HomeViestejäRuth Ryden31.1.2012 - Viesti valonmestareilta helmikuussa 2012

31.1.2012 - Viesti valonmestareilta helmikuussa 2012

VIESTI VALONMESTAREILTA HELMIKUUSSA 2012
 
Kanavoinut Ruth Ryden
Uutiskirjeestä 31.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tulevana kuukautena on monia muutoksia sekä fyysisesti että ihmiskunnan tietoisuudessa. Kuunnelkaa tarkkaan.
 
"Pohjois-Amerikan mantereella koetaan dramaattisia säämuutoksia, kun ilmakehään vaikuttaa taajuudet kaukaa avaruudesta. Tämä voi kuulostaa kuin television kauhuelokuvalta, mutta taajuudet saavat lämpötilan vaihtumaan nopeasti ja myrskyjä ilmestyy yhtäkkiä ja sitten ne häviävät. Planeetan pohjoiskolkissa nähdään monien jääkenttien sulavan, mikä aiheuttaa vakavaa tulvimista, ja sitten lämpötilan pudotessa jäätä muodostuu taas - joskus ennen näkemättömille alueille. Jotkut metsät kuolevat tämän vuoksi, mutta uusia lajeja kasvaa parin vuoden kuluessa korvaamaan ne. Planeetan eteläkolkissa koetaan paljon korkeampia lämpötiloja ja mannerlaattojen liikettä, mikä saa aikaan monia maanjäristyksiä ja myrskyjä.
 
Planeetat joita astronominne ovat seuranneet laitteillaan, aiheuttavat osan näistä reaktioista, kun niiden voimakkaat kentät lähettävät taajuuksia, jotka ovat vuorovaikutuksessa omanne kanssa. Tämä ei ole maapalloa ravisuttava tapahtuma, mutta sitä tapahtuu ympäri maailmaanne. Näiden vaikutusten häviäminen vie kuukauden tai pari, sitten maailman luonnolliset värähtelyt palaavat. Sillä aikaa ihmisten tarvitsee huolehtia itsestään parhaan kykynsä mukaan. Katsokaa, että teillä on riittävästi ruokaa varastossa seuraavaksi kuukaudeksi, bensaa autossa ja paristoja. Vaikutuksia on kaikilla alueilla, kun maapallo kääntyy kohti näitä taajuuksia ja poispäin niistä. Televisioon vaikutetaan ensin voimakkaasti ja se on ensivaroituksenne. Ei ole tarvetta pelästyä kohtuuttomasti. Ilmestyvät myrskyt eivät ole yhtään voimakkaampia kuin oman ilmakehänne häiriöt, mutta teidän pitäisi olla valmistautuneita. Alavilla alueilla pitäisi odottaa tulvimista, jos lähellä on jokia, järviä tai jääpeitteisiä vuoria. Maanjäristysten pitäisi olla minimaalisia niiden siirrosten mukaisesti, jotka hyvin tunnette, poikkeuksena Lähi-idän maa-alueet, ja näemme siellä hyvin vahingollisia järistyksiä seuraavien kuukausien aikana.
 
Haluamme teidän tietävän tästä, jotta on vähän levottomuutta säämallien muuttuessa dramaattisesti. Emme näe laajasti kuolemia näistä epätavallisista vaihteluista, paitsi siellä, missä järistykset vaativat veronsa. USA:ssa, Kanadassa, Meksikossa ja Etelä-Amerikassa koetaan äärimmäisiä muutoksia säämalleissa. Euroopassa koetaan lumivyöryjen, tulvimisen ja sadon epäonnistumisen suurimmat haittavaikutukset. Valtamerimaissa ja -saarilla koetaan korkeita vesiä ja kylmempiä lämpötiloja. Australiassa ja Antarktiksella koetaan nopeita lämpötilavaihteluja, kun yhtäkkiä nousee jäämyrskyjä, jotka häviävät aurinkoisiin päiviin.
 
Ihmiskuntaa on valmisteltu kaikkeen tähän sisällä syvimmässä tietoisuudessaan. Tämä ei ole maailmanloppu tai mitään lähellekään sitä. Aikakausien saatossa näitä vaikutuksia ovat nähneet viisaat, jotka yrittivät tulkita ne parhaan kykynsä mukaisesti. Sitten kun luonto palaa normaaliin, muutokset parempaan toteutuvat - mitä ovat laajasti ennustaneet myös ne, joilla on tietoisuutta ymmärtää tilannetta. Sitten tämä kaikki on ohi ja ilmasto asettuu taas paikoilleen seuraavaksi tuhanneksi vuodeksi.
 
Teille on kerrottu monta kertaa, että jokainen teistä päätti elää tässä elämässä juuri näistä syistä. Teillä on vahvuutta ja älykkyyttä työstää se läpi auttaen toisia, joka ovat peloissaan ja hämmentyneitä, ymmärtämään ja huolehtimaan itsestään. Tämä uutiskirje tavoittaa vain muutamia, mutta riippumatta siitä, haluatteko uskoa vai ette siihen, mitä tulee, pyydämme, että varastoitte välttämättömyystarvikkeita - ne tulee käytettyä riippumatta siitä, tapahtuuko tämä kaikki vai ei. Olkaa tietoisia uutisista ja sääennusteista.
 
Pyytäkää apua, jos ja kun tarvitsette sitä, ja sitä annetaan. Olemme kanssanne."
 
***********
 
Lukijat, tämä oli järkytys minulle, mutta olen omistautunut kirjoittamaan sen, mitä mieleni kautta lähetetään. Olen kuitenkin vain sihteeri. Pitäkää tämä kaikki mielessä, mutta älkää joutuko paniikkiin. Päivä kerrallaan. Seuraava artikkeli annettiin useita viikkoja sitten.
 
TODELLISUUS TOIMINNASSA
 
"Tämä vuosi josta on puhuttu hyvin pitkään muinaisissa ennustekirjoituksissa ja modernin ajan ennusteissa tulevaisuudesta, on viimeinkin saapunut. Miljoonat ihmiset odottavat levottomana dramaattisia muutoksia elämäänsä ja pelkäävät niitä maailmanlaajuisia liikkeitä, joita planeetalla nyt tapahtuu. Itse itsensä profeetaksi nimittäjät, tuhon julistajat, oletetut avaruusolennot ihmismuodossa ja ihmiset, jotka nettoavat mukavasti kursseista ja seminaareista liittyen kaikkiin kuviteltavissa oleviin aiheisiin, yrittävät kaikki päästä osingoille. Ja monissa tapauksissa kyse on vain näytöksestä. Mihin sinun pitäisi uskoa ja mitä sinun pitäisi tehdä tänä aikana - juosta lähimpään kirkkoon ja antaa sille kaikki rahasi, kerätä itsellesi kaikki internetistä tuleva informaatio ja uskoa se kaikki, kerätä tarvike- ja ruokavuori maailmankatastrofin varalle vai piiloutua kellariin, kunnes koko juttu on ohi? Se riippuu sinusta.
 
Ainoa vastaus jokaiselle ihmiselle lepää hänen sisällään. Miten niin voi olla? Niin voi olla, koska ette ole ainoastaan fyysinen mieli, jolle antaa polttoainetta aivosolujenne energia, ettekä vain fyysinen keho, jolla on monia rajoituksia ja joka elää vain säädetyn ajan tässä ulottuvuudessa. Olette ikuinen henkiolento, joka asuu ihmiskuoressa tietyn aikaa kera määrätyn tarkoituksen, minkä määrittelette itsellenne ennen astumista tuohon kuoreen ihmiskehomuodossa. Toistamme tätä totuutta niille, jotka eivät vielä ole hahmottaneet tai voi hahmottaa tämän toteamuksen todellisuutta. Paikkanne tällä planeetalla ei ole minkään hallituksen tai uskomusjärjestelmän oikkujen kohde - jokainen teistä on asettanut itsensä juuri siihen, missä olette aikoneet olla tänä aikana.
 
Venyttäkää mieltänne hetkeksi ja nähkää itsenne henkiolentona, joka elää universaalin todellisuuden valtavilla alueilla - ei mikään haamu, joka leijuu näkymättömässä verkossa aivan yksin pimeydessä, vaan älykkään elämän kirkkaana valona, mitä ympäröi triljoonat kaltaisenne. Kaikki imevät Luojan rakkausenergioita jatkuvasti ja elävät tietoisena tuosta rakkaudesta, mitä ilmaistaan siinä valossa, värissä, musiikissa ja sisäisessä lämmössä, mikä kuuluu jokaiselle. Tämä on sitä, kuka olette, mistä olette ja minne palaatte tämän aineessa vierailemisen jälkeen.
 
Tästä kohdasta mitä voitaisiin kutsua taivaaksi, tulette tietoiseksi niistä valtavista muutoksista, joita tapahtuu tässä universumissa osana luomissuunnitelmaa, tunnette jännitystä ympäri kosmosta ja haluatte osallistua siihen jollain tavalla. Elämä hengessä ei ole istumista pilvenreunalla näppäillen kitaraa tai harppua, vaan jatkuvaa oppimisprosessia. Astuminen aineeseen nopeuttaa oppimisprosessia, todellisuutensa positiivisten ja negatiivisten piirteiden vuoksi. Missä saa paremmin todella voimakkaita oppitunteja kuin planeetalla, joka käy läpi sellaisia uudestisyntymäkipuja kuin maapallo?
 
Jotkut henkiset opettajat väittävät, että kaikki kokemuksenne aineessa ovat ei-todellisia, pelkää näytelmää näyttämöllä. Ne ovat hyvin todellisia, vaikka niitä tapahtuu monissa todellisuuksissa kunkin yksilön tarpeiden ja määritelmien mukaisesti. Se mitä luotte, on aivan yhtä todellista kuin maa, jolla seisotte, koska olette henkiolentoja, joilla on suuret luomisvoimat - sitten kun lopulta hyväksytte tuon tosiasian ja alatte käyttää niitä.
 
On aika avata uusia ikkunoita ymmärrykseenne todellisuudesta. Todellisuutta on se, minkä kiistämätön Ylin älykkyys luo: kaikkien asioiden tasapaino; kaikkien universumien harmonia mikä toimii täysin tuon älykkyyden tahdon mukaisesti; galakseja ja universumeita syntyy ja kuolee, atomeja ja elementtejä käytetään ja luodaan uudelleen jatkuvasti. Tähdet (auringot) jotka voimistavat universaalia energiaa antamaan elämää kiertäville planeetoilleen, ovat todellisia. Planeetat ovat todellisia, asteroidit ja komeetat ovat todellisia - niillä kaikilla on paikkansa universumissanne ja ne liikkuvat sen suunnitelman mukaisesti, mikä on tuota tiettyä aika-avaruutta varten. Älykkäillä henkiolennoilla on kyky ajatella, oppia, luoda ja lopulta sulautua yhteen kaikkien asioiden Ylimmän tietoisen älykkyyden kanssa lisätäkseen tuota älykkyyttä ja voimaa.
 
Olette välttämätön osa tätä luomusta, osa mikä synnytettiin Jumalan mielestä olemaan tavalla, mikä laajentaa älykkyyttänne, kokemustanne ja olemustanne tuodaksenne takaisin Luojaan koulutus- ja havaintomääränne. Ketään henkiolentoa ei koskaan heitetä pois väärän käyttäytymisen tai typeryyden vuoksi aineellisessa elämässä, vaikka tuota olentoa olisi valeltu niillä negatiivisilla tekijöillä, joiden sallittiin vaikuttaa ihmisolentoon.
 
Se mitä maailmassanne tapahtuu nyt - maanpinnan muuttuminen, tuulet ja myrskyt, kuivuus, epämiellyttävät muuttuvat taajuudet - kaikki on osa aurinkokuntanne planeettasuunnitelmaa. Oletko pelkotilassa ja yrität siirtyä pois oletuista vaarapisteistä? Käännätkö elämäsi ylösalaisin ja yrität suojella perhettäsi katastrofilta? Joillekin teistä tietty määrä pelkoa tarvitaan saamaan teidät siirtymään pois vaarasta - siksi teillä on tunteita rakenteessanne. Käyttäkää pelkoa työkaluna, älkää antako sen käyttää teitä! Jos teillä on älykkyyttä ja rohkeutta käsittää, että on ehkä tarpeellista siirtyä pois tulivuoren läheltä, joka kohta räjähtää, niin LIIKKUKAA! Katsokaa eteenpäin ja mitatkaa kaikkia mahdollisuuksia realistisella asenteella. Mutta pitäkää kaiken tämän keskellä itsenne harmoniassa sen sisäisen henkitietoisuutenne kanssa, mitä sanotaan sisäiseksi opastukseksi. Antakaa mielenne ja fyysisten tunteidenne olla oppaanne sisäisiin yllykkeisiin - älkää sivuuttako niitä jonain, mitä söitte eilen illalla! Kun hyödytte tuon opastuksen seuraamisesta, teistä tulee tietoisempi tunteista ja ymmärrätte, milloin pysähtyä ja kuunnella.
 
Tärkein viesti minkä haluamme antaa teille tämän vuoden alussa, on, että elätte päivän kerrallaan, olette tietoinen tapahtumista, pysytte informoituna vaarallisista myrskyistä tai maanmuutoksista ja teette vastaavia valmisteluja, mutta sitten elätte itsenne ja toisenne kanssa harmonisesti. Silloin kun ihmiset oppivat rakastamaan toisiaan ehdottomasti, ilman ennakkoluuloja, ilman värisokeutta, ilman vihaa tai katumusta, muuttuva maailma loksahtaa paikoilleen lempeästi ja rauhallisesti. On aika kuunnella ja ymmärtää.
 
Kun olette astuneet tähän vuoteen 2012, sen ei tarvitse olla pelottava, jos tarkastelette sitä sillä asenteella, että odotatte uusia kokemuksia ja katselette uusien harmonioiden toteutuvan silmienne edessä. Tarkkailkaa jokaisen myrskyn jälkeen uusien asenne- ja keksintöihmeiden toteutumista. Kun vesi peittää maan, kuunnelkaa uutisia uusien maiden nousemisesta meren syvyyksistä, missä on ihmisille uutta maaperää muokattavaksi. Kun maanjäristykset muuttavat maanne muotoa, käsittäkää, että maat joita on pilattu vuosisatoja negatiivisilla värähtelyillä, on käännettävä ympäri ja niiden on annettava parantua.
 
Nuortenne koulutuksen painottaminen on nyt ensisijaisen tärkeää. Vanhat oppikirjat jotka ovat täynnä virheellisyyksiä ja joista todelliset faktat on poistettu, on korvattava totuudella, sillä nuoret ihmiset tarvitsevat totuutta käsitelläkseen niitä ajattelumuutoksia, joita tulee jo nyt. Käyttäkää historiaa ja menneisyyden kokemuksia opastamaan, jottei samoja virheitä tehdä uudestaan, mutta kiinnittäkää varsinainen huomionne tulevaisuuteen, sillä siellä elätte loppuelämänne. Ottakaa vastuu jokaisesta askeleestanne ja sanastanne, sillä muotoilette tulevaa maailmaanne elämänne joka hetki. Tämä on ihmeellistä aikaa elää, käyttäkää se hyödyksi.
 
Ympärillänne on henkiolentoja, jotka opastavat teitä, auttavat selvittämään tietä, kun on esteitä, ja auttavat saamaan sen, mitä tarvitsette, silloin kun tarvitsette. Hyväksykää, että on käytettävissä apua, ja pyytäkää sitä! Ei ole mitään tarvetta tuntea yksinäisyyttä, torjutuksi tulemista tai alakuloa. Olette voimakkaita olentoja matkalla todellisuuteen."
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >