HomeViestejäRuth Ryden29.2.2012 - Viesti valonmestareilta maaliskuussa 2012

29.2.2012 - Viesti valonmestareilta maaliskuussa 2012

VIESTI VALONMESTAREILTA MAALISKUUSSA 2012
 
Kanavoinut Ruth Ryden
Uutiskirjeestä 29.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
MESTARIT:
"Rakkaat lukijat, tämä on valtavien järkytysten aikaa ympäri maailmaa, kuten hyvin tiedätte. Johtajat tappavat väkeään, uskonnollisesta raivosta tulee hallitsematonta, miljoonia dollareita käytetään vallan ostamiseen USA:ssa ja samanlaisia hämmentyneitä tekoja on monissa muissa maissa. Aurinkonnekin vääntelehtii ja lähettää auringonpurkauksia, jotka aiheuttavat sääilmiöitä maan ympärille. Levottomuus mitä monet teistä tuntevat päivittäin, ei ole perusteetonta. Haluamme teidän tietävän, ettei maailma ole tulossa loppunsa, vaan käy läpi tilannetta, mikä on normaali universumissa muutaman tuhannen vuoden välein.
 
Taajuudet jotka ovat yllättäneet kaikenlaiset sääohjelmoijat ja -ennustajat, muuttuvat yhtenään, kun magneettivaikutukset maapallon ympärillä vaikuttavat säätilaan ja ihmisten tunnetilaan. Ne joilla on johtovastuu, ovat valtavan hämmentyneitä monin tavoin, kun ihmisten ajattelutapa ympäri maailmaa menee moneen suuntaan, jotkut niistä ovat vahingollisia itselle ja niille, joita he joko johtavat tai seuraavat.
 
Useimmat teistä jotka lukevat tätä uutiskirjettä, viettävät melko suojattua elämää, mutta käsittäkää, että lopulta tämä suodattuu jokaiseen tavalla tai toisella. Nousevat polttoainehinnat USA:ssa ovat tulosta peloista liittyen öljyn saatavuuteen öljyntuottajamaiden turvattomassa tilanteessa ja osakemarkkinoista ympäri maailman. Maailmanmarkkinat pyrkivät pitämään jonkinlaisen vakauden selviytyäkseen.
 
Sääolosuhteet vaikuttavat seuraavien kuukausien aikana kasvuun ympäri maailmaa ja joidenkin ruoka-aineiden hinta nousee tai niitä ei yksinkertaisesti ole saatavilla. Mitä voitte henkilökohtaisesti tehdä asialle? Realistisesti sanottuna, ette juuri mitään. Jos voitte toimia poliittisella alueella löytääksenne tietäväisiä ja älykkäitä ihmisiä ja saada heidät hallitukseen, autatte monin tavoin - määritellen huolellisesti, mitä sanotaan monien niiden valheiden vastineeksi, joita lähetetään mediassa.
 
Tämän kuukauden ja tulevien kuukausien ja vuosien sana on "tiedostaminen". On helpompaa kiivetä turvalliseen pikkukuplaanne ja olla piittaamatta maailmasta ympärillänne. Vaikeutena on, että kuplat puhkeavat lopulta! Pelko ja huoli mitä hyvin monet teistä tuntevat tällä hetkellä, on täysin luonnollista, muttei kokonaan tarpeellista. Useimmat teistä ymmärtävät, että olette asettuneet tähän elämään monista eri syistä ja monille ihmisille syynä on kokea ne transformaatiot, joita nyt tapahtuu fyysisessä aineessa ja aika- ja paikkataajuuksissa.
 
Nyt on aika käsittää, että ne valtavat energiat ja voimat, joita on nyt ympärillänne, ovat jokaisen elävän ihmisen käytettävissä. Sen tiedon ilmestyminen esiin, mikä on laajentunut valtavasti viimeisten vuosikymmenten aikana, on Luojan lahja teille työstettäväksi ja ymmärrettäväksi. Teidän täytyy nyt tunnistaa se sisäinen tieto, jolla teitä on siunattu, ja se voima mikä teillä on nyt tehdä asioita, joita ei koskaan ennen ole ajateltu tai oivallettu. Energia on energiaa - siinä ei ole hyvää eikä pahaa. Se on teille käytettäväksi ja ihmiskunnan tehtävänä on käyttää sitä saattamaan planeettanne sen ymmärryksen ja oivalluksen paikkaan, mitä tuo energia voi merkitä fyysisesti ja mentaalisesti, jotta saadaa aikaan rauhallinen maailma.
 
Tuhannet ihmiset Lähi-idässä ovat kokeneet tuon sisäisen tiedon ja käyttävät tuota energiaa noustakseen niitä voimakkaita hallitsijoita vastaan, jotka ovat ottaneet kaiken eivätkä ole antaneet mitään. Maailma on hämmästellyt heidän rohkeuttaan ja päättäväisyyttään ja ihmetellyt, miten he pystyvät siihen. He eivät ole niin keskittyneitä televisioon ja kaikenlaiseen ajanvietteeseen, mitkä tylsistyttävät mielen, joten heidän perusvaistonsa ovat avoimia sille valtavalle voimalle, mikä tunkee maapallon läpi, ja he käyttävät sitä tekemään maastaan paremman asuinpaikan.
 
Tuo voima, tuo energia, joka aiheuttaa kaiken "metakan" ilmastossa ja säämalleissa, on myös teidän käytettävissänne! Jos teitä pelottaa tai lannistaa kaikki negatiiviset ajatukset ja teot ympärillänne ja maailmassa, käsittäkää, että niille kaikille antaa voimaa sama energia. Kyse on siitä, miten sitä käytetään. Jokainen teistä voi päästä tuohon voimaan ja käyttää sitä omassa elämässään tehdäkseen sen, mikä on välttämätöntä ja tarpeellista, jos käsitätte, että voitte tehdä sen!
 
Kuulette paljon rukouksen voimasta nyt ja oikeutetusti niin. Minään ihmishistorian aikana ei ole ollut yhtä voimakasta suhdetta universumin korkeampaan älykkyyteen kuin nyt. Miljoonat ihmiset kokevat vastauksia rukouksiinsa, kun ihmeitä tapahtuu - ja jos haluatte kutsua niitä näin, se on ok. Kuitenkin yksinkertaisesti sanottuna, mielenne ja korkeamman itsenne luontaista kykyä luoda halutut olosuhteet parannetaan nyt näillä jännittävillä muutostaajuuksilla. Sen sijaan että kuvittelette kamalia olosuhteita säätilasta, myrskyistä, kaikenlaisista negatiivisista vaikutuksista, keskittäkää kaikki ajatuksenne lopputuloksiin, jotka tuovat asiat takaisin siihen, mikä hahmotetaan normaaliksi. Ryhmärukous on voimakas juttu. Ajatustenne keskittäminen määriteltyyn lopputulokseen saa aikaan etsimiänne "ihmeitä". Silloinkin kun kommunikoitte oman käsityksenne mukaiselle Jumalalle henkilökohtaisesti ja yksin huoneessanne, tuo voima on paikalla ja keskittymisen ollessa voimakasta, se mitä pyydätte ja toivotte, syntyy nyt enemmän kuin koskaan.
 
Ymmärtäkää kaikki tämä ja vaikka televisio pauhaa vihasta ja negatiivisuudesta, keskittäkää ajatuksenne parempaan tilaan niiden mielessä ja sydämessä, jotka tekevät sääntöjä, joiden mukaan elätte. He ovat täynnä pelkoa paikkansa menettämisestä maailmassa ja tarvitsevat positiivisia ajatuksia ja selkää näkökykyä. Kääntäkää vihanne heitä kohtaan positiivisen energian ajatuksiksi ja näette muutoksia, joita voitte tehdä - jokainen teistä.
 
Emme tee luetteloa tulevan kuun säätilasta ja myrskyistä, kun näette myrskyjä sääruudullanne joka päivä maaliskuussa. Ennusteet ovat tässä kohtaa merkityksettömiä, kun taajuudet joita tulee auringon jatkaessa purkaustensa kukkaistanssia, muuttavat myrskymalleja jatkuvasti. Seuratkaa paikallisia sääraporttejanne ja valmistautukaa myrskyihin, joita syntyy ilman esipuheita. Pitäkää varastonne täynnä tärkeimpiä tarvikkeita, sähkölamppuja ja paristoja ja tankki täynnä bensaa jne. jne. - tiedätte rutiinin! Toisin sanoen, olkaa valmiina siihen, mitä tahansa tulee eteenne. Ja luultavasti tulee. Käyttäkää sisäistä vahvuuttanne ja tietoanne ja pärjäätte hyvin. Kaikki tämä menee ohi ja olette edelleen täällä ja parempia sen vuoksi, sillä olette Jumalan lapsia."
 
***********
 
Tässä on mielenkiintoinen oppitunti ajateltavaksi!

MIELIKUVITUKSEN LUOVA KIPINÄ
 
"Lapsena mielikuvitusmaailmat olivat usein todellisempia kuin opettajan oppitunnit, eikö vain? Kuvat oudoista paikoista ja kiehtovista ihmisistä täyttivät mielenne siinä määrin, ettei sitä voinut verrata todellisuuteen. Ihmeitä toisista ajoista ja paikoista kulki päänne läpi, muistoja toisista ajoista, toisista paikoista, minkä ihmiset ovat aina samaistaneet mielikuvitukseen.
 
Ne jotka ymmärtävät alitajuisen mielen toimintaa, alkavat hyväksyä innokkaammin muistot menneistä elämistä. Muistoja tuodaan esiin kaukaisista tapahtumista, joilla on jokin suhde nykyiseen elämään, mikä auttaa ratkaisemaan ongelmia tai tilanteita, mikä ei onnistunut ennen, tai helpottamaan alitajuntaan haudattujen muistojen jännittä, mikä voidaan nyt ymmärtää.
 
Tarkkailkaa itseänne, kun kuljette elämän tilanteiden läpi. Eikö ole aikoja, jolloin tapahtuu jotain, mikä näyttää melkein liian tutulta? "Deja vu" on prosessi, jolla alitajunta muistuttaa siitä, että nykyelämässä on jotain, mikä on rinnakkainen aiemmalle ajalle, ja usein se on muistutus ruumiillistuneelle sielulle elämänpolusta, mitä se on aikonut ennen inkarnoitumista. Tämä ei ole mielikuvitusta.
 
Sana "mielikuvitus" näyttää joutuneen huonoon maineeseen viime vuosina, ikään kuin olisi ajan hukkaa rentoutua ajattelemaan muita asioita, kuin mitä tarvitaan tehtävien suorittamiseen. On tosiaan vaikeaa ansaita elanto tänä päivänä, mutta mielen tuotteliaampien osien tukkiminen ei johda alkuperäisyyteen tai luovaan ajatteluun. Yritämme määritellä tuon sanan niin, kuin me ymmärrämme sen merkityksen lajillenne: mielikuvitus on väylä sielunne luovaan osaan!
 
On lahja Luojalta antaa ihmiselle mieli nähdä pidemmälle, löytää kätkettyjä väyliä, kurkistaa verhojen läpi, jotka ympäröivät nykytietoisuutta - löytääkseen korkeampia ulottuvuuksia, muita luomistodellisuuksia ja seuratakseen ilon säteileviä polkuja. Ihmismieltä ei suunniteltu jäykäksi koneeksi, joka pystyy vain seuraamaan itseoikeutettujen ohjaajien määräämiä ohjeita. Se on työkalu elämän luovaan suorittamiseen, keino jolla ihminen pysyy oppimaan ja opettamaan kaikkea, mitä hän haluaa tai hänen tarvitsee tietää. Mielikuvitus sisältää kipinän, mikä valaisee sisäisen tiedon, jota jokainen sieluolento kantaa sisällään, ja sytyttää halun luoda ja kehittyä viisaudessa ja rakkaudessa.
 
Miten parhaiten suunnitella päivän askeleet, miten parhaiten kokeilla tunnereaktioita odottamattomiin tapahtumiin, joita ehkä tulee? Mielikuvitus on voimakas peili, jonka edessä voi harjoitella, niin että todellisuus on paljon varmempaa. Monet ihmiset eivät koskaan esitä näitä tilanteita itselleen ja kulkevat käsittämättä, miltä he näyttävät toisista - tietämättä koskaan, miten reagoida elämään. Elämän pikkusiirtojen harjoitteleminen saa aikaan paremmin esitettyjä todellisuuksia. Tarvitsette tuota varmaa ymmärrystä omista reaktioistanne ja tunteistanne. Niiden jotka ovat hyvin ujoja, on hyvin viisasta harjoitella odotettuja keskusteluja ensin mielikuvituksessaan, sillä silloin ajatukset ja sanat tulevat helpommin ja aiheuttavat vähemmän nolostumista, sitten kun keskustelu todella tapahtuu. Miten siunattu lahja se onkaan!

Keijukaissadut, hirviöt, suunnattomat kauhut ovat elävä osa mielikuvitusta, sillä kuka ei nauti hyvästä pelästyksestä aina silloin tällöin? Se herättää tunteita ja entsyymejä kehossa. Niitä täytyy stimuloida toisinaan, jotta ne pysyvät hyvin toiminnassa todellisen elämän hätätilanteita varten. Tätä ei tarkoiteta suositukseksi jatkuvaan annokseen onnettoman verisiä elokuvia tai elektroniikkapelejä, jotka ovat hyvin suosittuja tänä päivänä, sillä tällaisten asioiden jatkuva nauttiminen vääristää kuvaa siitä, mitä elämän pitäisi olla, ja rakkaudesta, mikä on todellinen voima.
 
Vanhat myytit tulevat hämäristä muistikuvista ihmislajin alusta, epätavallisista muodoista ja toisen maailman olennoista, jotka elivät keskuudessanne ja kouluttivat ja opastivat horjuvissa tavoissanne. Ne ovat rotumuistoja, jotka hahmotetaan joskus symboleiksi muinaisista todellisuuksista. Kunnioittakaa niitä, mutta älkää velloko niissä, sillä on aika katsoa eteenpäin ja valmistautua niihin uuteen maailmaan tulemisen upeisiin haasteisiin, joita ilmestyy esiin menneisyyden tietämättömyydestä. Etsikää ratkaisuja menneisyydestä, jotka auttavat tyydyttämään tulevaisuutta.
 
Ihmeellisiä kokemuksia räjähtää mielikuvitusseikkailuista, joita virtaa mielen läpi. Joskus vaaditaan vain jokin ajatus tai arkipäiväinen tapahtuma aloittamaan mielen elokuva. Olette itse sankari tai sankaritar. Tai kenties alastallattu orja, joka pakenee hulluksi tekeviä velvollisuuksiaan ja saavuttaa mainetta ja onnea. Tässä ei ole mitään väärää. Ihmishenki on luonnostaan täynnä toiveita ja unelmia - sen on oltava menestyäkseen siinä tarkoituksessa, minkä se on antanut itselleen elämässä. Tällaiset unelmat antavat sisäistä puhtia ja päättäväisyyttä, että pystyy tekemään mitä tahansa, jos todella yrittää. Ongelmat ja ratkaisut näihin sumuisiin tarinoihin ovat harjoitusta, mitä tarvitaan edistyäkseen jokapäiväisessä maailmassa - kunhan muistaa palata takaisin jokapäiväisen elämän todellisuuteen.
 
Kuitenkin joskus elämä voi tuntua niin ylivoimaiselta, että etsitään yksinkertaista pakopaikkaa, mikä peittää onnettomuuden tai pettymyksen, mitä ei pysty käsittelemään. Mielikuvitus voi kieroutua pakokeinoksi, mikä voi saada varomattoman itsetehtyyn vankilaan, ja ulkopuolinen maailma jätetään niille, jotka päätyvät huolehtimaan reagoimattomasta potilaasta johonkin laitokseen. Kuten kaikissa asioissa, tasapaino on aina vastaus.
 
Missä olisi maailma ilman sitä stimuloivaa mielikuvitusta, mikä kipinöi uusia ideoita ja unelmia? Tämän upean kyvyn käyttäminen täysillä vaatii vähän suunnittelua ja päättäväisyyttä. Ensimmäinen askel on ottaa aikaa ja istua alas suunnittelemaan, minkä tyyppistä ratkaisua jokin ongelma tarvitsee. Sitten aivan kuin yrityksen aivoriihessä antakaa mielen lentää - antakaa sen nousta korkeuksiin mitä tahansa mielikuvituspolkua, minkä se haluaa ottaa. Tämä ei ole logiikan aika tai paikka, vaan täydellistä irtipäästämistä ennakkosäännöistä tai matemaattisista kaavoista. Maalaisjärki ja ytimekäs menetelmällisyys on työnnettävä sivuun löytääkseen tämän päivän ja huomisen luomisihmeitä. Sisäiset henkikyvyt joita jokaisella teistä on, on päästettävä irti ja niitä on kunnioitettava nyt sen tiedon tunnistamiseksi, mitä teillä on jo ikuisessa luovien kokemusten maailmassa. Uusia teknologioita syntyy näistä fantastisista päiväunista ja visioista.
 
Vanhemmat, antakaa lastenne nuoren mielen vaeltaa sinne, minne se vaeltaa. Heidän ollessaan vasta leikki-ikäisiä ulottuvuuksien välinen verho on hyvin ohut ja osa heidän mielikuvitusrönsyilystään on muistoja henki-itsestä ja kommunikointia omien enkeleiden ja opettajien kanssa. Se miten lapsi tulkitsee nämä kuvat, äänet tai musiikin, saattaa olla melko hämärää hänelle ja teille, mutta ne ovat tärkeitä nuoren mielen kehittymisessä. Silloin kun kuvittelua hillitään ja/tai se kielletään kokonaan, lapsi menettää tilaisuutensa muodostaa virtaava ja elämänmittainen side tietoisen mielen ja sisäisen olemuksen välille.
 
Tänä päivänä syntyvillä lapsilla on vielä ohuempi verho ja he näyttävät usein olevan toisessa maailmassa osan ajasta. Sallikaa se. He opettelevat elämään kahdessa maailmassa kerralla ja he tarvitsevat tämän ajan muodostaakseen tuon yhteyden. Työntykää mukaan vain jakamaan se, mitä he vastaanottavat. Heidän näkyjensä jakaminen muodostaa vahvan siteen teidän ja tuon kehittyneen sisäisen lapsen välille, mitä ei voi koskaan rikkoa, ja antaa teille kurkistuksen äärettömään, mitä ei ehkä olisi tapahtunut muuten. On tärkeää, että lapsi saa vahvistusta sille, että hänen mielensä tapahtumat ovat luonnollisia, tarpeellisia ja täysin vanhempien hyväksymiä.
 
Pitäkää uutta pikkuihmistänne upeana lahjana ja siltana henkimaailmaan. Teidän on oltava myös ankkuri, joka auttaa lasta kehittymään ja hahmottamaan maalliset todellisuudet. Jotta tämä lapsi eläisi menestyksekkään elämän ja saavuttaisi ennalta ajatellun tarkoituksensa, ajatteluprosessissa on oltava hyvin hieno tasapaino. Teillä vanhempina on tuo vastuu katsoa, että tähän keskitytään oikein joka päivä.
 
Voitte ottaa ehkä vähän aikaa, ennen kuin menette nukkumaan illalla, ja antaa mielenne rentoutua ja leijailla johonkin mielikuvitusmahdollisuuksiin sen sijaan, että käytätte tuon ajan huolehtien menneistä tapahtumista tai tulevista ongelmista. Uusi päivä voi hyvinkin tuoda odottamattomia ratkaisuja."
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >