HomeViestejäRuth Ryden31.10.2011 - Viesti valonmestareilta: Marraskuu 2011

31.10.2011 - Viesti valonmestareilta: Marraskuu 2011

VIESTI VALONMESTAREILTA: MARRASKUU 2011
 
Kanavoinut Ruth Ryden
Uutiskirjeestä 31.10.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Mestarit: "Ilmakehässä maapallon ympärillä on nyt merkittävää heilahtelua, taajuuksien voimistumista mikä johtaa nytkin säätilan ja ilmastomallien häiriöihin. USA:n itärannikon epätavalliset lumisateet ovat näiden muutosten edelläkävijä, joten tiedostakaa ennusteet, jotka näyttävät uskomattomilta. Maaperän liikkeistä ympäri Pohjois-Amerikan mannerta alkaa tulla selvempää, kun viikot kuluvat, mutta emme näe mitään suurta voimakkuutta. Arktisia jäälauttoja ei muodostu yhtä nopeasti kuin normaalisti pohjoisten merien lämpötilan kohoamisen vuoksi.
 
Maanjäristysten puhkeaminen ympäri maailmaa uusilla ja vanhoilla siirrosaluelinjoilla ovat vaikutusta maan sisäisen uunin reagoinnista näihin taajuuksiin. Turkin järistys jatkuu muutaman päivän vielä ja lisää järistyksiä koetaan ympäri Lähi-itää. Afrikan suureen repeämään nähdään pian avautuvan uusia säröjä ja Islannin syvät vulkaaniset syöksyt aiheuttavat pian tulivuorenpurkauksia siellä. Lievät järistykset jatkuvat USA:n länsirannikolla tässä kuussa ja suuri järistys on todennäköinen kuun loppua lähestyttäessä. Tulivuorten saatetaan nähdä lähettävän höyryä ja tuhkaa tämä aikana.
 
Tyynenmeren saaret kokevat edelleen järistyksiä ja vulkaanisia purkauksia, kun nämä muinaiset tuliperäiset vuoret kuumenevat syvällä kuoressa. Merenpinta vaihtelee viikosta toiseen, mutta Kanariansaaret menettävät hyvin luultavasti maataan. Etelä-Amerikka kokee nytkin monia järistyksiä ja vulkaanisia purkauksia, kun koko manner muuttuu syvällä pinnan alla. Alamailla on vakava tulvimisvaara. Merissä ympäri maailman on muutoksia normaaleissa virtausmalleissa, mikä heijastaa värähtelyjä mantereelta ja merenalaisista vuorista. Merikapteenien on oltava hyvin, hyvin tietoisia epätavallisesta aaltoilusta.
 
Kyllä, aurinko liittyy kovasti kaikkeen tähän, koska se on kuumentunut kuluneen vuoden aikana. Jos se näyttää toisinaan tavallista kirkkaammalta, niin se on. Emme näe vielä suurta järistystä Uuden Madridin siirroksessa, mutta näissä osavaltioissa asuvien pitäisi tiedostaa, että vaaraa on. Rakentaminen pääsiirroslinjan päälle ei ole hyvä ajatus.
 
Älkää panikoiko! Kaikista näistä muutoksista on kerrottu menneistä ajoista saakka ja niiden tapahtuminen jatkuu, kunnes planeetta palaa normaalille kiertoradalleen auringon ympäri. Kyse on vain säätilan hyväksymisestä sekä upean ja kehittyneen maailmanlaajuisen kommunikointijärjestelmänne kuuntelemisesta ymmärtääksenne, mitä tapahtuu ja missä. Jos asutte järistysalttiilla alueella, pitäkää ensiapuvarastonne ajan tasalla. Jos asutte tulivuoren lähellä, tehkää sama. Tiedostakaa vain, mitä ympärillänne tapahtuu, ja suunnitelkaa eteenpäin, minne liikutte ja mitä teette.
 
Kaikki pohjoismantereet kokevat hyvin kylmää talvisäätä tässä kuussa ja tietysti joulukuussa. Etelämantereilla on epätavallista ja paljon kuivempaa säätä.
 
Tämä on ihmiskunnalle aikaa käsittää, että kaikki nämä taajuusmuutokset aiheuttavat myös valtavaa levottomuutta ja tarvetta erilaiseen ja parempaan elintapaan miljoonille ihmisille, myös maailman kansoille. Televisio ja kaikenlaiset kommunikointimenetelmät hukkuvat taisteluun johtajuudesta, kunnes tulee ymmärryksen valoa, mikä tuo rauhanomaisia ratkaisuja ja suuren helpotuksen huokauksen! Olette kaikki uponneet näihin haasteisiin maailmanne muuttamiseksi rauhaan ja rakkauteen. Antakaa meidän auttaa itseänne - pyytäkää opastustamme ja sitten kuunnelkaa sitä!"
 
***********
 
Rakkaat lukijat, näiden uutiskirjeiden aiheena on aina ollut auttaa ihmisiä käsittämään oma henkinen taustansa ja miten elää rakastaen ja itseensä luottaen. Kuitenkin "Vallataan Wall Street" -liikkeestä ja kansainvälisistä protestiliikkeistä on tullut tärkeä aihe melkein meille kaikille. Netti on täynnä ennusteita pankkiemme kaatumisesta 15.11. alkaen. Pyydän Mestareita kommentoimaan näitä liikkeitä ja mahdollisia rahamaailman häiriöitä, niiden merkitystä ja realistista suhdetta USA:n ja muun maailman talouden häiriöihin tai jälleenrakennukseen.
 
Mestarit: "Uuden rodun ja maailman syntymisessä on aika, jolloin käsitykset hallinnosta ja taloudellisista mahdollisuuksista tulevat paikkaan, missä liian monien mielipiteet järkyttävät tasapainoa kaikkien osallisten tarpeiden ja hillittömän ahneuden välillä. Tätä tapahtuu kaikkialla maailmassanne tällä hetkellä. Kuten olemme sanoneet ihmismieliin vaikuttavasta taajuuksien kohoamisesta, niin vanhat opetukset ja rajoittavat hallintokäytännöt kyseenalaistetaan voimakkaasti ja niitä vastaan kapinoidaan. Kansannousut Lähi-idässä ovat voimakas tekijä, mikä levittää tyytymättömyyttä kaikista puutteellisista käytännöistä, ovat ne sitten hallinnollisia tai taloudellisia. Jakautumisesta rikkaisiin ja köyhiin on tullut niin näkyvää, että myös suurimmissa valtioissanne on protesteja niiden rahajärjestelmiä vastaan.
 
Vaikka on suuri vaara pankkien vararikosta ja osakemarkkinoiden nurinmenosta, näemme, että tietoisuus tapahtumista tuo esiin niitä, joilla on tietoa ja sisäistä opastusta löytää ratkaisuja, jotka helpottavat useimpia näistä tilanteista ja pitävät finanssimaailman ainakin konttaamassa kohti vastauksia. Nämä pohjustavat täysin uusia johtamisohjeita, jotka leviävät vähitellen kaikkiin valtioihin ja myös pienempiin maihin, joilla on samoja ongelmia.
 
Astrologiset tulkinnat ovat nyt pelottavia, koska ne heijastavat samoja ongelmia kuin kauan sitten, mutta käsittäkää, etteivät tähdet kontrolloi ihmisen tekoja. Inkarnoituneille sieluolennoille on annettu kyky kontrolloida elämäänsä ja tilanteita sisäisellä viisaudella ja hankitulla tiedolla riippumatta siitä, missä tähdet tanssivat. Tämä on nopean edistymisen aikaa tieteessä ja tiedossa maan liikkeistä universumissa. Sitä tapahtuu niin nopeasti, että ihmiset joutuvat tilanteisiin, missä heillä on vaikeuksia ymmärtää. On pelkoa ja vihaa vanhoja tapoja kohtaan ja suurta epäluuloa hyväksyä uusia lakeja tai käsityksiä, joita ei ole todistettu suotuisiksi kaikille yhteiskunnan pelaajille. Protestoijat tuovat näitä asioita valoon niille, jotka hallitsevat ja kontrolloivat kaikkien vaurautta ja joiden on nyt alettava ymmärtää, että maailman resurssit pitää jakaa mahdollisimman tasaisesti sen valmiuden mukaan, mikä kaikilla ihmisillä on tehdä työtä ja ansaita omat tulonsa reilussa taloudessa.
 
Kaatuvatko pankit ja taivas putoaa seuraavan kuukauden aikana? Ei. Tarkkailkaa niitä dramaattisia toimia, joihin ryhtyvät näitä asioita kontrolloivat, sillä jalosukuiset eivät anna kultaisten muurien kaatua ympäriltään. Jos meidän neuvoamme kysytään, niin menkää kyykkyyn ja kuluttakaa mahdollisimman vähän. Tulojen kuivumista ei auta aivoton kuluttaminen kyseenalaiseen ajanvietteeseen, negatiiviseen pelaamiseen, seksisuuntautuneeseen hienoon vaatetukseen, alkoholinautintoihin jne. jne. Kiinnittäkää huomiota, mihin raha oikeasti menee!
 
TV-mainokset ohjaavat liian monien mieltä, jotka etsivät jotain - se jokin on sisällä, ei televisiossa. Ostakaa vain sitä, minkä voitte maksaa, jos mitenkään mahdollista. Ne jotka nyt kampanjoivat äänistä seuraavissa vaaleissa, yrittävät epätoivoisesti löytää vastauksia talousongelmiin ja jotkut heistä keksivät todella toimivia konsepteja. Nyt ihmisten tehtävänä on kuunnella omaa sisäistä vastausta näihin ideoihin ja kasata uusi hallintotapa, mikä synnyttää sen uuden maailman, mistä kaikki huutavat!
 
Kaikki riippuu teistä!"
 
***********
 
Uskonnot ovat aiheuttaneet hyvin paljon vastoinkäymisiä ja julmuutta maailmassanne ja näyttävät tänä päivänä hyvin hämmentäviltä. Mestarit yllyttivät minua jakamaan kanssanne opetuksensa tähän aiheeseen liittyen.
 
PALVONNAN TODELLISUUS
 
"Suuri avaruus sisältää monia universumeita, monia galakseja, monia aurinkoja ja miljoonia kolmannen ulottuvuuden tiheyden planeettoja, jotka tukevat monenlaista elämää. Perimmäinen älykkyys mikä on kaiken tämän insinööri ja kirjoittaja, ei ole edes olento sellaisena, kuin ymmärrätte tuon sanan. Se on puhdasta älykkyyttä, ilman muotoa, ilman mitään erillisyyttä itsestään missään mielessä.
 
Planeettanne ihmisillä ja monilla muilla tiedostavilla elämänmuodoilla ei ole mitään tapaa alkuunkaan ymmärtää äärettömän Luojan todellisuutta. Monet kanavat esittävät tänä päivänä käsityksen monista eri "jumalista", jotka taistelevat joka sentistä saavuttaakseen ylivoimaisuuden maailmoissa. Kyllä, henkimaailmoissa on mahtavia olentoja, joilla on mahtavat voimat ja jotka haluavat kontrolloida kaikkea, mikä tulee vastaan heidän universaaleilla matkoillaan. Kaiken - ja tarkoitamme KAIKEN - älykkään elämän on luonut perimmäinen älykkyys.
 
Tarinat itsepäisistä enkeleistä jotka heitettiin ulos taivaasta näiden yrittäessä kontrolloida maapalloa ja muita planeettoja, ovat vertauskuvia, joilla on perusta totuudessa. Monet pimeyden enkelit (kuten kutsumme heitä teidän vuoksenne) harhailevat ajan avaruuksissa ja joillekin niistä on annettu lupa toimia katalyytteinä niille henkiolennoille, jotka ovat koulutustehtävässään aineessa. Sanalla "jumala" näyttä olevan monia merkityksiä teille, mutta me pidämme sitä terminä, mikä annetaan vain kaikkien asioiden yhdelle Luojalle.
 
Jokainen olentorotu eri maailmoissa on siunattu erilaisella seksuaalisella kehomallilla. Joillain planeetoilla on kolme eri sukupuolta, toisilla vielä enemmän. Luomisen monimuotoisuudella ei ole rajoja. 
 
Ihmisillä on kaksi sukupuolta, mies ja nainen, ja lapsuuden side kahteen vanhempaan kertoo heille, että kaikilla on oltava kaksi vanhempaa, myös "Jumalan pojalla". Joissain uskonnoissa on edelleen käsitys valkopartaisesta jättimäisestä hahmosta, joka istuu kultaisella valtaistuimella ja jakaa tuomioita ja lähettää ihmisiä taivaaseen tai helvettiin. Nämä uskomukset ovat syvällä ja perusta jatkuvuuden ja turvallisuuden tunteelle.
 
Monet aiemmat yhteiskunnat kunnioittivat naisia elämän luojina. Omaisuus välitettiin eteenpäin naispuolista sukulinjaa pitkin ja naiset hallitsivat heimoja ja kyliä. Tästä perspektiivistä tuli tarve pitää Jumalaa sekä mies- että naispuolisena, koska tietysti vaaditaan mies- ja naispuoli elämän luomiseen (?) Silloin kun miesväestö lopulta otti kontrollin hallinnossa ja omaksui lakeja välittää omaisuutta miespuolista sukulinjaa pitkin, naiset pakotettiin orjan asemaan ja heitä kohdeltiin erittäin huonosti, kuten joissain paikoissa kohdellaan edelleen.
 
Miksi naiset sitten palvoisivat ja rukoilisivat miespuolista Jumalaa? Tämä oli vastoin periaatteita - vanhat uskomukset tuhansien vuosien takaa elvytettiin ja kunnioitettiin ja palvottiin Egyptin ja muiden muinaisyhteiskuntien naispuolisia jumalia. Nainen on palvonut "Jumalan äitiä" monissa eri perspektiiveissä ja kuvissa ja useimmat rukoukset valotyöntekijöiden kokoontumisissa puhuttelevat tänä päivänä Äiti/Isä Jumalaa. On tunne, että jos niin ei tehdä, sivuutetaan Luojan feminiininen puoli.
 
Ryhmät jotka kunnioittavat naispuolista Isistä, kasvavat tänä päivänä, kun naiset paheksuvat miesten hallintaa henkisissä uskomusjärjestelmissä. On monia ihmisiä, jotka tuntevat saman sukupuolen mukavammaksi ja joskus tuntevat vastakkaisen sukupuolen energiat uhkaaviksi. Monet uskonnot ovat tehneet sellaisista kumppanuuksista äärimmäisen vaikeita normaalina elämäntapana. Tulkoon tietoon, että sellaisten tarpeiden syyt ovat monet ja moninaiset ja niitä välitetään edellisestä elämistä ja sielusopimuksista, joita kyseiset ihmisetkään eivät tiedä. Rakkaus on yhteinen tekijä jokaisessa sielusopimuksessa ja ihmissuhteessa.
 
Tärkein asia jonka haluamme sanoa teille nyt, on, ettei puhtaalla ja perimmäisellä älykkyydellä ole mitään tarvetta palvontaan. Sillä ei ole egoa, sillä ei ole valtaistuinta, se ei pysäytä kaikkea vain kuunnellakseen kaikkea veisaamista ja antaakseen tunnustusta rituaaliäänistä ja fyysisistä lahjoista, joita päivittäin miljoonat ihmiset antavat! Jumala on jokaisessa energiamolekyylissä kaikissa universumeissa, se on läsnä kaikkialla koko ajan.
 
Älykkyys joka ympäröi teitä, on hyvin tietoinen tarpeistanne, tuskastanne, koettelemuksistanne ja haasteistanne. Teidän tarvitsee vain pyytää tietoisesti apua, silloin tarvitsette sitä, lähettää kiitollisuutta siitä, mitä olette ja kuka teistä on tulossa. Kun teille lähetetään näinä aikoina viesti, että kaikessa on "ykseys", uskokaa se siinä määrin, että se älykkyys mikä on Jumala, on tärkeä osa teitä, eikä se voi muuta kuin ymmärtää ja rakastaa sitä, kuka olette. Se ei merkitse, että OLETTE Jumala, sillä sen sanominen merkitsisi, että pitäisitte itseänne perimmäisenä Luojana. Olette OSA Jumalaa, OSA luovaa ja loputonta älykkyyttä.
 
Perimmäisellä älykkyydellä ei ole mies- ja naispuolista todellisuutta. Eri fyysiset sukupuolet luotiin ihmisrodun lisääntymiseksi, sillä monia kehoja tarvitaan aina henkiolentojen asumiseen, jotta ne voivat kokea kaikkia asioita. Sukupuoli ei liity mitenkään Luojaan. Perimmäinen älykkyys loi miehen ja naisen ja myös monia muita sukupuolia.
 
Miksi ihmiset tuntevat, että heidän on heittäydyttävä maahan alttarin eteen palvoakseen luomakunnan Jumalaa? Tämä syvällä pidetty vaisto on ajalta, jolloin ensimmäinen voimakas mies tai nainen otti kontrollin ja vaati kuuliaisuutta alamaisiltaan. Jokainen teistä on hyvin tietoinen, että on jotain paljon suurempaa kuin te itse - sisäinen henkiolemusenne kertoo teille sen. Ihmistietoisuudelle on täysin loogista, että sellaista olentoa pitäisi palvoa, koska olette niin vähäpätöisiä. Ja jos ette osoita oikeaa kunnioitusta, ajattelette ehkä, ettei Jumala kuuntele rukouksianne tai pitää teidät etäällä loistostaan!
 
Kaikki nämä kulttuurilliset ja uskonnolliset uskomukset ja tuntemukset ovat osa sitä, mitä pidätte henkisyytenä, eikä siinä ole mitään väärää. Maailman suuret katedraalit ja kirkot rakennettiin keskittämään ihmisten ajatukset Jumalaan, sulkien näiden rakennusten sisällä pois maailman huolet ja häiriötekijät sen tekemiseksi. Näin tapahtuu tänäkin päivänä. Kotonanne omistettu tila, jossa on yksinkertaiset kalusteet, ei radiota, ei televisiota, ei häiriötekijöitä, ajaa saman asian.
 
Ihmiset tarvitsevat kuitenkin edelleen uskonnon kauniita ulkoisia symboleja, kauniiden tai yksinkertaisten viittojen käyttämistä merkityksellisten seremonioiden aikana, kullalla maalattuja ja jalokiviin kiedottuja patsaita, kynttilöitä palamassa yötä päivää, rituaaleja ja lumoa mikä tuo järjestystä tämän päivän yhteiskuntien hämmennykseen. Se on kaikki ok. Ei ole mitään merkitystä, palvotteko hahmoa, joka edustaa Jeesus Kristusta, Buddhaa, Äiti Mariaa, hindujen tai kiinalaisten monia Jumalia, Isistä tai monia roomalaisia Jumalia, vaikka teitä väheksyttäisiinkin sen tekemisestä, JOS KÄSITÄTTE, ETTÄ KAIKKI NÄMÄ OVAT YHTÄ YLIMMÄISTÄ ÄLYKKYYTTÄ!
 
Ihmiskunnalla on pitkä tie kuljettavana, ennen kuin kaikki nämä perimmäisen Luojan symbolit voidaan sivuuttaa. Kun jatkatte kehittymistä kevyemmän aineen olennoiksi, äärettömästä yhteydestä elävään ja luovaan elämänvoimaan tulee osa tietoisuuttanne, osa ajatuksianne ja tekojanne. Kirkoista tulee yksinkertaisia kokoontumispaikkoja, tunnustuksen antamiseksi hiljaa Luojalle ja kiitoksen antamiseksi siitä, että voi kokea kaikkea monipuolisesti luomisessa. Tuolloin ihmiskunta valmistautuu kulkemaan laajassa ja avoimessa ajassa ja avaruudessa ja tuomaan vähemmän kehittyneille lajeille totuutta ja asiantuntemusta, mitä ne tarvitsevat astuakseen samalle evoluutiopolulle. Ette mene vain ulos kokemaan - kaikella mitä teette, on hyvin suuria tarkoituksia. Olette osa Luojan perimmäistä tarkoitusta.
 
Entä sitten Wicca ja muuta ryhmät, jotka palvovat feminiinienergioita? Kunhan energia keskittyy totuuteen ja rakkauteen, nauttikaa toveruudesta ja rituaaleista. Jos mukana on loitsuja, mikä on tapa oppia energian kanssa työskentelemistä, varmistakaa, että ne keskittyvät osallisten parhaan edun mukaisesti. Se on sama asia kuin jonkun puolesta rukoileminen, vain keskittyneempi.
 
Puhutaanpa tässä myös paholaisen palvonnasta. Kun monet pimeyden enkelit tunkeutuvat maailmaan, ne tunkeutuvat myös monien ihmisten sydämeen ja mieleen, jotka ovat epävarmoja itsestään ja tuntevat riittämättömyyttä kohdata elämän haasteita - monista syistä. Silloin kun heidät yhtäkkiä tuodaan ryhmään, joka palvoo sellaista korkean tason voimaa, ja heille annetaan tietoa siitä, miten hallita tuota voimaa, he hyväksyvät sen ilman moraalin tunnetta jonkun toisen satuttamisesta saadakseen tuon voiman itselleen.
 
Paljon enemmän väkivallasta mitä näette ja koette tänä päivänä, tulee ihmisiltä, joiden koko tietoisessa todellisuudessa on kyse olemisesta voimakkaampi kuin joku muu ja heitä yllytetään satuttamaan, runtelemaan tai tappamaan muita sen todistamiseksi. He ovat sulkeneet omatuntonsa täysin. He eivät kuuntele sisäistä henkiolentoaan, vain pimeyden enkelien ääntä, jotka huutavat äänekkäästi heidän mieleensä ja pyyhkäisevät pois kaikki rakkauden tai säälin tunteet. Silloin kun yksi ja ainoa perimmäinen älykkyys tunnustetaan osaksi jokaista ajatustanne ja olemustanne, nuo pimeyden enkelit eivät voi päästä mieleenne tai sydämeenne. Miehet ja naiset jotka ovat liian laiskoja tai ahneita etsiäkseen rehellisiä tapoja ansaita elantonsa ja joista on joskus vaikeaa löytää polku tulevaisuuden tavoitteisiinsa, joutuvat usein niiden ansaan, joita EI pitäisi palvoa!
 
Nauttikaa tällä erää yhdessäolosta niiden kanssa, jotka seuraavat totuuden ja rakkauden polkua. Jos osallistutte tiettyyn kirkkokuntaan, varmistakaa, että tuota polkua seurataan, ei vain tehdä suurta esitystä näyttääksenne toisille, miten henkisiä te kaikki olette. Monet kirkkojärjestöt ovat tänä päivänä kehittyneet liiketoiminnaksi. Mitään ei opeteta, samoja saarnoja pidetään uudestaan ja uudestaan, ilman todellista tietoa niiden takana. Papit jotka ovat kieltäneet luontaiset seksuaaliset purkautumistiensä, ovat omaksi tyydytyksekseen käyttäneet hyväksi nuoria lapsia kirkoissaan ja lopulta tämä on tuotu esiin ja lopulliseen päätökseen. Toisaalta, näemme uutta elämää syntyvän vanhoissa rakennuksissa, missä nuorille ihmisille annetaan turvapaikka oppia ja leikkiä yhdessä. Papit avautuvat paljon syvemmille totuuksille, joita he eivät koskaan ajatelleet olevankaan, ja he yrittävät välittää niitä seurakunnalleen.
 
Jos tunnette jääneenne kiinni uskonnolliseen kokemukseen, joka kontrolloi, mitä ajattelette tai tunnette, lähtekää pois. On paljon enemmän opittavaa ja koettavaa kuin se. Kyseenalaistakaa uskonnolliset johtajanne, selvittäkää, mitä he tietävät - saatatte tietää enemmän kuin he. Taaskin toisaalta, antakaa heille mahdollisuus opettaa teille, mahdollisesti yksityisesti sitä, mitä he nyt opettelevat.
 
Meistä on vähän surullista nähdä, että naiset ja miehet pakotetaan erilleen heidän välisensä sodan vuoksi, joka liittyy voimatasapainoon, minkä pitäisi luonnostaan olla olemassa. On painetta säätää lopultakin lakeja, joilla naisille maksetaan sama palkka samasta työstä, mitä miehet tekevät. On totta, että kummallakin sukupuolella on omat erityiset kykynsä ja tietonsa. Vasta sitten kun nuo kyvyt liitetään yhteen läheisissä suhteissa, nähdään, miten tärkeä kumpikin on toiselle.
 
Kommunikoikaa Jumalalle tavalla, joka tuntuu teistä mukavalta. Tehkää se käsittäen, että on vain yksi ääretön Luoja. Nähkää tuo Luoja sekä mies- että naispuolisessa polttopisteessä tai kummassakin, jos niin valitsette. Käsittäkää kuitenkin, että rajoittamalla polttopistettänne teiltä voi mennä jotain ohi. Kurkottakaa joskus vähän ja ajatelkaa näitä asioita. Olette siinä, mihin olette tulleet henkisessä ymmärryksessänne - kenties haluaisitte kulkea vähän pidemmälle?"
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >