HomeViestejäRuth Ryden30.9.2011 - Viesti valonmestareilta

30.9.2011 - Viesti valonmestareilta

VIESTI VALONMESTAREILTA
 
Kanavoinut Ruth Ryden
Uutiskirjeestä 30.9.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Mestarit, mitä kerrotte meille maailman tilasta ja ilmakehän poikkeavuuksista?
 
Mestarit:
"Lokakuu tuo luonnollista vuodenajanmuutosta, mutta vuodenaika on lähes väkivaltaisen erilainen maailman monissa osissa. Aloitetaanpa USA:sta, Kanadasta ja Meksikosta. Tässä kuussa nähdään kauniin syyssään jaksoja ja pohjoisessa puiden lehdet vaihtavat väriä, mutta ne putoavat aiemmin ja lämpötila vaihtelee dramaattisesti. Eteläisillä alueilla vilja kypsyy nopeammin ja vaatii nopeaa korjaamista menetysten välttämiseksi. Kanadan lämpötilat alkavat pudota aiemmin ja tulee kenties yksi tilastojen kylmimmistä talvista. Tätä on myös USA:n pohjoisalueilla. Keski-Amerikka saa taas kerran monia ennakoimattomia myrskyjä ja kovia tuulia kuun puoli välissä ja sitten epätavallisia kevyitä lumisateita.
Meksikon syksy yllättää väestön normaalia kylmemmillä lämpötiloilla ja suurilla sademäärillä, kun Tyynimeri jakaa taifuuni- ja hurrikaanipoikkeamansa rannikkoalueiden kanssa.
 
Maanjäristykset jatkuvat näiden maiden länsirannikolla, kuten odotettua. Tyynenmeren laatta alla liikkuu hitaasti, liikkuen ja pysähtyen aurinkokuntanne magneettivedon mukaisesti. Hyvin voimakkaiden järistysten mahdollisuus kasvaa, hitaasti mutta enenevästi. Näillä rannikoilla asuvien on aika miettiä vaihtoehtoisia paikkoja ja/tai hätätilavarastoja ja olla valmiina lähtöön. Tällainen liike vaikuttaa tietysti sisämaan tulivuoriin ja ne reagoivat vastaavasti. Tämä pätee suurimpaan osaan Meksikoa ja myös Kanadan ylängöille.
 
Valmistautukaa hyvin kylmään, myrskyisään ja valkoiseen talveen. Varmistakaa, että lapset ovat pukeutuneet hyvin lämpimästi ja heillä on lisävarusteita ulottuvilla mahdollisimman pian. Tarkistakaa vanhempien rakkaidenne ja niiden tilanne, jotka eivät pysty auttamaan itseään näissä tilanteissa. Katsokaa, että heillä on riittävästi polttoainetta ja ruokavarastoja. Vaikka tämä kuulostaisikin hyvin negatiiviselta, teitä odottaa näinä aikoina suuri kauneus ja jännitys. Taivaalla on värejä ja pilvimuodostelmia, jotka ällistyttävät tiedemiehiä, ja odottamattoman lämpimät päivät tuovat kaikki ulos nauttimaan talviurheilusta. Olkaa varovaisia, valmistautuneita ja kiitollisia siitä, että olette täällä tänä Maan uudistumisaikana.
 
Keski- ja Etelä-Amerikan sääolosuhteet myötäilevät enimmäkseen yllämainittua, lämpötilavaihteluita lukuun ottamatta, mikä viilentää heidän kesäkauttaan odottamattomasti. Ylängöt pitävät lumensa pidempään ja ruohomaiden kasvukausi vaikuttaa vähän kituliaalta.
 
Katsottaessa Venäjän ja Aasian valtavia pohjoisia maa-alueita, näemme taas kerran kohoavien taajuuksien iskevän kovasti ilmakehään, mikä sallii normaalia korkeammat säätilat ja saa lumet sulamaan, mikä aiheuttaa tähän aikaan vuodesta epätavallista tulvimista. Sitten lämpötila laskee taas ja tulee pakkasta. Erittäin kova talvi siellä asuville. Kiina on näiden dramaattisten muutosten hampaissa, mikä aiheuttaa vaikeuksia kommunikointiyhteyksissä ja raideliikenteessä.
 
Euroopassa joudutaan kestämään vaikea talvi, hyvin matalien lämpötilojen ja korkean kosteuden kera, mikä alkaa jossain määrin tässä kuussa. Merenpinnan nouseminen jatkuu, mikä hidastuu lämpötilojen laskiessa. Näemme suuren lumimäärän alkavan kasaantua kuun lopulla ja tänä vuonna lumivyöryjen vaara on suurempi kuin koskaan ennen.
 
Lähi-itä ja Intia ovat valtavassa ilmakehän poikkeavuuskierrossa, mikä tuo vaihtelevasti lämpimiä tuulia ja sitten jäätäviä myrskyjä, joita kehittyy enimmäkseen kuun keskivaiheilla. Tulviminen on taas erittäin mahdollista, myriadien maajäristysten ravistellessa näitä maita.
 
Suuri repeämä Afrikassa liikkuu taas ja aiheuttaa järistyksiä noilla enimmäkseen tyhjillä alueilla. Tämä vaikuttaa kuitenkin myös Arabian niemimaahan saaden aikaan vuorovesiä ympäröivillä merillä ja tekee merikaupankäynnistä vaikeaa joksikin aikaa.
 
Australia ja eteläiset saaret kokevat äärimmäisen korkeita lämpötiloja kuun puoliväliin mennessä, mikä kuivattaa aluskasveja ja aiheuttaa maastopalovaaran. Hyvä uutinen on, että näemme paljon enemmän sateita, kuin normaalisti odotetaan, mikä auttaa tilannetta.
 
Kuten on aina ollut, lokakuu on valmistautumisaikaa ja nyt on aika ajatella eteenpäin monin tavoin. Aivan kuten nämä korkeat taajuudet muuttavat ilmakehää ja planeetan pintaa, ne muuttavat myös ihmisten ajattelutapaa. Mielen selkeys kasvaa nyt, erityisesti nuoremmassa väestössä ympäri maailman. Monien maiden, erityisesti USA:n, koulutusjärjestelmien epäonnistumisesta huolimatta nuoria ihmisiä herää välttämättömyydelle rakentaa parempi maailma ilman sitä syrjintää, mikä on aiheuttanut sotaa, kuolemaa ja sydänsurua. Antakaa aikaanne pikkuisille ja lukekaa heille ja kannustakaa heitä uteliaisuuteen kaikesta, mitä he näkevät, kuulevat ja tuntevat. Tämä uusi sukupolvi on valtava osa muuttuvaa maailmaanne. Auttakaa heitä tekemään siitä parempi."
 
***********
 
Tämän kuukauden opetus auttaa meitä kaikkia, kun kohtaamme melko epävarman tulevaisuuden - sotia ja kansannousuja, huumesotia ja jatkuvaa poliittista taistelua täydellä höyryllä. Ota muutama minuutti lukemiseen.
 
ELÄMINEN ILMAN PELKOA
 
"Kulkiessanne läpi elämän on monia vaaroja kohdattavana. On opittava ylittämään vilkasliikenteinen katu vain vihreän valon palaessa, noudattamaan ajosääntöjä, syömään vain keholle hyvää ruokaa, pysymään poissa pimeiltä ja yksinäisiltä kaduilta jne. tai teihin voisi sattua, voisitte kuolla tai vammautua jollain tavalla. Nämä ovat joitain yhteiskuntanne vaaroja. Kaikkialla ympärillänne on myös henkisiä vaaroja, joiden osalta on oltava tarkkana.
 
Kun tietoisuus todellisesta luonteestanne henkiolentona tulee osaksi tietoista elämäänne, aurassanne tapahtuu avautuminen ja se sallii läheisemmän kulkemisen henkimaaliman kanssa, kun koette sisäistä tietämistä, visioita, ääniä ja korkeampia kommunikointi- ja opastusmuotoja. Ajatelkaa tätä oveksi mielessä. Kun tuo ovi avautuu, siitä tulee kutsu monille henkimaailman olennoille tutkia, mitä tuon oven sisäpuolella on - joillekin joiden tarvitsee tuntea fyysinen keho, kenties tyydyttää kaipuunsa tupakkaa, alkoholia tai huumeita kohtaan. Nämä ovat olentoja, jotka tuntevat hengessä kamalaa kaipuuta sitä kohtaan, mitä heidän kadonnut kehonsa ei voi antaa. On henkiolentoja, jotka vain kieltäytyvät palaamasta henkikosmokseen monesta syystä - he etsivät aina paikkaa, mihin päästä.
 
Sana "riivaaminen" kattaa suuren alan, sillä monet näistä kulkevista hengistä aiheuttavat epämukavia tunteita ja kontrolloimattomia tekoja, mutta näyttävät enimmäkseen tulevan ja menevän. Toisaalta ja mikä tärkeintä, on henkiä, jotka ovat harmoniassa niiden universumimme pimeiden voimien kanssa, jotka on järjestetty tänne antamaan luovan energian negatiivinen puoli. Vanha käsitys paholaisesta ja sen joukoista on kenties vuosien saatossa romantisoitu, mutta todellisuus tuo jatkuvasti ihmisiä kasvokkain itsensä ja maailman kanssa niissä haasteissa, joita kohdataan joka päivä.
 
Kun yksilöt alkavat käsittää, kuka ja mitä he ovat henkiolentoina, pimeiden voimien käskyläiset keräävät voimansa ja yrittävät tulla pakolla noihin avoimiin mieliin ja käyttävät kaikkia juoniaan ja valheitaan vakuuttaakseen yksilölle, että heitä syöttävä voima on Jumalalta. Se näyttää aivan upealta jonkin aikaa, sitten tapahtuu oivallus, että rakkaan ihmisen asenteet muuttuvat ja ystävällisyys ja rakkaus mitä hän on normaalisti osoittanut, eksyvät ilkeisiin asenteisiin ja tarpeeseen vetäytyä itseensä. Kehoon hyökätään myös ja ihminen alkaa näyttää riutuneelta ja onnettomalta. Äärimmäistapauksissa "paholainen sai minut tekemään sen" tulee todellisuudeksi.
 
Kyllä, riivaaminen on hyvin todellista ja hyvin kamalaa. Baarinne ja oleskelutilanne ovat täynnä ihmisiä, jotka elävät kurjuudessa ja juovat jatkuvasti peittääkseen tuntemansa epätoivon ja yksinäisyyden ja yrittävät estää negatiivisia voimia mielessään tuhoamasta sisäistä tietämystään oikeasta, kun nämä työntävät heitä jatkuvasti toiseen suuntaan.
 
Teillä jotka olette olleet valopolulla, on tässä todellinen etulyöntiasema, sillä silloin kun rakkauden voima hyväksytään, tunnustetaan ja pidetään sydämessä ja mielessä, ovenne ikuisuuteen edustaa estettä tuollaisia kurittomia ja pahoja henkiolentoja vastaan. Tämä voitaisiin kuvitella kultaiseksi verhoksi tuolle ovelle, mikä estää kaikenlaisia negatiivisia olentoja tunkeutumasta ajatuksiinne tai hermojärjestelmäänne. Älkää kuitenkaan tulko liian tärkeileväksi ja ajatelko, että koska olette oppineet hyvin paljon, niin teitä ei voi saada kiinni petoksen hetteikköön. Tietäminen tavasta yhdistyä ikuiseen luojaan ei ole sama asia kuin oppimanne eläminen.
 
Maailmassa saapastelee monia ihmisiä, jotka ansaitsevat hyvin opettamalla kaikki oikeat asiat asiakkailleen, mutta elävät kuitenkin elämää, mikä kutsuu pimeitä voimia kuluttamaan heitä ahneudella ja kateudella. Katsokaa tarkkaan niiden opettajien elämää, joita haluatte seurata. Rakkauden voiman on oltava vakio elämässänne, ehdoton osa ajatteluanne, tarpeitanne, tekojanne, tunteitanne - ei ole puolitieuskoa tai pieniä tiedonjyväsiä, jotka pitävät polkunne puhtaana ja selkeänä.
 
Pimeät voimat syöstään universumistanne ajankohtana, jolloin ikuinen luoja päättää niin, ja tuo aika ei ehkä ole kovin kaukana, edes aikaa ajateltaessa. Tämän vuoksi pimeät henget hyökkäävät nyt voimakkaasti, erityisesti niiden kimppuun joiden he näkevät tulevan täysin tietoiseksi Jumalan perheestä koko ajassa ja avaruudessa. Ihmiset joilla ei ole mitään tietoa oikeasta ja väärästä ja jotka kurkottavat jotain kohti elämässään, ovat helppoja kohteita pimeiden voimien ajatusvaltaamiselle. Rikosten ja julmuuden lisääntyminen on hyvin selvää tänä päivänä. Kurjuus minkä pimeät voimat aiheuttavat maailmassanne toimimalla ihmisten kautta, on traagista.
 
Mitä voitte tehdä asialle? Ensinnäkin, olkaa täysin tietoisia siitä, että tämä ns. myytti ei ole myytti, vaan voimakas todellisuus. Tieto ongelman olemassaolosta on ensimmäinen askel, jotta siitä voi olla piittaamatta, sen voi kiertää tai sille voi tehdä jotain.
 
Aloittakaa päivänne rukouksella, keskustelulla Jumalan kanssa, uudistaaksenne tietoisuutenne sen ja enkelienne läsnäolosta. Pyytäkää suojelua, opastusta ja tuon kauniin rakastavan energian todellisuutta sisäänne koko päiväksi. Sitten teidän ei tarvitse pelätä minkään inkarnoitumattoman olennon yritystä käyttää hyväkseen avointa oveanne.
 
Kun teistä tulee tietoinen muuttuvista asenteista ihmisissä, joiden kanssa elätte, teette työtä tai joita tapaatte, ajatelkaa, mitä ehkä tapahtuu heidän sisäisessä olemuksessaan. Jos he ovat ihmisiä, jotka torjuvat ajatuksen korkeammasta voimasta elämässään ja elävät vain materiaalisessa maailmassa, mahdollisuus pimeiden olentojen jäämisestä heidän mieleensä on erittäin suuri. Ihmisiä jotka syyttelevät, yrittävät löytää jotain tietämättä mitä, joiden elämä on sotkussa ja suhteet hajoavat jne., voivat kiusata negatiiviset olennot, jotka tekevät näiden elämästä henkilökohtaista helvettiä.
 
Ymmärtäkää, että hyvää tarkoittavat "puheet" yrityksenä auttaa tällaisia ihmisiä saavat vain sisäiset negatiiviset voimat pystyttämään vahvat esteet kaikenlaista totuutta vastaan tuon uhriparan mielessä. On henkisiä ihmisiä, jotka on koulutettu ymmärtämään näitä esteitä ja tietämään, miten työskennellä heidän kanssaan. Jos mahdollista, yrittäkää ohjata uhri näiden ihmisten luo. Monet kirkot työskentelevät tämän ongelman kanssa ja tietävät, mitä tekevät, sekä valaistuneet valotyöntekijät jotka elävät tätä palvelupolkua.
 
Vapaa tahto ei ole vain kiva uskonnollinen ja henkinen termi. Se on suuri voima, joka on annettu jokaisen hengelle omassa luomisessaan - osa Jumalan luomisvoimaa. Se on passinne elämään, mitä voidaan käyttää menemiseen portista henkiseen valoon ja voimaan tai ahneuteen, kateuteen ja oletettavasti helppoon elämään. Jokaisella teistä on tuo vaihtoehto. Valinnat tehdään joko järkevästi miettien ja käyttäen sisäistä opastusta tai hypätään sekaan ilman viisasta ajattelua.
 
On hauskaa joskus tehdä asioita hetken mielijohteesta ja lisätä vähän makua elämään, kun lopputulos on suurelta osin tuntematon. Tuosta mausteesta voi kuitenkin tulla liian kuuma käsitellä, silloin kun tuo hyppäys sinkoaa tilanteisiin, jotka johtavat epämiellyttäviin seuraamuksiin. Tämä ei ole nyt aikaa hypätä sameisiin tai tuntemattomiin vesiin. Tehkää aikaa miettiäksenne uusien tilaisuuksien kaikkia mahdollisuuksia - niihin voi sisältyä ansoja varomattomille. Kuunnelkaa huolellisesti, mitä opetetaan henkisesti, missä tahansa kohtaattekin sellaisia opetuksia. Pimeät voimat ovat hyvin selviä joissain opetuksissa, jotka on naamioitu totuudeksi tai kommunikoinniksi avaruusolennoilta. Miten voi erottaa sen?
 
Olette henkiolento ja silloin kun olette yhteydessä sisäiseen henkiseen totuuteen, kaikenlaiset valheet, totuuden vääristelyt ja suoraan valheelliset opetukset tulevat hyvin selviksi. Seuratkaa sisäisiä tuntemuksianne sellaisissa asioissa. Älkää hyväksykö mitään kuulemaanne välittömästi, viemättä sitä kotiin mukananne ja antamatta sen suodattua sisäisen henkitietokoneenne läpi. Ajateltuanne jonkin aikaa saatatte nähdä kuulemanne, näkemänne tai lukemanne hyvin eri valossa. Olkaa hyvin varovaisia liittymisessä järjestöihin, jotka väittävät työskentelevänsä valon puolesta, ennen kuin olette todella löytäneet kaiken voitavanne ihmisistä ja heidän tekemisistään. Kun ja jos löydätte ihmisryhmän, joka työskentelee erittäin kovasti henkisen totuuden tuomiseksi maailmaan, harkitkaa liittymistä heihin tehdäksenne jotain todella tärkeää ihmiskunnan puolesta.
 
Haluamme painottaa, että kaikki kommunikointi mitä julkaistaan vastaanotettuna toisten maailmojen olennoilta, ei ole valheellista. Ette ole yksin universumissa ja galakseissa ettekä ole koskaan olleet. Toisia olentolajeja on ollut keskuudessanne, työskennellyt hyväksenne ja tarkkaillut teitä aikanne alusta saakka. On monia vierailijoita, jotka ovat tarkkailleet pelkästä uteliaisuudesta ja tiedon saamiseksi omaksi hyödykseen, ja monia muita, jotka ovat saavuttaneet oman korkean henkisyyspisteensä ja yrittävät auttaa Maata kasvamaan täyteen potentiaaliinsa. Sopivana aikana he näyttäytyvät ihmisille ja tulevat osaksi maailmanne väestöä jatkuvina vieraina. Kuunnelkaa muukalaiskommunikointia tässä valossa - miettikää, mitä sanotaan ja miten se vastaanotetaan. Taas kerran, teillä on vaihtoehtona hyväksyä se tai olla hyväksymättä, olla kriittinen sisällön suhteen tai olla olematta. Erityisesti tässä tapauksessa olkaa hyvin varovainen. Science fiction -friikit jäävät joskus kiinni kaiken tämän jännitykseen, kuuntelematta oikeasti, mitä opetetaan.
 
Ihmiskunta on risteyksessä. Yllytämme teitä valitsemaan rakkauden, totuuden ja rauhan ylätien. Alatie sisältää negatiivisia energioita eikä johda minnekään. Pitäkää rakkautta suurella vaihteella eikä mikään voi estää matkaanne henkiolemuksenne korkeimpiin tasoihin. Pyytäkää tarvitessanne apua - olemme täällä teitä varten aina."
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >