HomeViestejäRuth Ryden31.5.2013 - Maailman säätila kesäkuussa

31.5.2013 - Maailman säätila kesäkuussa

MAAILMAN SÄÄTILA KESÄKUUSSA
 
Valonmestareita kanavoinut Ruth Ryden
Uutiskirjeestä 31.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Mestarit, mitä voitte havaita tälle maailmalle ankarina myrskyinä, hurrikaaneina ja maanliikkeinä tämän kuukauden aikana?
 
"Ilmakehän olosuhteet ovat kesäkuun aikana jatkuvasti epävakaita, kun planeetta tekee matkaa kohti vähän erilaista huojuntaa auringon ympäri. Toukokuun kamalat myrskyt pitävät ainakin suurimman osan teistä varpaillaan katsomassa sääraportteja tarkkaan, mikä on tässä kohtaa hyvin viisasta. Tätä kirjoitettaessakin epätavalliset lämpötilat ja myrskyrintamat jatkavat sääennustajien hämmentämistä ja elämän tekemistä vähän kurjaksi monille teistä. Tämä ei rajoitu Pohjois-Amerikan mantereelle, kun hurrikaaneja, maanjäristyksiä ja vulkaanisia purkauksia nähdään ympäri maailmaa. Kesäkuu ei ole mukava kuukausi tästä syystä ja on aika pysyä ajan tasalla siitä, mitä tapahtuu alueillanne.
 
Kanadassa koetaan epätavallisia lämpötiloja ja myrskyrintamia, joita tulee arktisilta alueilta, ja ne kulkevat alas USA:han. Tornadot ovat edelleen hyvin mahdollisia monilla alueilla, kun nämä rintamat pyörivät paikasta toiseen. Paras uutinen minkä voimme antaa teille, on, että kesäkuun viimeiseen viikkoon mennessä suurin osa tästä pelottavasta säätilasta rauhoittuu ja lämpötilat asettuvat normaalitasolle, ainakin muutamaksi viikoksi. Meksiko ja Etelä-Amerikka ovat edelleen rajujen myrskyrintamien ja maankuoren muutosten tähtäimessä, mikä aiheuttaa maanjäristyksiä ja vulkaanisia purkauksia. Aasian mantereella on jatkuvia maanliikkeitä ja epätavallisia säämalleja.
 
Nämä taajuudet liittyvät kovasti väestön kapinointiin ja käsityksiin hallituksen kontrolloinnista. Useimmat teistä tietävät jo, että tätä aikaa piiskaavat äärimmäisen korkeat taajuudet, jotka osuvat ihmistietoisuuteen kuin muurinmurtaja ja vapauttavat pitkään tukahdutettua vihaa ja katkeruutta riehunnaksi ja myös sodiksi. Kyllä, tästä on kerrottu etukäteen monta vuotta ja on tärkeää, että se viha ja katkeruus mikä tulee esiin teissä kaikissa johonkin aikaan tässä vaiheessa, ymmärretään ja pidetään kontrollissa.
 
Päästäkää irti vihasta ja ahdistuksesta sitä kohtaan, mitä ette voi muuttaa tai mihin ette voi osallistua, ja ohjatkaa niin paljon rakkautta ja ymmärrystä kuin voitte niille, jotka tarvitsevat sitä kaikin tavoin. Auttakaa mahdollisuuksienne mukaan niitä, joihin tornadot ja tulvat ovat iskeneet. Kesäkuu on monien muutosten kuukausi, monia odottamattomia myrskyjä ja maanliikkeitä ympäri maailmaa. Jokainen ihminen käy läpi kasvuaikaa, mikä on ennenkuulumaton tämän planeetan koko olemassaolossa. Oivaltakaa, kuka olette, ja riemuitkaa, että teille on annettu voimia ja tietoa tulla parhaaksi "sinuksi", mitä voitte olla tässä elämässä.
 
Olemme täällä - olemme tietoisia tarpeistanne ja suruistanne. Antakaa itsellenne hiljaista aikaa ja sallikaa mielenne avautua korkeammalle tietoisuudellenne, sielullenne, sille missä rakkaus on, ymmärtäen vastaukset kaikkiin syvimpiin pelkoihinne ja hämmennykseenne. Rukouksenne kuullaan ja niihin vastataan aina suurimmaksi parhaaksenne. Työskennelkää korkeampien voimien kanssa ympärillänne ja löydätte, mitä tarvitsette, ja oikean polun kuljettavaksi. Ette ole koskaan yksin."
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >