HomeViestejäRuth Ryden31.12.2011 - Viesti valonmestareilta tammikuussa 2012

31.12.2011 - Viesti valonmestareilta tammikuussa 2012

VIESTI VALONMESTAREILTA TAMMIKUUSSA 2012
 
Kanavoinut Ruth Ryden
Uutiskirjeestä 31.12.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Mestarit, kertokaa meille, mitä näette tulevana kuukautena ja loppuvuotena sellaista, minkä ette tunne muuttuvan sen vuoksi, että ihminen tai jonkin maanpäällä puuttuu asiaan.
 
Mestarit: "Me, ajan kentissä, lähetämme teille kaikille syvimmän huolemme tulevien viikkojen ja kuukausien aikana, kun maaplaneetta tulee linjaan Linnunradan kanssa (yksinkertaisesti ilmaistuna). Tämä ei ole yhteentörmäys, vaan taajuuksien sekoittuminen lyhyeksi aikaa, mikä häiritsee monia säämalleja ja planeetan sisäydintä. Kun monet kanavat julkaisevat nyt uuden vuoden ennustuksia, näemme, että monet heistä vastaanottavat hyvää informaatiota, mutta monet muut lähettävät vakavia ennusteita täydellisestä katastrofista ja/tai planeetan hajoamisesta.
 
Käsittäkää, että linjautuminen on vaikuttanut maapalloon jonkin aikaa, kuten olette voineet nähdä lisääntyvistä tulvista ja ilmastopoikkeavuuksista viime kuukausina. Tammikuussa kaikilla aikavyöhykkeillä ympäri maailmaa nämä poikkeavuuden jatkuvat, kun planeetta vastaanottaa näitä lisääntyneitä taajuuksia syvälle sisäänsä ja se aiheuttaa lukuisia maanjäristyksiä ympäri maailman, erityisesti niiden tuhansien suurten ja pienten siirrosten tai planeettahalkeamien varrella, joita on kertynyt vuosisatojen saatossa. Riippuen siitä, mistä magma löytää halkeamia, joiden kautta siirtyä ylös pintaan, näemme useita hyvin suuria järistyksiä olevan muodostumassa, erityisesti Lähi-idässä ja Indonesian saarilla. Liikettä tuntuu Tulirenkaassa vaihtelevan suuruisena, mutta yhtä "suurta" järistystä, mitä on pitkään ennustettu Kaliforniaan, lievittää paineen vapautuminen monista muista siirroksissa lähellä, rantaviivaa ylös- ja alaspäin.
 
Sama kommentti pätee tulivuorirenkaaseen Pohjois-Amerikan mantereen luoteisosassa. Luultavasti höyryä nousee muutamista ja tuhkaa tupruttaa, mutta ainakaan nyt emme näe minkään niistä purkautuvan täysin. Toisaalta purkautumisaukot joita nousee syvältä Islannin alta, aktivoituvat edelleen ja muutaman viikon kuluessa tapahtuu suurempien aukkojen purkautumisia. Kanada on hyvin erityinen sijainniltaan maailmassanne - perusta tämän maan alla on suurimmalta osin hyvin vakaata ja on vain muutamia purkautumisaukkoja tai siirroksia. Kuitenkin kylmiä ja kovia myrskyjä on suurimmassa osassa maata, erityisesti kaukana pohjoisessa.
 
Vanhat ja kuuluisat tulivuoret Välimerellä syöksevät tulta kolmen kuukauden kuluessa, mikä aiheuttaa laajaa vahinkoa ja suurten väestömäärien liikkumista lyhyeksi aikaa. Syvä "ojanne" itäisen Etelä-Amerikan vieressä edistää korkeita virtauksia tuolla merialueella ja on monia maan liikkeitä. Tulivuoret korkeilla vuorilla heräävät henkiin, mutta eivät aiheuta paljon vahinkoa niukasti asutuilla alueilla. Pohjoisnavan nähdään sulavan jäälautoiksi nopeammin ja liike itse jäässä lisääntyy arvaamattomasti jonkin aikaa. Sama pätee Etelänapaan, mikä vaikuttaa merireitteihin Kap Hornin ympärillä.
 
Säämallit tietysti heilahtelevat edestakaisin. Joulukuun arvaamattomat olosuhteet kiihtyvät ympäri maailmaa - myrskyjä nousee tyhjästä ja sitten on vuodenaikaan kuulumattoman lämmintä jonkin aikaa. Afrikassa koetaan hyvin epätavallisia sateita ja joissain tapauksissa aiheutuu voimakasta tulvimista alueilla, jotka ovat tavallisesti kuivia koko vuoden. Euroopassa, enimmäkseen, nähdään korkeille vuoristoalueille kasautuvan lunta siinä määrin, että teiden auraaminen on mahdotonta jonkin aikaa. Kuun lopulla ja helmikuussa lumi sulaa ja aiheuttaa lukuisia tulvia alavilla mailla.
 
Miten kauan tämä kaikki kestää? Jossain määrin suurimman osa vuotta, kun hidas liike poispäin Linnunradasta tuo maaplaneetan takaisin normaalille kiertoradalleen. Vuodenajat voivat hyvinkin olla vähän erilaisia, kun se tapahtuu. Viljelymaita avautuu sinne, missä ei ollut aiemmin vettä, ja maaperän vesimäärät poikkeavat monissa paikoissa, mikä saa maanviljelijät vaihtamaan viljelykasvejaan. Erämaat alkavat maailman kaikissa osissa muuttua, kun ilmakehän kosteus houkuttelee piilossa olevat siemenet itämään, ja siellä alkaa vihertää, missä ei vihertänyt yhtään aiemmin. Maanliikkeet rauhoittuvat ja niistä tulee taas poikkeuksellisia tapahtumia, kuten myös vulkaanisista purkauksista tulee mennyttä aikaa moniksi vuosisadoiksi. Seuraavien 10-20 vuoden aikana nuorempi sukupolvenne kokee hyvin erilaisen ja paljon rauhallisemman maailman, missä elää ja kukoistaa.
 
Sillä välin olette siinä, missä teidän pitäisikin olla, kuten päätitte ennen syntymäänne, ja olette maaplaneetan suuren transformaation sukupolvi. Muuttuvat taajuudet joita olette kokeneet, ovat aiheuttaneet suuren taakan yksilöiden tietoisuuteen, mikä on aiheuttanut ja aiheuttaa valtavia negatiivisia yhteenottoja yksilöiden, väestönosien ja maiden välillä. Alastallatut ihmiset ympäri maailmaa vaativat oikeuksiaan ja hallitukset ovat silmiinpistävän erimielisiä, myös omanne USA:ssa. Ne jotka ovat keränneet valtavasti rahaa ja omaisuutta, puristavat niistä tiukasti ja pelkäävät menettävänsä valtansa ja helpon elämänsä. Miljoonat ihmiset näkevät nälkää. Vähäosaisilta jotka ovat sairaita, evätään hoito, koska varat vedetään budjettien tasapainottamiseen. Ja luettelo jatkuu.
 
Kaiken kaikkiaan tämä on äärimmäisen vaikeaa aikaa maailmassanne ja päättäväisyys oikaista asiat on syntymäoikeutenne ja vastuunne - on aika oppia viisautta, huomioonottamista, ystävällisyyttä, anteliaisuutta ja muistaa rakastaa toisianne ja itseänne. Sielunveljenne ovat teidän kaikkien kanssa koko ajan ja auttavat, kun tarvitsette ja pyydätte. Auttakaa toisianne niin, kuin voitte, mutta käsittäkää, että te ette voi muuttaa sitä, mitä tapahtuu toisille tai maailmalle. Se on kaikki Luojan kädessä ja universaali malli, mikä asetettiin aikana, mitä ette voi edes kuvitella. Olkaa ylpeitä itsestänne, siitä että olette valinneet olla täällä nyt. Olemme ylpeitä teistä kaikista ja lähetämme rakkauttamme ja apuamme sinne ja silloin, kun voimme, silloin kun sitä pyydetään. Selah."
 
***********
 
(Ihmiskunnan historian kannalta tämän erittäin tärkeän vuoden ensimmäisenä kuukautena tunnen, että on todella aika työstää sisäistä mieltämme ja yhteyttämme äärettömyyteen. On sisäisen tietoisuuden kehittämisen vuosi. Muutaman kuukauden opetukset koskevat sitä, mitä ja miten ajattelemme ja uskomme. Tämä ensimmäinen opetus lähetettiin minulle hyvin voimakkaana luettuani NG:n artikkelin.)
 
Mestarit, National Geographic Magazinen joulukuun 2011 numerossa oli raamatun ja sen monien käännösten laaja historia. Tämä saa kysymään: heijastaako nykyinen raamattu oikein totuutta luomisesta ja ihmiskunnan henkisiä ohjeita?
 
Mestarit: "Sinällään raamatun tarkoitukseksi on jäänyt tapa, millä ihmisten pitäisi toimia toisiaan kohtaan ja kunnioittaa itseään Jumalan lapsina. Ne jotka tekivät näitä käännöksiä, lisäsivät omia käsityksiään siitä, mitä pitäisi tai ei pitäisi jäädä noille sivuille, ja ihanteet olivat hyvin erilaisia. Monille eri roduille ja uskonnoille raamatusta tuli viitekirjasto ja jokainen reagoi sanoihin oman elämäntilanteensa mukaisesti. Jamaikalaiset rastafarit hyväksyivät sen, mihin he halusivat uskoa, kuitenkin he torjuivat käsityksen korkeammasta voimasta ja palvoivat maineikasta johtajaa. Vuosisatojen aikana eri vallankäyttäjät ovat käyttäneet ihanteita ja käsityksiä heijastamaan, mitä he halusivat kansansa uskovan ja/tai ymmärtävän.
 
Varhaisimmat ja tarkimmat kirjoitukset ensimmäisiltä ihmisiltä, jotka osasivat kirjoittaa näitä asioita paperille, tallennettiin nahkalle ja papyrukselle ja aika tietysti "söi" ne. Ne jotka ovat säilyneet, paljastavat totuuksia, joita ei ole vielä julkaistu. Käännökset hyvin vanhoista arameankielisistä dokumenteista on korjannut monien sanojen merkitystä, jotka on käännetty virheellisesti pitkien aikojen kuluessa, ja ne auttavat tekstin saattamisessa vaikuttavampaan ymmärrykseen.
 
Kirjoitetut sanat ovat ihmiskunnan tukipilari, vaikka ihmisälykkyys on tullut pitkän matkaa vuosisatojen saatossa ja pystyy tallentamaan informaatiota erittäin hyvin aivoihin. Kuitenkin informaatio on edelleen laitettava kirjoitettuun muotoon massoja varten. Perimmiltään on lukijan tehtävä juurruttaa raamatun sanojen merkitys niin, kuin ne ovat oleellisia hänelle henkilökohtaisesti. Lukekaa sanoja, mutta kuunnelkaa myös sisäistä viisauttanne siitä, antavatko kirjoitetut sanat teille ohjeita ja sellaisia näkemyksiä, joita tarvitsette yksilönä.
 
Muistakaa, että ihmisillä on valtava ego, mikä tulee esiin monissa raamatun luvuissa, erityisesti vanhassa testamentissa. Luoja ei ilmaise egoa missään muodossa, sillä universumin selittämättömällä ja kaikenkattavalla voimalla ei ole yksittäistä ilmaisumuotoa." (Vastaanotettu 2.12.11)
 
(Tässä viitattu raamattu on George M. Lamsan käännös arameankielisestä Peshittasta.)
 
***********
 
TULEVAT AJATUKSET
 
"Niiden tietoisten ajatusten yläpuolella jotka kulkevat mielen läpi päivästä toiseen, on jatkuva ajatus, joka kulkee koko kosmoksen läpi! Kaikki Jumalmielen ja kaikkien tiedostavien olentojen luova ajattelu yhdistyy jatkuvasti elämän kirjaksi tai akaasiseksi tiedostoksi, kuten jotkut ovat sitä kutsuneet. Tarkemmin sanottuna se on enemmänkin kuin jatkuva tietokoneohjelma, joka lähettää ja vastaanottaa ikuisesti.
 
Kun Jumalamieli ajattelee ja lähettää ajatuksia kaikkien luotujen lajien vastaanotettavaksi, ne laitetaan eetterivirtaan. Tätä voitaisiin ajatella näkymättömänä, mutta hyvin konkreettisena ajatusmuotokerroksena. Tässä ideoita lähetetään niiden ajatuksiin, joilla on älykkyyttä, kiinnostusta ja kykyä avata mielensä vastaanottamaan informaatiota. Tiedemies kiinnostuu informaatiosta, mitä hän etsii; lääkäri tai parantaja tunnistaa uutta parannusmenetelmää koskevan idean merkityksen; keksijä etsii uusia tapoja luoda uusi kone tai tehdä vanhasta parempi. Samankaltaiset vetävät puoleen toisiaan. Aivan samalla tavalla ne jotka ovat henkisellä polulla, löytävät inspiraatiota ja vastauksia kysymyksiinsä aamuyön tunteina.
 
Yöllä, syvässä unessa useimmat ihmiset matkustavat henkisesti toisiin paikkoihin, heidän opettajansa opettavat heitä tai heidän mielensä pyörii hämmentyneenä raskaasta ateriasta tai heijastaa päivän ajatuksia. Kuitenkin tunteina juuri ennen heräämistä - jos herätyskello ei hätkähdytä hereille - annetaan viestejä unennäkijälle auttamaan elämän kartoittamisessa ja/tai tarpeellisia vastauksia kysymyksiin, joita on esitetty ennen nukahtamista tai joita suojelijat pitävät tarpeellisina hänelle. Tällöin tietoinen mieli selkeytyy henkiseen suuntaan vastaanottaakseen tulevia viestejä. Nämä viestit ovat joskus hyvin selkeitä ja ymmärrettäviä, mutta tavallisesti ne on ilmaistu kuvasymboleina. Miksi? Tälle kanavalle kauan sitten annettu vastaus on, että symbolismi on universumin kieltä, millä kaikki lajit voivat liittää informaation maan kieleensä ja omiin kulttuurikokemuksiinsa. Symboliikkaa annetaan myös kannustamaan unennäkijää tekemään syvää ja vakavaa ajattelua sen sijaan, että sivuuttaa koko asiat jonain hulluna unena.
 
Kun uni kirjoitetaan ja muistetaan, eri elementeissä alkaa olla tolkkua. Mitä enemmän asioita päätellään, sitä selkeämmiksi viestit tulevat. Informaatio eetterivirrasta ei aina ponnahda mieleen vain unissa. Monista ihmisistä on tänä päivänä tulossa hyvin tietoisia tuosta tietovirrasta ja he käyttävät meditointia ja kanavointia päästäkseen käsiksi korkeampaan universaaliin tietoon, mutta tämä voidaan tehdä monilla tavoilla. Ihmiset jotka ovat mukana etsimässä syvällistä informaatiota, joka auttaa luomaan uutta teknologiaa, uusia lääkkeitä, tutkimaan menneisyyttä, jne., jne., käsittävät nyt, etteivät ne kuva-, sana- ja äänivälähdykset, jotka tuovat tuota informaatiota, ole heidän mielikuvitustaan. Monet pystyvät tekemään tätä tarkoituksellisesti ja he työskentelevät universumin mahtavien voimien kanssa.
 
Ne jotka ovat avanneet mielensä toimiakseen jumalaisen universaalin tiedon viestintuojina, tulevat pisteeseen, missä he sekoittuvat yhteen kanavoimiensa voimien kanssa ja ovat aina tilassa, missä informaatio on käytettävissä joka hetki. Tieto tulee mielen ja sydänchakran kautta.
 
Melkein kaikilla teistä on tavalla tai toisella kokemus, että kuulette yhtäkkiä kovien, räjähtävien sanojen tai lauseiden tulevan mieleenne, joita ette ikinä olisi itse ajatelleet! Esimerkiksi kovaliikenteisellä tiellä ajaessanne, ympärillänne olevien satojen ihmisten ajatuksia vahvistaa kulkuneuvojen ja ajajien energia. Teitä ympäröi äärimmäisen sakea ajatussekoitus. Se näyttäisi paksulta ja samealta pilveltä, jos voisitte nähdä sen. Tästä pilvestä väsyneiden ajajien vihaiset, stressaantuneet ja turhautuneet ajatukset kirskuvat ulospäin ja osuvat pieniin avoimiin kohtiin mielessänne. Esimerkiksi hiljainen, henkinen ihminen joka ajattelee lapsenlapsiaan, kokee yhtäkkiä mieleensä hyökkäävän kirosanoja, joita hän ei koskaan ajattelisi! Se voi olla hyvin kiusallista, mikä saa parantajan ihmettelemään, ovatko nämä jonkinlaisia alitajuisia, kamalia ajatuksia, joita hän oikeasti ajattelee? Emme tietenkään sulje pois sitä, mutta tavallisesti tämä on telepatiamuoto.
 
Ihmisen fyysinen mieli alkaa vastaanottaa enemmän ja enemmän toisten ajatuksia. Vahvat ja vihaiset ajatukset ovat voimakasta energiaa, mikä tunkeutuu mieleen, mihin ne ohjataan, vaikkei niitä tietoisesti kuultaisi tai ymmärrettäisi. Näin Hitler pakahdutti Saksan! Hulluutta jaariteltiin uudestaan ja uudestaan ja ajatuksia siirrettiin kuuntelijoiden mieleen. Mainokset tekevät samaa, kuten myös poliittisten ehdokkaiden jatkuvat ja itsepintaiset ihanteet. Olkaa varovaisia. Silloin kun ajatuksenne tuntuvat yhtäkkiä vaihtavan suuntaa, älkää hyväksykö niitä välittömästi. Selvittäkää, mistä ne tulivat ja haluatteko todella niistä tulevan osa henkilökohtaista uskomusjärjestelmäänne.
 
Teidän on alettava tiedostaa, että olette osa valtavaa lähetysjärjestelmää, mikä yhdistää teidät koko maailmaan ja universumiin. Virittäkää asemanne huolellisesti!"
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >