HomeViestejäRuth RydenElokuu 2011 - Viesti valonmestareilta

Elokuu 2011 - Viesti valonmestareilta

VIESTI VALONMESTAREILTA
 
Kanavoinut Ruth Ryden
Elokuun 2011 uutiskirjeestä
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Mestarit, antakaa meille ajatuksia siitä, millaisia sääolosuhteet ovat elokuussa ympäri maailman.
 
Mestarit: "Tässä kuussa tarkastelemme ilmasto-olosuhteita mantereittain, koska tapahtuu hyvin paljon muutoksia nytkin, kun puhumme tälle naiselle. Pohjois-Amerikan manner on ns. huolissaan, kun korkeammat taajuudet ylemmässä ilmakehässä vaikuttavat merivirtauksiin ja kesäkauteen. Pohjoisnavalta alas Meksikoon ja Väli-Amerikkaan on henkinen voimayhteisö, joka pyrkii löytämään luonnon keskusvoiman niiden satunnaisten myrskyjen, hurrikaanien ja maanjäristysten voittamiseen, joista on tulossa todellinen ongelma näiden alueiden ihmisille. Vaikka näemme taas kerran kohtuutonta kuumuutta ja kosteutta siellä, missä nämä aiheuttavat suuria vaikeuksia, kuukauden keskivaiheilla nämä tilanteet loppuvat ja saadaan viileämpiä ilmamassoja ja enemmän sadetta paahtuneelle maaperälle. Ennustetut hurrikaanit osuvat USA:n itärannikolle täysin odottamattomalla voimalla ja avomeren aallot tulvivat Meksikon ja Väli-Amerikan rannoille. Maanjäristykset sisämaassa ja länsirannikolla jatkuvat ja muuttavat lempeästi rantaviivaa vähän kerrassaan. Tulivuoret odottavat kärsivällisesti vuoroaan purkautuakseen tulevina kuukausina, mutta ei nyt.
 
Suurilla maamassoilla Euroopassa koetaan suurta tulvimista jäätikköjen jatkaessa sulamistaan, kun korkeat taajuudet vaikuttavat jäähän myös ilman korkeita lämpötiloja. Erityisesti Venäjän aroista on tulossa "puuromaisia" vuosisatoja vanhan tundran sulamisen vuoksi, mikä vaatii veronsa tuon maa-alueen eläimistöstä. Säännöllisiä myrskyjä levittäytyy Norjasta Iso-Britanniaan ja erityisesti vuoristoalueille. Odottamattoman kylmiä lämpötiloja iskee moniin paikkoihin, mikä saa sadon epäonnistumaan. On aika kuunnella tarkkaan sääennusteita.
 
Aasia on mannerlaattaliikkeiden keskus tulevina kuukausina, mikä aiheuttaa valtavia maanjäristyksiä ja mahdollisia vuotoja Kiinan suurissa padoissa. Tulviminen on edelleen ongelma ja lämpötilat ovat normaalia korkeampia alavilla mailla. Aasian itärannikolle osuu lukuisia taifuuneja - normaalisti odotettua enemmän.
 
Myös Tyynenmeren saariketjuihin osuu monia järistyksiä, kun maanalaiset vanhat tulivuoret ja laatat jatkavat hankaamista toisiaan vasten, etsien uutta muotoa tähän maailmaan. Näihin liikkeisiin reagoivat merivirtaukset aiheuttavat valtavia aaltoja joillakin alueilla ja korkeita lämpötiloja, kun merivirtaukset muuttavat normaalimallejaan.
 
Australia ja ympärillä olevat maa-alueet ja saaret ovat suhteellisen hiljaa, ainakin muutaman kuukauden. Talvituulet ja -lämpötilat ovat tyynnyttäneet merivirtauksia tämän mantereen ympärillä ja sateet liottavat syttymisaltista kasvustoa jonkin aikaa. Etelämanner kuitenkin kohoilee syvyyksistä, kun maapallon muotoutuminen työntää valtavia massoja uuteen järjestykseen. Monia uusia jäävuoria muodostuu, kun valtavat halkeamat vapauttavat jäätä mereen.
 
Maailmanne kokee monia muutoksia, kuten olemme selittäneet jonkin aikaa. Ei ole aika pelätä, vaan muuttaa omia asenteitanne ja tunteitanne toisia kohtaan. Vaara tuo ihmisiä yhteen käsittämään, että olette kaikki osa tätä upeaa luomakuntaa ja teidän täytyy ymmärtää tosianne päästäen irti kaikista vanhoista ennakkoluuloista, jotka ovat aiheuttaneet teille paljon vaikeuksia. Sääolosuhteet eivät ole niin rajuja, että te ette pysty tiedostamaan niitä ja valmistautumaan. Tämä on aikaa herätä ja käyttää sisäistä tietoisuuttanne ja viisauttanne auttamaan itseänne ja toisia, silloin kun ilmenee tarvetta. Teillä kaikilla on tuo kyky. Tietäkää ja muistakaa, että olette kaikki osa luomakuntaa. Tarpeenne tunnetaan ympäri universumia, aivan kuten te tiedostatte oman perheenne tarpeet. Ei ole sellaista kuin "yksin". Olemme teidän kanssanne.
 
***********
 
Kysymys: Rakkaat mestarit, on syntynyt huolta planeetasta, joka on tullut lähelle maata, ja kanavien ympäri maailmaa saadessa informaatiota, että tämä Planeetta X tai Nibiru aiheuttaa sähkömagneettisia häiriöitä maan päällä ensi joulukuussa. Myös komeetta joka tulee maan ja auringon väliin syyskuussa, aiheuttaa järistyksiä ja tunnemyllerrystä ympäri maailmaa.
 
Tunnistan, että korkeamman älykkyyden henkimaailma on jatkuvassa kommunikointiyhteydessä niiden kanssa, jotka ovat avoimia tälle informaatiolle, mutta on vaikeaa löytää yhteistä informaatioperustaa, mikä on sama monilla eri lähteillä. Kenties ne jotka etsivät sensaatiomaista informaatiota saadakseen julkista huomiota, ovat jotenkin vaikuttaneet tuohon informaatioon. Toisaalta emme oikeastaan halua kuulla maailmanlaajuisista katastrofeista, jotka lähestyvät meitä ulkoavaruudesta.
 
Sopiiko raamatun lause "ette tunne aikaa tai paikkaa" tämän päivän maailmaamme? Maya- ja Hopi-ennustajat selvittivät näiden katastrofien päivämärät kauan sitten ja niitä tutkivat nyt miljoonat selviytyäkseen siitä, mitä he luulevat voivan tapahtua. Antaako korkeampi älykkyys (Jumala, henki jne.) meille tarkkoja ja ajoitettuja varoituksia maailmanlaajuisista tapahtumista, jotka vaikuttaisivat sivilisaatioomme?
 
Mestarit: "Aurinkokunnassanne on monia kappaleita, jotka reagoivat toisiinsa - joskus lähestyen samanlaisten gravitaatioreaktioiden kera, joskus vaikuttaen toisiinsa magneettitaajuuksillaan. Henkiolennoille jotka valvovat maakenttiä, on mielenkiintoista katsella tätä vuorovaikutusta ja välittää informaatiota voimaantuneille kanaville. Menneisyydessä annettiin varoituksia, jotka olivat tarkkoja niille, jotka kuuntelivat. Tarina Nooasta ja arkista oli havaintoesimerkki sisäisten varoitusten kuuntelemisesta. Tuota tarinaa toistettiin monta kertaa monina vuosisatoina ihmisen asuttaessa planeettaa.
 
Tänä päivänä tiedemiehenne tarkkailevat ulkoavaruutta ja planeettojen ja komeettojen liikkeitä ja on itse asiassa muutamia yllättäviä planeettatörmäyksiä tai meteorien iskeytymisiä planeettaan, joita astronominne eivät huomaa. Planeettojen nykyliikkeitä aurinkokunnassanne ovat ennustaneet muinaisihmiset, joille annettiin älykkyyttä tarkkailla planeettojen ja tähtien syklisiä liikkeitä ja jotka pystyivät antamaan melko tarkkoja ennusteita siitä galaktisesta linjautumisesta, mitä nyt koetaan.
 
Kuitenkin miljoonien mahdollisten galaktisten liikkeiden ja muuttuvien taajuuksien vuoksi on edelleen mahdotonta naulata tiettyä maastandardin mukaista päivämäärää mistään mahdollisesta maanjäristyksestä, vulkaanisesta purkauksesta, meteorin iskeytymisestä jne. Tämän pitäisi olla nyt jo täysin selvää, kun niin monia ennustuksia tietyistä päivämääristä on tullut ja mennyt ilman kovin suurta kommentointia tai huomiota.
Raamatun lause yritti selittää tätä.
 
Olemme yrittäneet monissa uutiskirjeissä selittää, että jokainen inkarnoitunut ihmisolento on yhteydessä kaikkeen, mitä on - kaikkiin taajuuksiin, kaikkeen tietoon, kaikkiin luomismotiiveihin. Silloin kun vaara vaanii ihmisen yleisympäristössä, tuo sisäinen yhteys antaa varoituksen ajatusten sekä kehon ja hermoston tunne- ja sähkökenttien kautta. Silloin kun ihminen virittyy näihin intuitiivisiin tuntemuksiin, hän tietää, että jokin on pielessä tai jotain on tapahtumassa ja kiinnittää viisaasti huomiota.
 
Nibiru ja komeetta kulkevat aurinkokunnan läpi normaalisti edetessään avaruudessa. Hienosia magneettihäiriöitä on siellä täällä maaplaneetalla, muttei tietenkään mitään niin vaarallista tai henkeä uhkaavaa kuin yhteiskunnan häiritseminen tämän päivän maailmassanne. On ok olla kovasti kiinnostunut näistä liikkeistä avaruudessa, mutta älkää antako kenenkään heittää teille pelkoa kuin märkää rättiä ja aiheuttaa ei-tervetullutta hyvinvoinnin tunteen kadottamista. Olkaa tietoisia, mutta varokaa tahattomia ja hyvää tarkoittavia ennustuksia, jotka eivät johda mihinkään ajan kuluessa. Teillä on oma sisäänrakennettu varoitusjärjestelmänne. Kuunnelkaa sitä."
 
***********
 
Kysymys lukijalta Ranskasta, joka on huolissaan maailmanlaajuisesta ristiriidasta hallituksissa ja poliittisesta myllerryksestä. Ovatko hallitukset USA:ssa ja Euroopassa "menossa viemäristä alas"? Miten tämä vaikuttaa niiden vaikutusvaltaan Lähi-idässä? Mitä on tapahtumassa yhteiskunnille ympäri maailman, kun niissä on niin suurta yhteistyön ja ymmärryksen puutetta? Onko tien päässä valoa tai ainakin tänä vuonna?
 
Mestarit: "Ihmisten on lopultakin käsitettävä, että se mitä tapahtuu maaplaneetalle, kun se käy läpi tätä muutosjaksoa, vaikuttaa myös jokaisen elävän ihmisolennon mielenlaatuun sekä kaikkeen elämään maan päällä. Jokainen ihminen, on hän sitten kirvesmies, kadunlakaisija, insinööri, uskonnollinen johtaja, hallintovirkamies jne., käy läpi muutosta omassa tavassaan ajatella, tuntea ja reagoida kaikenlaisiin ympärillä oleviin ärsykkeisiin.
 
Kyvyttömyydestä tehdä yhteistyötä toisten kanssa sopivan keskitien löytämiseksi, on tulossa äärimmäisen vaikea ylittää. Silloin kun valittujen virkamiesten tai yritysjohtajien harteilla on valtavasti painetta ja vastuuta, vaikeus nähdä tai ymmärtää toisten ajattelutapoja on lähes ylitsepääsemätön. Yhteiskunnat joita ovat vuosisatoja hallinneet kuninkaat ja diktaattorit, heräävät siihen, ettei tämä ole enää hyväksyttävää, ja kansannousuja ei voi pysäyttää. Hallitsevat tai valitut puolueet löytävät ihanteita seuraajille, jotka näyttävät sopivan näiden ajankohtaisiin tarpeisiin tai ajatuksiin, mutta eivät tutki älykkäästi näiden varsinaista todellisuutta.
 
Tämä on todella aikaa, jolloin tunteet hallitsevat ajatuksia ja mieltä sen sijaan, että hiljaa ja syvällisesti ajatellen selvitetään ongelmia. Koko ihmiskunnan kokemat korkeat taajuudet vaikuttavat hermojärjestelmään ja aivojen sähköpiireihin, mikä johtaa hämmennykseen ja äärimmäiseen ahdistukseen, erityisesti niissä joiden on tehtävä tärkeitä päätöksiä itsensä ja niiden puolesta, joita he palvelevat. Maailma näyttää kääntyneen ylösalaisin tänä aikana ja on pelottavaa, kun on menetetty se pysyvä elintapa, mihin olette tottuneet.
 
Milloin asiat rauhoittuvat ja palaavat normaaliin? Seuraavina kolmena tai neljänä vuotena nähdään monia muutoksia siinä tavassa, millä ihmiskunta ajattelee ja etenee siinä, miten rahaa käsitellään ja lakeja laaditaan. Vuosisatoja ns. yläluokka on saanut parhaan kaikesta, kun taas niillä jotka ovat tehneet työtä sille, on ollut vain vähän odotettavaa. Tämä on jo muuttumassa, kun ihmiset sanovat: "Ei enää!" Täydellinen hämmennys mitä nyt koette, on kaikkien vääryyksien ja oikeuksien sekoituksesta aikamoisessa taistelussa. Näemme sen sekoituksena, mitä on "vatkattava", kunnes jokainen ainesosa tai ryhmä sekoittuu toisiin tyydyttävän ratkaisun saamiseksi kaikille ihmisille. Tämä ei synny tänä tai seuraavana vuonna, mutta sen jälkeen tulee valtavan positiivisia muutoksia, mitkä vievät maailmanne olotilaan, mitä on kaivattu ja ennustettu aikanne alusta saakka.
 
Kaikki säikähdys ja jäkätys vuodesta 2012 maailmanloppuna on vain ns. ihmiskunnan mielenlaatuvuoroveden kääntymistä ja vihdoinkin kasvuaikaa planeetalle, joka valmistuu universaaliin tietoisuuteen. Te kaikki jotka luette tätä, käsittäkää, että olette osa maailmanne koulutusprosessia - niin vaikeaa kuin se saattaa ollakin. Ennen päätöksentekoa katsokaa ongelman kaikkia puolia, keskustelkaa niiden kanssa, jotka tuntevat ongelman ja varokaa niitä, jotka asettautuvat johtajiksi, mutta jotka seuraavat vain omaa vallantarvettaan. Miljoonien ihmisten kärsimys ympäri planeettaa loppuu, sitten kun planeetta astuu taas oikeutetulle kiertoradalleen ja taajuudet asettuvat sopimaan yhteen maanpäällisen elämän kanssa. Vaikeudet kasvattavat vahvuutta niissä, jotka päättävät tehdä sen, mikä on välttämätöntä ja oikein heille itselleen ja toisille. Se on viesti tällä erää."
 
***********
 
(Lupauksen mukaan tässä on jatkoartikkeli viime kuussa annettuun informaatioon parantavasta entsyymistä.)
 
"Useimmat teistä tietävät, että elämänvoima kiertää kehossa jatkuvasti tietyn mallin mukaan ja tuo energiaa jokaiseen soluun ja elimeen elämän ja kuoleman kierrossa. Eli kun elämänvoima uudistaa soluja, sellainen joka on palvellut tarkoituksensa, kuolee pois ja huuhtoo näin kehoa jatkuvasti uudella elämällä. Energiakierron aikatekijä vaihtelee kaikissa teissä sen mukaan, miten tietoisesti tajuatte komennossanne olevan voiman. Ne jotka elävät ilman sisältä löytyvää rakkauden ja rauhan valoa, antavat yleensä egonsa tuuppia itseään sinne ja tänne, kunnes heidän mielensä, mutta myös kehonsa on koordinoimaton. Alitajuinen mieli ei lähetä signaaleja, jotka ohjaavat oikeaa kehotoimintaa, vaan ihmismieli kontrolloi ja ohjaa tuota alitajuista tietokonetta. Silloin kun ei ole tietoista kontrollointia - ja monilla ihmisillä ei ole aavistustakaan, että heillä on jotain sanottavaa asiaan - alitajunta tottelee tietoisen mielen signaaleja, jotka nojaavat yksilön mieltymyksiin ja haluihin ja nuo halut ohjelmoidaan sen tietokoneen muistipankkiin. Juuri tämän vuoksi sellaisia tapoja kuin tupakointi, liika juominen, huumeiden käyttö jne. vastaan on vaikea työskennellä, sillä ne on jo kiinteästi istutettu alitajuntaan haluttuina tekijöinä.
 
Ihmisaivot ovat merkittävä instrumentti ja pidämme sitä yhtenä tehokkaimmista tekijöistä aurinkokunnassanne, sillä kun ne oppivat elämään takanaan olevan henkisen olemuksen kanssa, muodostuu vahva liitto ja nuo kaksi tekijää alkavat toimia yhdessä ja vahvistaa ja luoda nykyisiä ja uusia mahdollisuuksia ja todellisuuksia. Kun mieli hyväksyy sen käsityksen, että aivoissa on todellinen paikka, mikä voidaan aktivoida lähettämään parantavia voimia kehon kautta, halusta tutkia oman mielenne syvyyksiä tulee hyvin voimakas.
 
On ensin oltava kiihkeä halu käyttää meditointia ennen uneksimattomalla tavalla, jotta päästään käsiksi tuohon itsen ja toisten parannuskykyyn. Kuten on sanottu, kyse ei ole vain siitä, että istutaan meditoimaan ja löydetään tuo parannuslähde yhtenä iltana. Tämän meditoinnin on käytettävä tietoista mieltänne, vaikka se on hiljentynyt, sillä hiljaisuudessa olemisenne aikana henkinen itsenne johon pyritte pääsemään, ja alitajuinen mielenne odottavat parannusentsyymiskeskuksen aktivointisignaalia, jotta se voi ohjelmoida se palvelemaan toimintakutsujanne.
 
Aivan kun suuri "minä olen" on yhtä kaiken kanssa, myös kehonne ja mielenne ovat yhtä, täydellisesti yhdistynyt kommunikointijärjestelmä joka keskustelee kokonaisuuden hyväksi. Aikomus päästä aivoihin, sen visualisointi, miltä nuo solut näyttävät ryhmittyneenä aivorungon päälle ja niiden koskettaminen ja siunaaminen henkisillä "käsillänne" on ehdottoman välttämätöntä, sillä mielen korkeammat värähtelyt ovat keskittyneet hyvin voimakkaasti ja erityisesti tälle alueelle. Mielestänne on ikään kuin tullut pienenpieni olemus, joka ui aivosolujen joukossa ja etsii paikkaa, missä parantava energia on.
 
Tiedätte suorittaneenne tämän aktivointiurotyön, kun yhtäkkiä tunnette terävää kipua, joka alkaa kallonpohjasta ja ulottuu pään läpi otsaan, joka tunnetaan "kolmantena silmänä" kulmakarvojen välissä. Se kestää vain muutaman sekunnin - pidempään joillain ihmisillä jos he vastustavat tuota kipua - ja sitten se häviää eikä tunnu enää koskaan. Tämä on myös alitajunnalle signaali ohjelmoida tämä kyky perusmuistiinne ja siitä eteenpäin tarvitessanne jonkin elpymistä tai parantumista kehossanne teidän täytyy vain visualisoida niiden alueiden olevan täysin terveitä ja hehkuvan elinvoimaa. Se ei ole ihme - kyse on ihmisrodun tulemista täysi-ikään, kun pitkään piilossa olleet kyvyt avautuvat niille, jotka etsivät niitä.
 
Energiaa mikä aktivoi parannuskeskuksen, kanavoi korkeampi itse tai jokaisen sieluolennon korkea henki-itse Jumalan mielestä tai universaalista energiasta tai rakkaudesta - mikä termi teillä resonoikin voimakkaimmin. Se on voimakkainta energiaa, mitä on, sillä se on luomisenergiaa. Käytätte sitä luomaan ja uudestiluomaan oman kehonne ja toisten kehon, sitten kun olette valmis siihen. Kun aika kuluu, tämä energiakanava universumista tekee mahdolliseksi kaiken tarvitsemanne luomisen fyysiseen maailmaan. Uskokaa tai älkää!
 
Jumalan siunausta teille kaikille etsinnässänne."
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >