HomeViestejäRuth Ryden31.3.2012 - Viesti valonmestareilta huhtikuussa 2012

31.3.2012 - Viesti valonmestareilta huhtikuussa 2012

VIESTI VALONMESTAREILTA HUHTIKUUSSA 2012
 
Kanavoinut Ruth Ryden
Uutiskirjeestä 31.3.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat mestarit, antakaa meille yleiskatsaus planeetan tilasta ja vaarallisten myrskyjen todennäköisyydestä jne. tänään 29.3.12. Netissä on paljon huolta Yellowstonesta, Madridin siirroksesta, Cascadian siirroksesta.
 
Mestarit:
"Tämä on huolen aikaa kaikille niille, jotka asuvat lähellä tunnetusti vaarallisia paikkoja sinun maassasi ja ympäri maailmaa, kun planeetta venyy ja muuttuu. Työntävät ja vetävät voimat vaihtelevat päivittäin, mikä tinkii ennusteet todennäköisyyksiksi. Tällä hetkellä Yellowstone on melko hiljaa, mutta syvällä alla magma kuumenee ja voi aiheuttaa uusien geysiiriejä hyvin pian. Tämä on varallinen lomapaikka. Järistyksiä USA:n keskiosissa on tapahtunut odottamattomilla alueilla johtuen muutosvärähtelystä Madridin siirroksessa. Kalliomuodostelmat kantavat liikettä satoja maileja ja itse muuttuminen luo uusia väyliä kuljettamaan näitä liikkeitä. Näissä pienissä järistyksissä ei ole mitään huolestuttavaa.
Madridin siirros on kuin kattila tulella, joka kuumenee.
 
Pohjois-Amerikan mantereen länsirannikko näyttää meistä kuin jättimäiseltä häränsilmältä, joka odottaa osumaa hyvin taitamattomalta ampujalta. Kaliforniasta Kanadan kautta Alaskan erämaihin saakka Tyynenmeren laatat voisivat liikkua rannikkoa vasten melkein koska tahansa. Tässä kohtaa emme näe kovin rajuja liikkeitä, mutta on runsaasti jatkuvia järistyksiä tulevina kuukausina.
 
Myrskyjärjestelmät syntyvät taajuuksista ilmakehässä yhdistettynä siihen energiaan, mitä virtaa Maasta ja sen ympärillä. Siksi nämä järjestelmät kulkevat mantereiden poikki näennäisen piittaamattomasti. Viime kuukausien tornadot USA:ssa ovat vihainen protesti ilmakehän myllerrystä vastaan ja se jatkuu vielä jonkin aikaa. Tornadoja syntyy myös maailman muissa osissa, joista ei niin kiihkeästi kerrota uutisissa. Kun kevätkausi jatkuu ja kukat kukkivat tervetulleessa lämmössä, vuodenaikamuutos aiheuttaa myös lämpötilatörmäyksiä, jotka tuovat lisää äkillisiä ja vaarallisia myrskyjä. Käsittäkää tämä ja olkaa mahdollisimman valmistautuneita. Tämä pätee ympäri maailmaa ja suurilla merillä. Merenalaiset muutokset jatkuvat jonkin aikaa, mikä aiheuttaa korkeita aaltoja ja myös tsunameja, kun ne ovat kontaktissa maan kanssa.
 
Kyllä, huhtikuu on melko vaarallinen kuukausi. Tämä pätee myös energiavoimiin, jotka kontrolloivat ihmismieltä. On ilmiselvää, että mielen hallintaan ja älykkäisiin johtopäätöksiin vaikutetaan ympäri maailmaa eikä vain teidän poliittisessa järjestelmässänne. Niillä jotka hallitsevat, on erittäin vaikea polku viitoitettavana, kun selkeän ajattelun jatkuvuutta puuttuu kipeästi. Ihmiskunta yhdistyy protestoimaan hallintoa ja lakeja vastaan, jotka estävät heitä nauttimasta Luojan antamista lahjoista, ja seurauksena on sekasortoa. Näemme tämän jatkuvan jonkin aikaa, kun logiikka antaa tietä itsensä säilyttämiselle.
 
Ottakaa muutama hetki ajatellaksenne ja tunteaksenne, mikä on oikein, ennen kuin toimitte. Pelko on suuri tuhoaja. Antakaa sisäisen vahvuutenne ja rohkeutenne olla ohjenuorananne, ei äänten televisiossa. Yrittäkää hyväksyä, että henkivoimia jotka hallitsevat universumia, on kaikkialla ympärillänne kuuntelemassa ja yrittämässä auttaa, silloin kun sisäinen ovi on auki. Ette ole yksin kaikessa tässä, olette täällä kokeaksenne valtavia muutoksia maailmassanne ja kerätäksenne ne paremmaksi maailmaksi - yksi kerrallaan."
 
***********
 
Lukijat, seuraava oppitunti on yksi tärkeimmistä, mitä olen koskaan vastaanottanut. Pitkää kopiota siitä jossain, jotta siihen voidaan palata edessä olevina päivinä, kun mikään ei näytä toimivan.
 
PALUU HENKEEN
 
"On eräs lyhyt matka, jonka jokainen teistä kulkee saatuaan tehtävänsä loppuun tässä ulottuvuudessa. Se on matka, mikä on pelkästään askel takaisin henkitodellisuuteen, mistä tulitte. Ihmiskunta kutsuu tätä kuolemiseksi tai kuolemaksi ja hyvin monet teistä eivät vieläkään täysin ymmärrä, mitä se oikeastaan merkitsee henkilökohtaisesti - mitä tapahtuu ja mitä ei. Onko se todella kaiken kuolema, tyhjyyttä?
 
Liian monet ihmiset valitsevat itsemurhan tapana paeta vaikeuksiaan, toivoen vihdoinkin lopettavansa kaiken mustaan tyhjyyteen, missä ei ole enää tuskaa tai ajattelua. He huomaavat, että ongelmat jotka laitettiin liikkeelle maan päällä, on edelleen ratkaistava, ja että hengessä on paljon opittavaa ja koettavaa. Ei tyhjyyttä! Jokaisella teistä on sisäisessä tietoisuudessaan tarkoitus tai tehtävä, minkä vuoksi tulitte tähän ulottuvuuteen. Jokainen askel, jokainen päätös on niiden tavoitteiden toteuttamista, jotka asetitte itsellenne. Joskus tavoitteita ei voida saavuttaa, mutta tuo aikomus pysyy myös henkeen palatessa. Jos tuo tavoite oli erittäin tärkeä, tehdään uusi ponnistus aineessa sen saavuttamiseksi.
 
Ei koskaan pitäisi olla epäonnistumisen tunnetta maallisen elämän lopussa, jos ei ole saavutettu "menestystä" tai suosiota tai vaurautta. Kaikki mitä teette ja koette, lisätään tietoonne ja se on tärkeää. Useimmilla ihmisillä ei ole aavistustakaan, miksi he tulivat tähän elämään, ja he pelkästään kompuroivat - luullakseen. Tuo kompuroiminen on osa oppituntia, minkä he tulivat oppimaan. Silloin kun tulee aika lähteä tästä ulottuvuudesta, kiittäkää siitä, että teille annettiin tilaisuus saada nämä kokemukset.
 
Niin vaikeaa kuin sitä ehkä onkin hyväksyä, niin monet teistä tulivat tähän elämään kokeakseen suurinta tuskaa, sillä henkimaailmassa ei ole sellaista tunnetta. Se on osa kaikkea tietoa, mikä täytyy lisätä viisauteenne. Syöpä ja muut sellaiset sairaudet edistävät näitä kokemuksia. Jos kärsimys katkaistaan, ennen kuin kokemus on valmis, täytyy ottaa toinen elämä tuon oppitunnin oppimiseksi. Siksi universaali laki kieltää toisen hengen ottamisen riippumatta siitä, miten yhteiskunnan ajatukset kehittyvät tästä aiheesta. Jumala ei ota fyysistä elämää pois - henkisielu päättää, milloin keho on tarkoitus hylätä.
 
Odottamattomia onnettomuuksia, rajuilmaoja, sotia, murhia jne. on myös järjestetty yksilön kokemuksiin. Tuolla yksilöllä on vapaus hyväksyä se, mitä on tapahtumassa, tai käyttää mielen tai fyysisiä kykyjä suojautumaan niitä vastaan. Vapaa tahto on suuri voima universumissa, lahja Luojalta mikä antaa täydellisen vapauden ilmaista, oppia, tulla ja lähteä aineellisuudesta.
 
Jos oivallat nyt, että aika kehostasi lähtemiseen on lähellä, ja kärsit kohtalokkaasta sairaudesta, niin kuuntele. Lääkkeissä mitkä auttavat vähentämään kipua ja/tai lohduttavat, ei ole mitään väärää, mutta taisteleminen tällaisia fyysisiä aistimuksia vastaan tekee niistä vain vaikeampia kestää fyysisesti ja henkisesti ja pitkittää kokemusta. Hyväksyminen on avain kestämiseen ja ovi rauhaan ja rakkauteen, mikä odottaa sinua. Anna kivun ja epämukavuuden koluta koko kehosi läpi estämättä. Sen sijaan, että keskityt havaintoon kivusta, seuraa sen kulkua ja pane merkille erilaisia voimakkuuksia ja tuntemuksia. Tämä on tärkeä kokemus, kun oivallat, kun ajatusprosessisi hyväksyy sen sellaiseksi. Sitten kun oppitunti on saatu, kipu ei enää saavuta mieltä ja lohduttava rauhan pilvi ympäröi sinut. Astuminen takaisin eetterimaailmaan näyttää maailman luonnollisimmalta asialta.
 
Mitä sitten? On tarinoita enkeleistä ja rakkaista ihmisistä hengessä, jotka toivottavat tervetulleeksi tulijat. Enimmäkseen ne ovat totta. Siirtymisenne takaisin henkeen voi olla oma luomuksenne ja niin kaunis, helppo tai hämmentävä, kuin heijastatte sen olevan. Ihmiset joiden uskonto kertoo, että he löytävät itsensä kultaisesta kaupungista, kulkemasta kultaisia katuja pitkin, löytävät itsensä sellaisesta todellisuudesta välittömästi. Joillekin kerrotaan, että he makaavat haudassa, maan peittämänä, kunnes Jeesus tulee hakemaan heitä. Valitettavasti tämäkin voi olla melko synkkä todellisuus, kunnes he lopulta huutavat apua ja heidän enkelinsä tulevat pelastamaan. Uskomusjärjestelmät kuolemasta ovat hyvin voimakkaita ja ne voivat olla kauniita tai kamalia. Jos joku ajattelee, että hän on elänyt pahan elämän ja menee helvettiin kuoltuaan, hän pelkää elämänsä ajan kuolemaa. Hän heijastaa itsensä juuri sellaiseen tilanteeseen, kunnes hänkin oivaltaa, että on paljon enemmän saavutettavaa kurkottamalla Jumalaa kädestä.
 
Kokemus "tunnelista" mistä kertovat enemmän ja enemmän ne, jotka ovat tulleet takaisin fyysisestä kuolemasta, on tapa valmistella sielua tervetulleeksi takaisin ja käsittämään, että jotain on tapahtunut ja että uusi sivu on kääntynyt. Tavallisesti se nähdään, silloin kun kehon kuolema on odottamaton eikä tietoisuus ole valmistautunut matkaan. Siihen mennessä kun valo tunnelin lopussa saavutetaan, henkiolento oivaltaa, mitä tapahtuu, ja on innostunut näkemään, mitä sen tuolla puolen on.
 
Jos todella haluatte nähdä rakkaita ihmisiä, jotka ovat kulkeneet ennen teitä, näette, ellei heidän sielunsa ole matkannut paljon korkeampiin ulottuvuuksiin. Tämä ei ole tyhjiö tai tila, missä on yksinäisyyden tunnetta - henkimaailma on itse elämä! Voimakas rakkauden ja rauhan tunne on odottamaton monille ihmisille ja rakastavat olennon sielun elävän tietoisuuden ympärillä saavat oivaltamaan, että elämä maan päällä oli jotain tarpeellista, mutta tavallisesti melko epämiellyttävää. Oivallus tulemisesta kotiin isän luo ja tervetulotoivotus universumin perheeseen on kaunein kokemus, mitä teillä koskaan on.
 
Katolisen kirkon opetus kiirastulesta on hyvin pätevä, kuten monet voivat kertoa, jotka ovat kulkeneet tunnelia pitkin ja palanneet. He havaitsevat tunnelin alussa monien ihmisen huutavan ilmeisessä tuskassa tai epämukavuudessa, mikä pian häviää, kun valo tulee lähemmäs. Tämä on niin lähellä käsitystä helvetistä, mihin voidaan päästä. Tämä on ulottuvuustila, mihin ne laitetaan, jotka ovat vakuuttuneita synneistään, kunnes he käsittävät, ettei kukaan ruoski heitä tai aiheuta heille tuskaa, paitsi he itse. Sitten he hiljenevät ja heidät vapautetaan tunneliin loppumatkaa varten.
 
Uskonnolliset käsitykset joista tulee oleellinen osa omaa uskomusjärjestelmää, seuraavat kuoleman jälkeiseen elämään ja riippuu yksilöstä, miten kauan hän tuota uskomusta pitää. Rakkaat ystävät, muistakaa, että ainoa tuomitseminen on omanne. Teille tarjotaan yhteenveto elämästänne tällä planeetalla, ikään kuin nauhoitus juoksisi silmienne edessä. Se on kuitenkin paljon todellisempi, koska koette uudestaan ajatuksenne ja tekonne. Tällöin tulette taas tietoiseksi valitsemastanne tarkoituksesta ja voitte nähdä, miten lähelle pääsitte sen toteuttamista. Itsensä tuomitseminen ei ole tässä kohtaa käsien vääntelyä tai ulvomista katumuksesta, vaan realistinen näkökulma tapahtuneeseen. Kun aika on kypsä ja sielunne valmis, suunnitellaan uusi elämä aineessa. Jos tehdyt rikokset lepäävät raskaasti henkitietoisuudessa, uusi elämä voidaan hyvin käynnistää sen loukkauksen kokemiseksi, minkä olette aiheuttaneet jollekin toiselle. Jos sielu on jo kokenut sellaisia traumoja, se ei olisi tarpeellista.
 
Vanha karmakäsitys on tulossa loppuunsa ihmiskunnalla. Se otettiin käyttöön sen opettamiseksi, että jokaisessa kolikossa on kaksi puolta: negatiiviset teot aiheuttavat negatiivisuutta, mikä vaikuttaa ihmiseen, jonka teot ovat satuttaneet jotain toista. Jeesus ilmaisi sen hyvin: "Sitä niitetään, mitä on kylvetty!" Itämaiset uskonnot ymmärsivät sen elämänpyöränä: se mikä lähtee, tulee taas ympäri, jokaisella teolla on seuraamus jne., jne. Joskus karmaseuraamukset odottavat toiseen elämään. Tästä syystä tapahtuu joskus asioita, joita ei voi pätevästi selittää tässä elämässä.
 
Ihmisen solurakenteesta on nopeasti tulossa kevyempi, kun korkeampia taajuuksia vastaanotetaan tällä hetkellä avaruudesta. Nykypäivän tekojen seuraamuksista tulee selkeämpiä ja sisäinen tarve tehdä asiat oikein saa aikaan uutta mielen selkeyttä. Enää ei ole tarvetta kirjoittaa vääriä tekoja Elämänkirjaan, sillä ne ovat selvästi näkyvillä nykyisyydessä.
 
Entä sitten monien hyvää tarkoittavien uskonnollisten ryhmien ja tulevien poliitikkojen meteli aborteista? Jos uutta sielua luotiin kohdussa uuden kehon rinnalla, kuten he uskovat, niin kyllä, se olisi eräänlainen murha. Kuitenkin monet raskaudet johtavat epämuodostuneisiin sikiöihin ruokanne kemikaalien vuoksi. Naisiin kohdistuneet rikokset aiheuttavat kamalan trauman naiselle, joka tulee raskaaksi raiskauksesta. Naiset jotka ovat olleet huumeidenkäyttäjiä, tuntevat tragedian siitä, että vauva syntyy huumeaddiktion kera. Abortin syyt kasvavat tänä päivänä ja ne ovat hyviä syitä. Henkiolennot jotka valitsevat äitiään, kun tilaisuus esittäytyy seksuaalisen yhdistymisen tuloksena, ovat hyvin tietoisia siitä, mitä tapahtuu, ja silloin kun aborttia suunnitellaan, ne eivät tule sikiöön lainkaan. Jos on jokin onnettomuus tai lääketieteellinen syy sikiön poistamiseen ja sielu on jo tullut sisään, se vain irrottautuu ja palaa henkimaailmaan. EI SIELUA VOI MURHATA! Keskeytetään vain komplisoitunut lihapala.
 
On vaikeaa olla ajattelematta, että vauva tapetaan, mutta lapsella ei ole elinvoimaa, ennen kuin sielu on astunut siihen raskauden lopulla. Vauva ei voi elää itse syntymän jälkeen ilman sielua. Vapaa tahto on tärkein tässä, sillä raskaana oleva nainen tietää vaistomaisesti, pitääkö lapsen tulla maailmaan ja elää tuo inkarnoitunut elämä vai ei. Seksistä on tullut peliä, mikä aloittaa solujen lisääntymisen riippumatta siitä, onko aikomusta tuoda elämää maailmaan ja huolehtia siitä vai ei. Vanhemman opastuksen ja rakkauden saamisen merkitystä uudelle ihmisolennolle on mietittävä realistisesti. Tuo järkevä valinta täytyy olla äidin.
 
Tietoiselle mielelle annetaan harvoin tieto siitä, milloin tai miten fyysinen keho kohtaa kuolemansa. On luonnollista, että ihmiset pyrkivät suojelemaan henkeään kaikin mahdollisin tavoin. Kun sisäinen viisaus ja henkinen näkemys kasvavat ihmisessä, tuo salaisuus tulee joskus valoon ja yksilö käyttää tuota informaatiota suunnitellakseen elämän joka hetken käyttäväksi täysimmillään. Ei ole mitään syytä pelätä siirtymää fyysisestä tietoisuudesta henkiseen, sillä jokainen henkiolento on ikuinen - Luoja antaa elämän eikä ota sitä koskaan pois.
 
Jokaiselle ihmiselle iästä tai fyysisestä tilasta riippumatta pitäisi antaa jokin ajatus siirtymistavasta riippumatta siitä, milloin se ehkä tapahtuu. Laittakaa omaan uskomusjärjestelmäänne se, mitä haluaisitte kohdata ja miten haluaisitte palata henkeen. Kenties haluaisitte hajota kauniiksi lämpimäksi pilveksi, joka laittaa teidät kauniiseen laaksoon tai lämpimälle rannalle. Tai kävellä tapaamaan Jeesuksen, Allahin, enkeleitä, muita uskonnollisia hahmoja tai rakkaita. Vapaa tahtonne antaa teille tuon tilaisuuden kokea siirtymä millä tahansa tavalla, mikä antaa teille eniten nautintoa tai jännitystä. Eläkää täysillä ja siirtykää sitten takaisin henkeen ilolla."
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Niillä näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni. En kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >