HomeViestejäRuth Ryden31.12.2012 - Viesti valonmestareilta tammikuussa 2013

31.12.2012 - Viesti valonmestareilta tammikuussa 2013

VIESTI VALONMESTAREILTA TAMMIKUUSSA 2013
 
Kanavoinut Ruth Ryden
Uutiskirjeestä 31.12.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ruth: Globaalien muutosten tapahtumisesta ympäri maailmaa tulee melko selvää, kun epätavalliset myrskyt pyyhkivät maamme poikki ja ympäri maailmaa. Toivottavasti ne jotka ohjaavat hallituksiamme, lopultakin käsittävät tarpeen tehdä muutoksia elämäntyylimme sopeuttamiseksi. Ok, en mene siihen. Henkilökohtaisesti minusta tuntuu, että ihmiskunta alkaa kulkea henkistä ymmärrystä kohti, mikä on surullisesti puuttunut vuosisatoja. Jokaisessa uskonnossa on kipinä universaalin tietoisuuden todellisuudesta, vaikka sitä heikentääkin ihmisen tarve valtaan. Avoin mieli ja sisäinen yhteys Luojaamme helpottaa tietä tulevaisuuteen. Mestarit, mitä näette tulevan meille tammikuussa ja kenties vähän pidemmällä aikavälillä?
 
Mestarit:
"On tulossa uusi päivä, mikä ei muuta ainoastaan planeettanne muotoa, vaan myös ilmakehän olosuhteita ja ilmastoa ympäri maailmaa. Ei tietenkään kerralla, vaan alatte nähdä näitä muutoksia joka kuukausi, joka vuosi, kunnes niitä ei voi enää kieltää.
 
Kyllä, planeettaanne ympäröivät taajuudet muuttuvat dramaattisesti nyt, mikä aiheuttaa epätavallisia myrskyjä USA:n mantereella. Tällaisista myrskyistä tulee lähes luonnollisia tapahtumia, kun ne kulkevat ympäri maailmaa. Kiinassa ja suurimmassa osassa Aasian mannerta koetaan kovia aikoja, hyvin kylmiä lämpötiloja ja maanliikkeitä muutaman kuukauden kuluessa ja tämä saa aikaan monia muutoksia hallituksessa ja johtajien asenteissa. Planeettanne kuumien mantereiden eteläosissa huomataan lämpötilojen muuttuvan tavallista viileämmiksi seuraavien kahden, kolmen kuukauden aikana, suurten liikkeiden kera.
 
Afrikan suuret viidakot uivat jatkuvien sateiden aiheuttamissa tulvavesissä, mikä pakottaa vanhat heimot etsimään turvapaikkaa lähempää rannikkoa. Tämä tuo suurta väestöliikettä koko Afrikassa. Tyynenmeren saariketjuja ravistelevat mannerlaattojen liikkeet syvällä meressä ja monet saaret menettävät jatkuvasti maata, kun vedet nousevat ja laskevat varoittamatta. Valtameret liikkuvat esteettä, kun laatat liikkuvat ja yhdistyvät niiden alla. Tsunameista tulee yleisempiä. Ihmiskunta on ollut riittävän viisasta asettaakseen laitteita varoittamaan tällaisista liikkeistä.
 
Planeettanne aloittaa liikkeensä takaisin vähän eri asentoon aurinkokunnassanne, mikä aiheuttaa tämän kaiken. Miten kauan kestää palaaminen normaaliin? Ei ole mitään normaalia. Mayat näkivät ennalta normaaliaikakautensa loppumisen ja odottivat innolla erilaista maailmaa. Muutokset ovat enimmäkseen huomaamattomia, mutta kuukausien ja vuosien kuluessa on uusi maa, mikä on suotuisammassa asennossa ja kykenevä tuottamaan runsaasti ruokaa ja vettä kaikille asukkailleen. Sitä odotellessa tiedostakaa muutos ja sekoittukaa siihen, kun uusia tilaisuuksia tulee esiin monin eri tavoin, monissa eri suunnissa.
 
Se väkivalta ja murhanhimoinen mielen järkkyminen, mikä on syössyt ihmiset pelkoon ja häirinnyt elämän faktoja, on kaikki osa tätä. Ne jotka eivät ole henkisesti vahvoja, tulevat hulluksi helpommin ja heitä auttaa siinä katselemansa väkivalta televisiossa ja videopeleissä, mitkä eivät opeta muuta kuin vihaa ja murhaa. Kun maailmaa alkaa selvittää tätä ihmiskunnan laittaessa pisteen sille, ne jotka tarvitsevat apua, tunnistetaan helpommin ja heitä auttavat lääkärit ja uudet kemikaalit, jotka rauhoittavat väkivaltaisia ajatuksia ja tekoja. Laittakaa gallona siemeniä tai pieniä tavaroita pyöreään, suljettuun lasimaapalloon ja ravistakaa sitä kovasti pitkään, niin siemenet rikkoutuvat eivätkä sovi yhteen - tuloksena on katastrofi.
 
Ihmiskunnan tehtävänä on nyt tarkastella, mitä se on saanut aikaan ahneudella ja vallanhimolla, tarpeella olla parempi kuin joku toinen ja kunnioituksen puutteella toista sukupuolta kohtaan, mistä on tuloksena ei-haluttuja lapsia, jotka kasvavat puutteessa ja ilman ohjausta tai rakkautta. Logiikka on mennyt tässä mielessä ns. vessanpöntöstä alas. Uskonto - niin sotkuista kuin siitä onkin tullut - ainakin yrittää opettaa tarpeesta perheeseen ja rakkauteen toisia kohtaan. Hillitön seksi heittää pois ja laimentaa luonnollisen läheisen rakkauden miehen ja naisen välillä ja kieltää syntyneiltä lapsilta sen perhe-elämän, minkä Luoja suunnitteli heille. On aika nähdä maailma sellaisena, mitä siitä on tullut, ja muuttaa sen sellaiseksi, mitä Enkelit julistivat kauan sitten. Kyllä, ne julistivat. Ja kyllä, niin voi olla taas."
 
***********
MIKÄ ON TODELLISTA TÄNÄ PÄIVÄNÄ?
 
On aika avata uusi ikkuna ymmärrykseenne todellisuudesta.
 
"Todellisuutta on se, minkä luo kiistämätön Ylin Älykkyys - kaikkien asioiden tasapaino, kaikkien universumien harmonia, jotka toimivat täysin noudattaen tuon älykkyyden tahtoa. Galakseja ja universumeita syntyy ja kuolee, atomeja ja elementtejä käytetään uudelleen jatkuvasti. Tähdet mitkä lisäävät universaalia energiaa ja antavaat elämän kiertäville planeetoilleen, ovat todellisia. Planeetat ovat todellisia, asteroidit ja komeetat ovat todellisia - kaikilla on ennalta määrätty paikkansa universumissanne ja ne liikkuvat tuon tietyn aika-avaruuden suunnitelman mukaisesti.
 
Ne älykkäät henkiolennot, jotka Ylin Älykkyys on luonut asuttamaan tätä valtavaa todellisuusvakioita, ovat myös todellisia, hyvin todellisia, sillä ne ovat luomisen tarkoitus! Taivaankappaleilla on tietynlainen tietoisuus, mikä reagoi sille annettuihin ohjeisiin, kuten reagoivat myös kaikki aineellisen kehonne solut, mutta ne eivät voi ajatella omasta puolestaan. Ainoastaan älykkäillä henkiolennoilla on kyky ajatella, oppia, luoda ja lopulta yhdistää kaikki asiat Ylimpään Tietoiseen Älykkyyteen lisätäkseen tuota älykkyyttä ja voimaa.
 
Kaikki on jatkuvassa liikkeessä, jatkuvassa luomisessa. Ei mikään ihme, että olemme kertoneet teille, miten tärkeä jokainen teistä on Luojallenne! Olette hyvin tarpeellinen osa tuota luomista, osa mikä syntyi Jumalan mielestä olemaan tavalla, mikä laajentaa älykkyyttänne, kokemustanne, olemustanne, voidakseen tuoda takaisin Luojalle koulutuksenne ja havaintonne.
 
Yhtäkään henkiolentoa ei koskaan heitetä pois huonon käytöksen tai typeryyden vuoksi aineellisessa elämässä, vaikka tuo olento olisikin täytynyt negatiivisista elementeistä, joiden on sallittu vaikuttaa ihmisolentoon. Palatessaan henkeen tuolle olennolle annetaan aikaa tarkastella ja ajatella asioita uudestaan ja hyväksyä taas rakkaus. Sitten sille annetaan tilaisuus laittaa liikkeeseen uusi käsitys siitä, mitä sen pitää oppia maallisessa elämässä, ja se lähetetään kokeilemaan uudestaan. Luoja ei tuhoa mitään luomaansa. Itsemurhan tekijä oppii pian eron ikuisen elämän ja sen välillä, mitä hän luulee vapautumiseksi tyhjyyteen. Sitten kun hän on toipunut epäviisaasta päätöksestään, hänelle annetaan rakkautta ja opetusta näyttämään, mikä meni pieleen ja mitä ratkaisuja olisi voitu käyttää. Siitä tuodaan uusi ratkaisu elämään ja se tarkoitus uusitaan, mihin tuossa elämässä pyrittiin.
 
Tärkein viesti minkä haluamme antaa teille tämän uuden aikakauden alussa, on elää päivä kerrallaan, olla tietoinen siitä, mitä tapahtuu, pysyä informoituna vaarallisista myrskyistä tai maanliikkeistä, ja tehdä vastaavat valmistelunne, mutta sitten elää itsenne ja toisten kanssa harmonisesti. Se mitä opitte nyt joka päivä elämässänne ja suhteissanne, vaikuttaa maailmaanne - älkää yhtään epäilkö. Sitten kun ihmiset oppivat rakastamaan tosiaan ehdottomasti - ilman ennakko-odotuksia, värisokeana, ilman vihaa tai katkeruutta - muuttuva maailma loksahtaa paikoilleen ympärillänne lempeästi ja rauhassa. Se epäinhimillisyys mitä koetaan ympäri planeettanne tällä hetkellä, on vain kaiku ihmiskunnan tietoisuudesta sellaisella tavalla, mikä teidän pitäisi viimeinkin ymmärtää. On aika kuunnella ja tuoda rauha maailmaan oman rakkautenne ja rukoustenne avulla.
 
Astumisen tähän uuteen vuoteen 2013 ei tarvitse olla pelottavaa, jos tarkastelette sitä odottaen uusia kokemuksia ja katsellen uuden harmonian toteutumista silmienne edessä. Tarkkailkaa jokaisen myrskyn jälkeen uusien asenteiden ja uusien keksintöjen ihmeitä. Kun vesi peittää maan, kuunnelkaa uutisia, kun uutta maata nousee meren syvyyksistä ja ihmisillä on uutta ja raikasta maaperää muokattavaksi. Kun maanjäristykset muuttavat maidenne kasvoja, käsittäkää, että maa mitä on vuosisatoja saastutettu negatiivisilla värähtelyillä, on käännettävä ympäri ja sen on annettava parantua.
 
Ihmiskunta on lopultakin heräämässä. Ihmiset maissa, missä näytetään vain huutavan toisilleen, ja muussa maailmassa alkavat ymmärtää, etteivät sellaiset asenteet tuo muuta kuin tragedioita ja väkivaltaa. Euroopan vanhat heimot jotka painivat kulttuurivaistojen kanssa, alkavat oivaltaa, että on turhaa yrittää omistaa tiettyä maa-aluetta optimaalisena arvonmittanaan. Tulee joka päivä selvemmäksi, että uskonnolliset erimielisyydet jotka pitävät ihmiset erillään ja katkerina toisilleen, eivät tee mitään rakkauden ja rauhan tuomiseksi maailmaan ja että niiden keskeinen olemus on luotu ilman rakkautta ja henkilökohtaisia tarkoituksia varten. Ei maapala, rakennukset, tietokoneet ja minkäänlainen aineellinen omaisuus tuo henkilökohtaisesta arvoa inkarnoituneelle olennolle. Mitä hänestä on tullut, mitä hän on kehittänyt ja oppinut, miten hän suhtautuu toisiin ja miten pitkälle hän on päässyt oman henkisen tarkoituksensa polulla - nämä asiat ovat tärkeitä.
 
Ympärillänne on henkiolentoja, jotka opastavat teitä näiden vaikeiden aikojen läpi, auttaen selvittämään tietä, kun on esteitä, ja auttaen hankkimaan, mitä tarvitsette, silloin kun tarvitsette. Hyväksykää, että heidän apunsa on käytettävissä. Ei ole mitään tarvetta tuntea yksinäisyyttä, tulleensa hylätyksi tai masentua. Olette voimakkaita olentoja matkalla todellisuuteen."
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >