HomeViestejäRuth Ryden31.8.2011 - Viesti valonmestareilta

31.8.2011 - Viesti valonmestareilta

VIESTI VALONMESTAREILTA
 
Kanavoinut Ruth Ryden
Uutiskirjeestä 31.8.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Mestarit, syyskuu on aina ollut epävakaa kuukausi. Tiedemiehet ja kaikkien ajattelutapojen ennustajat ovat ennakoineet rajuja hurrikaaneja, maanjäristyksiä ja vulkaanisia purkauksia ympäri maailman. Antakaa meille yleiskatsaus siitä, mitä odottaa, ja tarvittaessa varoituksia vaarallisista muodostumassa olevista tilanteista.
 
Mestarit: "Kun paljon asioita tapahtuu, tarkastelemme yleiskatsauksessa taas eri mantereita jossain määrin. Maaplaneetan kuoreen vaikuttavat paineet aurinkokunnasta ja ulkoavaruudesta sekä keskusytimen kuumeneminen. Laattoja jotka muodostavat mantereet ja saaret, vedetään ja työnnetään. Suurten mantereiden keskiosan kohoaminen johtaa maanjäristyksiin alueilla, jotka ovat olleet vakaita vuosisatoja. Tämä ei ole mikään uutinen teille.
 
Pohjois-Amerikan manner mukaan luettuna Etelä-Amerikka, kokee tämän kohoamisen monin tavoin. Järistykset tietysti - vaikka ne ovat olleet vähäisiä tähän saakka - ja maan siirtyminen aiheuttavat vesireittien muuttumista, tulvimista ja halkeamia maaperässä. Ilmakehän häiriöt joita aiheuttavat muuttuvat taajuudet auringon purkautumisista, vaikuttavat edelleen sekä maalla että merellä. Kyllä, lisää hurrikaaneja on muodostumassa. Niiden suunta ja nopeus riippuu auringonpurkausten vaikutuksista tulevina viikkoina. Odotamme nähtävän, että Karibian saarille isketään hyvin rankasti ja on suuri mahdollisuus suurien tuulien tuivertamisesta Meksikonlahdelle. Afrikan poikkeuksellinen kuivuus liittyy kovasti tähän. Pienistä, syvistä maajäristyksistä on tulossa yleisiä tapahtumia tuolla mantereella ja ne ovat tapahtuessaan vaivanneet ihmisten tasapainontunnetta.
 
Yllätysjäristykset Virginiassa leviävät tuosta ytimestä ja ne tunnetaan monilla alueilla tulevina kuukausina. Enimmäkseen ne tunnetaan pienenä tärinänä, mutta keskilännessä nähdään uusia halkeamia jalkojen alla. Huoli tulivuorista länsirannikolla lisääntyy ja hyvästä syystä. Ei ole yllättävää nähdä savupilvien nousevan yhdestä tai kahdesta näistä "savuttajista" tässä tai ensi kuussa. On aika ajatella uudestaan niiden lähellä asumista. Ukkosmyrskyt raivoavat kummallakin mantereella tässä kuussa, mikä aiheuttaa lisää tulvimista aiemmista myrskyistä täyttyneillä alueilla. Ilmakehän pitäisi hiljentyä kuun lopulla, kun kylmemmät tuulet vallitsevat.
 
Euroopan mantereiden suuret massat kokevat paljon samanlaisia sääpoikkeavuuksia, kun matalat alueet tulvivat, kun taas vuoristolaitumet liikkuvat ja muuttuvat maankuoren liikkeistä. Lähi-idän aavikot ja vuoret käyvät läpi monia muutoksia, mikä edistää niitä taajuuksia, jotka muuttavat niiden tarpeita ja tunteita, jotka ovat eläneet olosuhteissa, joille he eivät ole uskaltaneet tehdä mitään. Tässä kuussa ja seuraavassa noilla vuorilla ja laaksoissa on järistyksiä, mikä tekee heidän elämästään vielä haasteellisempaa. Myös Iso-Britannian ja Irlannin asukkaat alkavat tuntea liikettä jalkojensa alla ja Lontoon suuri silta huojuu, muttei vahingoitu. Merenpinta nousee edelleen arktiselle alueelle saakka ja tulvii matalille alueille. Kovat myrskyt Pohjois-Venäjällä vaikuttavat öljytuotantoon ja pienet järistykset häiritsevät vesiteitä ja kommunikointia. Etna-vuori jatkaa savun ja tuhkan lähettämistä ja tunnemme, että kova purkautuminen tapahtuu hyvin lähitulevaisuudessa. Muut tulivuoret Välimeren alueella keräävät voimaa tehdäkseen itsensä tunnetuksi. Koko tämän maailmankolkan alla on hyvin suurta liikettä.
 
Aasia ajelehtii enimmäkseen maankuorella vähän helpommin kuin useimmat, vaikka Kiinassa katsellaan epätavallisia maahäiriöitä, mikä murtaa vuosisatoja vanhoja monumentteja ja rakennuksia. Kiinanmuuria korjataan jatkuvasti, kun uusia halkeamia ilmestyy ja vanhat tiilet hajoavat matalataajuuksisista liikkeistä. Myös Himalajan vuoria työnnetään sinne tänne, kun näitä valtavia mantereita siirretään etelään päin. Intia kohtaa valtavia tulvaongelmia, kun merenpinta kohoaa sen rannikoilla.
 
Tyynenmeren saariryhmät ja kaikki pienet maa-alueet jotka nousevat vanhojen vulkaanisten kohoaminen ylle, ovat vaarassa tässä kuussa ja ainakin viisi tulevaa kuukautta. Kilauea-tulivuori Havaijin suurella saarella aktivoituu lisää tässä kuussa ja ne jotka ovat asuneet sen kanssa hyvin pitkään, alkavat huolestua. Emme näe suurta räjähtävää purkausta, mutta laavaa leviää paljon suuremmalle alueelle. Indonesian saariryhmät ovat myös pulmatilanteessa, kun niiden maa-alue jatkaa kutistumistaan - vulkaanisuus kiihtyy, kun monet pienet järistykset merenalaisista laattaliikkeistä aktivoivat vanhoja purkautumisteitä.
 
Australian valtavat aavikkomaat kokevat monia muutoksia, kun tämä manner liikkuu hitaasti maankuoren siirtyessä muutaman jalan mitan vuodessa. Takamaan asukkaat huomaavat vettä tihkuvan vanhoista kaivoista, jotka ovat olleet kuivia vuosikymmenten ajan. Mantereen reunakaupungeissa on vähän normaalia kuivempaa muutaman kuukauden.
 
Henkilökohtaisesti jokainen teistä kokee erilaisia tunteita ja tuntemuksia tässä kuussa, kun taajuustasot hyppivät ylös ja alas. Yrittäkää löytää jatkuva sisäinen vakaus avautumalla sisäiselle itselle, mikä pysyy rauhan paikkananne, silloin kun tarvitsette sitä. Kuunnelkaa sisäistä opastusta ja olette siellä, missä teidän pitäisi olla, ja vastaatte kaikkiin olosuhteisiin ikuisena henkiolentona."
 
***********
 
Lukijat, tunsin tämän olevan tärkeä opetus tänä aikana - sen pitäisi selvittää monia kysymyksiä liittyen ylösnousemukseen.
 
NELJÄNTEEN ULOTTUVUUTEEN ASTUMINEN
 
"Tulen avaruuden kaukaisista ääristä. Olen viidennen ulottuvuuden portaalin vartija. Taivaallinen voima hallitsee sitä käytävää ulottuvuuteen, josta puhun. Minulla ei ole nimeä, mutta minut tunnistetaan värähtelytunnisteestani. Voitte lähestyä minua nimellä "Vartija". Tämä olemus puhuu nyt tämän hyvin varovaisen kanavan kautta, joka meditoi varmistaakseen identiteettini. Tämä olemus kommunikoi informaatiota, mikä liittyy ihmiskunnan nopeaan kehittymiseen kohti henkiolennon korkeampia ulottuvuuksia.
 
Lajinne miehet ja naiset ovat kehittyneet riittävän hitaasti kyetäkseen oppimaan juuri syntyneellä planeetalla selviytymisen - saamaan ruokaa itselleen ja oppimaan elämään toistensa kanssa rauhanomaisesti, mikä on vienyt todella kauan. Aikanne kuluneina vuosikymmeninä kasvu on nopeutunut lähes suunnattomalla tavalla - konfliktit ja sodat ovat muokanneet ihmisen ajattelua edestakaisin vihan ja rakkauden, ahneuden ja epäitsekkään antamisen välillä. Tunnevakauden saavuttaa vain kehittynyt mieli, joka lähestyy liittoa korkeamman itsen kanssa. Ahneet ja vallan nälkäiset yksilöt joilla on hallintoelinten kontrolli, tarttuvat hyvin tiukasti kiinni asemaansa, sillä he aistivat, ettei tällainen pyrkimys ole enää helppo. Nykyvuosia energisoidaan siihen pisteeseen, missä ihmiskunnan tietoisuus kehittyy nopeasti korkeampiin taajuuksiin ja tuon uuden tiedostamisen myötä se alkaa tunnistaa, että kaikki miehet ja naiset on tosiaan luotu tasa-arvoisiksi ja ansaitsevat yhtälailla terveyttä ja onnellisuutta vapaana tyranniasta, ajattelun vapautta ja kasvua suurempaan tietämykseen maailmasta ja henkisestä perinnöstään.
 
Jokainen joka tekee ponnistuksen tämän viestin löytämiseksi, ottaa aikaa sen lukemiseen ja ymmärtää sen, on jo siunatulla polulla korkeampaan ja intensiivisempään mielentilaan, avauduttuaan tietoisuuteen kaikesta olevaisesta ja sen valtavasta Luojavoimasta. Monet teistä ovat jo saavuttaneet neljännen ulottuvuuden alemmat tasot ja kokevat kommunikointia korkeampien ulottuvuuksien kanssa käyttäen vasta löydettyjä psyykkisiä voimia ja kehittynyttä mielen tiedostamista. Tämä on ns. vain jäävuoren huippu. Kun kehitätte päättäväisyyttänne saavuttaa enemmän ja enemmän tietoa, tuo ponnistus lisää kehittymisen vauhtia, sillä sitoutuminen, ponnistus ja aika mitä omistatte evoluutiollenne, toimii kuin suihkuvirtaus, joka työntää teitä eteenpäin aina vain nopeammin.
 
Ulottuvuudet joista puhutte hyvin paljon, eivät ole erityisiä paikkoja, joissa on seinät pitämään tunkeutujat loitolla ja jotka ovat täynnä ihmeellisiä rikkauksia. Ne ovat henkisen saavuttamisen erityistaajuuksia. Jokaisessa nimetyssä ulottuvuudessa on monia, monia tasoja saavutettavana. Silloin kun sielu on kokonaan henkimaailmoissa, eteneminen tasolta toiselle on vaikeinta, mikä vaatii monia tuhansia vuosia tutkimista ja ponnistelua. Tästä syystä jokaisella Jumalan - kuten kutsutte ylintä Luojaa - luomalla upealla sielulla on kyky kurkottaa todellisuuden alempiin ulottuvuuksiin universumeissa, joissa on tiheitä paikkoja. On universumeita, jotka itse muodostuvat tiheästä aineesta ja joita asuttavat tiheät olennot ja luontokappaleet, jotka kamppailevat ajan tikapuita pitkin ylöspäin. Planeetat luotiin tästä tiheyskäsityksestä ja aineellisia olentoja sijoitettiin niille. Osia tai olemuksia suurista sieluista ruumiillistuu planeetoille fyysisiksi olennoiksi kokeakseen kaikki tunteet ja koettelemukset, jotka ovat välttämättömiä tuollaisen tiheyden elämässä.
 
Luojasta nämä planeetat olivat myös ihanteellisia paikkoja, joille sijoittaa kurittomat sielut, jotka olivat kapinoineet Jumalaa vastaan taivaallisen ajan alussa. Heille annettiin tilaisuus oppia virheistään ja kasvattaa viisauttaan tai ilmaista vihaansa ja katkeruuttaan ruumiillistuneiden ihmisten keskuudessa alemmissa ulottuvuuksissa. Tämä tilanne järjesti positiivisen ja negatiivisen, hyvän ja pahan jne. - kuten niitä kutsutaan. Syyn ja tarkoituksen kaksinaisuus on oleellinen kaikkien sieluolemusten kasvulle, sillä ilman tarvetta valintoihin, perusteluun ja ahdistukseen tuskan ja tappion kokemisesta, ei ole mitään tapaa saavuttaa polkua totuuteen. Vain kokemalla virheitä ajattelussa tai käyttäytymisessä voidaan tuntea sisäistä painetta, mikä on viesti sieluvanhemmalta, joka kertoo olemuksensa "lapsille", että ne ovat kääntyneet väärästä kulmasta. Ja vain kuuntelemalla tuota sisäistä opastavaa tunnetta voidaan käsittää tehty virhe. Siinä lepää tie oppimiseen.
 
Ihmiskunnalta on vienyt pitkään ymmärtää tarkoituksensa suunta ja nyt on aika puhua järkeä niille, jotka yrittävät kiivetä liian nopeasti ja kuuntelevat niitä ajan ja paikan huijareita, jotka kertovat teille, että on helppoa hypätä korkeampiin ulottuvuuksiin, jos vain seuraa heidän ohjeitaan.
 
Käsityksenne ajasta tuntuu kuin aikakausilta vuosien ja vuosikymmenten välillä, mutta vuosikymmen tai vuosisata on pelkkä kipinä taivaallisissa maailmoissa. Riemuitsemme etenemistänne täällä omissa äärettömissä aikakentissämme, sillä kuten olen sanonut, se on paljon nopeampaa kuin yrittää saavuttaa samaa edistystä hengessä. Kuitenkin etenemiselämä tiheydessä on vain sekunti korkeammissa maailmoissa.
 
Tämän ei ole tarkoitus lannistaa ponnistelujanne, sillä ne ovat tosiaan mahtavia, vaan antaa teille käsitys, että henkisen paikan saamisessa edes neljännestä ulottuvuudesta ei ole kyse vain sen toivomisesta. On sitouduttava tietoisesti palvelemaan Luojaa kaikin tavoin, täysin luottaen ja ilman varauksia. Meditointi on ainoa tapa tuoda ihmismieli tiheyden ja hengen universaalin tiedon ja voiman "erillisyysreunalle". Avautumisessa mikä tapahtuu tuohon tiettyyn aikaan, on kyky kutsua ja kommunikoida niiden erityisten henkiolentojen kanssa, jotka ovat myös suurten sielujen olemuksia ja jotka vapaaehtoisesti auttavat ja opastavat niitä, jotka ovat ruumiillistuneena aineeseen. Vaikka edistyminen on nopeampaa aineessa, vaatii suurta päättäväisyyttä ja rohkeutta laskeutua niin mataliin taajuuksiin - se on vaikein asia, minkä henkiolemus voi tehdä.
 
Minäpä kerron teille tällä kertaa neljännestä ulottuvuudesta. Kolmannen ja neljännen ulottuvuuden välinen este rikotaan kahdella tavalla: joko ihmiskehon kuoleman kautta tai ihmismielen taajuuden kohottamisella meditoinnin kautta ja jatkuvalla keskittymisellä tuohon korkeampaan taajuuteen. Silloinkin kun mieli on keskittyneenä tällä tavalla, vain pieni havainto tuosta henkiulottuvuudesta on mahdollinen, sillä henkiolemus on edelleen ankkuroituneena kolmanteen ulottuvuuteen. Nuo kauniit välähdykset siitä, mitä on ulkopuolella, sekä kontaktit henkiolentojen kanssa tekevät elämästä planeetallanne upeamman kokemuksen. Totuus siitä, kuka olette, mitä teette täällä ja minne menette, sitten kun tarkoituksenne on täytetty, tekee kaikesta kamppailusta arvokasta ja toteutumisesta vielä suloisempaa.
 
Planeetallanne on muutamia ruumiillistuneita ihmisiä, jotka ovat saavuttaneet kyvyn siirtyä täysin kolmannesta neljänteen ulottuvuuteen halutessaan. Nämä olennot ovat yleensä hyvin voimakkaita sieluosia, jotka on lähetetty suorittamaan näitä urotekoja antamaan välähdyksen henkitodellisuudesta niille, joiden on vielä kiivettävä pitkälle tiedon tikkaita ihmiskehossa saadakseen pääsyn universumien tietoon. Teille on kerrottu, että kuka tahansa teistä voi kehittyä sellaisiin henkisiin korkeuksiin, että otatte ihmiskehonne ja vain häviätte korkeampiin ulottuvuuksiin. Olen pahoillani, mutta ihmiskunnalle kokonaisuutena se on satua.
 
Ponnistus minkä teitte ruumiillistuaksenne tälle planeetalle, ei ollut helppo juttu. Edistyminen mitä olette tulleet tekemään tänne, on äärimmäisen tärkeä sille voimakkaalle sielulle, jonka osa olette. Jos päätätte nousta pois kehosta ja palata korkeampiin ulottuvuuksiin, mitä olette saavuttaneet? Sielunne ei ole saanut sitä kokemusta ja oppimista, mitä se lähetti teidät työstämään, ja olette haaskanneet sen ajan, mikä teille annettiin aineessa. Teidän termeillänne sanottuna, te lintsaatte! Ihmisego liittyy paljon tähän ylösnousemusponnistukseen. Paljon siitä, mitä luette, on laittanut teidät massojen yläpuolelle, koska voimakkaat henkiolennot ja toisten paljon teitä kehittyneempien planeettojen tai universumien rodut ovat ottaneet kontaktin teihin, auttaakseen teitä ylösnousemaan heidän kanssaan tai nousemaan taivaallisiin ulottuvuuksiin. Teille kerrotaan, että olette spesiaali-ihmisiä - egonne saa suurta nautintoa!
 
Ajatelkaa tätä. Miksi mitään ei ole sanottu siitä, mikä asemanne on ylösnousemuksenne jälkeen? Mitä koette siirryttyänne henkiesteiden läpi ennenaikaisesti ja saamatta loppuun sitä aikaa, mikä teidän piti viettää täällä suorittaen sen tarkoituksen, mitä varten tulitte? Mitä oikeastaan odotatte löytävänne? Kenties enkelien tervetulokomitean, kukkakenttiä ja kaunista musiikkia? Sen juuri löydätte, jos sitä heijastatte. Mutta mitä sitten? Egonne pysyy ehjänä kauan, jos siitä ei vapaaehtoisesti päästetä irti tuossa siirtymässä, ja se tönii teitä tekemään itsestänne parhaan, mitä siellä on. Todellisuudessa olette kotelossa, kuin suuri kupla, itse tekemässänne ylevässä luomuksessa ja leijutte avaruudessa, kunnes kyllästytte ja kurkotatte liittyäksenne todellisiin voimiin, jotka ympäröivät henkiolemustanne.
 
Sitten on aika yhdistyä taas suuren sielunne kanssa ja tuoda siihen, mitä olette oppineet, laajentaen sielun tietoa ja riemuiten rakkaudessa ja voimassa, minkä osa nyt taas kerran olette.
 
Silloin kun ihminen kuolee tietämättä, mitä tulee, ja odottamatta mitään, enkelinne ja opettajanne ohjaavat teitä lempeästi uuteen maailmaan ja antavat tietoisuudelle aikaa sopeutua uuteen ympäristöönsä. Kaiken sisäänsä sulkeva rakkaus mitä on kaikissa ulottuvuuksissa, on nyt syvää, ja se nostaa tietoisuuden uusille tasoille, missä tuon henkiolennon todellisuudesta tulee mukavaa ja jännittävää. Jos ihminen on ollut sulkeutunut tiedolle tästä todellisuudesta, kehon kuolema on vain astumista aikahalkeamasta sumuverhon läpi. Odotetut enkelit ja opettajat ovat siellä tervehtimässä ja auttamassa teitä tiellänne takaisin sieluvanhempaanne. Jos haluatte kokea maailman ympäri kulkemisen ihmeen ja tutkia universumia tai vain levätä lämpimällä rannalla tai jotain vastaavaa, niin se auliisti suodaan ja voitte kuluttaa siihen niin paljon aikaa, kuin haluatte, sillä ajalla ei ole merkitystä tässä.
 
Ne jotka kieltävät ehdottomasti kuoleman jälkeisen elämän olemassaolon, puhkaisevat verhon haluttomasti ja pidättelevät peläten sen alueen valtavaa kokoa, minkä he ovat kieltäneet. Heitä opastetaan lempeästi ja vedetään rakkauden virtaan ja heille koulutetaan hitaasti henkiolemassaolon todellisuuksia. Joskus kun he edelleen vastustavat, heille annetaan lupa "nukkua" tai levätä niin kauan, kuin heidän egoltaan kestää päästää irti kieltämisestä ja palata pyytämään apua.
 
Puhumme tässä neljännen ulottuvuuden ensimmäisestä tasosta tai sisääntulotasosta. Sillä kaikki ne jotka palaavat henkeen, viettävät ainakin lyhyen aikaa täällä totuttautuen värähtelymuutokseen.
 
Kuluneella vuosisadallanne sieluolemukset jotka ovat ruumiillistuneet planeetallenne, on enimmäkseen lähetetty neljännen ulottuvuuden korkeammilta tasoilta tai viidennen ulottuvuuden eri tasoilta. Nämä olennot palaavat noihin ulottuvuuksiin, sitten kun he ovat valmiita. Sieluvanhemman taajuus ja asema päättää, missä yksittäinen olemus asuu, ei ruumiillistunut persoona - vaikka se kuinka päättäisi nousta kehollisesti viidenteen ulottuvuuteen!
 
Ne harvat ruumiillistuneet olennot jotka ovat suorittaneet tämän, on laskettavissa sormillanne. He olivat universuminne voimakkaimpien henkisielujen olemuksia ja tekivät sen hyvin erityisistä syistä. Jeesus-niminen mies oli tärkein esimerkki tästä, kun Luoja ohjasi hänen suuren sielunsa ihmiskehoon antamaan ohjeita ja totuutta ihmiskunnalle.
 
Tämä voi olla lannistavaa joillekin teistä, mutta muistakaa, että Jumalan lait ovat äärettömät ja erehtymättömät. Ei ole mitään väärää korkeimman mahdollisen henkisen tietotaajuutenne saavuttamisessa, sillä tämä on osa tarkoitusta, mitä varten tulitte. Se on osa sen olemuksen oppimista, joka on palannut monta kertaa tiheyteen ja on saavuttamassa ainakin tiedon huippua tässä ulottuvuudessa. Tämä huippu on tosiaan saavuttaa oivallus siitä, kuka ja mitä olette. Ne jotka eivät ole tulleet tuohon tietokohtaan inkarnaatioissaan, tulevat takaisin jatkamaan edistymistään - joko tälle planeetalle tai toiseen tiheään paikkaan.
 
Silloin kun olette saavuttaneet sen huipun, että liitytte yhteen sieluvanhempanne tiedon kanssa, inkarnaatiokiertonne on saatu loppuun kolmannessa ulottuvuudessa. Teidät voidaan sitten nimittää uusiin haasteisiin toisissa taajuuksissa, joissa kokeillaan ja saavutetaan korkeampaa tietoa ja kuljetaan pidemmälle tuntemattomaan. Jumalan valtakunta on rajaton ja lopullinen yhdistyminen ikuiseen voimaan vie lukemattomia äärettömän ajan ulottuvuuksia. Elämä, todellinen elämä, on käsittämättömän rikasta ja jännittävää. Kurkottakaa sitä kohti, odottakaa sitä ja löydätte rakkauden ja täyttymyksen universumin odottamassa teitä.
 
Voimat joita ette voi mitenkään ymmärtää, lähettävät teille rakkautta ja energiaa saavuttaaksenne tarkoitukset, joita tulitte tänne toteuttamaan. Te ette ole koskaan yksin ja Jumalan käden tukevat teitä aina. Aamen."
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >