, voitte odottaa elokuun poikkeavuuksien jatkuvan syyskuussa. On odotettavissa ennätyskuumuusaaltoja, myrskyjä jotka vetävät vettä meristä ja "kaatavat" sen rannikkoalueille ja epätasaista sähkösäteilyä pyörivästä ilmakehästä, mikä sekoittaa viestintäyhteyksiä. Tulevien viikkojen aikana on hyvä pitää tarvikkeita varastossa ja varmistaa, että kulkuneuvonne ovat hyvässä kunnossa. Kuunnelkaa sääennusteita ja jos tulva uhkaa, menkää turvaan.
 
Nämä olosuhteet eivät rajoitu tähän osaan maailmaa, vaan niitä tapahtuu kaikilla mantereilla. Tyynenmeren maiden viidakoissa ja saarilla tapahtuu eläinpopulaatioiden muutoksia sekä uusien puu-, pensas- jne. lajien kasvua. Arktiset jäähuiput ja jäätiköt jatkavat sulamistaan maan sisäisestä kuumuudesta, mikä aiheuttaa tulvia joillain alueilla ja pakottaa kyliä ja kaupunkeja siirtymään korkeammalle maaperälle.
 
Kyllä, maailmanne muuttuu - ja parempaan päin. Aivan edessä olevina vuosina tulee uusia maa-alueita, vuodenaikoja jotka ovat taas samanlaisia vuodesta toiseen, uusia kasveja ja hyödyllisten hyönteisten ja pikkueläinten uusia lajeja. Tämän päivän hämmennys ja viha ovat hävinneet oivallukseksi, että ihmiskunta on yksi laji, eikä erilaisten käsitysten, uskontojen ja vanhojen ajattelutapojen sekoitus.
 
Euroopassa ja Aasiassa koetaan monia fyysisiä ja henkisiä mullistuksia, kun mantereet liikkuvat ja ilmakehässä tapahtuu muutoksia. Tulviminen pakottaa miljoonat ihmiset etsimään muita asuinpaikkoja. Tyynenmeren saaret vavahtelevat edelleen maanjäristyksistä, kun niiden vulkaaninen perusta liikkuu syvällä alapuolella.
 
Kyllä, on pelottavaa aikaa, mutta ihmiskunnalle annetaan tilaisuus nousta uusille rohkeuden ja tiedon tasoille, sillä olette sieluja, jotka ovat päättäneet olla osa uutta maapalloa ja uutta maailmaa lastensa kanssa. Olemme aina teidän kaikkien kanssa auttamassa ja neuvomassa - olkaa vain hiljaa ja kuunnelkaa."
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >