HomeViestejäRuth Ryden28.2.2013 - Maailman säätila maaliskuussa 2013

28.2.2013 - Maailman säätila maaliskuussa 2013

MAAILMAN SÄÄTILA MAALISKUUSSA 2013
 
Valonmestareita kanavoinut Ruth Ryden
Uutiskirjeestä 28.2.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
"On hyvä syy olla huolissaan säätilasta näinä ilmastollisen vaihtelun kuukausina. Ympäri maailmaa raivoavat myrskyt ovat aiheuttaneet paljon huolta ja suurta vahinkoa. Ovatko ne jo ohi? Tuskinpa. Ennustajat - myös henkiennustajat - käsittävät, että taajuusmuutoksia ympäri planeettaa aiheuttaa maapallon hienoinen liikkuminen aurinkokunnassa, kun se siirtyy uuteen asemaansa. Ytimen kuumuus aiheuttaa edelleen epänormaalia jään sulamista kummallakin navalla ja saa alangot tulvimaan. Arktinen maa vähenee, kun merenpinta nousee ja saa paikallisasukkaat muuttamaan syvemmälle sisämaahan. Merenpinta nousee ympäri maailmaa, erityisesti Euroopan rannikoilla. Ja niin edelleen.
 
Voitte lukea tämän kaiken itse monista uutisraporteistanne. Me voimme määrittää teille, mitä sääolosuhteet ehkä ovat tulevassa kuussa. Virheettömät ennusteet eivät ole realistisia niiden muutosten vuoksi, mitä tapahtuu maan sisällä ja ilmakehän taajuuksissa niiden auringonpurkausten vuoksi, mitkä ovat melko jatkuvia nyt.
 
Näemme tällä hetkellä myrskyjen raivoavan jatkuvasti Pohjois-Amerikan mantereella, mikä aiheuttaa edelleen lisää lumisadetta, vesisadetta ja tornadoja. Se ei ole vielä ohi. Sananlaskun "maaliskuun leijona" karjuu taas. Pitäkää riittävästi polttoainetta käsillä muutamaa viikkoa varten ja tehkää suunnitelma sähkökatkojen varalle. Näemme, että pohjoisiin osavaltioiin ja Kanadaan isketään melko rankasti muutaman viikon. Eteläisten osavaltioiden pitäisi varautua suureen tulvimiseen, kun lämpötilat nousevat. Jokien lähellä olevissa taloissa pitäisi varautua veden nousemiseen. Ylimääräiset lumisateet korjaavat jossain määrin kuluneen vuoden kuivuutta, mutta meistä tuntuu, että se voi edelleen olla ongelma maanviljelijöille tulevina kuukausina. Tietäminen ja valmistautuminen on älykäs vastauksenne kaikkiin näihin ärsyttäviin selkkauksiin.
 
Eurooppakaan ei pääse pakoon näitä epänormaaleja sääkummallisuuksia. Kovat lumisateet jatkavat ongelmien aiheuttamista vuoristossa kuljetukselle ja kaupankäynnille. Jatkuvat pienet maanliikkeet aiheuttavat lumivyöryjä ja halkeamia vuoristoteihin. Lähi-idän maat kärsivät enemmän raskaista taajuuksista, mikä aiheuttaa kansannousuja ja konflikteja. On niin voimakas tunne, että on löydettävä yhteinen maaperä ja tapa, jotta kaikki ihmiset voivat elää mukavasti ilman julmia herroja, ettei tälle näy muutamaan kuukauteen loppua. Uusia johtajia löydetään ja nämä ihmiset löytävät vihdoin vähän rauhaa.
 
Maailman eteläisiä osia vaivaa meren toiminta, kun sen alla olevat laatat liikkuvat edelleen. Tsunameista raportointi jatkuu, muttemme näe niiden valtaavan mitään maa-alueita. Lämpötilojen outo heittely jatkuu vielä kaksi tai kolme kuukautta, mikä tekee maanviljelystä hyvin haasteellista.
 
Kirjoituksissanne kerrotaan paljon henkisen ykseyden tulemisesta maapallolle näiden muutosten vuoksi ja se on täysin totta. Silloin kun katastrofi iskee, käännytään sisäänpäin hakemaan lohtua ja etsitään apua ja ymmärrystä tosilta. Teillä kaikilla on sielunne rohkeus ja voima ja vaikeat ajat tekevät selväksi, että teidän on ymmärrettävä tämä ja annettava sisäisten ajatustenne ja tunteidenne opastaa tietänne. Tämä on lahjanne Jumalalta. Olkaa lujana nyt ja auttakaa itseänne ja toisia pitämään elämänne tasapainossa. Tiedätte kyllä miten."
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >