HomeViestejäRuth Ryden31.10.2012 - Viesti valonmestareilta marraskuussa 2012

31.10.2012 - Viesti valonmestareilta marraskuussa 2012

VIESTI VALONMESTAREILTA MARRASKUUSSA 2012
 
Kanavoinut Ruth Ryden
Uutiskirjeestä 31.10.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Mestarit:
"Pohjois-Amerikan itärannikolle iskeytyneen hurrikaanin jälkimainingit vaikuttavat pohjoisiin osavaltioihin ja Kanadaan vielä noin viikon. Muuttuvien taajuuksien aiheuttamat ilmakehän poikkeavuudet tuovat vaikeita sääolosuhteita ympäri maailmaa tässä kuussa, kunnes nuo taajuudet tasaantuvat ympäri planeettaa. Vuodenajan lämpötilat vaihtelevat kaikilla aikavyöhykkeillä, epätavallinen lämpiäminen ja äkillinen jäätyminen tuovat odottamattomia ongelmia ja mukavia yllätyksiä. Pohjois-Amerikassa ja Etelä-Amerikassa koetaan muuttuvia säämalleja tässä kuussa ja se jatkuu joulukuulle. Maya-profetiat olivat oikeassa aurinkokunnan toiminnasta galaksissanne ja taajuudet kohoavat kaikissa sen planeetoissa tällä hetkellä. Vaikka muutokset maaplaneetassa ovat hyvin pieniä, ne vaikuttavat selvästi ilmakehän ja vuodenajan tilanteisiin. Kuten olemme sanoneet aiemmin, valmistautukaa epätavalliseen ja iloitkaa yllättävistä muutoksista.
 
Eurooppa ja Aasia ovat samassa tilanteessa tässä kuussa, kun maanliikkeitä ja vulkaanisia purkauksia ilmestyy yhtäkkiä sinne, missä niitä ei ole ennen ollut. Kun planeetta muuttuu ja vääntelehtii pinnan alla, näin aiheutetut lämpötilat muuttavat merivirtauksia ja nostavat uutta maata merien pintaan. Saariryhmät kokevat ympäri maailmaa maanliikkeitä ja joko uppoavat jossain määrin tai uutta maata ilmestyy niiden rannikoille. Hukkuneiden sivilisaatioiden muinaisraunioita nousee lähemmäs merenpintaa ja niitä löydetään.
 
Tämä on maailmassanne suurten muutosten ja suurten löytöjen aikaa - sekä fyysisten poikkeavuuksien että ihmismielen voiman. Emme anna luetteloa todennäköisistä säätilanteista tässä kuussa, sillä koko maailmassa koetaan epätavallisia asioita. Eurooppa, Aasia, Afrikka, Australia - kaikki suuret maamassat kokevat maan liikkuvan ja muuttuvan jossain määrin. Emme näe massiivisia tuhoja tai kamalia myrskyjä vakiona, mutta epätavalliset säämallit tekevät selväksi, että on tapahtumassa "käänne".
 
Niin ylhäällä, kuin alhaalla - niin sanotusti. Nämä korkeammat taajuudet aiheuttavat suurta tyrmistystä monissa ihmisissä, kun heidän ajattelunsa ja uskonsa haastetaan viimeiseen saakka! Jos teistä tuntuu epämukavalta elämässänne, nyt on aika kuunnella sisäisiä tunteitanne ja sallia niiden saattaa teidät parempaan tapaan elää. Moderni elämä on saattanut ihmiset erilleen toisistaan, mikä on vuorostaan johtanut moniin ongelmiin. Sallikaa tämän maailman suuren transformaation antaa teille uusi tapa tarkastella itseänne ja kaikkia toisia. Suuri muutos on teitä varten, kuten myös maaplaneettaa varten."
 
***********
 
Tämä Mestarien opetus on tärkeä meidän ajallemme.
 
HYVÄKSYNTÄ
 
"Yksi tärkeimmistä asioista mitä koskaan teette elämässänne, on oivaltaa ja hyväksyä Luovan mielen (Jumala) ikuisen energian läsnäolo omassa mentaalisessa ja fyysisessä olemuksessanne. Monet teistä todistelevat toisille näin olevan, kuitenkin on kuilu, jonka yli ette ole todellisuudessa astuneet. Tuo kuilu on täynnä epäilyä, tuntemattoman pelkoa, epäröintiä ja kaikkia ystävien, rakkaiden ja median sanoja, jotka kertovat, että on vain se, mitä näette, kuulette ja kosketatte.
 
Henkilökohtaista matkaanne tähän ulottuvuuteen ei tehty ilman suurta määrää ajattelua ja harkintaa. Sielunne tarvitsi sitä informaatiota, kokemusta ja koulutusta, mitä persoonanne keräisi, täyttääkseen tarpeensa täydestä tiedosta kaikkiin asioihin liittyen. Ehdottoman rakkausilmapiirin jättäminen henkikosmoksessa ei ole helppoa asia. Ne seikkailunhaluiset henkiolennot jotka halusivat ensimmäisenä kokea elämää aineellisessa kehossa, kokivat joitain todellisia shokkeja ja jäivät kiinni tilanteisiin, jotka olivat kaukana miellyttävästä. Tiesitte, mitä oli odotettavissa, ja olitte riittävän rohkeita astuaksenne henkimakrokosmoksesta vaarojen, vihan, epävarmuuden ja kärsimyksen maailmaan, jotta voisitte kokea näitä asioita, voittaa ne ja tuoda sieluun tietoa tuskasta ja saavuttamisen voitonriemusta.
 
Koulutus minkä melkein kaikki ihmisrodut saavat eri yhteiskunnissa, on kontrolloitua harmoniaa kyseisen yhteiskunnan kanssa, mikä on välttämätöntä jonkinlaisen järjestyksen ylläpitämiseksi planeetallanne. Kuitenkin vuosisatojen kuluessa kontrolli on tarkoittanut voimapotkua niille, jotka kontrolloivat ja kahmivat itselleen rikkauksia ja valtaa, mikä jättää kontrolloitaville vain sakat vapaudesta ja taloudellisesta turvallisuudesta. Uskonnolliset instituutiot sinnittelivät pitkään tällaisia voimia vastaan ja sitten nekin alkoivat käyttää noita taipumuksia omissa järjestöissään. Ihmiskuntaa on kiskottu edestakaisin ideologiasta toiseen, henkisyyden ja kolmannen ulottuvuuden tiheän todellisuuden välillä.
 
Maailman hienostuneissa työpaikoissa henkisyyttä on pidetty heikkoutena ja sitä on väheksytty pitkään. Tänä päivänä kuitenkin hengen voimasta on meditointisovellusten kautta tullut - myös työpaikoilla - valo maailmalle. Te jotka teette työtä henkisen tiedostamisen kanssa monin tavoin, teette itsenne tunnetuksi (joskus vähän liian kaupallisesti), sillä teillä on sisäistä viisautta, mitä voidaan tarvittaessa käyttää toisten ihmisten auttamiseen. Suurien tragedioiden aikana sisäiseen viisauteen ja suureen fyysiseen vahvuuteen päästään helpommin käsiksi, silloin kun teillä on täydellinen tieto, että se on valmiina tarvitessanne. Tuolloin monet ihmiset lopulta loikkaavat tuon kuilun yli kahta kertaa ajattelematta - he tietävät, mitä toisella puolella on, ja sivuuttavat kaikki negatiiviset ajatukset tai ideat, jotka ovat estäneet heitä tekemästä sitä aiemmin.
 
Teillä on hyppysissänne kuuma linja universumiin! Tietoisella mielellä on erittäin pieni osa varsinaisessa mielenlaadussanne, mikä kuuluu mahtavalle henkiolennolle, joka on jatkuvasti yhteydessä Jumalan mieleen. Kutsutte todellista henki-itseänne "korkeammaksi itseksi", mikä on hyvä nimi. Vain ylittämällä negatiivisten ajatusten ja tunteiden kuilun voitte päästä todelliseen itseenne, jolla on todellisen "minänne" arvokkuus ja todellisuus. Ette voi olla se, kuka muut ihmiset haluavat teidän olevan. Heillä ei ole aavistustakaan siitä, kuka olette, miksi olette täällä tai mitä voitte tehdä.
 
Ihmisillä on onneton taipumus haluta olla laumassa - olla samanlaisia, pukeutua samalla tavalla, ajatella samalla tavalla. Se on erittäin syvää epävarmuuden tunnetta, mikä on jäljellä primitiivisistä ajoista, jolloin ihmisten oli suojeltava toisiaan luonnonvoimilta ja villieläimiltä. Teinien tarve "olla laumassa" tällä tavalla on tuon primitiivivaiston elämistä, kunnes he kehittyvät oivaltamaan omat erityiskykynsä. Se on osa aikuiseksi kasvamista.
 
Katselkaa ympärillenne tänään, kun teette jokapäiväisiä askareitanne - kotona, töissä tai tiellä jossain. Ne ihmiset ovat tietyn näköisiä, jotka ovat todella kosketuksessa itsensä kanssa - he luottavat itseensä ja ovat valmiita koskettamaan toisia värähtelyllään pelkäämättä torjutuksi tulemista. Torjumisesta tulee vain sen ymmärtämistä, ettei toinen ole valmis sinulle. Silloin kun te ja korkeampi itse olette lopulta yhdistyneet älyllisesti, kaikilla pikkuasioista jotka ovat joko ikävystyttäneet teidät kuoliaaksi tai menneet ihonne alle, ei ole mitään seuraamuksia. Itseään ja kaikkia muita ihmisiä ymmärretään tasolla, mikä mahdollistaa elämisen ottaen huomioon itsensä ja ne ihmiset, jotka kompuroivat pimeässä.
 
Kamalat sairaudet joita tulvii maapallolla, ovat seuraamusta negatiivisista ajatuksista ja tunteista, mikä oivallettiin ja mitä ennustettiin satoja vuosia sitten. Ihmiskunta tulee pisteeseen, missä on tehtävä puhdistus - siinä kaikki. Niillä jotka ovat kieltäytyneet kuuntelemasta, oivaltamasta rakkautta, on eniten vaivoja. Ei ole mitään "viattomia ihmisiä, jotka kärsivät". Ette pidä siitä! Mutta miettikää tätä: jokaisella ihmisellä on syy kokea negatiivisia asenteita ja vihaa riippumatta siitä, näkyykö se pinnalle vai ei - se on osa niitä elämänoppitunteja, joita hän on tullut oppimaan. Sellaisen negatiivisuuden puhdistaminen sairaudella on lopullinen vapautuminen niistä monista negatiivisten taajuuksien persoonallisuuksista, joita heidän on ollut otettava itselleen. Kun he palaavat henkeen, he riemuitsevat.
 
Auttakaa heitä - kaikkia heitä - avaamaan sydämensä ja mielensä tässä elämässä rakkaustodellisuudelle ja rukouksenne parantavat nuo negatiiviset tekijät, ennen kuin noiden koeteltujen ihmisten on käytävä sellainen ahdistus läpi maan päällä. Kyllä, karmalla on paljon tekemistä tämän kanssa ja henkisten olentojen suuria ryhmiä on tullut tähän elämään kokemaan nälkää ja sairautta vapautuakseen kenties monien elämien syyllisyydestä tai vihasta. Heitäkin voidaan auttaa rukouksillanne, jotta he ymmärtävät, mitä tapahtuu, ja saavat voimaa elää läpi sen, mitä he ovat suunnitelleet itselleen.
 
Voitte suojautua monilta hyvin tarttuvilta viruksilta, joita leviää ympäri maailmaa. Sisäiset asenteenne ja ehdoton rakkaus estävät teitä kärsimästä tarpeettomasti. Muistakaa visualisoida valkoinen valo fyysisen ja mentaaliolemuksenne ympärille, sillä tämä on luovaa energiaa, mitä on kaikkialla ympärillänne koko ajan. Teidän tehtävänne on yhdistyä tuohon energiaan ja käyttää sitä itsenne ja kaikkien niiden hyväksi, joita haluatte myös suojella.
 
Miksi ette voi laittaa valkoista valoa koko maailman ympärille? Koska teillä ei ole sitä voimaa ja koska Jumalan suunnitelmaa ei muuteta. Maailmassa toimii mahtavia voimia, joista teillä ei ole tietoa - eikä tule, ennen kuin palatte henkeen. Teille annetaan kuitenkin henkilökohtaisia voimia, jotka laajenevat, silloin kun laajennatte omaa tietoisuuttanne ja hyväksyntäänne tuosta yhteydestä universaaliin luovaan energiaan, mitä kutsutte Jumalaksi. Voitte lukita itsenne sisälle ja kaivautua peiton alle pakoon sitä, mitä tulee, mutta omien henkivoimienne käyttäminen pitää teidät tietoisena siitä, mitä tapahtuu, ja antaa teille tietoa ja viisautta kulkea tämä ajan läpi voimakkaana ja itseenne luottaen.
 
Silloin kun ylitätte tuon kuilun, katsomatta taaksepäin tai alaspäin, mieltänne valelee jatkuvasti valo, mikä antaa teille luvan tehdä asioita, joita ette voineet tehdä aiemmin. Kyky välittää energiaanne toisiin, vetää universaalia energiaa parantamiseen ja tuoda voimaa, silloin kun sitä tarvitaan, on syvällinen kokemus, mikä yhdistää mielenne ja sydämenne Luojaan. Ainoastaan te voitte estää itseänne tulemasta poikkeukselliseksi ihmiseksi.
 
Planeetta jolla elätte, kehittyy, ja ihmiset jotka antavat itselleen luvan kehittyä sen mukana, näkevät uuden maailman ja uuden elintavan sekä kolmannessa ulottuvuudessa että mennessä neljänteen ulottuvuuteen. "Puhdistuminen" liittyy suurelta osin niistä irtipäästämiseen, jotka eivät kykene tässä elämässä hyväksymään sitä evoluutiotodellisuutta, että palataan henkeen. He joko jatkavat toisiin todellisuuksiin tai matkustavat toiselle kolmannen ulottuvuuden planeetalle jatkaakseen koulutustaan, kunnes voivat hyväksyä nyt tapahtuvan universaalin evoluution. Kukaan ei voi päättää näitä asioita toisten puolesta. Niin paljon kuin haluaisittekin auttaa rakkaitanne hyppäämään tuon kuilun yli, jokaisen on tehtävä tuo päätös itse.
 
Ihmisinä olette suuresti rajattuja siinä, mihin pystytte pääsemään käsiksi yhdistyessänne korkeampaan itseenne, sillä luomakunnan valtavuus ylittää täysin nyky-ymmärryksenne. Kun kehitytte, enemmän ja enemmän tästä tiedosta tulee osaksi sisäistä tietoisuuttanne. Ovi ikuisuuteen ja kaikkeen sen viisauteen on avoinna teille. Me, opettajanne, oppaanne ja enkelinne, odotamme lisäpotkun antamista teille, sitten kun pyydätte. On paljon saavutettavaa eikä mitään menetettävää. Hyväksykää ja saakaa taas kerran se viisaus ja tieto, minkä olette huolellisesti ja vaivalloisesti saavuttaneet vuosisatojen saatossa.
 
Lähetämme teille siunauksiamme ja ikuista rakkauttamme Jumalan mielen kautta."
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >