HomeViestejäRuth Ryden30.6.2012 - Viesti valonmestareilta heinäkuussa 2012

30.6.2012 - Viesti valonmestareilta heinäkuussa 2012

VIESTI VALONMESTAREILTA HEINÄKUUSSA 2012
 
Kanavoinut Ruth Ryden
Uutiskirjeestä 30.6.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Mestarit, mikä aiheuttaa näitä epänormaaleja kuumuusaaltoja Pohjois-Amerikassa - muussa maailmassa? Miten kauan ne kestävät? Miten dramaattisia vaikutukset ovat ruokavarantoon tai satoon?
 
Mestarit:
 
"Tunnette ehkä maailman räjähtävän ympärillänne, muttei se räjähdä. Kohonnutta kuumuutta ympäri maailmaa - kyllä, myös monissa paikoissa mantereenne ulkopuolella - on niiden kohonneiden taajuuksien vuoksi, kun maa osuu lähemmälle kiertoradalle auringon ympäri tällä hetkellä. Aiemmat säätilastot osoittavat tätä tapahtuvan joka 10. tai 20. vuosi, mutta tämä kiertorata on nyt lähempänä galaktisen uudelleenharmonisoitumisen vuoksi. Lämpötilat putoavat heinäkuun ensimmäisellä viikolla, sitten pysyvät vähän alempana pari viikkoa. Monsuunikosteus mitä tulee Meksikosta läntisiin osavaltioihin, tuo helpotusta kuiviin metsiin, mutta aiheuttaa myös monia tulipaloja salamaniskuista.
 
Heinäkuu ei ole rentoa loma-aikaa, vaan hyvin odottamattomien myrskyjen kuukausi - eikä vain Pohjois-Amerikan mantereella, vaan ympäri maailmaa. Lämpötilat harhailevat normaalista tilasta voimakkaaseen kuivuuteen, mikä on korventanut viljaa ja kuivattanut hedelmät puihin. Vesilähteiden nähdään ympäri maailmaa olevan arvaamattomia virtauksissaan ja määrissään. Myrskyjen vesivalumat aiheuttavat tulvia ja vastoinkäymisiä. Kaiken tämän aiheuttama kärsimys ihmiskunnalle jatkuu, koska ihmiskunta jatkaa itsekkyyden ja ahneuden polulla, tehden alastomaksi metsiä ja preerioita, jotka pitävät luonnon tasapainossa.
 
Hurrikaanikausi alkaa hitaasti, mutta näemme voimakkaita myrskyjä muodostuvan Afrikan rannikolla kuten joka vuosi, mutta näemme niiden muuttavan suuntaa normaalista ja osuvan Amerikan rannikoille vähän pohjoisemmaksi. Jopa itäisen Kanadan rannikot voivat tuntea näiden pyörivien tuulien vaikutuksia tässä kuussa ja elokuussa.
 
Kun maailmassa koetaan näitä kohonneita lämpötiloja, samalla vastakohta vaikuttaa aina. Arktisilla alueilla koetaan epätavallisia säämalleja myös, kun lämpötilat sukeltavat epätavallisiin syvyyksiin. Silti syvällä merien alla maan sisäinen pätsi jatkaa kuumentumista ja aiheuttaa valtavien jäätikköjen sulamista. Raportoidaan lisääntyvistä jääkielekkeistä ja laivalinjoilla nähdään kulkevan enemmän vuoria.
 
Euroopassakin koetaan kohonneita lämpötiloja, kun taas Australiassa koetaan hyvin myrskyisiä viikkoja tässä kuussa. Tunnemme maan liikkuvan vähän tuon mantereen pohjoisten merisaarien pohjoispuolella. 
 
Kun nämä lämpötilat hierovat planeettaa tavalla tai toisella, myös meret reagoivat. Ei ole aika risteillä syvissä vesissä, kun levottomien mantereiden liike ja lämpötilat vetävät ja työntävät niitä. Vesivirtaukset ovat erityisen vaarallisia lähellä rantaa, missä uimarit nauttivat lomastaan.
 
Odottakaa ruuanhinnan nousevan jyrkästi monilla alueilla, kun pelloilta ja hedelmätarhoista puuttuu sadetta ja sitten tulvii. On aika varata purkitettuja tai pakastettuja hedelmiä ja suosikkivihanneksia.
 
Tämä ei ole kiva ennuste - tiedämme - mutta se mitä jokainen teistä voi saavuttaa ymmärtämällä sen, mitä odottaa, ja selvittämällä omat ratkaisunne, on tämän todellinen palkkio. Oman sisäisen tietonne ja vahvuutenne esiintuominen on tärkeä tekijä ihmiskunnan kasvussa. Liian kauan ajanvietteet ovat olleet äärimmäisen tärkeitä nuoremmille "miljoonillenne", jotka elävät elektronisten apureidensa mukaan ja rypevät aikakauden järjettömissä kauhuelokuvissa ja väkivaltamusiikissa. Monin paikoin selviytymiseksi tarvitaan taas hyvää maalaisjärkeä ja sisäistä tunnetta vaarasta ja/tai tilaisuuksista.
 
Ei, Jumala ei rankaise teitä, vaikka tiedämme monien uskontojen sanovan tätä. Kyse on tilaisuudesta kasvaa mieleltään ja hengeltään, kun luonto leimahtaa teitä vastaan. Jumala ei rankaise. Hän (miksi tahansa haluatte kutsua Luojaa) antaa luoduille sieluille keinot voittaa kaiken - teidän valintanne on antaa periksi tai voittaa vaikeudet. Tämä on parasta aikaa ihmiskunnalle - aikaa herätä ja ymmärtää tätä universumia. Olemme aina täällä auttamassa, kun kutsutte."
 
***********
 
Mestarit, viljaympyrät ovat edelleen hyvin tärkeitä monille ihmisille, erityisesti koska nyt niitä ilmestyy eri maihin. Pyydän teiltä lopultakin totuutta tästä aiheesta. Ympyröitä on pidetty ufojen ja pienten vihreiden miesten tekeminä, taajuusviesteinä, epänormaalina energiana maapallolla, puhumattakaan kaikista ihmisen tekemistä kuvioista, joihin maailman törpöt haaskaavat omaa ja todellisten totuuden etsijöiden aikaa.
 
Kuka tai mikä on vastuussa näistä kauniista ja joskus mystisistä kuvioista maailman viljapelloilla (joita nähdään myös jääkentillä)? Mitä näiden kuvioiden on tarkoitus välittää? Monet varhaisemmista kuvioista olivat uskollisesti matemaattisia ja äärimmäisen yksityiskohtaisia. En ole seurannut niitä vähään aikaan, mutta monet seuraavat. Tämän vastauksen lopussa annan nettisivut, joilla ympyröistä raportoi erittäin luotettava järjestö.
 
Olettaen, että vastauksianne tulee, pyydän todella tarkkaa vastausta tähän: onko näillä kuvioilla mitään tekemistä nykyisten maailmanlaajuisten ongelmien kanssa - hallitukset, politiikka, maapallon lämpeneminen, massojen nälänhätä jne. jne.? Liittyvätkö ne maanmuutoksiin, joita koemme? Yrittääkö jokin toinen planeettasivilisaatio kommunikoida kanssamme? Jos näin on, onko herkkiä ihmisiä, jotka pystyvät ymmärtämään niitä ja välittämään viestit ihmiskunnalle? En ole nähnyt sitä vielä, vaikka yritetään kovasti, mutta kenties kukaan ei kuuntele. (Ihan kuin se olisi jotain uutta.)
 
Mestarit:
 
"Kysymyksesi on hyvin ajankohtainen, koska kuviot Englannin pelloilla lisääntyvät ja niitä nähdään monissa osissa maailmaa, myös piirrettynä erämaan "kuortuneeseen" hiekkaan.
 
Kuunnelkaa meitä. Korkeampi älykkyys, henkimaailma on lähettänyt vuosisatoja viestejä ihmiskunnalle monissa eri muodoissa sen kyvyn mukaisesti, mikä eri yhteiskunnilla on ymmärtää niitä. Kaikki muinaiskuviot joita kaiversivat kiveen ne, joiden mieli heijasti noita kuvioita, olivat viestejä noille ajoille. Kaikkien kansojen taiteellisesti luodut käsitykset Jumalasta ovat aina olleet osa lähetettyjä viestejä. Tänä päivänä viljaympyrät ovat osa universaalia kommunikointia korkeammalta älykkyydeltä antamaan ihmiskunnalle oivalluksen, että on luova älykkyys, joka on yhtä todellista kuin joidenkin ihmisten surulliset ponnistukset toistaa noita kuvioita.
 
Teidän on käsitettävä, että universumi on ensisijaisesti sen perusenergian varassa, mikä on luonut - ja jatkaa luomista - tietoisia sieluja, jotka asuvat jatkuvasti niiden asukkaiden rinnalla, jotka ovat aineessa tällä planeetalla, ja miljoonien muiden rinnalla. Sielut jotka ovat viettäneet elämiä maan päällä, ovat hyvin aktiivisia, erityisesti auttaessaan ihmiskuntaa rankkojen aikojen läpi "maallisten" ongelmien käsittelyssä. Kuvioiden erot liittyvät niiden sieluryhmien tietoiseen tietoon, jotka ovat kokeneet ihmiselämiä ja yrittävät saada niiden huomion, jotka kykenevät näkemään viestin. Monet muut kuviot ovat energiaolennoilta, jotka lähettävät käsityksiään ja tietoaan ihmiskunnalle tällä tavalla.
 
Yrittävätkö toisten planeettojen yhteiskunnat kommunikoida? Kyllä, joskus. On mielenkiintoista, että taideteoksenne ovat kuvanneet Jumalan kättä sormeksi, joka kurottaa maan päälle. Tavallaan näin ympyrät luodaan. Energia joka on mukana viljan laottamisessa, on äärimmäisen voimakasta ja sen voi tuntea useita päiviä luomisen jälkeen. Eläviä olentoja suojataan tuolta energialta lähettämällä kuvioita vain asumattomille alueille. Valo joita näkevät ne, joilla on ollut sisäinen tieto jonkin kuvion tekovaiheesta, on korkeavolttista energiaa, joka joskus nähdään tulipalloina jne.
 
Monet kuvioista on oikein määritelty ennusteiksi tulevista planeettamyrskyistä tai maanliikkeistä, mutta ihmiset eivät yleisesti kuitenkaan ymmärrä tai käsitä tuota informaatiota. Useimmat kuvioista ovat matemaattisia tuosta syystä. Jotkut kuviot ovat pelkästään jonkin energiaolennon sormenjälki, joka muodostaa taideteoksen. Tietoisuudella joka asuu avaruuden kaukaisissa kolkissa, on monia huolenaiheita, kokemuksia, käsityksiä elämästä jne., jotka eivät yleensä todella huoleta ihmiskuntaa, mutta niitä on mielenkiintoista nähdä ja kokea.
 
Tarvitaan niitä, jotka oikeasti tutkivat tätä, löytämään tärkeät viestit tästä ilmiöstä ja erottamaan nämä viestit niistä, joissa vain jonkin "koreileva" henki tekee pienen taideteoksen. Erot voidaan nähdä kuvioiden monimutkaisuudessa. Modernit ilma-alukset jotka lentävät kuvioiden yllä, antavat erinomaisia tallenteita kuvaamalla niitä joka kulmasta ja näin tuomalla viestit maailman ulottuville.
 
Mitä kuvioiden liittymisestä nykyisiin maailman olosuhteisiin ja ongelmiin tulee, niin kyllä, tietysti. Maailmanne on rajujen muutosten ajassa sekä yhteiskunnissanne että fyysisessä planeetassa. Kuvioita laitetaan joskus ns. epätavallisille alueille, jotta saataisiin niiden huomio, jotka eivät ole kokeneet niitä fyysisesti. Energiakuvioita on ollut kanssanne monia vuosisatoja. Miettikää niitä kauniita kuvioita, joita Amerikan intiaanien monet henkiset johtajat piirsivät värilliseen hiekkaan. Kuvioita ovat kaivertaneet graniittiin tai kiviin ympäri maailmaa ne, joita sisäinen mieli on innostanut laittamaan niitä kankaalle ja kiveen. Niillä kaikilla on ollut merkitystä heidän yhteiskunnilleen ja myös teille tänä päivänä. Kun ihmiskunnan älykkyys jatkaa kohoamistaan, niiden viesteistä tulee ymmärrettävämpiä.
 
Löytääksenne ympyröiden merkityksen, yrittäkää ensin löytää peruskuvio kustakin suuresta matemaattisesta mallista ja sitten työskennelkää muuttujien kanssa. Muistakaa, ettei ainoastaan yksi tietoisuus lähetä näitä kuvioita, vaan monet, joskus kaikista osista universumia. Jossain kohtaa merkitys löytyy lukijan omasta korkeammasta tietoisuudesta - mitä lukijan korkeamman itsen kautta tulee mieleen. Nämä viestikuviot tulevat älykkyyksiltä, jotka ovat vielä kovasti ihmisymmärryksen yläpuolella, ja ne yrittävät löytää tapaa kommunikoida. Antakaa mennä ja lähestykää niitä, sillä se on koko tarkoitus: lähettää tietoa ja informaatiota niille, jotka laajentavat omaa tietoisuuttaan - ja teitä on monia ympäri maailmaa. Maailman suuret matemaatikot alkavat ymmärtää ja työskennellä näiden kuvioiden kanssa - hiljaisuudessa tietysti.
 
Monet ihmiset jotka työskentelevät tietoisuutensa kanssa ollakseen lähempänä henkeä, saavat usein tietoa uuden kuvion tekemisestä ja missä sitä voi käydä katsomassa. He ovat oppineet pitämään etäisyyttä, silloin kun "energiasormi" tekee uutta kuviota peltoon.
 
Kuunnelkaa uutisia epätavallisten kuvioiden havaitsemisesta Lähi-idässä ja Afrikassa ja niitä piirretään "kuortuneeseen" hiekkaan, joskus hyvin kauas erämaahan. Myös pyörivien vesien luomia kuvioita nähdään, mutta ne häviävät nopeasti. Kuvioita ollaan nähty myös jäämuodostelmissa. Pilvimuodostelmat "häiriintyneen" maan yllä ottavat joskus yksinkertaisen kuviomuodon, mikä heijastaa tuota häiriötä.
 
Periaatteessa teitä ympäröivät aina luonnossa monisyiset kuviot, jotka heijastavat kauniisti ja yksinkertaisesti Luojan kauneuden ja tiedon luomuksia. Ihmiskunta alkaa ymmärtää tämän. Antakaa sisäisen tietoisuutenne nähdä tuo kauneus, tulkaa varoitetuksi tulevista vaikeuksista ja oppikaa ylimmästä luomisesta, mikä jatkuu ikuisesti. Viljaympyröissä on jatkuvaa keskustelua luettavaksi ja tulkittavaksi."
 
Viljaympyränettisivut www.cropcircleconnector.com
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >