HomeViestejäRuth Ryden31.8.2012 - Viesti valonmestareilta syyskuussa 2012

31.8.2012 - Viesti valonmestareilta syyskuussa 2012

VIESTI VALONMESTAREILTA SYYSKUUSSA 2012
 
Kanavoinut Ruth Ryden
Uutiskirjeestä 31.8.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Mestarit:
"Tämä on alkujen aikaa. Ihmiskunta on keskellä rajattomia mahdollisuuksia ymmärtää älyllisesti ja fyysisesti universumia ja kaikkia sen voimia ja integroitua tuottavuutta. Ne planeetan uudelleenrakentumisen ihmeet joita tunnetaan ja tarkkaillaan nyt maailmassanne, ovat osa liikettä universumissanne, mitä pian tarkkaillaan toisilla planeetoilla, joista olette vähiten tietoinen tänä aikana. Avaruuslento Marsiin on yksi ensimmäistä, joka havaitsee muuttuvia taajuusaaltoja, kun sen vaelteleva mönkijä ottaa muutakin kuin maaperänäytteitä - tallentaa voima-aaltoja, joita tiedemiehenne eivät tunne tai ymmärrä tällä hetkellä.
 
Hurrikaanivahdit jotka katselevat Afrikan mantereelta Atlantin yli kulkevia tuulia, näkevät monia ennätyksellisen kovavauhtisia tuulia tulevan Pohjois-Amerikan mannerta kohti syyskuussa. USA:n itärannikolle iskemisen sijasta jotkut näistä kovista tuulista muuttavat suuntaa ja osuvatkin Kanadaan ja kulkevat kohti pohjoisnapaa. Planeettanne on siirtynyt vähän kiertoradallaan jonkin aikaa ja tietysti myös energiavirrat kulkevat eri reittiä sen pinnalla. Tämän informaation ei ole tarkoitus huolestuttaa teitä, vaan antaa lisävaroituksia niille, jotka ovat ehkä tällä myrskyjen uudella reitillä.
 
USA:ssa ja Kanadassa syyskuu havaitaan vastakohtien kuukaudeksi, kun se tuo sekä äärimmäisen myrskyisää säätä että hyvin kauniita päiviä ja lämmintä. Nuorten jotka menevät oppilaitoksiin, pitäisi varustautua kevyillä huonon sään varusteilla aina, sillä olosuhteet muuttuvat joskus hyvin nopeasti. Ajoneuvoliikenteen pitäisi myös käsittää tämä ja valmistautua äkillisiin tuuliin tai rankkasateisiin - aina siihen pisteeseen saakka, että pidetään "hätäsäätilan" varusteet käsillä.
 
Maanjäristysten lisääntyminen jatkuu Pohjois- ja Väli-Amerikassa tässä kuussa, myös pohjoisille seuduille saakka, kun melkein huomaamaton muuttuminen jatkuu. Emme näe mitään dramaattisia liikkeitä tässä kohtaa - paitsi ihmisen aiheuttamat järistyksen jatkuvat, joita syntyy kaasun poraamisesta.
 
Lähi-idässä koetaan edelleen maan liikkeitä, kun mannerlaatat kaikkien pinta-alueiden alla häiriintyvät tänä aikana ja muutamassa tulevassa kuussa. Tähän sisältyvät myös Egypti, ympäröivät maat ja Afrikan eteläalueet. Epätavalliset säähäiriöt saavat näiden maiden poliittiset ongelmat loppumaan väliaikaisesti ja auttaa tuomaan ryhmittymät yhteen henkien pelastamiseksi.
 
Aasia, mukaan luettuna Venäjä ja suuri osa Kiinaa, kohtaavat valtavia tulvia lumen sulaessa pohjoisessa. Maaperän liikkeet romahduttavat muinaisrakennuksia ja vahingoittavat Kiinanmuuria. Japanin merenpohjan muuttuminen jatkuu, minkä aiheuttaa lisää järistyksiä tulevina kuukausina. Väestön massaliike on jo nyt käynnissä, jotta vältytään altistumiselta vahingoittuneille ydinvoimaloille.
 
Eurooppa pysyy enimmäkseen melko vakaana, mutta äkilliset muutokset tuovat alas lumivyöryjä vuoristoissa ja siirtävät valtateitä "epäkeskisiksi" vilkkaasti liikennöidyillä alueilla. Australia lepää hyvin vakaalla perustalla tällä hetkellä eikä sen pitäisi tuntea paljon liikettä muutamaan kuukauteen.
 
Ilmakehäolosuhteet tarjoavat ennustajille ympäri maailmaa mielenkiintoisia päiviä ja öitä, kun he pyrkivät pysymään ympäri maapalloa kiitävien muutosten perässä. Olkaa kiitollisia näille ihmisille ja pysykää heidän lähetystensä tasalla. Syyskuu ei ole sitä, mitä se oli 50 vuotta sitten. Pitäkää varastoja käsillä huonon sään varalta ja olkaa aina valmiita auttamaan niitä, jotka eivät pysty auttamaan itseään. "Yhteishenki" ei ole paha sana!"
 
***********
 
Eräs Uudessa Seelannissa asuva mies pyysi informaatiota "suihkuvanoista", joita ilmestyy nyt tuon maailmankolkan taivaalle, ja hän halusi tietää, mitä ne oikeasti ovat. Vastaanotin seuraavan Mestareilta vastauksen jaettavaksi lukijoiden kanssa.
 
Mestarit:
"Kaasut joita tulee myriadeista lentokoneista ja jotka pystyvät sisältämään suuria määriä nesteitä, täyttävät taivaan valkoisen ja pilvimäisen aineen pitkillä vanoilla. Ns. älykkyys tämän takana liittyy käsitykseen, että hengitysilmastanne tehdään raskaampaa ja saasteet, joita ilmassanne on tänä päivänä paljon, yhdistyvät pisaroiksi, jotka putoavat vaarattomasti maahan. Hallituksenne ei tee tätä, vaan tieteellinen ryhmä joka laajentaa nyt ponnistuksiaan moniin maailman osiin, mm. Uuteen Seelantiin. Se tahmea pölykerros minkä olet ehkä löytänyt autosi pinnalta, on tulosta saasteista, joita ympäröi tämä "sumuneste", joka putoaa maan päälle. Näkemäsi pitkät sumuvanat ovat tavallisesti ristissä suihkutetun alueen rajaamiseksi.
 
Käyttöön otetaan uusi yhteishanke, mikä vaikuttaa maailman toisiin osiin, ja se aiheuttaa paljon ahdistusta siitä, mitä vanat ovat ja miksi. Mukana olevat hallituksenne kiistävät kaiken tästä. Miksi? Koska mukana olevat kemikaalit jotka todella "pyydystävät" haitallisia hiukkasia ilmakehästänne, voivat olla myös erittäin haitallisia eläville olennoille, silloin kun ne osuvat maahan suuren ilmankosteuden vallitessa. Muuten suurin osa siitä vain häviää, "syömiensä" myrkyllisten hiukkasten kera.
 
Kun maailman ilmakehä täyttyy jatkuvasti polttoaineiden sivutuotteista, näette paljon lisää suihkuvanoja taivaalla. Ei kannata olla ulkona, jos tuntee minkäänlaisia jäämiä iholla. Se ei ole vaarallista niin pieninä määrinä, mutta herkät ihmiset voivat tulla vähän huonovointiseksi. Tämän koko ohjelman on määrä lisääntyä muutaman kuukauden aikana, kun ilmastomuutokset työntävät ilmavirtauksia eri tavoin. Sitä ei pidä pelätä, vaan tiedostaa, että ihmiskunta yrittää taistella niitä kemikaaleja vastaan, mitkä vaikuttavat hengitysilmaanne."
 
***********
 
Mestarit:
"Rakkaat ystävät, muistakaa, että olette ikuisia sieluolentoja, joille tämä elämä on äärimmäisen tärkeä "valssatessanne" kohti korkeampia olemistasoja. On täysin luonnollista tässä vaiheessa pelätä pahaenteisiä ennusteita ja yrittää löytää turvallisia paikkoja. Fyysiselle hyvinvoinnillenne tämä on viisasta jossain määrin.
 
Muistakaa, että pelko pyyhkii täysin pois viisautenne ja sisäisen opastuksenne. Pitäkää tunteenne hallinnassa - jos löydätte itsenne vaara-alueelta, täytyy pitää selkeä ja tyyni mieli. Sisäistä opastustanne seuraten tiedätte, mitä tehdä ja minne mennä - ilman ulkoisia ohjeita, joita ei joskus anneta kovin viisaasti. Tällä hetkellä hyvin harvojen teistä tarvitsee pitää näitä ennusteita mitenkään tärkeinä, kun luultavasti olette hyvin turvallisessa ja rauhallisessa tilanteessa.
 
Olette niitä, joilla on vastuuna ilmaista ajatuksenne ja rukouksenne niiden puolesta, jotka tarvitsevat apuanne tällä tavalla. Älkää koskaan epäilkö sitä, ettei tuo lähettämänne rakkaus ja huoli mene suoraan sfäärien poikki niille, jotka sitä tarvitsevat. Muuten pitäkää elämänne tasapainossa, pitkää itsenne terveenä ja katsokaa, että lapsista huolehditaan hyvin, sillä he ovat suoraan tulevaisuutenne ja näkevät hyvin erilaisen maailman aikuisvuosinaan kuin nyt.
 
Maapallo on löytänyt uuden suuntansa aurinkokunnassa ja uudet viljelyjärjestelmät ja -kaudet tuottavat sen, mitä ihmiskunta ja kaikki elämä tarvitsee muodostaakseen paremman yhteispäätös- ja yhteistyömaailman. Ihmiskunta kokee nyt viimeisiä ahneuden ja valtarakenteiden taisteluja ja tämä tuo lopulta rakkausoppitunnin siihen johtopäätökseen, mitä on kauan ennustettu. Eläkää jokainen päivä täysillä ja muuttakaa jokin asia paremmaksi - se on osasyy elämiseenne nyt."
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >