HomeViestejäRuth RydenKesäkuu 2011 - Viesti valonmestareilta

Kesäkuu 2011 - Viesti valonmestareilta

VIESTI VALONMESTAREILTA

Kanavoinut Ruth Ryden
Kesäkuun 2011 uutiskirjeestä
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Mestarit, mitä haluatte kertoa meille tässä kuussa? On paljon murhetta ympäri maailman ja maa jatkaa transformoitumistaan.

Mestarit:
"Pitäkää hatustanne kiinni - kesäkuu tulee! Maailman huipulta kauas Etelänavalle, ilmakehän taajuudet joita tulvii maapallolle, johtavat valtaviin ja järkyttäviin muutoksiin riippumatta asuinpaikastanne. Tämä kuukausi ja vuoden loppukuukaudet tekevät historiaa. Ei, ei ainoastaan kamalia myrskyjä jne., vaan muutokset antavat planeetallenne uutta maata - uudet pellot jotka kerran olivat kuivia, täyttyvät nyt lehvästöstä ja ovat valmiita viljeltäväksi. Erämaat jotka ovat täyttyneet hiekasta vuosisatojen saatossa, muuttuvat ja antavat maanalaisten vesien tihkua taas uusiin jokiin ja järviin. Siellä missä maa halkeilee suurista maanjäristyksistä, ilmestyy uutta maata ja uusia jokia. Jäävuorien sulamisen aiheuttama tulviminen tuo vettä ja lietettä maille, joista oli liikakäytön vuoksi tullut hedelmättömiä. Tästä on tuloksena uutta hyvää viljelymaata kaikille maille. Myös Lähi-idän mailla missä pienien heimojen on ollut muutettava paikasta toiseen löytääkseen ruokaa ja vettä, syntyy pian uusia lähteitä ja hedelmällisiä laaksoja.

Tämä ei ole maaplaneetalle tuhoutumisen aikaa, vaan luomisen ja uudistumisen aikaa. Kun teidän on koettava vaikeita vaarallisten tornadojen, maanjäristysten ja tulvien aikoja, valmistautukaa niin hyvin kuin pystytte, käyttäkää sisäistä vahvuuttanne ja viisauttanne itsestänne ja omaisuudestanne huolehtimiseen. Tietäkää, että tulevaisuutta luodaan, ei loppua.

Olemme pahoillamme, mutta näemme uusia tornadoreittejä kulkevan Pohjois-Amerikan mantereella tässä kuussa. Alueisiin joille saatetaan iskeä, sisältyy maa-alueita kauemmas pohjoiseen, Kanadaan ja alas Meksikonlahdelle. Ilmakehä ympäri maailmaa on siirtymässä nopeasti uusiin virtauksiin, mitkä vaikuttavat jatkuvasti sateisiin ja luovat tuulia ja hurrikaaneja, joita tulee yhtäkkiä ja näennäisesti ilman niitä luonnollisia varoituksia, jotka olette aina tunteneet. Merivesiä hämmennetään kovasti ja tuulet lähettävät vesiryöppyjä monien maiden rannikoille. Aasia kokee tämän hyökkäyksen sekä kaikki sitä ympäröivät mantereet. Tämä ennuste ulottuu seuraaville viidelle kuukaudelle. Myrskytuulia ja tornadoja tuntuu paikoissa, joissa niitä ei ole aiemmin ollut.

Kyllä, maa liikkuu ja tekee uudestaan muotojaan - jotkut maa-alueet vajoavat vähän ja jotkut kukkulat alkavat muodostaa vuoria. Vuoret ympäri maailman järisevät, nousevat ja laskevat, kun maankuori liikkuu sinne tänne. Vuorikiipeilijöiden pitäisi odottaa vielä vuosi, ennen kuin suunnittelevat kiipeävänsä noihin houkutteleviin korkeuksiin. Maanjäristykset Tulirenkaan ympärillä lisääntyvät tässä kuussa. Monet ennustavat toista valtavaa järistystä Japanin saarille ja tämä on hyvin todennäköistä, mutta näemme sikäläiset säteilyongelmat paljon vaarallisempina. Voimakkaat tuulet jotka puhaltavat rikkinäisten atomivoimaloiden yli, lähettävät säteilyä kauemmas sisämaahan, ja tämä on otettava huomioon. Uralin saaret ja Alaska ovat tällä hetkellä järisevässä tilassa, voimakkaiden järistysten mahdollisuus uhkaa. Järistykset Keski-Amerikan ja Etelä-Amerikan sivuilla tuovat varmasti raskaita tuhoja tässä kuussa tai heinäkuun puolella. Myös Etelänavan valtavien jääsaarten nähdään murtuvan ja muuttavan paikkaa.

On ollut lisääntyvää huolta siitä, että Madridin siirros Väli-Amerikassa on kypsä valtavalle järistykselle. Tämä siirros on itse asiassa sauma kahden mannerlaatan välillä, jotka yhdistyivät monia aikakausia sitten. Tilanteesta on tulossa nyt tukala, koska laattoihin aiheuttaa painetta maan liikkeet ja Mississippi-joessa virtaavat valtavat vesimäärät tällä hetkellä. Järistykset siirroksen kummallakin puolella on hyvin mahdollisia joko tässä kuussa tai heinäkuussa. Sen jälkeen, kun joenpinta laskee, siirros tyyntyy taas, ainakin muutamaksi vuodeksi. Näemme kyllä tämän avautuvan ja tulevina vuosina muodostuu uusia jokia, jotka virtaavat Meksikonlahteen.

Näemme monia maanjäristyksiä Lähi-idässä tässä kuussa, kun alla olevat laatat alkavat muuttua. Ne valtavat taajuudet joita viha ja kansannousut näissä maissa saavat aikaan, tietysti vaikuttavat maahan jalkojen alla. Joissain tapauksissa pelottavat olosuhteet tuovat ihmisiä yhteen, erilleen repimisen sijasta. Suurille katastrofeille on aina syitä, joita ihmiset eivät koskaan pysty ymmärtämään.

Astukaa tähän kuukauteen valmistautuneena sekä sääpoikkeavuuksiin että kauniisiin aurinkopäiviin ja tuulenvireisiin pohjoisella pallonpuoliskolla ja kylmiin tuuliin ja vuodenajan muutoksiin eteläisellä pallonpuoliskolla. Maan liikkeet "alla" tyyntyvät ja kesäkuu on hyvä niille.

Tervehtikää jokaista uutta tilannetta kera sen tiedon, viisauden ja vahvuuden, mitä teillä kaikilla on sisällänne. Monet teistä muuttavat uuteen kotiin ja uusille maille, kuten teitä opastetaan, ja se on hyvä asia. Jos tunnette, että teidän pitäisi pysyä paikoillaan, seuratkaa sisäistä opastustanne - se on teillä aina. Odottakaa innolla muutoksia, kun näette niitä tehtävän uutta maailmaa keksittäessä.

Jumala siunaa teitä kaikkia, olette rakkaimpia lapsiamme."

***********

Ruth: tunsin, että seuraava artikkeli on hyvin sopiva tähän aikaan. Tehkää aikaa sen lukemiseen - myös uudelleen tarvittaessa. Se vaikuttaa elämäänne.

SUOJAAVA VALOKILPI

"Tämä tuleva vuosi on luultavasti yksi stressaavimmista monille ihmisille - massiivisia tulvia, maanjäristyksiä, tornadoja jne. Vain te, jokainen teistä, pystytte palvelemaan omia tarpeitanne käsittämällä, että on tapoja estää henkilökohtaisen selkeyden ja mielenterveyden äärimmäiset romahtamiset.

Puhumme useista eri paineista ja tunteista, jotka saavat ihmiset nostamaan kätensä ja antamaan periksi, sekä negatiivisista henkisistä energioista, joita on aina annettu ihmiskunnalle tilaisuudeksi erottaa oikea väärästä.

"Paholainen sai minut tekemään sen" on suosittu uskomus, silloin kun joku on liian laiska tai kietoutunut ahneuteen tai himoon keskeyttääkseen ajatukset tai teot, joita tarvitsee miettiä tarkemmin. Pääkirkot ovat aina opettaneet, että Saatana/Lucifer/paholainen on kammottava energia, joka on päästetty irti maailmassa houkuttamaan ja kauhistuttamaan ihmisiä. Tehdäänpä selväksi, että myös ne energiat joka laitettiin ulottuvuuteenne toimimaan negatiivisena voimana, loi Jumala - tarkoituksena luoda positiivinen ja negatiivinen voima, mikä antaisi ihmisille tilaisuuden käyttää sisäistä viisauttaan joko hyväksymään tai torjumaan negatiivisuuden. Miten koskaan oppisitte mitään, jos teillä ei olisi vastakkaista katalyyttiä, minkä avulla nähdä ihmisen käyttäytymisen ja ajattelun vaihtelevia vivahteita? Tämä energia tunnettiin Luciferina, korkea-arvoisena enkelinä joka vapaaehtoisesti antoi palveluksiaan tällä tavalla.

Energia mikä edustaa universumin langenneita enkeleitä ja mikä komentaa niitä demoneja ja negatiivisia olentoja, jotka ovat piinanneet ihmisiä kautta aikain, tunnettaan nimellä Saatana. Saatana sallitaan planeetallanne vain siihen saakka, kunnes planeetta on uudessa asemassaan. Sitten ihmiset tunnistavat elämänsä erilaiset värähtelyt, uuden vapauden pelosta. Tämä energia työskentelee Luciferin kanssa vain siinä määrin, että tuodaan houkutuksia heikoille ja yritetään löytää seuraajia omille joukoille. Jos on halua torjua tuollaiset houkutukset, Lucifer vahvistaa tuota tahtoa.

Miten suojautua pahuuden joukkoja vastaan? Ensinnäkin kiinnostus negatiivisiin okkultistisiin harjoituksiin luo energiaa, mikä vetää noita olentoja luoksenne. Toiminta seuraa ajatusta.

Jos välttämättä haluaa tutkia näitä asioita, demoneja ja pahoja ajatuksia tulee mieleen ja myös aineellisuuteen. "Pahuus" ei ole vain uskonnollinen sana, se on todellisuutta, jonka luovat olennot, jotka muuttivat Jumalan antamat kykynsä vallan saamisjärjestelmäksi - vallan mitä he yrittävät parhaansa mukaan ulottaa teidän universumiinne ja muihin lähellä oleviin. Ihmisen kutsuminen pahaksi on harhaanjohtava, sillä mikään inkarnoitunut henkiolento ei voi koskaan lähestyä tuon sanan varsinaista merkitystä, ellei joku langenneista enkeleistä ole pystynyt "putoamaan" lihaan, mikä on harvinaista.

Omat ajatusmallinne muodostavat suojakentän tuollaisia pahoja olentoja vastaan. Ei voi puuhastella mustan magian kanssa ja sitten huutaa Jumalalta suojelua demoneja vastaan! Päätös on tehtävä tavalla tai toisella. Sen luotte, mitä ajattelette. Voitteko luoda omat demoninne? Ehdottomasti. Ne ovat luultavasti kuitenkin aidon "tavaran" heikko korvike.

Muistatteko vanhan sanonnan "ole jatkuvasti rukouksessa"? Tämä on toinen tapa kehottaa pitämään ajatuksenne korkealla rakkauden, välittämisen ja antamisen tasolla. Monet ihmiset puhuvat Jumalalle tai enkeleilleen koko ajan tietäen, että heitä kuullaan ja että se mitä he tarvitsevat, luodaan heidän parhaan etunsa mukaisesti. Nämä ajatuspuitteet itsessään luovat mahtavan "suojamuurin", mitä pahat olennot ei voi alkuunkaan rikkoa. Olemme sanoneet monta kertaa, että pelko, viha, syyllisyys ja katkeruus muodostavat muurin teidän ja Jumalan välille - niin on. Täydellinen suoja kaikkia pahuuden muotoja vastaan voidaan saada vain, silloin kun on täydellinen anteeksianto todellisia tai kuviteltuja hyökkäyksiä kohtaan, täydellinen luottamus Jumalan suojelukseen ja täydellinen ja rajaton rakkaus kaikkia olentoja kohtaan.

Pelko, vallan himo ja ahneus ovat tämän päivän maailmassa luoneet tilanteita, jotka jättävät monet ihmiset pelkoon elämässään. Ne jotka tietävät totuuksia, joista toiset korkeilla paikoilla eivät halua tiedettävän, löytävät itsensä vaarallisista tilanteista. Teemme tämän hyvin selväksi: valkoisen valokilven tekeminen mielessä on äärimmäisen voimakas suojamuuri, silloin kun se ymmärretään täysin! Se on kuitenkin luotava täysin ymmärtäen, että kutsutte voimakkaimpia voimia universumissa ympärille suojaksenne, ei vain valoa. Voimistakaa tuota valoa, kunnes voitte todella tuntea tuon voiman, sitten rentoutukaa ja antakaa sen olla. Jos tunnette jonkinlaista uhkaa, laittakaa tuo voima ympärillenne.

Tämä voima koostuu luovasta rakkaudesta, Jumalan varsinaisesta voimasta. Mikään ei voi rikkoa tuota muuria, ellette salli sitä. Tietäkää, että ymmärryksenne ja tuon valon luomisenne on tultava täydellisestä luottamuksesta - yksi negatiivinen epäuskoinen ajatus tuhoaa suojamuurinne. "Luota Herraan" ovat voimakkaita sanoja - tässä skeptisyyden ja epäilyn maailmassa sitä on vaikea tehdä. Harjoittakaa tätä luottamusta, erityisesti nyt. Teillä kaikilla on tarve tuohon henkiseen suojaan, kun jatkatte eteenpäin auttamaan, opettamaan ja parantamaan. Ne jotka kanavoivat, tarvitsevat paljon päästääkseen vain Universaalin mielen korkeimpia ajatuksia tulemaan tuon valon läpi ja niitä tulee. Voiko tämä todella estää jotain vahingoittamasta teitä? Kyllä, kyllä, kyllä. Tällainen aikomus luo täysin erilaisen tunnevärähtelyn, mikä saa hänet perääntymään. Valkoinen valokilpi vaikuttaa myös eläimiin - ne tuntevat sen vielä enemmän ja tunnistavat sen voimakkaaksi pelotteeksi nälälleen tai vihalleen.

Miten tätä suojaa käytetään kaatuvien rakennusten, tulipalon tai tulvan vaaraa vastaan? Miten kauan tämä kenttä kestää?

Tavallisesti valkoinen valokilpi kestää niin kauan, kuin ihminen tarvitsee sitä. Tämän määrää sisäinen korkeampi itsenne. Jos on jonkinlainen jatkuva vaaratilanne, mitä vastaan haluatte suojaa, se pysyy paikoillaan jatkuvasti. Toisaalta, tämä liittyy paljolti omaan uskoonne ja luottamukseenne tähän suojaan. Monet ihmiset hyppelevät uskomusjärjestelmistä ja harjoituksista toisiin, kuin vaihtaisivat vaatteita. Valkoinen valo joka luodaan tiettyä tarkoitusta varten, häviää pois, jos ja kun tuolla ihmisellä ei ole enää tietoista tarvetta siihen tai jostain syystä hänen uskonsa tällaiseen suojaan häviää jonkun sanoessa hänelle sen olevan hölynpölyä. Teidän luottamuksenne, uskonne ja tietämyksenne on polttoaine, joka luo ja pitää paikoillaan tuon kauniin valosuojan.

Täytyykö teidän oikeasti kulkea koko ajan keskittyen tällaisen voimakentän luomiseen? Ei tietenkään. Teillä on sisäinen varoitusjärjestelmä, muistatteko? Jos olette oppineet kuuntelemaan sisäistä opastusta, se kertoo teille, milloin tarvitsette henkikilpenne. Niille jotka elävät maanjäristysalueilla tai lähellä purkautumassa olevaa tulivuorta, saattaisi olla hyvä oman mielenrauhansa vuoksi laittaa suoja paikoilleen joka aamu. Voiko henkikilpi estää taloa romahtamasta päällenne? Ei tietenkään. Henkikilpi toimii kuitenkin sisäisen varoitusjärjestelmänne kanssa, kun se nappaa värähtelyjä kaikkialta ympäriltänne ja aktivoi sisäisen opastuksenne varoittamaan teitä vaarasta. Sitten on teidän tehtävänne lähteä pois vaaranlähteestä. Perimmiltään on teidän tehtävänne huolehtia itsestänne. Jumala on antanut tämän henkikilven suojelemaan teitä negatiivisilta värähtelyiltä ja herättämään varoitusjärjestelmänne.

Voitteko suojella jotakuta muuta kivellänne? Ei, valo on hyvin henkilökohtainen asia. Voitte asettaa valkoisen valokilven toisen ihmisen ympärille, erityisesti hänen ollessaan sairas tai vaarassa, mistä hän ei ole tietoinen, mutta vain jos hänen tietoinen mielensä hyväksyy tällaisen suojakäsitteen. Useimmat ihmiset voivat tuntea eron ympäröivissä värähtelyissä, kun se tehdään. Jos se jostain syystä tuntuu heistä epämiellyttävältä, kilpi häviää. On parempi kertoa henkilölle, mitä aiotte tehdä ja miksi, jotta hän voi rentoutua ja ottaa sen vastaan. Monet ihmiset tuntevat olevansa epäpäteviä sellaisen asian tekemiseen ja pyytävät jotakuta muuta tekemään sen. Kunhan he hyväksyvät sen, mitä luodaan, se toimii.

Voidaanko toisia vetää oman valokilpensä sisään? Tilanteet vaihtelevat kovasti. Äkillisessä hätätilassa jonkun vetäminen kehokosketukseen kanssanne kietoo hänet tähän suojaan. Erityisesti lapsi äidin sylissä antaa ekstrasuojaa lapselle tai kenelle tahansa, joka ei pysty itse ajattelemaan selvästi.

Kyse ei ole pelkästään valkoisen valokilven luomisesta, kyse on tuon valon kanssa työskentelemisestä. Tällä tarkoitamme, että ihmisillä on tapana ottaa itseensä kaikkea, mitä hän näkee, kuulee tai tuntee. Hermojen tehtävänä on kehossanne olla aktiivisesti valppaana kaikkien aistihavaintojen syöttämiseksi mieleen ja kehoon. Ette tietenkään voi sulkea tätä kaikkea, sillä silloin olisitte kuollut. Voitte kuitenkin suodattaa, mitä hyväksytte mieleenne. Ei-halutut tunnehavainnot ihmisistä tai olosuhteista jotka luovat voimakasta pelkoa, voidaan estää valokilven avulla. Jos tai kun sellaisia pelkotunteita alkaa rakentua tunnekentässä, vetäkää valovärähtelyjä kilvestänne kehoon juuri sydänchakran alta. Tuo rakkausvalo muuttaa negatiiviset tunteet vahvuudeksi ja itseluottamukseksi - tunteet joita voitte käsitellä missä tahansa epämiellyttävässä tilanteessa.

Tulevat kuukaudet ja vuodet sisältävät monia haasteita ihmisille, eläimille ja Äiti Maalle. Tässä kaikessa on kyse uudesta tasapainosta, mikä on löydettävä. Jatkuvat ja vaihtelevat taajuudet jotka osuvat kehoonne ja mieleenne, ovat osa maapallon uusien taajuuksien tasapainon etsintää. Kun planeettanne sisäydintä työnnetään sinne ja tänne, kivet lämpenevät ja viilenevät ja murtumat sallivat sisä- ja ulkokuoren uuden asettumisen, kaikki pyrkii jatkuvasti tähän tavoitteeseen - aivan kuin kehonne käy läpi muutoksia ja stressiä, kun se etsii uusia taajuuksia.

Käyttäkää valokilpeä työkaluna pitämään teidät tasapainossa ja merkkinä Jumalan rakkaudesta ympärillänne. Useimmat teistä ovat tietoisia, että suuntanne päätettiin jo ennen tuloanne tähän elämään ja riippumatta siitä, mitä tapahtuu, olette hyvin valmistautuneita. Tuokaa edessä olevina kuukausina ja vuosina sisäinen voimanne, sisäinen viisautenne ja sisäinen vahvuutenne kaikkiin olosuhteisiin ja menestytte elämisen tarkoituksessanne."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >